we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Folyosók
by Jean Grey
Yesterday at 17:51

Új fiú a láthatáron :)
by James Hurley
Vas. 18 Márc. - 17:41

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szer. 31 Jan. - 21:07

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Hope Town - Eredetkutatás
by Ruby Faro
Kedd 19 Dec. - 10:17

Utak, ösvények
by Dakota Lincoln
Pént. 8 Dec. - 17:16

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
Jean Grey
 
Faye Adler-Barlow
 
Wilmer Murtaugh
 
i'm here

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Nagyi cukrászdája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Nagyi cukrászdája   Vas. 8 Szept. - 15:17

First topic message reminder :

Ha édességre vágysz, akkor mindenképpen itt a helyed. Biztos, hogy meg fogod nyalni a tíz ujjadat, miután elmentél innen és újra és újra visszavágysz majd. Megtalálható itt a kisebb bonbonoktól kezdve a szép formatortákon át a kisebb sütikig minden, amire csak gondolnál. Egyedi ízesítések, különleges formábba bújtatva, és mindenképpen próbáld ki a fő specialitást is a North Salemi boszorkányujjat. A nevével ellentétben egyáltalán nem riasztó a kinézete, de kellemes csokis karamell ízesítésnek hála a mennyekben fogod érezni magad, ha a szádba kerül!
Jó időben kint a teraszon is helyet foglalhatsz, ez esetben kedves mosolyú pincérek és pincérnők szaladnak majd, hogy a segítségedre legyenek, de természetesen bent is leülhetsz a kis asztalokhoz, ha úgy tartja kedved. A háttérben általában kellemes zene szól, de épp annyira, hogy ne nyomja el a beszélgetés zaját, úgyhogy bátran mondhatjuk kiváló randi hely, vagy akár egy egyszerű kis beszélgetésre is bőven alkalmas.Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 64TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 22:18

Jól esik, hogy vigasztalni próbál. Eléri, hogy felnézzek rá és szelíden elmosolyodjak. Kellemesek a szavai, már a hangja is. A földet kezdem el fixírozni.
- Egyszerűen csak szokatlan. 14 voltam, amikor aktiválódott a képességem, de azóta sem tudom irányítani - válaszolom halkan, majd újra rápillantok. Próbálok mosolyogni, azonban látom hogy elkomorodott.
- Hé, mi a baj? - kérdezem halkan, vállára téve kezeimet. Fejemmel közelebb hajolok hozzá, s újra csak a szemeit vizslatom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jeremy Sumpter
Hozzászólások száma : 22
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 22:10

Ismét elpirul, amire nem lehet nem mosolyogni. Elhajolok tőle, hogy ne érezze annyira zavarban magát, majd lazán hátradőlök a széken. Előhúzom kezemet a zsebemből és minden gond nélkül pillantok tenyeremre. Ebből sejtetődik már, hogy nem különbözik tőlem, ugye?
- Dehogy ciki. Miért érzed kellemetlenül magad emiatt? - kérdezek rá felé fordulva.
- Nem szégyen az, ha valaki különbözik a többiektől. Ettől lesz egyedi és különleges, szóval ne emészd magad ezen. - biccentek lelkesen vigyorogva. Tényleg fel akarom vidítani, nem akarom, hogy rosszul érezze magát mássága miatt. De egyáltalán miért is csinálok ilyeneket? Nem hinném, hogy ilyen gyorsan megkedveltem ezt a lányt... Vagy talán tévedek? Furcsa egy érzés, nem is tudom magam elképzelni így, pedig pont ezt csinálom. Törődök mással...
- Különben is... Ezzel nem vagy egyedül. - hunyom le szemeimet. Az egy dolog, hogy én szépeket mondok erről a mutáns dologról, de én nem nagyon vagyok megelégedve a képességemmel. Olyan erő van a birtokomban, amit utálok, pontosan...a múlt miatt. A "megégett" kezemre nézek, amin egyetlen nyom sincs arról, hogy lángba nyúltam volna. Erre a mozdulatra lejjebb csúszik a bőrkarkötő. Emiatt elgondolkodó arcot vágok és le is fagy rólam az előbbi mosoly.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 64TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 22:03

A kérdésre meg sem lepődöm. Számítok rá, hogy rákérdez, attól viszont kicsit elkerekedik a szemem, hogy ilyen gyorsan mellém kerül. Úgy érzem még inkább elpirulok, míg végül elfordítom fejem és arcomat a kezembe temetem.
- Ne nézz így rám, nagyon ciki! - mondom halkan, de nem azért, mert az lenne az, hogy engem vizslat, egyszerűen csak az... hogy más vagyok, mint a többiek. Ez az, ami igazán zavar.
- Különben meg az vagyok - felelem még halkabban, remélve, még ért is belőle valamit csak mert ha így beszél az ember, elég halk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jeremy Sumpter
Hozzászólások száma : 22
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 21:51

Nem nézem baleknak, vagy hasonlóknak, inkább csak érdekelne mi a frász folyik itt. Talán tényleg köze van hozzá, talán nem, ez kiderül, ha elmondja. Mindenesetre én közelebb hajolok hozzá és rezzenéstelen arccal nézek szemeibe, hátha kihúzok belőle valamit. Közeledésemre látom, hogy arca elvörösödik, amire muszáj elmosolyodnom. Nagyon aranyos, hogy elpirul a közelségemre, ami tetszik, nagyon is. Ettől is meglátszik, hogy hatással vagyok rá. Várom válaszát, miután egy kicsit feszeng és markolgatja ruháját el is magyarázza a dolgokat. Csak nem? Egy pillanatra döbbent ábrázattal nézek rá, végül elvigyorodva visszahúzódok. A székkel odacsusszanok Lindsay mellé, majd füléhez hajolva lágyan suttogok egy kérdést.
- Csak nem mutáns vagy? - őszintén szólva sejtettem valamit, de ezt nem igazán, viszont ha már pusztán ezekkel a szavakkal egy kicsit hatni tudok rá, akkor győzelem. Nem hinném, hogy olyan könnyen elmenne a kérdésem miatt, ha meg mégis, akkor itt fogom tartani, ha tetszik neki, ha nem. Nem leszek erőszakos vele, de őszintén szólva élvezem a társaságát és kár lenne itt abbahagyni. Most, hogy bevallotta az ő keze van a dologban, nem hagyhatom csak úgy vége szakadni a beszélgetést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 64TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 21:35

Közre is játszottam benne. NEm szeretném közzétenni hogy, mert már biztos vagyok benne hogy így is baleknak néz, ezt bebizonyítván újra felkönyököl az asztalra, csak ezúttal közelebb hajol hozzám. Belepirulok a hirtelen közelségbe és hirtelen nem tudom, mit felelhetnék. Füllentsek és mondjam azt, nem tudom miről van szó? Nem vagyok hazug és még furcsábbnak találna de ha az igazságot mondom el, az lesz kellemetlen. Tudod mit? Jelen helyzetben inkább az igazság! Szóval... nagy levegőt veszek, majd belekezdek a monológba.
- Hááát... - lerakom kezem. Mindkettővel bézsszínű tunikám szélébe marok és erősen gyűrögetem, ahogy letekintek - Azt hiszem az én hibám. Hülyének fogsz nézni, de nekem az ott az erőm volt - suttogóra fogom a hangom, hogy csak ő hallja a hangom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jeremy Sumpter
Hozzászólások száma : 22
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 21:16

Nem tudom kit mennyire hatott meg a felszisszenésem, viszont az asztalhoz érkező emberek eléggé aggódtak értem. Oh, milyen kellemetlen. Meg se sérültem, ők meg itt aggodalmaskodnak. E gondolatok miatt magamban elvigyorodok, majd lesütöm tekintetem az asztal alá. Nem érzem kellemetlenül magam a történtek miatt, mivel senki sem sejtené, hogy mi vagyok én. Mondjuk más megoldás is lett volna, de ez tűnt a leghatásosabbnak, ezért is alkalmaztam ezt...A kezemet. Azóta is eléggé hideg a tenyerem, még a zsebem is eléggé áthűlt.
- Különös mi? - pillantok fel Lindsayre. Úgy viselkedik, mint aki rosszul érzi magát a történtek miatt. Mintha tényleg közrejátszott volna ebben.
- Vajon mitől gyulladt ki az a sütemény? - döntöm oldalra fejem és ismét az asztalra könyökölök, kicsit közelebb hajolva hozzá. Most már tényleg kíváncsi vagyok, erre hogyan reagál, mert ami itt történt az közel sem normális, ráadásul Lindsay is furán reagált a dolgokra. Ki ez a lány?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 64TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 21:10

Az odalépő idegenektől kicsit kellemetlenül érzem magam. Azt erősíti bennem a látványuk, hogy lejárattam magam és akaratlanul felhívtam a figyelmet mindkettőnkre. Hallottam ugyan a fiú szisszenését, azonban én tudom, hogy nem égette meg magát.
Nagyon fura a helyzet, azt sem tudom mit mondhatnék, így bekövetkezik, amit el akartam kerülni. Hallgatok, mint a sír, miután a megilletődött pincértől rendelek néhány kókusz darabkás muffint. Hosszú ideig az ablakon bámulok ki, végül nem bírom tovább és Jaredre nézek.
- Ez különös volt - jegyzem meg halkan a tarkómat dörzsölve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jeremy Sumpter
Hozzászólások száma : 22
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 21:03

Lángoló sütemények. Ez is egy érdekes jelenség, amit nagyon furcsállok. Miután eloltom a z égő édességet rögtön elhúzom kezem, hogy ne csodálkozzanak nagyon az emberek, hogy egy égésnyom nélkül megúsztam. Lindsay figyelmeztetését semmibe vettem. Egyik fülemen be, a másikon ki. Talán túl hamar reagáltam a dolgokra, de éppen elég fura ez az egész, csak nem fognak gyanakodni. Kicsit még fel is szisszenek a hatás kedvéért, majd a "nem sérült" kezemet a zsebembe csúsztatom, majd az onnan előhúzott pénzt a pincér kezébe nyomom, aztán egy szó nélkül visszahúzom az asztalhoz Lindsayt. Lehuppanok a székre és kezemet a kabátom zsebébe süllyesztem. Persze szép kis figyelemfelkeltő dolog volt a süti, és még én is akcióztam egy kicsit, úgyhogy a vendégek igencsak megbámulnak most. Én csak kifelé bámulok az ablakon, kerülve a szemkontaktusokat, de még így sem bújhatok el pár embertől, akik aggodalmaskodva lépnek oda asztalunkhoz.
- Fiatalember, jól van a keze?
- Úristen, szegény srác. Nagyon megégetted magad?

- Jól vagyok, de köszönöm, hogy aggódnak értem. - fordulok feléjük kisebb habozás után, majd egy magabiztos mosollyal rázom le őket. Úgy látszik megelégednek a műmosolyommal, így végre ellépnek az asztaltól, vissza a helyükre.
- Remek... - sóhajtok fel és ismét kibámulok az ablakon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 64TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 20:53

- Köszönöm, ez aranyos volt! - válaszolok jókedvűen, de aztán a sikítás megtöri a kellemes pillanatot. Jellemző, hogy a legboldogabb pillanataimban történnek ehhez hasonlók.
- Ne, a végén még megégeted magad! - kiáltok fel és a keze után nyúlok, azonban már késő. A lánghoz ér és-és... Nem ég meg a keze, még csak nem is lesz kormos. Furcsállom, hiszen a legtöbben nem ússzák meg teljesen tiszta, ép kézzel. Előfordul, hogy megpörkölődik picit a bőr, viszont az övé teljesen tiszta. Megszeppenve pislogok rá és hagyom, hogy visszahúzzon az asztalhoz, ahol aztán leülök ismét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jeremy Sumpter
Hozzászólások száma : 22
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 20:41

A nevemet illető bókjára elmosolyodom, majd hátradőlök a széken, így egy kicsit kényelmesebb pozícióba helyezem magam. Látom, ő is nagyon figyel engem, mire csak halkan felnevetek. Feljebb ülök és beletúrok a hajamba, mivel a frufrum kezd a szemembe lógni. Hátrasimítom a nem túl hosszú hajamat, így még se melegíti annyira a homlokomat. Reggel lusta voltam bezselézni, úgyhogy ez lett a következménye. Az ő neve is elhangzik.
- Hm... Gyönyörű név, mint amilyen a tulajdonosa. - vigyorgok, akár egy vadalma, ám a hirtelen jött sikításra felpattanok. A pincér riadtan próbálja eloltani a tálcán hordozott süteményt -ami persze pont az enyém-, és elnézve Lindsay reakcióját...Nos, eléggé furcsa, egy pillanatra már azt hinném, hogy köze van ehhez. Nem sokat filózok, odaszaladok a krapekhoz az imént említett leányzóval együtt. Kezemet a süteményre helyezem, pontosabban a lángjára. Nem okoz komolyabb égési sérülést, hiszen erőmet a kezembe összpontosítottam és lehűtöttem, amitől egy vékony jégréteg keletkezett rajta. Így a sütemény egy kicsit hidegebb és szenesebb lett, de legalább nem lángolt már. Zsebemből előkaptam a süti árát, hogy mégse maradjanak ott pénz nélkül, majd szótlanul megragadtam Lindsay kezét és visszahúztam az asztalhoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 64TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 20:29

- Szép neved van! - bólogatok elismerően. Nem akarok csendes maradni, de úgy érzem, nem is tudnék az maradni a közelében. Elmélyülten tanulmányozom tovább. Rövid haja  most rakoncátlanul áll össze-vissza, ahogy elnézem. Kissé bugris beállása van, viszont semmit nem változtat a véleményemen.
- Lindsay Tyson vagyok - mutatkozom be udvariasan, mikor felsikít a közeledő pincér. A kezében ezüst tálca, rajta valamilyen süteménnyel, ami.. ami ég! Istenem! Felgyújtottam szegény desszertjét!
- Jajj ez nagyon cikii! - dünnyögöm halkan, fejemet az asztalra hajtva, majd felpattanok, hogy valahogy segítsek elállítani. Tudom hogy én okoztam, az erőmet még nem tudom irányítani és van, hogy magától lángra kapnak dolgok. Ez az egyik fő ok, amiért nem vagyok megelégedve magammal, s ezzel az erővel. Csak bajt okozok és valószínű hogy épp most totál hülyét csinálok magamból azelőtt, aki tetszik. Ügyes vagyok, mit ne mondjak! Egy mód, ahogyan egy pasit elűzhetsz...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jeremy Sumpter
Hozzászólások száma : 22
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 20:16

Nem haboz sokat, le is ül a székre, amit csak egy mosollyal nyugtázok. Az asztalra könyökölök és kíváncsi tekintettel fürkészem arcát. Igazán bájos arca van, ezért még egy jó ideig legeltetem rajta tekintetem. Talán túlságosan feltűnően, de hát most na. Szép teremtés és lehet, hogy ő is az egy napos kapcsolatok közé fog bekerülni, hacsak nem látom rajta, hogy ő más. De fene tudja, nem könyvelem el olyan lánynak, aki könnyedén bedől a szövegeimnek. Kíváncsian hallgatom, vagy legalábbis úgy tűnhet, hogy annak tartom a szövegelését.
- Nos, akkor velem beszélgethetsz. - biccentek egyet, s hogy még hatásosabb legyen, csábosan kacsintok egyet. - Jared Davis vagyok, örvendek! - mutatkozok be, majd érdeklődve pislogok, hogy ő is elmondja a nevét. A mutánsnevemet nem mondom el, mert tuti hülyének nézne, ha lejégvérűzném magam. Ch... Nem is értem hogyan ragadt rám. A lányra pillantva elgondolkozok. Milyen névvel lehet megáldva ez a leányzó? Biztosan valami szép, jól csengő. Majd kiderül. Addig is a pincért kiszúrom a szemem sarkából, miközben a tányérral kezében ügyeskedik oda hozzánk, hozva rendelésemet. Ami nem más mint csokiba mártott muffinszerű sütemény. Már így távolról is nagyon jól néz ki, de inkább visszapillantok a lánykára, mert ő valahogy érdekesebbnek tűnik még a sütimnél is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 64TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 20:05

Sajnálom ha megzavarom az elmélkedésben, ám úgy tűnik a fiú nem bánja. Az arcomat méregeti, majd az asztalra könyököl. Milyen aranyos!
- Szuper, köszönöm! - mosolyogva ülök le, majd betolom a széket és követem a példáját. A szemeit fürkészem. Gyönyörű barnák, csillogók, talán egy igazi huncuttal van dolgom.
- Egész idáig a szobámban kuksoltam, ma viszont ki szerettem volna mozdulni egy picit. Az utcák félig kihaltak, szinte senkivel sem futottam össze, akivel beszélgethetnék - húztam el a szám. Én is helyesnek tartottam őt, magamban pedig eldöntöttem, minél jobban meg szeretném ismerni.
Elmélyedve méregetem tovább. Egyem meg, a frizuráját! És az összkép! Olyan cuki, mint egy kiskutya!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jeremy Sumpter
Hozzászólások száma : 22
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 19:53

Túloznék, ha azt mondanám, hogy ez az idő remek? Alapból imádom a hideget képességemhez híven, szóval nem, nem túloznék. Lehet, hogy mások utálják az év ezen szakaszát, de én imádom. Ilyenkor esik a hó, fagynak be a tavak, amik mind-mind szép látványt nyújtanak. Azért nem vagyok az a romantikus fajta, szimplán a lányok rajonganak ezekért a dolgokért, úgyhogy ilyen alkalmakkor simán ki lehet csábítani őket a szabadba és hát ki tudja mik történhetnek. Eddig nem igazán ragadtam le egy-egy lánynál, mondhatni egy napos kapcsolataim voltak eddigi életem során, amit nem is bánok. A nők gyengék, nem véletlenül mondják róluk azt, hogy: a gyengébbik nem. Egy fekete szövetkabátban térek be a cukrászdába, no meg a szokásos szintén fekete farmernadrágomba. Egy kis nézelődés után le is huppanok a helyemre és feladom a rendelésemet. Már épp kényelmesen ücsörögnék és elmélkednék, hogyan koptathatnám le azt a két pasast, anélkül, hogy abból én jönnék ki rosszul. Összeszorítom szemem, hogy jobban tudjak koncentrálni, de amint egy jó ötletem támadna, egy kedves hang szólal meg a közelemből, ezzel kiragadva gondolataimból, amik szerte is foszlanak. Először csak döbbent, kis kutya szemekkel meredek fel rá, majd kapcsolok, hogy hoppá, micsoda angyali teremtés. Talán még sem lesz ez a nap olyan rossz.
- Nem bánom. - vigyorgok rá kedvesen. Sokáig nézegetem az arcát, mert nem egy csúnya pofikáról beszélünk. Mondjuk lövésem sincs, miért pont hozzám akart leülni. Vonzó vagyok talán? Egész biztos. Mostanában sokat fényezem magam, hogy milyen profi vagyok ebben és ebben, de korábban ez nem így volt.
- Mit szeretnél? - kérdezem az asztalra könyökölve, lágy hanggal, hogy még se legyek túl nyomulós.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 64TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 19:36

A bátyámat keresem hosszú ideje, de nincs semmi hír róla, pedig azt ígérte, hogy velem marad! Amióta idekerültem, nem igen láttam még, ezért szomorú vagyok. Rajta kívül nincs senkim, akire támaszkodhatnék. Amióta anyuék... nincsenek velem, ő volt az egyetlen aki a szeretetével táplált és eljuttatott oda, ahol most vagyok. Kedvem sem volt kimozdulni. Nem vagyok lusta, azonban hogy tudom már nincs jó idő, kicsit elővigyázatosabb vagyok, meg amúgy is. Nehéz megszoknom ezt az egészet.
A mai nap egy kivételes alkalom. Többször jártam egy cukrászdában, ahol finomabbnál-finomabb édességek fogadtak, ide térek be ismét. Ahogy belépek, szintén megérzem a finom édeskés illatot, amit a hatalmas kínálat áraszt magából.
Körbenézek, az egyik asztalnál egy fiú ül. Remélem nem bánja, ha kicsit csevegek vele! Lazán odasétálok hozzá fekete utászbakancsomban és előveszem a legszebb mosolyom.
- Szia, nem bánod, ha ideülök? - kérdezem halkan, bátorságot erőltetve magamra. Bakker, ha nem leszek összeszedett, sosem szerzek barátot! Bár van egy ismerősöm, akit Annienek hívnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jeremy Sumpter
Hozzászólások száma : 22
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   Szomb. 19 Okt. - 19:22

Itt volnék. Ebben az üde kis városban egy édességboltot választottam, hiszen mi sem jobb egy finom cukros nyalánkságnál ebben az időpontban. Természetesen most is a Nagyi cukrászdáját választottam, ugyanis itt kaphatók a világ egyik legjobb édességei. Na jó, nem akarok túlozni, de nekem bejött ez a hely. Ahogy belépek a kis boltba azonnal elkábít az a bizonyos édes illat. Mindig ez fogad, amikor ide jövök, de nem ez az egyetlen ok, amiért ide szoktam jönni. Tüdőmet teleszívom ezzel a mámorítóan finom illattal, majd levágódok a már megszokott helyemre, az ablak mellé. Felhúzom pulóverem ujját, ettől lejjebb csúszik csuklómon a bőrből készült karkötőm. Arcom azonnal elkomorodik, mikor tekintetemet a régen kapott ajándékomra vezetem. Rossz emlékek, amik a képességemhez fűződnek. No, de rögtön jobb kedvem lesz, amikor fiatal hölgyek térnek be a boltocskába. Arcomon megjelenik az a tipikus kaján mosoly, ahogy őket figyelem. Milyen jó is lenne, ha valamelyik csajjal el tudnék beszélgetni erről-arról.
Nem sokat álmodozok őket figyelgetve, mert sarkukban máris megjelenik két nagy pacák, akiket ugyan könnyűszerrel lekoptathatnék, csak romlana a hírnevem ezen a helyen. Fenébe! Inkább beletörődök és elűzöm a lányok puszta gondolatát is a fejemből, majd intek a pincérnek, hogy hozza a szokásosat. Kényelmesen hátradőlök a széken és várom rendelésemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Nagyi cukrászdája   Vas. 8 Szept. - 15:17

Ha édességre vágysz, akkor mindenképpen itt a helyed. Biztos, hogy meg fogod nyalni a tíz ujjadat, miután elmentél innen és újra és újra visszavágysz majd. Megtalálható itt a kisebb bonbonoktól kezdve a szép formatortákon át a kisebb sütikig minden, amire csak gondolnál. Egyedi ízesítések, különleges formábba bújtatva, és mindenképpen próbáld ki a fő specialitást is a North Salemi boszorkányujjat. A nevével ellentétben egyáltalán nem riasztó a kinézete, de kellemes csokis karamell ízesítésnek hála a mennyekben fogod érezni magad, ha a szádba kerül!
Jó időben kint a teraszon is helyet foglalhatsz, ez esetben kedves mosolyú pincérek és pincérnők szaladnak majd, hogy a segítségedre legyenek, de természetesen bent is leülhetsz a kis asztalokhoz, ha úgy tartja kedved. A háttérben általában kellemes zene szól, de épp annyira, hogy ne nyomja el a beszélgetés zaját, úgyhogy bátran mondhatjuk kiváló randi hely, vagy akár egy egyszerű kis beszélgetésre is bőven alkalmas.Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Nagyi cukrászdája   

Vissza az elejére Go down
 
Nagyi cukrászdája
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Édes Álom Cukrászda
» Sweet Dreams cukrászda
» Eid & Rachel ~ nagyi sütije

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: North Salem-