we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Folyosók
by Jean Grey
Yesterday at 17:51

Új fiú a láthatáron :)
by James Hurley
Vas. 18 Márc. - 17:41

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szer. 31 Jan. - 21:07

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Hope Town - Eredetkutatás
by Ruby Faro
Kedd 19 Dec. - 10:17

Utak, ösvények
by Dakota Lincoln
Pént. 8 Dec. - 17:16

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
Jean Grey
 
Faye Adler-Barlow
 
Wilmer Murtaugh
 
i'm here

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Volunteers Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Volunteers Park   Vas. 8 Szept. - 10:24

First topic message reminder :

A Volunteers Park a város nyugati részén található, nem olyan messze az X-Birtoktól, így ide akár gyalogosan is el lehet jutni egy 20-30 perces séta segítségével. Valamivel kisebb, mint a Joe Bohrdrum park, de ettől még nem kevésbé népszerű, amit annak is köszönhet, hogy egy szépen kiépített Üvegház is várja a látogatókat. Az épület teljes mértékben üvegablakokból áll, és bent rengeteg növény és változatos életvilág tekinthető meg. Trópusi részleggel is rendelkeznek, úgyhogy igazi látogatócsalogatóról van szó, ami főként a jó időben nem szűkölködik a nézelődőkben.
A parkban egy foci-, egy baseball, egy kosárlabdapálya található meg és természetesen játszótér a kisebbek számára hagyományos felszereléssel, mint a hinták, mászókák stb.Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : Bradley Cooper
Hozzászólások száma : 56TémanyitásTárgy: Re: Volunteers Park   Kedd 24 Szept. - 22:59

A nő megszólal, és a remélt értelem tükröződik a hangjában. Ace is megkönnyebbül. A mai világban már nem lehet tudni, hogy kicsoda milyen csak abból, ahogy kinéz. Kissé hunyorogva néz a lámpára, majd a nőre pillant mosolyogva.
- Így már értem. De szerintem egy rabló nem így öltözködik - mosolyog. - Csak ha már sztereotípiákhoz nyúlunk. És ugyan, nem mondta senki, hogy nem szabad beszélni.
Kicsit leng még a hintával, és azon gondolkozik, hogy hogyan is folytassa a beszélgetést. Fáradt már, menne is aludni meg nem is, de elsősorban unatkozik. És ilyenkor néha előjön a lányos zavara.
- Egyébként az, hogy idejöttem nem jelenti azt, hogy neked feltétlen le kell lépned. Sőt... - nem fejezi be a mondatot, célzásképp inkább nyújtja a kezét. - A nevem Ace Hanson, örülök - mosolyog.
A bemutatkozás után összedörgöli tenyereit, rájuk lehel, és mélyen kabátja zsebébe nyúl. Előhúz belőle egy ujjatlan kesztyűt, amit gyorsan magára is erőltet. Sosem szerette a kesztyűket, csak az ilyen fajtát. Hiába, az ujjai ugyanúgy fáznak, de legalább normálisan érzi környezetét a kezével. És télen a hógolyózás sem az igazi, ha nincs utána lefagyva az ember keze.
- Elég hűvös lett... - végignéz a másik hintásra, - te nem fázol...?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
mutant and proud


VendégTémanyitásTárgy: Re: Volunteers Park   Kedd 24 Szept. - 21:08

- Ennek örülök. - teszem még hozzá a témát illetően,  miközben nekem is zavart mosolyra húzódik a szám. Pláne, amikor látom, hogy a fickó (ebben a megvilágításban nekem úgy tűnik, hogy) fesztelen ül le a hintába, és meglöki magát benne. Nagyot sóhajtok,  és a vállaim is elernyednek, szóval látványosan megkönnyebbülök. Eddig tartott a kislányos zavarom, vagy az a kényelmetlen érzés, mintha rajtakaptak volna valamin, így amikor újfent megszólalok, már megint önmagam vagyok. Retardáltnak éppen nem tartom magam, de ez úgyis a társaságom reszortja eldönteni.
- Rosszul kezdtem. Azt akartam mondani, hogy kifújom magam, aztán itt sem vagyok. Megzavart, hogy nem láttam kihez beszélek.  -  mutatok a lámpa felé, ami immár az ő szemét is égetheti ha arra pillant, nem csak az enyémet. Ő pedig majdnem arról érkezett, szóval tessék egy magyarázat arra, hogy miért vagyok totál idióta.
- Ha rablógyilkos lennél, akkor már rátértél volna a lényegre, úgyhogy elnézést kérek az előbbiért. Meg se szólalok többet.
Vissza az elejére Go down

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : Bradley Cooper
Hozzászólások száma : 56TémanyitásTárgy: Re: Volunteers Park   Kedd 24 Szept. - 18:10

Villámgyorsan végignéz a nőn, és ebből könnyen levonja a következtetést, hogy sportolt. Valószínűleg nem a hintázástól lett bőrpír az arcán, és ahhoz nem is nagyon kell ilyen felszerelés.
- Köszönöm - mondja halkan, majd zavartan elmosolyodik. - Nem is feltételeztem ilyet...
Kételyek között érezve magát ül le a hintába.
Fantasztikus, most vagy egy mentálisan korlátozott mellé ültem le, vagy csak egy zavarba jött mellé. Remélem, az utóbbi - gondolja, majd lök egy picit magán.
Neki nem az a lényeg, hogy minél magasabbra és minél gyorsabban lengjen, hanem hogy valami alapsebesség legyen.
Szép nő... Tényleg nagyon remélem, hogy az utóbbi feltételezésem a helyes - győzködi magát.
Kezd hideg lenni. Ace-nek minden vágya lenne most egy jó nagy pohár hosszú kávé, vagy akármi, ami kicsit felmelegíti. Ha nem lenne közönség, le is lépne, de azt nem teheti most. El kéne sétálnia egy nyugodt helyre... de olyan jól ül itt!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
mutant and proud


VendégTémanyitásTárgy: Re: Volunteers Park   Kedd 24 Szept. - 16:55

Sikerül úgy elvesznem a gyermeki örömökben, hogy tökéletesen kizárjak minden mást a fejemből. Az idegen lépteinek neszezése sem tűnik fel csak mikor már az egyik lámpa gyér fényei rajzolja meg körvonalait.
Lassítok. Bár eleve nem akkora a lendület, hogy elrepüljek, de legalább ugrani már biztonságos, ha egy részeg csavargó az idegen, aki éppen felém tart. A közvilágítás valahogy jobbra-mögötte helyezkedik, így én tényleg csak a körvonalait látom, mígnem egészen közel hozzám. Leteszem a lábamat, hogy teljesen lefékezzem a hintát, és a kezeimet is kifűzöm a széket rögzítő láncokból. Még mindig nem tudom, hogy menjek vagy maradjak.
Megszólít. A hangja kellemesen mély, és nem hallok ki belőle semmi... nem is tudom... Semmi olyan "rossz fiúsat", mint amikor valami rosszban sántikálnak, ígyhát én se érzek késztetést arra, hogy hanyatt-homlok kezdjek menekülni innen. Akkor sem, mikor elakad a szava miután rám nézett, mert habár így hirtelen nem tudom hova rendezni magamban a dolgot, annyi bizonyos, hogy nem az a "most leütlek és kirabollak" típusú hallgatás volt, és ennyit éppen elég tudnom.
- Öhm. Nem. Nem gond.- rázom meg a fejem az illendő mértéknél kicsit élénkebben. Le is vonok hirtelen egy -rám nézve nem túl hízelgő- párhuzamot jómagam és egy hálás kölyökkutya között.
-Tudok aludni. Vagyis, hogy nem.. nem tudok. Szóval nincs hintafétisem, vagy valami...- ha eddig nem is volt fura, hogy egy felnőtt nő gyermeki mosollyal az arcán palincol a hintában, akkor egy ilyen megszólalás után már nem kell aggódjak ezen. Mit nekem hinta-fétis?! (Van  olyan egyáltalán?) Beégetem én magam máshogyan is. Meg is lököm magam mintegy végszóra...
Vissza az elejére Go down

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : Bradley Cooper
Hozzászólások száma : 56TémanyitásTárgy: Re: Volunteers Park   Kedd 24 Szept. - 10:07

Megérkezett az ősz. Nem mintha itt amúgy nem lenne gyakran rossz idő, de mostmár érezni is az évszakváltozást. Napközben fúj a szél, ilyenkor pedig már meglehetősen közel helyezkedik el a 0-hoz a hőmérő higanyszála. Így Ace is elővette a kabátját, annak ellenére, hogy azért az öltöny alapból melegebb, mint egy szabadidőruha. De jobb biztosra menni, senkinek nem hiányzik a megfázás.
Egy, a parkhoz közeli, még házakkal bőven telepakolt részen tűnik elő rá jellemző fényai kíséretében. Nem volt kedve se taxizni, se sétálni, viszont ügyelnie kell ilyenkor mindig, hogy ne vegyék észre.
Most azonban nem így történt. Egy hajléktalan éppen aludni próbált, de a villogásra felkapta a fejét, és ijedten csodálta, ahogy Ace előtűnik a kavalkádból. Ő mindig körbenéz, szintén kicsit meglepve viszonozta a koszos, idős úr tekintetét. Egy mosoly kíséretében mutatóujját a szájához emelte, a csend univerzális jelét imitálva, majd indult is tovább vigyorogva, ki a sikátorból.
Ki is hinne egy hajléktalannak. Nem mintha utálnám őket, vagy akármi problémám lenne velük, ez szimplán tömegpszichológia - gondolja magában, és mire a gondolat végére jut, már a park ösvényén ténfereg. Járt már itt párszor, és mikor magányra vágyik - a sok lehetőség közül - néha ezt a helyet választja.
Ahogy közelebb ér a játszótérhez, látja, hogy most nem lesz egyedül. Teljesen mindegy, úgysem ismerik egymást. Meg ha az ember magányra vágyik, legtöbbször nem a teljes magány az ideális. Az is sokat jelent, ha akár egy másik személy a környezetében van.
- Szép estét! Nem gond, ha elfoglalom... - egy pillanatra megakad, - ezt a hintát?
A kis szünet a kérdésben örök problémájából született. Ugyanis Ace számára a nők gyönyörű teremtmények, és egy szép arc vagy egy közvetlen, kedves jellem már jelentős köteléket alakíthat ki nála. Ő tipikusan az az ember, aki nagyon gyakran szerelmes tudna lenni, már ha ez egyáltalán lehetséges lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Volunteers Park   Hétf. 23 Szept. - 15:47

//Srácok összefésültem a helyszíneteket ezzel. Új helyszínt csak ott kell létrehozni, ahol külön van a helyszínleírás, és külön témakör van rá, a kúria egyes helyszíneinél. Itt nem. Majd ha kész vagytok, szólok a zárástól és ennyi.//


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
mutant and proud


VendégTémanyitásTárgy: ::Ace és Lara::   Hétf. 23 Szept. - 15:32

::Ace és Lara::
http://1985.09.23. éjfél//
Nem tudok aludni. Nem ez az első alkalom, mert időről időre bizony megesik, hogy fel-alá rángatózik bennem az ideg és élni sem hagy, nemhogy aludni. A futás általában segít, vagy bármi más sport, mondjuk a foci, vagy a gyeplabda.  Csakhogy ilyenkor már mindenki alszik, szóval ha le akarom vezetni a feszültséget, akkor marad az első opció: elmegyek kocogni.
Piros mellényt viselek a melegítőm felett, a hajamat pedig egy fekete kötött sapkával próbálom megzabolázni, máskülönben önálló életre kel a csípős őszi szélben. Egészen hűvös van. Úgy öt fokot jósoltak a televízióban, ám az első fél mérföld után már csak az áttetsző szürke leheletem emlékeztet arra, hogy már nincsen nyár, úgy kimelegedek.
Szinte már automatikusan a parkba visz a lábam. Ha kicsit nagyobb arcom lenne, bevállalnám, hogy én tapostam ki az idevezető ösvényeket is, hisz mindig erre járok. Mondhatni  a szokások rabja lettem. Ugyanaz az útvonalon járok, ugyanazon a környéken, és kezd már kicsi deja vu-m lenni az öltözékemet illetően is, mert felsejlik bennem a gondolat, hogy pont ugyanebben a hacukában kocogtam erre a legutóbb is. Noha azóta túlélt egy mosást, mert a szárítóról kaptam le.
Az időm romlott a legutóbbihoz viszonyítva, mert most 12 percig tartott elérni a park bejáratát, és saccra még négy, hogy a hintákig robogjak, ahol előre hajolok, a térdemre támaszkodok és nagy szürke felhőket lihegek ki a számon át ahogy levegő után kapkodok. Alig egy percig maradok ebben a pózban, mikor megérzem az ismerős zúgást a végtagjaimban. Nagyot nyújtózok, hogy még egy kicsit fokozzam az érzetet mielőtt teljesen eltűnik és rájövök, hogy máris kifulladtam. Le is ülök egy percre a bal szélső hintába, amit már rég kisajátítottam magamnak. Úgy négy évvel ez előtt vettem is a bátorságot, hogy belekarcoljam a nevemet a (nekem már kicsit alacsony) háttámlába.
Először csak pihenni akartam a visszaút előtt, de mire észbe kapok, már nem az ideg rángat, hanem a mozgási erő meg a gravitáció. Ez még ennyi idősen is nagy buli. Levakarhatatlan vigyor ül a képemen.

//Elnézést, X! Legközelebb már tudni fogom ^^ //


A hozzászólást Lara Sloane összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 23 Szept. - 15:50-kor.
Vissza az elejére Go down

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Volunteers Park   Vas. 8 Szept. - 10:24

A Volunteers Park a város nyugati részén található, nem olyan messze az X-Birtoktól, így ide akár gyalogosan is el lehet jutni egy 20-30 perces séta segítségével. Valamivel kisebb, mint a Joe Bohrdrum park, de ettől még nem kevésbé népszerű, amit annak is köszönhet, hogy egy szépen kiépített Üvegház is várja a látogatókat. Az épület teljes mértékben üvegablakokból áll, és bent rengeteg növény és változatos életvilág tekinthető meg. Trópusi részleggel is rendelkeznek, úgyhogy igazi látogatócsalogatóról van szó, ami főként a jó időben nem szűkölködik a nézelődőkben.
A parkban egy foci-, egy baseball, egy kosárlabdapálya található meg és természetesen játszótér a kisebbek számára hagyományos felszereléssel, mint a hinták, mászókák stb.Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Volunteers Park   

Vissza az elejére Go down
 
Volunteers Park
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Hullócsillag Park
» Central Park, Manhattan
» -= Park =-
» Smaragd Park
» Flushing Meadows–Corona Park

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: North Salem-