we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Sürgősségi ügy
by Aaron Adler
Yesterday at 19:27

Adler nyaraló
by Aaron Adler
Yesterday at 19:18

Top posting users this month
Aaron Adler
 
Alysa Tate
 
Hiranneth Sovngarde
 
Dakota Lincoln
 
Jeremy Carlson
 
Aiden Hamilton
 
Boyd MacMattheson
 
Nikola Tesla
 
Jamie Cavenaugh
 
Rashid El-Attar
 
i'm here

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Four Seasons szálloda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 433
Kor : 30TémanyitásTárgy: Four Seasons szálloda   Vas. 27 Júl. - 22:01

First topic message reminder :

Leírás később. A lényeg, hogy itt lakik Joshua, foglalt játéktér, nehogy ideírj, ha nem Haley vagy^^   
Trust me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Emily Kinney
Hozzászólások száma : 203
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szer. 6 Aug. - 21:55

- Szegény Kelly!
Biccenti oldalra fejét, ajkain féloldalas mosoly játszik.
- Ha ezt megtudja…
Egy ilyen bók után könnyű nagylelkűnek lennie a híres mozicsillaggal. Attól, hogy tisztában van vele, hogy úgy fél fejjel alacsonyabb, és hogy csak szeretne olyan hosszú combokat, amilyen a rövid, szőke hajú színésznőnek van, még kihúzza magát. Ugyan túlzásnak érzi már most is, de talán hosszú hónapokig, ha nem évekig nem fog több ilyesmit kapni, így aztán most különösen jól esik az ilyet hallani.
Keze hasára simul, már finoman elkezdett domborodni a pocakja. Alig látni a változást, még ő maga is csak a napokban vette észre először. A fürdőszoba felé pillant, visszafojt egy sóhajt. Nem így kellett volna reagálnia a megjegyzésre, de nem is gondolkodott, egyszerűen csak kicsúszott a válasz. Haleyt nem a kettejük közötti korkülönbség zavarja, nem. Sokkal inkább aggasztja, amikor megrezzen köztük a levegő, ami azután hosszan, vibrálón nyugszik csak meg. Egy ártatlan érintés vagy akár egy szó is hullámgyűrűket vet kettejük között, ami izgalmas, ugyanakkor meg is ijeszti. Ha más helyzetben lenne, más lenne, de hát ebben van, amit nem bán, nem erről van szó. Egyszerűen csak nem akarja kihasználni Joshuát, márpedig a lánykérés után Haley meggyőződése, hogy nagyon oda kell figyelnie, nehogy mégis ez történjen. Fogalma sincs, hogy nem tette már tönkre néhány mindenre elszánt, rossz-szándékú nő, kihasználva Joshua védelmező ösztönét, jóságát. Elengedi a talányt, majd dolgozik még a megfejtésén, de most a szobában ismét megjelenő férfira pillant.

- Azt kérdeztem, hogy érdekel-e az Alien második része?
Ismétli meg kérdését, mikor Josh visszakérdez.
- Itthon? – Most a szőke hajú lány kérdez vissza. – De hát még csak most került a mozikba…
Kíváncsian követi pillantásával a férfit, szemei a csodálkozástól kerekednek el, mikor meglátja a kazettát.
- Azta… ezt hogyan? A film producere vagy?
Próbálja összekaparni régi emlékeit, de túl sok szó a férfi foglalkozásáról nem esett közöttük. A film-produceri foglalkozásra pedig biztosan emlékezne, de más nem jut eszébe, hogy hogyan máshogyan juthatott volna hozzá a filmszalaghoz. Kezeit nyújtja a kaziért.
- Kibonthatom?
Kérdi mohón, miután illedelmesen tanulmányozta a borítót, majd a hátlapot is elolvasta. Ha engedélyt kap rá, akkor nagy élvezettel lát hozzá az átlátszó fólia szétcincálásához, egyéb esetben vágyakozó pillantással adja át a kazettát. Igaz, ha cincálhatott, akkor is visszaadja a kazit, nem ő fogja beüzemelni a rendszert.
- Inni kérek, valami hideget, limonádé van esetleg? Mostanában teljesen rákattantam a citromos dolgokra.
Mivel nem tudja, hogy vetítővásznas lehetőség is rendelkezésükre áll, ha úgy akarják, ezért most felkel a szőnyegről, az eddig ölében heverő filmet a dohányzóasztalra teszi és a kanapé felé indul, hogy a tévével szemben lehuppanjon rá. Az utolsó mozzanat, vagyis a huppanás előtt azonban megáll. Ökölbe szorítja kezeit majd kiengedi ujjait, elhúzza száját.
- Megmosom a kezem, mindjárt jövök. – Elindul a fürdő felé. – Használhatom azt?
Bök arra az ajtóra, ami mögött eltűnt majd előtűnt az előbb Joshua. Nem tudja, hogy nem-e van másik fürdőszoba is, ami a vendégeknek van fenntartva, ezért megvárja a választ, mielőtt betörne a magánlakrészbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Nikolaj Coster-Waldau
Hozzászólások száma : 93
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Kedd 5 Aug. - 21:56Haley & JoshFélmosollyal konstatálom, hogy sikerült kissé zavarba hoznom, ám a puszinknál szinte bizsereg az ajkam, olyan finom a bőre, ezt nem lehet leírni holmi naplóbejegyzésbe, ezt érezni kell. Nem is tudom, hogy miért is csúsztatom a csipőjére is a kezem az üdvözlés közben, valahogy természetes. Nem akarom összevizezni, ezért ha beljebb lépett, elnavigálom a filmek irányába, és visszavonulni szándékozom a fürdőbe, hogy magamra kapjak valami kevésbé frusztrálót. Van köztünk egy nem csekély korkülönbség, amely őt úgy tűnik, kevésé zavarja. Meg akarom ismerni, vele lenni, közben pedig menthetetlenül öregnek érzem magam. Na hagyjuk már az önsajnálatot Brody, még előtted van vagy nyolc szörfbajnokság legalább. Hátrébb lépek, és miközben a kazikkal kapcsolatos szekrényről magyarázok, a lányon felejtem a tekintetem. Beszélek, a valóságban azon tűnödöm, hogy vajon levendula illatú lehet e a samponja.
- Láttam. Az a csaj... majdnem olyan szexi, mint te.  – Vetem oda végül őszintén, s fejrázok a mentegetőzésére. Semmi gondom nincsen ezzel, nem volt más programom, különben is este szoktam elindulni kockázni, most pedig még bőven szieszta idő van. Eltűnök a fürdőben, ahova már kikészítettem magamnak a szörfös nadrágomat, és egy fekete pólót. A nyakamba akasztok egy szebb láncot, amin egy igazi grizzly fog van. A képességemnek köszönhetően a vadászba is belekóstoltam, aki ekkora szerencsejátékos, bankrabló, mint én, értenie kell a fegyverekhez. A fog nem azért van, hogy felvágjak, immár puszta ékszer. A hajam vízes még egy cseppet, de sebaj. Kellemes arcszeszt csapkodok az államra, a tus alatt borotválkoztam is, Haley még fiatal lány, nem akarom felsérteni a bőrét, ha végigcsókolnám ahol csak érem. Khm...
- A mi?  – Kiáltok ki, ezt már csak fél füllel hallottam, éppen a pólót húztam át a fejemen, még egy pillanatra kivillant a hasam, amely valljuk be, a sok mozgásnak köszönhetően nem utolsó. Felismerem a kezében az egyik kedvencemet, és elnevetem magam, úgy tűnik hasonló az izlésem.
- Mit kapok, ha azt mondom, hogy itthon akartam megnézni? – Nem a kazikhoz lépek, hanem egy másik szekrényhez, ahonnan előkerül a bontatlan Aliens. Filmrajongó vagyok, megtehetem, mert gyakorlatilag a hangfalaknak, és a tévének köszönhetően saját házimozim van. Végső soron pedig ha vendégeket hívnék, van egy vetítővásznam is. Kérdés, hogy a szőkeség összebújva akarna filmnézni, vagy amolyan egész falat betöltően.
- Hangulat alapján. Popcorn, vagy ital? – Sasszézom közelebb, hogy a kezébe nyomjam a díszkiadást, amelynek elején zöld betűkkel a kiírás, a hátán pedig Ripley és Hicks fut egymás mellett.
[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Emily Kinney
Hozzászólások száma : 203
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Vas. 3 Aug. - 17:01

Egy gyors pillantással ellenőrzi a szobaszámot, amit talán kopogtatás előtt kellett volna megtennie… ahogy telefonálnia is kellett volna, de most már felesleges rágódnia ezen. Már csak azért is, mert nem tévesztette el az ajtót. Nem csak az aranyosan csillanó 204-es szám a bizonyíték, hanem Joshua hamarost kiszűrődő hangja is.
Míg várakozik az ajtónyitásra, leveszi táskáját a válláról és kezébe fogja, lassan lóbálja jobbra-balra, mintha valami ingaóra szövetből készült, korongra legkevésbé sem hasonló alakú ingája lenne. Így múlatja a rövidke időt, míg ki nem nyílik az ajtó. Akkor aztán egy pillanatra meghökken, mert hát nem egy meztelen férfi felsőtestre számított. A Portlandben jó párszor elképzelt látvány és annak váratlansága az oka annak, hogy némi fáziskéséssel köszön csak, miközben fogadja és viszonozza az üdvözlő két puszit, a kedves bókra pedig hirtelenjében csak egy mosollyal felel.

- Szia!
Még mindig mosolyogva lép be a szobába, be kell látnia, hogy Portlandben meglehetősen gyenge volt a fantáziája. Már bánja, hogy nem szerveztek akkor semmilyen uszodai programot. Nem érzi rossznak magát ezekért a gondolatokért. Babát vár, ettől se nem vak, se nem apáca.
- Köszi.
Pár pillantással körülnéz a lakosztályban, aztán ledobja táskáját a kanapé lábához, ő maga azonban nem ül le, hanem a tévéhez lép, hogy az alatta lévő polcon sorakozó kazettákat tanulmányozza.
- Hát nem is tudom, adnak olyasmit, ami érdekel téged? Én kicsit lemaradtam mostanában az aktuális mozipremierekről, pár hete voltam moziban utoljára, a Top gunt néztem meg. Láttad?
Pedig régen viszonylag gyakran járt moziba, volt, hogy egy filmet akár többször is megnézett. De a régi idők mozija is nagy kedvence volt, oda gyakran egyedül is eljárt.
- Bocsi, hogy nem telefonáltam, amikor elindultam.
Kiáltja be Joshua után a fürdőbe, miközben már a terjedelmes filmválaszték átböngészésével foglalkozik. Az meg se fordul a fejében, hogy talán a férfi direkt mászkált volna így dél óta, hogy aztán Haley „meglepje”. Egyrészt nem tudhatta, hogy nem fog telefonálni, ahogyan azt kellett volna, másrészt Haley nagyon jól tudja, hogy Josh tudja, hogy milyen állapotban van és hogy milyen állásponton áll jelenleg kapcsolatuk kérdésében.
- Most került a mozikba az Aliens, érdekel?
Kérdi, mikor az Alien kazi kerül a kezébe. Peekskill-i első és eleddig egyetlen mozizása alkalmával a trailerek alatt abszolút megijedt, hogy az Aliens-re ült be, mert viszonylag félelmetes volt mind. Nincsen baja az ilyen filmekkel sem, de akkor egyedül ment, márpedig olyankor jobb szeret könnyedebb filmeket nézni.
Nem feltétlenül ragaszkodik egyébként most sem az űrlényes filmhez, sem az első rész itthoni, sem a folytatás mozis megtekintéséhez. Ezért is tanulmányozza tovább a filmeket a szoba puha szőnyegén térdén ülve. Ha csatlakozott hozzá Joshua, akkor felpillant rá.

- Látom tényleg nem túloztál a telefonba a filmgyűjteményedet illetően, lehetetlenség választani, te hogyan szoktál?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Nikolaj Coster-Waldau
Hozzászólások száma : 93
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Vas. 3 Aug. - 0:06Haley & JoshFurán izgatott vagyok, most már egyértelmű, hogy Haley az, akiről írtam a naplóban. Nagyon sajnáltam, de úgy éreztem, ott kell hagynom. Annyira jól elbeszélgettünk, hogy a fene tudja, talán érdemes megpróbálni, akár barátként, vagy akár többként, ha látunk egymásban fantáziát. Gyereket vár, ez tény, ez annyira mégsem zavar. Ha ő elszökött, hogy saját maga nevelje fel a babát, akkor felnőtt, érett személyiség ahhoz, hogy képes legyen tudatosan dönteni. Megadtam a szállodám nevét, és a szobaszámot, de fenntartottam a lehetőséget, hogy eltűnik, soha többé nem látom. És most mégis! Felhívott, hogy találkozzunk, aztán pár nappal később, hogy az eredetileg tervezett szabadtér helyett hűsöljünk egy kicsit valami film társaságában. Bárcsak jobban emlékeznénk! A naplók alapján egy spontán, magabiztos lány, akit egyátalán nem zavart a korkülönbség, teljesen jól el tudtunk beszélgetni, és amikor felmerült, hogy elcsattanjon egy csók, szenvedélyesebb ölelés, hát nem volt ellenére.
Most ismét visszatér az életembe, több mint egy évvel érettebb valójában, nagyjából ott folytatva, ahol abbahagytuk, és még arról is biztosított, hogy képes megbírkózni furcsa agytekervényeimmel. Nem szabad őt ismét elhagynom, még ha csak barátság is alakul ki köztünk. Tudunk egymásnak adni annyi, hogy ne menjen rá a kapcsolat, ha megint belezavarodnék, hogy mit is jelent az, ha egymásra nézünk.
Nem tudhatom, hogy ebben a zaklatott életben mikor ér utól a vég, de ki akarom élvezni azt, ami még megadatott, egy kicsit boldognak lenni. Azért kértem meg a kezét, mert nem akarom, hogy magányos legyen, pénz nélkül, bizonság nélkül. Elhamarkodottnak vélheti a szándékomat, így egyértelművé kellett tennem, komolyan gondolom. Visszautasított, ám oly bájos módon, nem maradt bennem tüske. Továbbléptünk.
Hónapok óta süttetem a hasamat, őszre tervezek egy nagyobb rablást, de még nem tartok ott, hogy komolyabban elkezdjem tervezni a menetét, felvenni a kapcsolatotot az általam kinézett leendő bandatagokkal. Úgy vélem, ráérek még. Nem beszéltük meg, hogy Haley hányra jön, így egy kissé furcsán érzem magam, hogy csak a délutánt tudom, így már ebéd utántól figyelem az órát, lévén bármikor betoppanhat, nincsen értelme mást is szervezni, nehogy véletlenül ne legyek itt. Időnként kilesek, az ablakon, hogy mikor jön, inkább elmegyek zuhanyozni. Hát persze, hogy pont akkor kopogtat, amikor a tus alatt állok.
- Pillanat! – Szólok ki, és gyorsan megtörlöm az arcomat. Amennyire csak lehet, gyorsan végidörzsölöm a testem a törölközővel, amint elzártam a csapot, majd a derakam köré tekerem, papucsba bebújok, és már pattanok is az ajtó elé.
- Itt is vagyok. Milyen csinos vagy Haley. – Hajolok oda, hogy két puszit adjak a lánynak, és hátralépek, hogy beljesebb tudjon jönni. – Egy kis türelmet, a kanapén foglalj helyet, a tévé alatt találod a kazikat. Válassz kedvedre. Vagy moziznál? – Kérdezem még a vállam felett, aztán elvonulok a fürdőbe átöltözni. Ha helyet foglal, akkor láthatja, hogy igen sok filmem van, széles választékban. Ha majd visszatértem, tudjuk folytatni a társalgást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Emily Kinney
Hozzászólások száma : 203
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   Szer. 30 Júl. - 17:15

Óvatosan kanyarodik a hotel bejáratához, nehogy lekoccolja valamelyik biztosan méregdrága cserepes buxust. Nem akar szuvenírt Nate kocsijában, pedig ha jobban meggondolja, még illene is a zöld csodához néhány zöldleveles gally.
A kifeszített piros-arany csíkos vászontető adta árnyékban már türelmesen meg tudja várni, míg kinyitják neki az ajtót, addig legalább magához vételezi táskáját az anyósülésről. Elveszi a kocsiért a súlyos, aranyozott, 12-es számmal ellátott bilétát, még egy pillantást szentel a kocsinak, ahogy elkanyarodik vele a parkoló felé a parkolószolgálatos srác, aztán elindul befelé.
Belépve a hűs lobbyba napszemüvegét leveszi és hajpántként tűzi hajába. Meglepi, hogy milyen sokan vannak, folyamatos a jövés-menés. Abszolút azt hitte, hogy majd kongani fog az ürességtől az egész hotel és a bárban majd csak a helyi lecsúszott, ámde gazdag alkoholista fog üldögélni és/vagy zongorázni meglepően jól. A kellemes zongorajáték megvan, de ahogy az étterembe tartókat figyeli, egyértelmű, hogy profi zenésszel dolgoznak (vagy felvették a helyi lecsúszott, ámde gazdag alkoholistát, ha már olyan jól tudott zongorázni és még elvonóra is elküldték és kész a sikersztori). Még jó, hogy a Four Seasons nem vele dolgoztatta ki a terjeszkedési tervet, mert biztosan eszébe se jutott volna North Salem, pedig ott az amerikai kisváros bája és a közelség NY-hoz, és máris érthető, miért van létjogosultsága az ötcsillagos szállodának pont itt.
A recepcióval nem fárad, tudja a szobaszámot, így rögtön a liftekhez sétál. Nem okoz nehézséget számára eligazodni itt, habár pont ebben a szállodában még sose járt, de ismeri a Four Seasons-ben bevett szokásokat, így aztán a liftből kiszállva magabiztosan indul meg jobbra. Menet közben ujjaival megpróbálja átfésülni haját, a lehajtott tetővel való furikázás következtében most ugyanis meglehetősen szélfútta hatású a frizurája. És az is marad, mert nem jut sokra hajkeféje nélkül, ezért inkább mikor megérkezik az ajtó elé, kopogás előtt lehajtja fejét és összegyűri haját egyszer-kétszer, majd hátradobja haját és voilá, máris nem véletlennek tűnik kusza frizurája. Röviden kopogtat az ajtón, azután hátralépve egyet várakozik.
Nem beszéltek meg pontos időpontot, miután a korábban leegyeztetett kültéri programot lemondta pár nappal ezelőtt. Egyszerűen ezt a nyári meleget most nehezen viseli, pedig még nem is óriási a pocakja. A délután elég tág intervallum, talán mégiscsak fel kellett volna szólnia a recepcióról, hogy érkezik… vagy még jobb lett volna, ha otthonról telefonál, hogy indul. De az ebéd utáni elnyúlt szundikálása miatt kapkodva indult, így ez elmaradt.
Mell alatt szűkített, majd azután folyamatosan bővülő, bokáig érő, fehér, könnyű anyagból készült nyáriruhát visel, aminek nincs pántja. Most csak ez volt kényelmes. A peekskill-i bevásárló utcában rábukkant egy nagyon jó kis cipőbutikra, lapos talpú aranyszín pántos szandálját is ott vette. Szokásos katonai zöld válltáskája egyáltalán nem passzol az outfitjéhez, de ebbe minden olyan klasszul belefér, és még mindig nem rojtozódik, felesleges lenne újat venni, nem nagyon jár úgyse sehová, most se az operába jött, hanem filmet nézni, remélhetőleg Joshua se fogja ezért kirakni a szűrét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 433
Kor : 30TémanyitásTárgy: Four Seasons szálloda   Vas. 27 Júl. - 22:01

Leírás később. A lényeg, hogy itt lakik Joshua, foglalt játéktér, nehogy ideírj, ha nem Haley vagy^^   
Trust me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Four Seasons szálloda   

Vissza az elejére Go down
 
Four Seasons szálloda
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Aisu Szálloda

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: North Salem-