we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:34

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Konyha
by Wilmer Murtaugh
Pént. 30 Márc. - 10:33

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 28 Márc. - 14:50

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Top posting users this month
Emma Frost
 
James Hurley
 
i'm here

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Képességigénylés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 433
Kor : 31TémanyitásTárgy: Képességigénylés   Kedd 20 Aug. - 14:07

First topic message reminder :

Mielőtt előtörténetbe fognál, azért lehetőség szerint kérdd ki a véleményünket, főleg ha általad kidolgozott képességről van szó!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 4
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Csüt. 25 Dec. - 23:16

Elsődleges képesség: Káosz mágia
Osztályozás: Alfa mutáns
Aktiválódás: 12 éves kor
Képesség jelenlegi szintje: Képes a valóság manipulálására, ami általában teljes káoszhoz vezet. Lehetséges és lehetetlen dolgok gyors bekövetkezését idézi elő, mint például tüzet gyújtani, rövidzárlatokat okozni, szívrohamot előhozni olyan embernél, aki szívproblémákkal küszködik, stb. Képességének leginkább önmaga szab határt, azok viszont kicsik, nem engedi kibontakozni a káoszt, hisz nagyon is labilis, nem tudni mikor és hogyan csap le. Leginkább Wanda érzelmeitől függ a dolog, milyen idegállapotban van, dühös, ideges, vagy teljesen nyugodt. Ő azonban fél az erejétől, ezért szinte mindig van benne valamiféle szorongás, hogy bánthat másokat. Kicsit olyan a dolog, mint egy élesített bomba, ami csak az utolsó lökésre vár.
Képesség távlatai: Ha megtanulja uralni képességét, megtanulja, hogy nem kell tőle félnie, akár egy személy valóságát is kedvére formálhatja, megmásíthatja a jelenét, akár múltját, vagy jövőjét is. Azonban, még hihetetlenül sokat kell tanulnia, hogy elérje ezt a szintet, mivel igen nehéz kordában tartani azt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szer. 24 Dec. - 13:37

Okés a képesség részemről. ^^


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tag
Hozzászólások száma : 3TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szer. 24 Dec. - 13:32

Agancsnövesztés:
A képesség képessé teszi használóját arra, hogy szinte bármilyen kellően szilárd helyeken (ez lehet talaj, vagy akár egy ember teste - ez halálos, mivel az agancs beágyazódik hogy elég szilárdan álljon, így tönkretéve a szerveket - idővel egyre keményebb dolgokba tud beágyazódni) agancsokat növesszen. Igazából ezek csápok, amik merevek, akár egy szarvas agancsa (de természetesen nem a használó fejéből nőnek ki, mert az öngyilkosság lenne). Kemények is, a képesség fejlődésével egyre hegyesebb lesz az agancsok vége és egyre keményebb dolgokat tud átütni. Fontos megjegyezni,hogy az agancsok több méteresre nőhetnek egyre szélesebben ágazódhatnak el és egyre több és több agancs válhat ki belőle, amik újabb és újabb ágakat hoznak létre. A használó csak növeszteni tudja az agancsokat, irányítani pedig már nem, maximum rövidíteni rajtuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chace Crawford
Hozzászólások száma : 171
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Vas. 16 Nov. - 19:07

Elsődleges képesség: Gondolatolvasás
Osztályozás: Béta Mutáns
Aktiválódás: 5 éves koromban
Képesség jelenlegi szintje: Képességem, neve is mutatja a gondolatolvasást teszi számomra lehetővé. Képes vagyok mások gondolataiban olvasni, és ugyan nem minden elmét tudok felnyitni magam előtt, olyan elméket, amelyek elég erősek ahhoz, hogy ellenálljanak, mégis képes vagyok a hazugságok észrevenni. Ám azt nem tudom felismerni, hogyha egy olyan ember hazudik nekem, aki szentül hisz hazugságaiban, akiket becsapnak.
Képesség távlatai: Eme képességem egyetlen gyengesége talán az, hogy gondolataim hullámos óceánként magam körül mindenkire kivetem. Azok, akiknek olvasni próbálok a gondolatában,  - sőt némely esetben akkor is, ha nem akarok - az én elmémhez is hozzájut, mintha csak uralná képességem, és így ő is tudhatja, én mire gondolok, miket láttam, milyen érzéseket táplálok bizonyos dolgok iránt, és így tovább.


Másodlagos képesség: Technokrácia
Osztályozás: Alfa Mutáns
Aktiválódás: 14 éves koromban
Képesség jelenlegi szintje: A Technokrácia tizennégy éves koromban jelent meg, s azóta gépekkel való folyamatos érintkezések után sikerült egy erősebb szintig elsajátítanom azt. Eme mutációt a gépek kontrollálását, és működésük, rendszerük azonnali megértését adományozta nekem, így szinte bármilyen rendszert meghackelhetek, a riasztókat leállíthatok, és mondjuk autókat egy érintéssel beindíthatom.
Képesség távlatai: Képességemen leginkább az új technológiák - a szuperszámítógépek, különböző bonyolult programozások - fognak ki, s arra sem vagyok képes, hogy a kibernetikus alkatrészeket, mint a kiborgszerű mutánsok gépkarját hatástalanítsam. És hogyha egy ellenséges technokrata, vagy számítógépek esetében egy ügyes programozó vírusokkal és hasonlókkal meg próbálja állítani a gépeknek küldött parancsaimat, általában sikerrel jár.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ❥ Emma Watson
Hozzászólások száma : 474
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szomb. 15 Nov. - 20:14

Ezt nem is tudom, hogy nem láttam. Very Happy De amúgy szerintem olvastam és okés a képesség. ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szomb. 18 Okt. - 22:12

Elsődleges képesség: Auraköd
Osztályozás: Béta
Aktiválódás: 16 éves kor
Képesség jelenlegi szintje: Egyes történetekben a vélák azok, akik el tudják csábítani a velük ellenkező neműeket szépségükkel. Ő is képes hasonlóra, csak ezt aurájával teszi lehetővé, ami egy néhány centis, láthatatlan burokként veszi körbe a testét. Ennél fogva ereje nem nagy hatótávú, de annál hatékonyabb. Aki a közelébe kerül, azt euforikus érzés keríti hatalmába és arra kényszeríti hogy még közelebb lépjen hozzá, ami után bármit megtehet az illetővel, amit csak szeretne. Fontos megjegyezni, hogy az illető ilyenkor tudatában van a dolognak, de ellenállni csak nehezen tud, hacsak nem szakítják meg a közte és a lány között kialakult kapcsolatot például a kiszemelt személy odébb vonszolásával.
Hangulata befolyásolja a képesség erejét, kedve romlásával gyengülhet a kívánt hatás. Például a kiszemeltre fele olyan erősen tud csak hatni, vagy annyira sem, így könnyen megeshet, hogy maga is képes lesz megszakítani a létrehozott kapcsolatot, vagy egyáltalán nem lesz bevethető az erő.
Képesség távlatai: A későbbiekben képes lesz arra, hogy erejét függetlenítse érzelmeitől és akár teljesen el tudja csavarni a közelébe kerülő férfiak fejét egy gond nélkül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Kedd 30 Szept. - 7:22

Leon okés, Kristianna viszont nekem kicsit sok. Smile Így is az eddigi karijaid mind erőseknek számítanak, még egy szimpla ember se csak szimpla ember, ezért én ebből az egyik képességet engedném csak. A lávaalak már önmagában is univerzális, támadó és védekező és hőt tűr és repülhet vele stb. Nem kell mellé még múltba látás is.


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Brant Daugherty
Hozzászólások száma : 3
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Hétf. 29 Szept. - 15:11

Elsődleges képesség: Pontosság (Passzív)
Osztályozás: Delta
Aktiválódás:  8 éves kor
Képesség jelenlegi szintje:
A képesség csak a testre, mozdulataira korlátozódik. Jelenleg lehetővé teszi a mm nagyságú pontosságot. Ennek segítségével akár szabad kézzel is olyan egyenes vonalat lehet húzni, mintha csak vonalzóval segítenénk rá, a lépéseket, testsúlyt, kezet, ujjakat a test automatikusan úgy igazítja, hogy az akaratunknak megfelelő legyen(pl hibátlan tánclépések, zenéléskor tökéletesen helyezett ujjak). Illetve nagyban befolyásolja a képesség a célzást, így használója rendkívüli fegyverhasználatra tehet szert, remek dobásokat tud véghez vinni. A mutánsnak néhány év után már nem kell figyelnie a képességre, az passzívvá válva folyamatosan segíti őt, ám akarattal véthet hibákat.
Képesség távlatai:Kiteljesedett.


Másodlagos képesség: Mélylátás
Osztályozás: Alfa
Aktiválódás: 14 éves kor
Képesség jelenlegi szintje:
A képesség jelenleg lehetővé teszi a mutáns számára, hogy átlásson bizonyos közegeken. Minél sűrűbb valami, minél több szervetlen anyagból áll, annál nehezebb átlátnia rajta. Ha akarja, képességével akár az ember bőre alá is betekintést nyerhet, megvizsgálhatja szerveit egyetlen pillantással. Értelemszerűen egy túlsúlyos egyénnél ez nehezebb. Képes a falakon is átpillantani, ám minél vastagabb és minél keményebb, erősebb a szerkezete, annál nehezebben lát át rajta, annál haloványabb, elmosódottabb lesz a kép, amit kap.
Képesség távlatai: Rendszeres gyakorlás, használat után a mutáns képessége fejlődhet, egészen addig, hogy a sűrű szervetlen közegeken is gond nélkül átlásson.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Karen Gillan
Hozzászólások száma : 15
Kor : 27TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Vas. 28 Szept. - 6:21

Elsődleges képesség: Lávaalak
Osztályozás: Alfa mutáns
Aktiválódás: 13 évesen
Képesség jelenlegi szintje: Ha kellően felmérgesítenek, testem és rajta minden ruha átalakul eleven lávává. Ilyenkor több mint ezer fokos vagyok. Lávaformám nem folyik szerteszét, körülölel, mint valami új bőrréteg. Érintésemmel olvasztani, vagy éppen felgyújtani is tudok dolgokat. A meleg levegőnek hála képes vagyok repülni, de ez még nem megy valami jól. De ha akarom, képes vagyok ökölnyi méretű lávagolyókat gyúrni és dobni, vagy éppen meleg levegőt fújni ki számon. Uralom a föld mélyén megbúvó láva és magma folyamot, képes vagyok kis méretű (10 méteres) tűzhányó kitörésére is. Létező tűzhányókat fel tudom ébreszteni vagy éppen visszafogni aktivitásukat. A lávában úgy mozgok, mint embrió a magzatvízben. A tűz és a meleg még emberi alakomban sem árt, de a hideget nem tolerálom.
Képesség távlatai: Idővel biztosan jobban fog menni a repülés. Egyre nagyobb tűzhányókat leszek képes teremteni és lávagolyóim méretét növelni.

Másodlagos képesség:Látó
Osztályozás: Delta mutáns
Aktiválódás: 17 éves kor
Képesség jelenlegi szintje: Látom a múltat. Mint mikor valaki kinéz egy ablakon. Egy másik világ tárul fel előttem. Igaz, csak az egy évnél régebbi és az ötezer évnél nem távolabbi múltat tudom látni, de nekem ennyi is elég. Ilyenkor külső szemlélőként látom a világot. Beavatkozni, megváltoztatni nem tudok semmit. Mára már odáig fejlődtem, hogy álmomban is látom a múltat, mintha csak valami filmet néznék. Csak reggel emlékszek is rá.
Képesség távlatai: Nem törekszem képességem további fejlesztésére, pedig volna még hova fejlődni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Hétf. 25 Aug. - 17:03

Okés. ^^


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : David Gandy
Hozzászólások száma : 17
Kor : 39TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Hétf. 25 Aug. - 16:56

Elsődleges képesség: Húsformázás
Osztályozás: Béta
Aktiválódás: 15 éves kor
Képesség jelenlegi szintje: Ha úgy akarja, érintésével formálni tudja az élőlények szövetét. Legyen az bármilyen: a növényi rostoktól kezdve, a bogarak kitinjén, az idegszövettől, csonton és izmokon át a bőrig mindent képes a maga kedvére alakítani. Ha ő úgy akarja, megnyújtja a tested, csinál neked még 50 pár lábat és eltünteti a gerincedet, hogy egy méretes százlábú legyél emberi aggyal, vagy csinálhat neked szarvakat, visszanöveszt testrészeket, megnöveszt egyes dolgokat, izmot, bármit amit csak eltudsz képzelni... Tehát a mutáns külsőkön is tud segíteni (illetve rontani), kreálni olyat. Ennek csak egy hátránya van: minél nagyobb felületen avatkozik be és minél nagyobb a beavatkozás mértéke, annál rövidebb ideig hat az átalakítás. Amikor lejár az a bizonyos idő, amin át hat a képessége, akkor az átformált személy (vagy akármi más) fájdalmasan (amennyire az átalakítás is az volt) elkezd visszaalakulni. Amennyiben a visszaalakulás nem elvégezhető (mondjuk idegen testrészek kerültek a szervezetbe és útban vannak a visszaformálódásnál) úgy az alany nagy eséllyel bele hal a transzformációba.
Folyamatos "kezelés" mellett a fent tartott külső egyre több ideig marad fent, persze bonyolultságától függően változik, mennyire gyakran kell visszajárni hozzá.
Ha egy alany transzformálva veszti el életét, teste nem alakul vissza.
Bonyolultsági szintek és az idővonzatok:
- Az apróbb változtatások (szemszín, bőrszín vagy kisebb testi változások -orr alak, elvesztett ujj visszanövesztése, stb-) nagyjából éveken át megmaradhatnak.
- A kissé bonyolultabb dolgok (testalak átformálása, arc megváltoztatása) nagyjából 2 évig maradnak meg.
- A bonyolult beavatkozások (tagok eltüntetése -szárnyak, kezek lábak-, illetve visszanövesztése, stb) csak hónapokig tartanak ki, jobb esetben egy évig.
- A testet megerőltető, szervezetet nagyban átalakító változtatások (mutáns külső emberivé alakítása) a mértékétől (részleges-e vagy sem) függően egy órától akár egy hétig tarthat, mivel a szervezet azonnal elkezdi visszaformálni a testet.
Képesség távlatai: A jövőben képes lesz még a bonyolult átalakításokat is hosszabb idejűre csinálni, a kisebb változtatások örökre megmaradhatnak, amennyiben ő azt úgy akarja, a testet megterhelő változtatások idő tartama szintén megnő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 433
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Pént. 22 Aug. - 22:23

Elfogadva, rendben van^^   
Trust me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Lucy Hale
Hozzászólások száma : 15
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Pént. 22 Aug. - 22:20

Nos, én is ötleteltem picit, és a végén rájöttem, hogy micsoda FBI ügynöki képesség kerekedett ki. Very Happy

Elsődleges képesség: Megfigyelés
Osztályozás: Delta
Aktiválódás: 21 évesen (jelenlegi kor: 26 év)
Képesség jelenlegi szintje: Logikai kapcsolatok megtalálása, és annak gyors felfedése. Az átlagnál logikusabb gondolkodik, a legapróbb információk alapján is képes sok mindenre rájönni, remek a megfigyelőképessége. Például ha valakinek vörös az orra, az valószínűleg azért van, mert sokat fújja, szóval vagy szerelmi bánata van, vagy beteg. Ha pedig hozzá mondjuk még a körömlakk is le van pattogva a körméről, az azt jelenti, elhanyagolja magát, vagyis ő a szerelmi bánat rosszabb típusú megélője, törődésre van szüksége.
Képesség távlatai:[/color] Az agya képes lesz kétszer olyan gyorsan feldolgozni az információt, mint az átlag ember, ami egyrészt gyorsabb reflexeket eredményez, másrészt például egy számzáras kódot, ősi nyelvet rövidebb idő alatt megfejt, mint egy átlagos ember.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : ♠ Victoria Justice
Hozzászólások száma : 461
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Pént. 15 Aug. - 10:57

Oksiii. ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Caitlin Stasey
Hozzászólások száma : 30
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Pént. 15 Aug. - 10:52

akkor legyen az erősebb hátrány, úgy viccesebb lesz! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Pént. 15 Aug. - 10:14

Ééértem és konzultáltam a kollégával. Very Happy

Szóóóval soknak érezzük, főleg úgy, hogy maga a másodlagos képesség sem egy gyenge alfa képesség, plusz már mindkettő előjött, és a másodlagos "viszonylag" régen, tehát már mindkettő fejlesztett. Lehetnek, de akkor az állatalaknak adjunk valami hátrányt, vagy csupán egy állat alakját legyen képes felvenni, vagy pedig valami erősebb hátrányt kapjon, teszem azt az emberi tudat csak részben marad meg abban az alakban, minél tovább marad úgy annál erősebb az állati ösztön, akár az emberi formára is átvetülhet, mint hogy teszem azt Rozsomák, vagy Kardfog is agresszívabb jellemek már alapból is.


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Caitlin Stasey
Hozzászólások száma : 30
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Csüt. 14 Aug. - 23:08

Állati alakváltás. Emlős alakok felvétele előnyükkel és hátrányukkal, emberi tudat megőrzése közben, ruhák nem alakulnak, röviden ennyi Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Csüt. 14 Aug. - 22:59

Önmagában igen, de attól is függ, hogy mi az elsődleges képesség. Smile


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Caitlin Stasey
Hozzászólások száma : 30
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Csüt. 14 Aug. - 22:51

Másodlagos képesség: Sugallat
Osztályozás: Alfa
Aktiválódás: 10 éves kor
Képesség jelenlegi szintje: A sugallat a telepátia egy fajtája. Aki a másiknak sugall, nem szólal meg a fejében, viszont elültet benne egy gondolatot, pl: "Ki megyek a konyhába". Ha az illetőnek nem elég erős az akarata, ki fog menni a konyhába. Minél inkább átlagos egy sugallat (pl az előbbi példa), minél jobban bele illik a célpont személyiségébe, életébe, annál könnyebben válik sikeressé a sugallat. Azonban minél eltérőbb, nehezebb, az elvárás (például ha valakit arra akarnánk rávenni, hogy meggyilkolja szerelmét) azt annál nehezebb elérni, sőt, némely esetben lehetetlen. A gyenge akaraterővel rendelkezőket is csak a sugallat nehézsége védelmezi. Azonban ha minden nap többször megkapja a sugallatot, nagy valószínűséggel hajlani fog annak teljesítésére.
Az állatokat a legkönnyebb ily módon manipulálni. Ők minden sugallatot teljesítenek, amennyiben azt teljesíteni tudják.

Képességem ezen része elfogadható?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Hétf. 21 Júl. - 21:45

Értem, okés, akkor így rendben.


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jaime Murray
Hozzászólások száma : 65
Kor : 944TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Hétf. 21 Júl. - 21:38

A változó jövőt nevezem "másik síknak". Az X-men film alapján a múlt és a jelen tud egyszerre futni (párhuzamosan), tehát a jelen és a jövő is (amely folyton változik a jelenbeni döntések miatt)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Hétf. 21 Júl. - 21:06

Hm... alapvetően nincs gondom vele, maximum pontosan milyen síkokról beszélünk? ^^ Mert ha azt mondjuk párhuzamos világok, akkor ezzel lefixáljuk, hogy vannak, amit pedig elvileg azért nem kéne. Smile


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jaime Murray
Hozzászólások száma : 65
Kor : 944TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Hétf. 21 Júl. - 20:58

Elsődleges képesség: Regeneráció
Másodlagos képesség: "Síkjárás"
Osztályozás: Béta
Aktiválódás: 21 évesen
Képesség jelenlegi szintje:
Elsődleges: Sebei begyógyulnak, ha húsából kitépnek, kivágnak egy darabot, vissza nő, ám csonkoláskor nem növeszt vissza tagot. Betegséget nem tud elkapni, és öregedése is leállt.
Másodlagos: Két sík között rekedt. Az egyik a jelen, a másik pedig egy alternatív jövő, amely folyton kavarog, változik körülötte. Tudja váltani, melyik síkon jelenlen meg teste, de képessége hátránya, hogy teljes egészében sosem lesz jelen egyik síkon sem. Így van, hogy nem tud megfogni tárgyakat, embereket, nem hallják, vagy éppen nem látják őt. Ez teljesen attól függ, hogy a másik síkon épp hol és milyen körülmények között van. Itt egy példa:
A jelenben veled szemben áll és beszél hozzád. Látod, de nem hallod őt, mert a párhuzamos jövő síkon közöttetek egy fal áll, amely blokkolja a hangját.
Ehhez hasonló problémák szoktak adódni, főleg, ha zaklatott, vagy mérges, olyankor akaratlanul is váltogatja a síkokat.
Képesség távlatai:
Elsődleges: Nem lesz fejlődés.
Másodlagos: Képes lesz annyira kontrollálni a képességét, hogy ha megjelenik az egyik síkon, akkor a másik sík akadályai már ne befolyásolják (Például ha a fentebb említett eset történne megint, hiába állna köztetek fal, már hallod is) őt, de az erős érzelmi hatások miatt ugyan úgy elvesztheti a kontrollt és továbbra sem fog tudni 100%osan megjelenni egy síkon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szomb. 19 Júl. - 18:15

Rendben van. Smile


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Nadia Esra
Hozzászólások száma : 12
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szomb. 19 Júl. - 17:50

nos... először jövök a képességgel, hogy jó-e^^

Elsődleges képesség: Pszichikai csapás
Osztályozás: Béta
Aktiválódás: 12 évesen
Képesség Jelenlegi szintje: Képes eszméletvesztést, fájdalmat okozni ellenfelének a tudatával. Még nem nagyon tudja irányítani, gyakran befolyásolják önnön érzelmei, ha feldühítik. vagy valamitől nagyon ideges lesz //ami az ő esetében nem ritka dolog//, akkor akaratán kívül fájdalmat okoz bárkinek, csak rá kell néznie az illetőre. A képessége használata után legyengül, attól függően mennyire volt erős a pszichikai csapás, akár még az eszméletét is elveszítheti.
Képesség távlatai: Képes lesz teljes irányítása alá venni a képességét, s az érzelmei sem fogják befolyásolni. Emellett képes lesz arra, hogy az ellenfele legnagyobb félelmét használja, hogy nagyobb fájdalmat okozzon, ritka esetben akár az áldozat halálát is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   

Vissza az elejére Go down
 
Képességigénylés
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Speciális Képességek (Összesítő)
» -=Sharingan=-
» -=Unazaki klán=-
» Mizukage palota
» Rikudou Sennin és a Chakra Eredete

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Karakteralkotás :: Karakteralkotás-