we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:34

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Konyha
by Wilmer Murtaugh
Pént. 30 Márc. - 10:33

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 28 Márc. - 14:50

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Top posting users this month
Emma Frost
 
James Hurley
 
i'm here

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Képességigénylés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 433
Kor : 31TémanyitásTárgy: Képességigénylés   Kedd 20 Aug. - 14:07

First topic message reminder :

Mielőtt előtörténetbe fognál, azért lehetőség szerint kérdd ki a véleményünket, főleg ha általad kidolgozott képességről van szó!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Pént. 20 Szept. - 18:48

Nincs gond a kettővel együtt, max. annyi, hogy már van egy láthatatlan lány, pont az én egyik multim. Szóval én azt mondanám, hogy ha ez lesz a másodlagosod, akkor csak láthatatlanná tesz, hogy ha már másodlagos, akkor mégis csak gyengébb legyen valamivel, mint az én lánykám elsődlegese.


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tag
Hozzászólások száma : 6TémanyitásTárgy: Képességigénylés.   Pént. 20 Szept. - 18:37

Az én képességem:

Asztárils ( pszichikai ) csapás. Le tudok sújtani más emberek elméjére, iszonyatos fizikai és lelki fájdalmat okozva, ami fizikai károsodást vonhat maga után. Ez a képességem akkor jön elő, amikor iszonyatosan dühös vagy éppen szomorú vagyok. Megérzem amikor bekövetkezik. Olyan ez mintha egy roham lenne. A szívem elkezd egyre gyorsabban verni, lever a víz, a fejem iszonyatosan elkezd szúrni, eszembe jutnak a legszomorúbb emlékeim.. Amikor lecsapok valakinek az elméjére, akkor látom a személy legrosszabb emlékeit. Érzem az összes szomorúságát. Egyúttal átélem az illető legrosszabb perceit.
Ez lenne az elsődleges képességem.

A másodlagos, amennyiben ezt a későbbiekben jónak látjátok a láthatatlanság lenne.Ez egy igen egyszerű képesség. Láthatatlanná tudnék válni, egy pillanat alatt. Veszélyhelyzetben ez igen hasznos képesség. Elrejtene, és egyben a lélegzésemet sem lehetne hallani.

Ezek lennének. Ha túl sok szóljatok Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 67
Kor : 27TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Csüt. 19 Szept. - 16:20

Na itt lenne az én képességem is.

Robbantás

Jelenleg:
Emily képes koncentrációval (mozdulatlanul egy tárgyra mutat, és szugerálja egy darabig) tárgyakat, vagy nagyobb felületek egy kisebb részét apró darabkákra robbantani. Robbanás nagy erejű, mintha valódi robbanószer detonált volna a tárgy belsejében, és minél nagyobb a robbanó tárgy, annál nagyobb a robbanás ereje is. Például egy asztalon lévő pohár robbanása tönkreteszi az asztalt is, de a padló csak kis mértékben sérül, egy ajtó felrobbantása esetén valószínűleg a fal sem marad ép körülötte. Ha egy tárgyat robbanásra jelöl, az teljes egészében felrobban, nem képes csak a felét robbantani, így ha egy felületet jelöl ki, a maximum teljesítménye fog megjelenni az eredményben. A jelölés után kb 5 másodperccel történik a robbanás. Jelenleg kb hűtőszekrény méretű tárgyakat képes felrobbantani, ami elpusztít egy átlagos méretű szobát.
Ezen kívül, erejének van egy általa tudatosan irányíthatatlan része is, ami az önrobbantás. Ez a képessége akkor jön elő, ha erős érzelmi állapotba kerül, retteg, fél, dühös, nagyon szomorú, vagy hasonlók. Képtelen ezt irányítani, és ha a folyamat elkezdődik nem tudja leállítani, csak kínlódással késleltetni egy ideig. Ebben az esetben képességének maximum teljesítményével robban fel, és teste pillanatokon belül visszaáll az eredeti állapotába. Ezután legyengül, összeesik.
Jövőben:
Később képes lehet azonnali robbantásokat létrehozni, nem csak tárgyakon, hanem szerves anyagokon is, robbanásának ereje növekedhet, és az önrobbanás képessége tudatossá válhat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Avril Lavigne
Hozzászólások száma : 48
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szer. 18 Szept. - 18:48

Rendben, ez nagyon tetszik (egyébként igen, rendkívül gonosz dolog ez az agyturkászás Very Happy)! Szóval így elfogadható?
Áramvezetés: Képes a bőrével vezetni az áramot, illetve generálni azt (szóval nem tudja agyonütni az elektromos áram). Halálos áramütést is mérhet egy emberre, ha megérintheti, ám ha mondjuk vizes a padló, azon is végigvezetheti az áramot. Villámcsapást is előidézhet, ám ezt a képességét kezdetben csak vihar esetén tudja használni, később azonban bármikor és bárhol megidézheti. Magas szinten képes lesz erőteret vonni maga köré, mellyel ki tudja zárni a kevésbé erős telepatákat, és más agyturkászós képességű mutánsokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szer. 18 Szept. - 18:35

Ava: ez okés. Smile

Jane: A kettő együtt sok. Smile Az áram is elég erős, mármint sokrétűre dolgoztad ki, én inkább azt mondanám, hogy magasabb szinten képes olyan erőteret gerjeszteni majd, amivel levédi az agyát a telepaták ellen (hát mindenki így fél tőlem? Very Happy), mint ahogy majd Magneto is képes lesz rá idővel. De akkor ez csak az elméjére hat.


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Avril Lavigne
Hozzászólások száma : 48
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szer. 18 Szept. - 18:12

Nos, íme egy következő verzió :)Nekem kicsit ismerős, üvöltsetek, ha létezik, mert akkor agyalok tovább. ^^
Áramvezetés: Képes a bőrével vezetni az áramot, illetve generálni azt. Halálos áramütést is mérhet egy emberre, ha megérintheti, ám ha mondjuk vizes a padló, azon is végigvezetheti az áramot. Villámcsapást is előidézhet, ám ezt a képességét kezdetben csak vihar esetén tudja használni, később azonban bármikor és bárhol megidézheti.
Lenne egy másodlagos képesség ötletem is, amennyiben lehet, de ha úgy látjátok, hogy még nem kéne, akkor természetesen elraktározom későbbre, avagy elvetem Smile
Pajzs: Láthatatlan pajzs védi az egész testét, mely véd is az agyát és lelkét az olyan képességű mutánsoktól, akik ezt támadnák meg. Bőrfelülete is kevésbé sérülékeny, nagyon nehéz megvágnia magát, mintha egy kemény burok olvadt volna rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Hozzászólások száma : 6
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szer. 18 Szept. - 18:00

Ösztönös méregtermelés: Ha túlságosan ideges, stresszes esetleg feszült, vagy fél, a teste olyan mérget bocsát ki a pórusain keresztül a levegőbe, amely egy kis időre kiüti, kómába ejti az embereket. (Később talán ölni is tud.)  A hatás függ a körülményektől is. Például, ha egy teljesen zárt helyen van, ahol nem mozog a levegő, akkor a kóma biztosabb, mint a sima ájulás, és az is, hogy több ideig lesznek kiütve. Ha pedig nyitott helyen történik, akkor csak szimplán elájulnak az áldozatok pár percre, mert a szél elsodorja a méreganyagokat.
Majd ha egyszer megtanulja uralni a képességét, esetleg fizikai érintéssel is át tudná adni a mérget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Evan McGregor
Hozzászólások száma : 101
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Kedd 17 Szept. - 12:35

Képesség: Manifesztáció (egyelőre csak körvonalaiban)

Képes a gondolatainak fizikai formát adni, de ehhez mindenképpen ismernie kell az adott dolgot. Nem konkrét látványról van szó, és nem is teríthet be akár egy egész termet ez 1-1 dologra érvényes. Ha kötélre van szüksége, akkor az, ha egy kutyára akkor az ölt fizikai formát a gondolatai alapján. Létrehozhat nem valós tárgyakat, vagy lényeket is, pl. sárkányt, de akkor, ha már látott róla képet. Néha olyan is előfordul, hogy egy intenzív álom közben akaratlanul is megjelenik a kezében egy tőr, szóval érdemes vigyázni, mert finoman szólva is kiszámíthatatlan, hogy mikor mivel találod szembe magad, ha összefutsz vele.
Fontos, hogy a dolgok van a kezében, vagy a közvetlen környezetében jönnek létre és egyelőre nem távolodhatnak el tőle túlságosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Vas. 15 Szept. - 19:15

Megan Smith írta:
Icipicimegjegyzés: Nekem Jane képességéről azonnal Darwin jutott eszembe, hogy ő is alkalmazkodott a környezetéhez, azt hittem ezért lesz elutasítva, mert túlságosan hasonít. ^^
Az más, mert annak van egy logikája, hogy mire hogyan reagál, itt viszont alapvetően totál bármit bele lehet vinni, és a bármi alatt értsd, hogy akármit. Razz


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Megan Smith
Hozzászólások száma : 44
Kor : 47TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Vas. 15 Szept. - 19:06

Icipicimegjegyzés: Nekem Jane képességéről azonnal Darwin jutott eszembe, hogy ő is alkalmazkodott a környezetéhez, azt hittem ezért lesz elutasítva, mert túlságosan hasonít. ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Vas. 15 Szept. - 15:56

Jane Klyne írta:
Érzelmi reakció: Az érzelmi reakció egy rendkívül különös és sokrétű képesség. Jane, például a mérges, képes lángra lobbantani az ellenfele haját, esetleg egy gyertyát, vagy ilyesmit. Ha fél, és menekülni szeretne, képes az emberi sebességnél 2x 3x-szor gyorsabban futni. Ha teljes reménytelenség lesz rajta urrá, mert mondjuk egy ablakból csüng fél kézzel lefelé, akkor képes lesz annyi idejig repülni, míg biztonságban a földre nem ér. ha legszívesebben eltűnne a föld színéről, akkor pedig valóban, bele tud olvadni a környezetébe.
Mindezen erők kezdetben csak akkor tudnak kibontakozni, ha az illető erős érzelmi állapotba kerül (mondjuk nagyon fél, mert egy hatalmas vérfarkas elől menekül, és úgy érzi, nincs esélye).
Egy-két évvel, és sok-sok gyakorlással később már akár saját akaraterejéből is képes lehet kisebb reakciókra, illetve erős érzelmi állapotban nagyobb lesz az ereje.
Most csak erre, mert ez így nagyon zavaros. Smile
Lényegében univerzális képesség, ami sok. Egy képesség, azért valamilyen szinten összefog dolgokat. Az érzelmek pedig minden mutánsnál hatnak a képességre, főleg egy kezdő esetén, de még egy tapasztalt Ciklon is az X-men későbbi résziben viharfelhőket szított, amikor nagyon ki volt bukva. Szóval ez így nem igazán jó. Smile


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Avril Lavigne
Hozzászólások száma : 48
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szomb. 14 Szept. - 22:05

Érzelmi reakció: Az érzelmi reakció egy rendkívül különös és sokrétű képesség. Jane, például a mérges, képes lángra lobbantani az ellenfele haját, esetleg egy gyertyát, vagy ilyesmit. Ha fél, és menekülni szeretne, képes az emberi sebességnél 2x 3x-szor gyorsabban futni. Ha teljes reménytelenség lesz rajta urrá, mert mondjuk egy ablakból csüng fél kézzel lefelé, akkor képes lesz annyi idejig repülni, míg biztonságban a földre nem ér. ha legszívesebben eltűnne a föld színéről, akkor pedig valóban, bele tud olvadni a környezetébe.
Mindezen erők kezdetben csak akkor tudnak kibontakozni, ha az illető erős érzelmi állapotba kerül (mondjuk nagyon fél, mert egy hatalmas vérfarkas elől menekül, és úgy érzi, nincs esélye).
Egy-két évvel, és sok-sok gyakorlással később már akár saját akaraterejéből is képes lehet kisebb reakciókra, illetve erős érzelmi állapotban nagyobb lesz az ereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Phoebe Tonkin
Hozzászólások száma : 41
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szomb. 14 Szept. - 19:24

Árnyidomítás: Több dolgot is magába foglal, nem csak az irányítást, de persze ennek csak egy része sikerül neki, kezdetben. Kezdőként képes az árnyékokban elrejtőzni, majd utazni is bennük. Ez függ az árnyékot adó tárgy méretétől. Értelemszerűen egy kisebb árnyékban nehezebb elbújnia, viszont, ha nagyobb, akkor könnyedén használhatja kedve szerint. Kis tárgyak esetében nagyobb koncentrációt kell igénybe vennie. Magasabb szinten ez is könnyedén mehet. Az árnyutazás lényegesen feltűnőbb, mintha csak elrejtőzne bennük. Miután már tökéletesen eggyé vált egy tárgy árnyékával, akkor lehetősége adódik arra, hogy egy másik árnyékba, úgymond át teleportáljon. Persze ez elég könnyen észrevehető, ugyanis míg egyik árnyékból a másikba sikerül lépnie, látni lehet, hogy merre megy. Szóval ezt úgy képzeljük el, mintha a falon –vagy egyéb helyen- egy mozgó árnyékfolt jelenne meg, majd egy másikba érve eltűnne. Kezdetben csak egy-két árnyékot képes erre felhasználni egyszerre, ám ha már jobban kitanulta képességét, akár hosszabb távon is mozoghat. Idővel képes lesz szilárd, fizikai formát adni az árnyékoknak, melyet megfoghat, akár el is dobhat.  Vagy épp felhasználhatja valamire, ez attól függ mekkora az árnyék mérete.


A hozzászólást Annie Montgomery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 15 Szept. - 17:46-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Amelia L. Turner
Hozzászólások száma : 6TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szer. 11 Szept. - 18:56

Berögzülés: Születése óta minden amit hall, lát, olvas, érez stb...automatikusan megjegyezi. Kezdetben csak szövegeket, zenéket, képsorozatokat tudott tökéletesen megjegyezni, ma már mozdulatsorokat is le tud utánozni, és elraktározni a fejébe.
Később képessé válik a mutáns képességeket elraktározni, majd használni is, mintha vele született volna. De ezeket a képességeket gyakorolnia kell, tehát nem azon a szinten képes használni amelyen látta.

Hátt..ömm... tudom nem tökéletes, tehát örömmel fogadom az építőkritikát Smile
A név sem a legtutibb, de ezel is sokat szenvedtem, tehát ha van valami jobb ötleteket azokat is szívesen olvasom Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tag
Hozzászólások száma : 5TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Hétf. 9 Szept. - 20:59

Pszichikai csapás:
A szereplő képes fájdalmat, eszméletvesztést, kómás állapotot vagy nagyon magas szinten akár halált is okozni tudatának erejével. Erős koncentrációt igényel, kezdők esetében leginkább csak égési sérüléshez hasonló égető érzést lehet előidézni a másik bőrén, magasabb szinten a fájdalom egyre fokozódik, mígnem eléri csúcspontját, a halált. Ezt azonban csak a legritkább esetben lehet kivitelezni, mert rengeteg koncentrációt és energiát vesz igénybe, az ilyen képességgel rendelkező egyének leginkább a többszöri kínzást választják az azonnali halál helyett. Kegyetlen képesség, efelől nincs kétség, ezért nem is lehet vele gyakorlat nélkül bánni, de ha valaki elsajátítja, onnantól már meglehetősen durva dolgokra képes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 64TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szomb. 7 Szept. - 14:58

Pirokinézis (Tűzmanipuláció): Képes tüzet éleszteni, és irányítani azt, azonban nem mindig akaratlagos a dolog. Előfordul, hogy kicsúszik kezéből az a bizonyos gyeplő. Néha felgyújt maga körül dolgokat, ritkán fel is robbant, ha nem igyekszik kordában tartani képességét. Elég nehéz, mivel nagy erő birtokában van, ami nem mindig engedelmeskedik, ebből is látszik, hogy még mindig nem elég ügyes saját ereje kontrolljának megtartásában.
Empátia: Képes érzékelni mások és/vagy befolyásolni mások érzelmeit. Leginkább az emberek szemét figyeli, mert azok a legárulkodóbbak az érzésekről, befolyásolni pedig úgy befolyásol másokat, hogy egy bizonyos érzésre gondol és lassanként az adott emberbe táplálja.

Ötletforrás: Wikipédia, ami itt látható, kiegészítése az eredetinek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 242
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szomb. 31 Aug. - 21:14

Jeremy Carlson - Nemezis

Képesség: Életerőmanipuláció

Képes szinte bármilyen sérülést maradéktalanul meggyógyítani, akár betegségeket is. Kezdő szinten még a teljesen halálos sebeket, vagy a végső stádiumú betegségeket nem, de idővel ezeket is gond nélkül, akár a rákot, vagy a rokkantságot is, ha az nem vele született hiba. Végső állapotában növényeket elszáradás után is képes ujjá éleszteni, ha még nem porladtak el, állatokat 1-2 nappal az elpusztulásuk után is képes visszahozni, attól függően hogy milyen termetű és bonyolultságú az adott állat, embereket pedig a halál beállta után maximum néhány perc elteltével tud visszahozni az életbe.
Az ereje másik fele, az életerő elszívása, amivel gyengíteni, végső soron ölni is képes.
Mindkét verzióhoz érintkeznie kell az illetővel.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Megan Smith
Hozzászólások száma : 44
Kor : 47TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Pént. 30 Aug. - 21:47

Megan Smith - Mutánsnév: Alice (Alice tükörországban)

Alapképesség: Tükörjárás

Képes tükröződő felületekbe belelépni, ezzel a Tükörországba kerül, ahol minden ugyanolyan, csak éppen senki sem látja, ahogy a való világban se látni, hogy merre mozog, csak a tükörben a képét. Nem lehet megölni azzal, ha összetöröd a tükröket, egyszerűen tovább sétál egy másik tükröződő felülethez és onnan mászik ki, ez a világ a teljes menedéke. (Horrorkedvelők el tudnak képzelni előre is játéklehetőségeket.)
Sokkal később, egy végső stádiuma: Amit a tükörvilágban elmozdít, az a másik világban is elmozdul, pl. egy vázát felkap és egy személyhez vágja, akkor a valós világban a váza fellebeg és a célponthoz vágódik. Így már fantomként gyilkolni is tud - bár a karakternek nem célja, jólelkű tini lány (13-14)

Em: Mutánsnév ötlet: Prizma
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bridgit Mendler
Hozzászólások száma : 18
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Pént. 30 Aug. - 12:18

Képességek: fénnyel való machinációk (fejlődésével együtt gyűjti be majd ezeket, egyelőre ez az egy leírt van)
Élő fáklya: a környezetében lévő létező összes fényt begyűjti. Teste atomjaira bomlik és vakító, hatalmas, mindent betöltő fénnyé mutálódik, melynek sebzése nincs, de az ellenfél rövid időre történő hatástalanítására tökéletesen alkalmas. Hátránya, hogy társaira is ugyanolyan hatással van, mint az ellenségre. Egy-két másodpercig tudja tartani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tag
Hozzászólások száma : 3TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szer. 21 Aug. - 18:41

A képesség kicsit még bővülni fog a játékban való haladás során, most csak a kezdőképességeket írom le. Gondoltam felbontom, így jobban átlátható.

Jáde Kontroll: Képes jádévá alakítani a testét. Ilyenkor ellenállóbb, de sérülhet, ami repedések, karcolások, és ilyesféle módokon jelenik meg a testén. A végtagjait képes formálni, például fegyverekké, vagy mássá alakítani, és lövedékeket lelőni. Nem képes a testén kívül jádét létrehozni. (Ez a képesség nagy valószínűséggel bővülni fog.)

Üvöltés: Egy eléggé érdekes képesség, ami harc közben váratlan, és olykor-olykor talán még komikus helyzeteket is okozhat. Különleges üvöltésével egy jáde sugarat zúdít rá a célpontjára egy örvény képében. Magának az üvöltésének pusztító ereje nem igazán van, semmi sebzése sincs, maximum távolabb löki, esetleg a földre löki. Ellenben a sugár egy speciális tulajdonsággal rendelkezik, mely eltalálva valakit azonnal eltünteti róla az összes ruhát és páncélt. Ezek szertefoszlanak és megsemmisülnek legyen hétköznapi ruha vagy bármilyen páncél. Felszerelésekre és fegyverekre nincs hatással. Meztelenül csak nagyon kevés ember képes harcolni, nem sok olyan létezik, aki ennyire szemérmetlen lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Holland Roden
Hozzászólások száma : 89
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szer. 21 Aug. - 17:49

Magamnak nem kell elfogadnom, de azért berakom, hogy itt is meglegyen.

Tudatkontroll
A szereplő képes mások tetteit irányítani pusztán az akaraterejével.

Szinjei:
I. Érintés + szemkontaktus+hang: a legerősebb ráhatást éri el. Azoknál, akiket nem ismerünk túlzottan, mindenképpen ez a leghatásosabb.
II. Szemkontaktus + hang : látó+halló távolság elég hozzá, és ha elkaptuk a másik pillantását, akkor a hangunk elég hozzá. Azokra hatásos, akiket már legalább egyszer láttunk előtte.
III. Gondolat útján: nem szükséges látni, tehát beszélnünk sem kell, a kívánságunk az illető elméjében fogalmazódik meg. Csak azokra működik, akiket ismerünk már valamilyen szinten, akár ellenségként is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Kacey Rohl
Hozzászólások száma : 143
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szer. 21 Aug. - 14:14

Láthatatlanság és hangtalanság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Hozzászólások száma : 10
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szer. 21 Aug. - 3:04

Ingeborg Taylorhoz hasonlóan én is macska képességekben gondolkodtam, csak nagymacskában, kicsit legyengítve, hogy lehessen később hova fejlődnie a karinak ^^ (gyengeség zárójelbe téve)
Állati ösztöne van, a veszélyt, fenyegetést képes érzékelni (de meghatározni az irányát már nem). Érzékszervei (még nem érték el a maximumot, amit ki lehet belőlük hozni), jelenleg háromszor fejlettebbek az emberénél, és éjszakai látással rendelkezik (ez csak akkor működik, ha valami kis fényforrás azért van, vaksötétben nem lát természetesen semmit).
Macskaszerű egyensúllyal, ügyességgel, reflexszel és emberénél valamivel jobb állóképességgel bír, ezeket elég jól használja, hála parkour gyakorlatának, enélkül elég ügyetlen lenne, szóval saját képzésének hála tudja ezeket a képességeket használni.
Agyarak; karmok a kézen és a lábon, melyek visszahúzhatók. Tenyerén és talpán párnák találhatók, amelyek segítik a csendes mozgásban.
200-250 kilogrammot képes kinyomni fejlett izomzatának hála, de ez fejlődhet (egy állati karakter az x-filmekben és a Marvelben egyébként 10 tonnát képes kinyomni normál állapotban, de gondoltam kezdésnek azért lehúzom eléggé, mert a többi képességgel együtt ez elég táp lenne)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Főkarakter
Hozzászólások száma : 5
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Szer. 21 Aug. - 0:34

Játékvezérlő, HUD:
Ez egy speciális, egyedi mutáció. Passzív képesség, aminek következtében úgy látja a világot, mintha egy videojátékban lenne. Az idegrendszere folyamatosan generálja a képet, középen egy célkeresztet lát aminek mérete és formája az éppen nála lévő fegyverhez vagy más éppen használt tárgyhoz igazodik. A tudatalattija megbecsüli a használt fegyver vagy tárgy tulajdonságait, méretét, pozícióját és pontos támadásokat, lövéseket, ütéseket, vágásokat készít elő. Bal felső sarokban egy minitérképet lát, folyamatosan megjegyzi és menti azokat a helyeket ahol már járt és mutatja az ő illetve más érzékelt személyek elhelyezkedését a már ismert területen. Jobb alsó sarokban több kisebb ikon jelzi a nála lévő fegyver és felszerelés típusát, ha használ valamilyen tárgyat akkor arról részletesebb információkat is kap. Lőfegyver esetében a tudatalattija megjegyzi a tárban lévő lőszer számát, a kilőtt golyókat és ebből folyamatos képet rak össze, mutatja hány golyó van még a tárban, vagy pl hány gránát van még nála, anélkül, hogy erre figyelnie kelljen. A bal alsó sarokban egy kisebb ablakot lát az eddig elért pontszámával, valamint feliratokkal amik segítik, hogy az adott feladatot jobban teljesíthesse. Az idegrendszere felméri a testében keletkezett kárt és annak arányában egyre vörösebbé "véresebbé" változtatja a képet, jelezve, hogy megsérült. Ezen kívül teljesen véletlenszerűen egyes tárgyakat, személyeket színesen láthat, mintha ki lennének jelölve, vagy esetleg színes ikonok villanhatnak fel előtte, ismert személyek nevét a fejük felett látja stb...

Képek a képességhez:
http://static.giantbomb.com/uploads/original/0/22/1136949-mp_favela_01.jpg
http://espadakiller.files.wordpress.com/2009/09/vlcsnap-112634.png
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   Kedd 20 Aug. - 19:11

Képességek terén nem fogunk nagyon kötekedni, szóval elég nagy lesz a rugalmasság, de majd szépen végigmegyünk mindegyiken, és fogunk ide reagálni, csak most még sok az egyéb teendő is. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Képességigénylés   

Vissza az elejére Go down
 
Képességigénylés
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Speciális Képességek (Összesítő)
» -=Sharingan=-
» -=Unazaki klán=-
» Mizukage palota
» Rikudou Sennin és a Chakra Eredete

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Karakteralkotás :: Karakteralkotás-