we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Konyha
by Wilmer Murtaugh
Pént. 30 Márc. - 10:33

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 28 Márc. - 14:50

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Független canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Független canon karakterek   Pént. 6 Szept. - 14:24

Választható független canon karakterek a filmek világából


Név: Cain Marko (Bulldózer)
PlayBy: Mark Salling
Kor: 22 év
Rövid leírás: A szülei viszonylag fiatal korában elváltak, az apja nevelte, aki nem igazán bírt az eléggé kicsapongó és nagyhangú fiúval, így katonai iskolába íratta már viszonylag korán. Nem sokkal később pedig az apja elvette Brian Xavier özvegyét. Cain csak akkor értesült róla, hogy új családtagokkal bővült az egyébként sem békés kis kettősük, amikor pár napra hazament iskolai szünet miatt. Nagyon nem tetszett az egyébként is féktelen fiúnak az új helyzet, úgyhogy ahol csak tudott keresztbe tett újdonsült mostohatestvérének. Néhány évre rá Charles anyja is életét veszítette egy munkahelyi baleset során, de a tragédiák itt még nem maradtak abba, ugyanis Cain felgyújtotta az apja házát szimpla bosszúból. A két fiút Kurt kimenekített, de ő maga életét veszítette a tűzben. Innentől Charles és Cain útjai teljesen szétváltak és egyiküknek sem volt célja, hogy megtalálja a másikat.
A történet többi része szabadon alakítható, de előtte a pontos számadatokért nézd meg Charles előtörténetét is. Jelenleg szabadon választható, hogy mikkel foglalkozik, akár a törvényen kívüliekhez is beállhatott, de hogy megkeserítse a bátyja életét, netán kihasználja az iskolába is betoppanhat. Szóval tágak a lehetőségek.
Képesség: Emberfeletti erő és állóképesség jellemzi. Mutáns képessége révén láthatatlan erőteret generál maga körül, amelyet semmi sem képes áttörni. Sebezhetetlen és (szinte) megállíthatatlan, lényegében majdhogynem halhatatlan is mondhatjuk. Képes kinyomni több mint 100 tonnát. Akár már most is, de idővel megszerezi az x-men szériából ismert sisakot, mely levédi a mentális behatások elől, így pl. Charles sem tudja megtalálni, ha keresné sem.

[size=16]Név: Alexandra Gabler (Callisto, Amazon)
PlayBy: Naya Rivera
Kor: 17 év
Rövid leírás: Igen kevés információ áll rendelkezésre róla, tehát az egyik legnagyobb rugalmassággal megalkotható karakter. Lázadó jellem, leginkább olyasmi passzolna hozzá, hogy pl. az utcán nőtt fel, és magas szintű érzékeinek köszönhetően kiváló harcos válhat belőle, tehát akár valamiféle tolvaj, vagy hasonló lehet. Akár kerülhet a törvényen kívüliek közé is, vagy maradhat független és kerülhet később kapcsolatba az iskolával, ahogy neked jobban tetszik. A képessége és a kora az, ami egyedül fix vele kapcsolatban, minden más rád van bízva. Az őt játszó színész is kicserélhető, de mindenképp kreol vonalon maradjunk.
Képesség: Mind az öt érzékszerve rendkívül kifinomult. Ezen képességeinek felső határa egyelőre ismeretlen. Nemcsak nappali, hanem éjszakai látása is igen fejlett, ennek köszönheti, hogy a földalatti folyosókon lényegesen könnyebben mozog, mint ezt bármely átlagember tenné. Kifinomult érzékeinek tudható be, hogy bármilyen élőlényt, állatot vagy embert, képes játszi könnyedséggel becserkészni. Kifinomult érzékszerveinek köszönhetően képes más mutánsokról megállapítani, hogy pontosan milyen szintűek.


Név: James Arthur "Jamie" Madrox (Többszörös ember, Madrox)
PlayBy: fiatal Leonardo DiCaprio
Kor: 16 év
Rövid leírás: Mutáns képessége már rögtön születése pillanatában jelentkezett, amikor a megdöbbent szülészorvos szeme láttára duplikálta magát. Két héttel később, Jamie apja, az egész családdal együtt elköltözött addigi otthonuk, a Los Alamos Nukleáris Kutató Központ közeléből, egy viszonylag eldugott kansas-i farmra. Mivel a képességét nem tudta irányítani és kontrollálni elég sok problémába ütközött kezdeti évei korán. A mai napig sem megy még száz százalékosan neki a dolog, tehát esetében hasznos lenne, ha idővel az iskolába kerülne. 15 éves korában a szüleit megölte egy pusztító erejű tornádó, így kénytelen volt elhagyni a megszokott környezetet. Innentől igazából rád van bízva, hogyan találta fel magát, és hogyan volt képes a néha kontrollálhatatlan képessége mellett is létezni. Esélyes lehet nála az is, hogy inkább kerüli az embereket, de akár az is, hogy megpróbálta felhasználni a tudását, hogy pl. raboljon, vagy hozzájusson ahhoz, amire épp szüksége van.
Képesség: Képes önmaga duplikálására. Ezek az ön-másolatok minden tekintetben megegyeznek az eredeti Madrox-al, és mindegyikük képes egy-egy újabb másolat produkálására. Az önsokszorozódás teljesen spontán módon következik be, és az esetek legnagyobb többségében Madrox akaratán kívül is bekövetkezik. Nem tudni pontosan, hogy Madrox egy időben hány másolatot képes létrehozni, de idősebb korában a legtöbb 40 volt. A másolatok teljes fizikai, mentális és érzelmi kapcsolatban állnak Madrox-al, és mindent éreznek, amit a másik is. E miatt az érzelmi és fizikai kontaktus miatt, Madrox minden másolatának halálát átérzi, ezért ha egyszerre, vagy gyors egymásutánban több duplikációja is meghal, az súlyos, és talán végzetes traumát okozhat nála. Madrox képes a másolatait "visszaolvasztani" magába, ekkor a másolat megszerzett tudása és esetleges új tanult ismeretei és képességei is a sajátjai lesznek. Ha Madrox esetleg meghalna, nem ismeretes, hogy egy akkor létező másolata, képes lenne-e életben maradni az eredetitől független lényként. Ez azonban valószínűleg lehetetlen, mivel a másolatok az eredetiből nyerik energiájukat. Mivel Madrox képes feldolgozni a másolatoktól beérkező információkat és tudást, intelligenciája rendkívül magassá válik idővel.


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Független canon karakterek
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Canon karakterek
» Canon karakterek
» Canon karakterek
» Asgard > Mitológiai karakterek
» Batman karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Archivum :: A múlt árnyai-