we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Folyosók
by Jean Grey
Yesterday at 17:51

Új fiú a láthatáron :)
by James Hurley
Vas. 18 Márc. - 17:41

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szer. 31 Jan. - 21:07

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Hope Town - Eredetkutatás
by Ruby Faro
Kedd 19 Dec. - 10:17

Utak, ösvények
by Dakota Lincoln
Pént. 8 Dec. - 17:16

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
Jean Grey
 
Faye Adler-Barlow
 
Wilmer Murtaugh
 
i'm here

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Mountain Lakes Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Mountain Lakes Park   Hétf. 2 Jún. - 15:50

First topic message reminder :

Nem egy kimondott városi parkról van szó, inkább a határban fekszik, de kiváló kiránduló hely, ahova főleg a jó időben gyakran járnak ki a családok. Remek túraútvonalak, bicikliutak vannak erre, szalonnasütőhelyekkel és mindennel, amire csak szükség lehet. Sok kisebb tisztás akad, többjükön még padokat is kihelyeztek, és persze minden szép rendben van tartva. Persze azért a meredekebb részek rendesen megizzaszthatják a túrázókat, de a látványért, ami a hegytetőről tárul elénk még ezt is megéri végigküzdeni.
Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Freja Beha Erichsen
Hozzászólások száma : 170
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Szomb. 29 Nov. - 13:54*Nem akar túltenni más cégeken... Ezt tényleg nem veszi már be. Farkas-törvények uralkodnak minden ágazatban, művészetben, hát még az olyan termékek előállításában, mint az autó, ami technológia és művészet keresztezése! A verseny óriási, mert csak a legjobbak maradnak életben.
Frederico-nak meg se kell szólalnia, a vigyorra húzódó szájból már tudja Jaime, hogy talált.*
- Mert van egy olyan érzésem, hogy te nagyon is tudod, én ki vagyok és nem véletlen átutazás és találkozás ez. Jogom van tudni, ki vagy. *Nem túl szívmelengető az az "eddig" kifejezés. De legalább nyílt lapokkal játszanak, Jaime is egyre jobban sejtheti, mi vár rá, függetlenül attól, hogy továbbmegy felfelé a férfival, vagy visszafordul. Ugyan a visszafordulásnak ott lenne a nagy előnye, hogy leérne egy forgalmasabb helyre, a sok szemtanú és segítséget nyújtó kéz lehetősége pedig biztonságérzetet adna. De hátat se mer fordítani a férfinak, és abba a biztonságot jelentő lenti részre el is kéne jutni, abban pedig nem biztos Jaime, hogy ő jobban bírja a futást, pláne gyorsabban, mint a férfi. A pár pillanatnyi hezitálását jól láthatja Frederico, Jaime visszapillant az útra, amerről jöttek, majd a férfira, majd fel az út további részére, majd újra vissza az idegenre.*
- Ki vele! *Halad hát Frederico-val tovább kelletlen kifejezéssel az arcán és szemeiben, de így legalább szemmel tudja tartani a másikat, és talán abba a hitbe tudja ringatni, hogy a férfi irányít.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Pént. 28 Nov. - 16:38

Látja a lányon a tartózkodást és a gyanakvást, hm, nem is olyan butus, mint gondolta. Sőt, talán veszélyesnek is mondható. Federico szinte érezte, hogy nem sokára el fog pattanni a lánynál valami és akkor vége ennek a hazudozás piramisnak.
-Jobb a dinamikája, nem olyan hosszú, mint egy átlag limuzin és a kanyarokat könnyebben veszi be. Nem sokkal extrább, mint a többi, nem az volt a célunk, hogy túltegyünk más cégek autóin, egyszerűen csak megakartuk valósítani az álmunkat. - Lassan feleslegessé válik majd a hazudozás, de most még élvezi, főleg úgy, hogy a lány is kapizsgálja a részleteket és egyre kevésbé hiszi a mesét, ilyenkor izgalmasabb a játék.
-De még mennyire, a farkasok nemes állatok és nagyon közel állnak hozzám. - Közelebb, mint bármi más.
A lány folyamatos fecsegését hallgatta és szinte már várta mikor tőr ki belőle ami ott lappang benne. Farkas ösztönei és megérzései tudatták vele, hogy a kisasszony hamarosan felvilágosul és a hazugság ködén is keresztül fog látni, na de mikor már?
Az út talána felénél jár mikor a lány megtorpan majd határozottan fordul hátra Federico-hoz. A férfi vigyorra kanyarítja a száját...végre.
-Hogy ki vagyok? Mint mondtam Caleb. A többi miért is érdekel Cicamica? Csak beszélgetni akarok, már ez is baj? Eddig nem bántottalak vagy igen? - Jegyzi meg gúnyosan, de a vigyora levakarhatatlan.
-Esetleg sétáljunk tovább és elmondok pár dolgot, vagy vissza is fordulhatsz. - A lány eltökéltségéből ítélve nem fog visszafordulni, bár kitudja, nem mindenki olyan erős, mint amilyennek mutatja magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Freja Beha Erichsen
Hozzászólások száma : 170
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Hétf. 17 Nov. - 21:23- Vagy úgy, szép gesztus. *Mondjuk ő tuti akkor már Desiry-Smithként csinálta volna a gyárat, mert a Smith túl... közönséges. Persze ezt másként látja egy olyan személy, akinek tényleg van egy autógyára.*
- És mitől egyedi a ti luxusautótok? Ha egyszer ilyen vételére adnám a fejemet, miért válasszalak titeket? *Kíváncsiskodik, mit tud az az autó, már ha létezne. Federiconak vigyáznia kell, minél több részletbe megy bele, annál nagyobb a lebukás veszélye.*
- Látom, igazán ők a kedvenceid. *Mosolyodik el őszintén a farkasokra adott válaszon.*
- Örömmel. Eddig csak egyszer másztam fel a hegyre. Nem mert a kilátással lenne probléma, azt hiszem, a lustaság a legjobb szó erre. Vigyázni kell a kisvárosokkal, az ember hajlamos elkényelmesedni ott a nagyobb városok nyüzsgéséhez képest. *Csacsogja a hegymászás közben, igazán csak azért, hogy ne álljon be közöttük csend. De lehet az így is beáll egy darabig, talán az út felét is megteszik felfele, míg egy kanyarban, az egyik elágaznál megáll Jaime.*
- Felmásszunk a tetejéig, vagy elárulod végül, ki vagy te igazából és mit akarsz tőlem? Caleb... *Tekintete szúróssága, eltökélt pillantása is ismerős lehet a férfinak az álomból.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Szer. 12 Nov. - 10:27

-Nos valóban, nem olyan kicsi, de nem is mondhatnám világhírűnek magunkat. Sok helyen hiába próbálkoztunk nem voltak vevők az autóiparunkra.
Nem, egyáltalán nem, a Dhoor a haverom családneve, a Smith pedig drága megboldogult édesanyám neve volt még mielőtt apám elvette volna. Gondoltam, hogy a cég alapításában ezt a nevet fogom használni. Hivatalosan Caleb Desiry Smith volnék, de így nem használom, csak papíron szerepel így.
- Mondom jól kifejtve. ha valaki tud hazudni akkor tudja is, hogy hogyan tegye. Bár valójában se limuzincégről nincs szó ahogy Smith leánykori nevű édesanyáról. Ám a valóság itt sem tűnt el teljesen hisz Federico-nak már jó régen elhunyt az édesanyja, pontosan emlékszik a pillanatra hisz Ő maga intézte el a halálát. Nem saját kezűleg oltotta ki az életét hanem farkasainak volt feladata, hogy a faluban élőkkel végezzenek és így áldozatul esett Fede anyja is. Bár Federico egy percig nem bánta, hogy így alakult, ahogy az apja is úgy az anyja se voltak jó emberek. Ezt így azért fura kijelenteni hisz Federico a megtestesült gonosz. Apját saját kezűleg ölte meg amiért az fegyvert fogott rá, hogy agyonlője. Ott esküdött meg rá, hogy bármi is történjen, de nem fogja hagyni, hogy ez az ember tovább uralkodjon a földe felett. Megölte és ezután következtek azok akik még ártottak neki, mindenkivel egyesével végzett. Élvezte ahogy egy falkányi farkasnak képes volt parancsolni és hogy eggyé válhatott közülük. Valójában mindenről az apja tehet, ha nem akarta volna megölni talán semmi sem alakul így, de megtörtént és ezen már nem lehet változtatni.
-Sajnos én jobban szeretem ha alattam dübörög a motor és én vagyok az aki azt a nagy cicát irányítja. A száguldás a mindenem és ezt egy limuzinnal lehetetlen megtenni. - Ezúttal nem állt olyan messze az igazságtól, sose szerette azokat a nagy kocsikat, a sportautók voltak a legalkalmasabbak. Még a hegyi autóutakhoz is megfelelőek voltak, strapabíróak és nem mellesleg baromi gyorsak.
-Nos a farkasok már csak ilyenek. harapnak, ha úgy érzik ezt kell tenniük, de igen, nemes állatok és gyönyörűek, mind külsőleg mind értékrendileg. Intelligensek és jó csapatjátékosok. A varjakkal szemben sokkal fejlettebbek az érzékszerveik és jobb vadászok is. - Federico-nak nem kellett ennek utána olvasnia, hisz minden pillanatát átélte mikor átváltozott. Az illatok, a látás, szaglás, mind erősebb lett és felemelő érzés mind az átváltozás mind a farkasok közt élni.
-Ohh igen, bőven vannak, a hegyeket uralják, főleg Kanadában. Ott sokszor irtani is akarják őket kisebb sikerekkel, a farkasok mindig talpra állnak. - Mondja szinte réveteg tekintettel. Egyvalamire nagyon büszke, hogy eme lényekhez tartozhat még ha csak félig is.
Fel teszi az ajánlatot, hogy Jaime tartson vele, a lány habozik, de végül beleegyezik.
-Örülök, hogy velem tartasz. - Ajándékozta meg egy mosollyal a lányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Freja Beha Erichsen
Hozzászólások száma : 170
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Szomb. 8 Nov. - 17:57- Hmmm, most biztos szerénykedsz. Nem lehet olyan apró egy autógyár, ha ide-oda kell utazgatni leányvállalatok létrehozása miatt, különben elég lenne egy gyár és csak a kész kocsikat elvinni.. mondjuk vasúton vagy ilyesmi, nem? Smith&Dhoor... Harmadik név esetleg a Dhoor vagy a Smith? *Pillant érdeklődve a mellette haladóra, mert se a Caleb, se a Desiry nem szerepel a cégnévben, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, s amilyen néven Federico bemutatkozott neki.*
- Megértem! Nem arra vannak, hogy jó gyorsak legyenek! De tesztelni attól még jó lehet a luxusukat, mint utas. Persze ha te is a sebességért vagy oda, akkor neked is büntetés utasként utazni egy autóban, hiába a puha ülés meg behűtött pezsgő. *Mosolyog, mert ezt történetesen át tudja érezni. Őt kifejezetten idegesíti, ha az anyósülésen vagy hátul kell ücsörögnie egy autóban. Mondjuk mások meg az ő tempóját nem tudják elviselni, mikor átveszi a kormányt.*
- Igaz. Kevés a hús rajtuk és az is biztos rágós. *Jegyzi meg gonosz mosollyal, még ha nem is ezek a fő indokok, miért nem varjat eszik minden vasárnap ebédre.*
- Játékosak is, tudtad? Mármint a varjak. Szoktak játszani is, meg meg tudják jegyezni az embert, s megkülönböztetni egy másiktól, ami fejlett intelligenciára vall egy állathoz képest. A farkasok viszont tényleg szépek, csak kár, hogy harap az elejük. *Vigyorodik el.*
- Ott Svédországban vagy Kanadában ahol laksz-laktál, sok van? Mármint szabadban. Én eddig csak állatkertben láttam. Öreg farkas volt már, de még úgy is.. tiszteletet parancsoló megjelenése volt. *Keresgélte egy pillanatig a megfelelő szót, ami jellemezte azokat a lényeket. Az ajánlatra szintúgy habozik egy pillanatig. Ha Federico akar tőle valamit, akkor mindegy, merre mennek, elő fog vele rukkolni, úgy sem futhat el Jaime (mondjuk pont hogy megpróbálkozna vele, ha úgy adódik, s az erdőben a hegyoldalban könnyebben tud elbújni). Ha meg nem akar tőle semmi olyant, amire számít Jaime, akkor miért legyen ellenséges?*
- Rendben, egy kis mozgás nem fog ártani, nemde? *Mosolyodik el. Vajon csak túl elővigyázatos? Lehet a belső sziréna akkor is jelez, mikor csak vaklárma az egész?*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Pént. 7 Nov. - 19:46

-Azt jól teszed. - Villant felé egy mosolyt. Mennyire egyszerű lenyűgözni egy lányt, gondolkodik. Szerencsére nagyon is tisztában van vele, hogy mikor mit is kell mondania, valahogy ehhez érzéke van. Apjától örökölte ezt a kivételes érzéket, úgy tudott az öreg szivar hazudni, mint a vízfolyás, és valahogy elérte, hogy mindent elhiggyenek neki, a bolond nép csak úgy itta a szavait, egyedül Federico látott át a szitán. Mélyen megvetette apját és mindent ami vele volt kapcsolatos, csak így felnőtt fejjel, miután végzett az apjával, jött rá, hogy valójában az apja úgy cselekedett ahogy kellett. Bármennyire is volt egy kegyetlen és durva ember, az üzlethez és a manipuláláshoz nagyon értett.
-Egy apró vállalatom van Svédországban, nem rég nyitottuk, ezért is van rengeteg papírmunka és üzlet kötés, most vagyunk abban a korban, hogy hirdetnünk kell. A vállalatról szerintem még nem hallhattál. Smith&Dhoor a neve, az egyik gyerekkori barátommal alapítottuk, a közös gyermekünk mondhatjuk úgy is - Nevet. - A limuzinokat nem rossz megtervezni, eladni, kiadni, de vezetni már nem ugyanolyan jó, mellesleg nem vagyok egy sznob milliárdos, a sportautóm a mindenem, nekem ez az egyetlen autó amit elviselek és örömmel vezetek. - Mondja szórakozottan. Magában már tapsol a sikeres újabb hazugsághoz. Nagyon ért az üzletkötéshez, gyilkoláshoz és manipuláláshoz akárcsak az apja, de ezeket még tökélyre is fejlesztette, az öreg elbújhat mellette.
-Hát ahogy gondolod, én azért nem ennék meg egy ilyen állatot. - Természetesen feltűnik Federico-nak a lány viselkedése, azt mondta vadászna és nem mellesleg most is felfelé pillant. Megfordul a fejében, hogy vajon a lány valóban kereste-e őt az álomban, és ha igen mi járhatott a fejében? Egyre izgatottabb, ez már túl megy a játék fogalmán, egyre jobban kíváncsi a lányra, tudni akar róla mindent.
-Nem azt mondom, hogy kedvelem őket, de egy erős élőlénynek tartom őket, a jég hátán is képesek életben maradni, csapatban vagy anélkül is boldogulnak, szerintem fenséges jószágok akárcsak a farkasok. - Kicsit ugyan ferdült a beszélgetés főbb vonala, de ez csak Federico kedvére tett. Szívesen beszél a farkasokról, varjakról, mindkét állatfaj közel áll hozzá. A farkasok a családja, alattvalói, a varjak a családjának címerén szerepeltek egy fekete üvöltő farkassal együtt. Minkét állat valahol Őt jellemzik. A szabadon szálló, szabályoktól szabadon élő madár és a csapatjátékos, vérengző ragadozó aki akaratos és mindent megakar kaparintani. Mintha mindkettőből tevődne össze Fede.
-A hegyeket szívesebben megnézném, remélem velem tartasz. - Mondja mosolyogva. Eme csevej igazán a tetszésére van és ezt nem rejti véka alá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Freja Beha Erichsen
Hozzászólások száma : 170
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Szer. 5 Nov. - 22:57- Felírom a megtanulandó dolgok listájára! *Mosolyodik el a síelésre. Tulajdonképpen.. miért is ne?*
- Ó, egészen mellé lőttem! *Neveti el magát, szerencsére elég hiteles ahhoz, hogy Frederico ne sejthesse ki ebből a megfogant tervet, mihelyst fény derült Federico munkájára.*
- Limuzin-gyártó cég... Nem limuzinnal kéne járnod akkor? Melyik cég lesz ez? Mesélj róla, kérlek! Persze csak ha nem terhellek vele nagyon. Amúgy nem irigyellek. Az autógyártásban úgy képzelem két jó dolog lehet: a tervezés és a tesztelés. Az üzletek kötése valahogy... szörnyen unalmasan hangzik! A helyedben én is szívesen szöknék előle tengeren túlra! *Fecserészik mosolyogva, s ezt a részét még őszintén is gondolja, szóval az a mosoly tényleg tud őszinte lenni. Aztán figyel a férfi válaszára, kíváncsi, mi sül ki ebből?*
- Ezzel most megkedveltetni akarod velem a varjakat vagy újabb érv, miért együk meg őket? *Kacag fel röviden.*
- De igazad van, sok kultúrában rossz hírek hozói, előhírnökei, talán emiatt sem olyan közkedveltek. Egyébként nincs bajom velük... persze ha egy elkezdene követni és folyton a fejem felett károgna, nos, a vacsorát vadásznám kivételesen. *Úgy gondolja, csak vicceskedve mesél, de Federico biztos ráismer az álomra, s ha Jaime-re néz, aki épp a lombkoronára pillant fel, emlékezhet rá, a lány ott is ilyen kutakodón nézett fel a sziklafalra. Talán csak most esik majd le igazán a férfinak, hogy akkor ott Jaime őt kereste, hogy vadászni akart őrá, fordítva az álmon. Federico biztos nem került még saját álmában rémálomba.*
- Te kedveled a varjakat? *Kérdez vissza. Furcsa ágba ment át a beszélgetés, de hát végülis túllendültek az időjárás-jellegű témakörön, s ez is volt a cél.*
- Hát, North Salem-et a Mountain Lakes Parkkal máris kipipálhatod! Merre? A tóhoz mennél inkább, vagy fel a hegyre? *Kérdezi, mert már nemcsak látótávolságban, hanem pár méterre van tőlük az elágazás. A jobb oldali egyenesen viszi tovább az embert a hegy lábánál fekvő tóhoz, a bal oldali pedig egy lágyabb ívvel és szűkebb ösvénnyel vezet fel a hegyre, de kanyargósabb út lehet, mert az ösvény hamar szem elől veszik a cserjésben.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Szer. 5 Nov. - 19:30

Federico a legkedvesebb mosolyát villantja a lányra amit csak ki tud sajtolni magából.
Egy remek színész ismérve, ha jól adja elő a szerepét, rezzenéstelenül, szünet nélkül tudni kell hazudni, fő, hogy magabiztosságtól sugározzon, hogy őszintének és becsületesnek tűnjön, ezek egyike se jellemző a valódi Federico-ra, de az általa alakított színészre nagyon is.
-Helyesen teszed, jó kikapcsolódás, mindig és élveztem a síelést, na azt ott magas fokon lehet űzni. Tulajdonképpen azt élvezem benne a legjobban. - Mosolyogja el magát. Elég meredek vizek felé evez, de egyre jobban kezdi élvezni a játékot, a lányból áradó enyhe megnyugvás is csak tetézi játék szenvedélyét.
-Majdnem talált, de nem. Limuzin gyártó cégem van, a sok üzlet kötés és leányvállalatok felállítása érdekében sokat utazgatom, a vállalat fejeként rám hárul a munka, másra nem is igazán bíznám, ha az ember maga végzi a munkát annál jobb nem is lehet. - Magában már szinte hangosan nevet. Limuzingyártó cég? Ez azért meghaladja már a közepes hazugságok szintjét. Egy dolog hazudni, és egy másik dolog emlékezni is minden egyes kiejtett szóra, Fede, szerencséjére remek memóriával rendelkezik.
Mulattatta a lánnyal történő társalgás. Nem csak megmutathatta mennyire képes elvonatkoztatni a valóságtól, de még próbára is tehette a lányt. Bár Ő nem tudott róla, Federico folyton tesztelte, megakarta találni benne az álombéli lányt, de egyelőre még nyomát sem látta. Vajon létezik?
- Nem szereted a varjakat? Pedig igen érdekes állatok, azt mondják róluk, hogy a gonoszság hírnökei. - Ohh, hát ez azért meredek volt, de elég volt csupán magára gondolni és már is a gonoszság jutott az eszébe és emlékezett mennyire élvezte mikor magasból jelezte az álombéli lánynak az újabb csapásokat.
-Nem, ha vezetek akkor semmiképp nem a munkán gondolkodom. Néha a családomon jár az eszem néha pedig azon gondolkodom vajon milyen helyekre jutok még el a munkám által és hogy milyen tájakat tudok a listán kipipálni, hogy oda még egyszer el kell jutnom. - Mosolygott a lányra. A bizalom első szikrája már megjelent Jaime-nél és ez jó jel volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Freja Beha Erichsen
Hozzászólások száma : 170
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Hétf. 3 Nov. - 23:12- Egyszer megnézem, a kedvenc hónapom úgy is a tél. *Mosolyodik el ismét, lágyan, s elhiszi a választ, mert ebben igaza van Federiconak: Jaime nagyon bizakodik mindig, hogy rendes emberrel sodorja össze a szél, s talán az elmúlt idők tapasztalatai túl bizakodóvá is tették, ha nem is esik abba a hibába, mint egykor, ami majdnem végzetes volt a számára.*
- Hadd tippeljek: Kereskedő vagy, mondjuk műtárgyakkal menő galériáknak, mert ilyen szép autóhoz nem lehet bármivel kereskedni, esetleg diplomata vaaaagy valaminek a szaktekintélye, hogy sokszor kell utaznod eladásokat tartani. Megközelítette valamelyik a valóságot? *Kérdezi vidáman, s bár lehet nem kellene, de saját belső feszültségét is oldja a játékkal. Persze ezer meg egy másik munka lehet, amihez sokat kell utazni, de szívesen találgatott, miféle-kiféle a másik. Bárcsak Jaime jó emberismerő lenne!*
- És jó leves lesz belőlük! *Mosolyodik el ezúttal gonoszabban, felpillantva a fák koronája felé, hátha megpillantja a károgót. Magában azon tűnődik, hol hallott utóbbi időben varjút? Mármint nem a városban, ott fel sem tűnik az ilyen. Valami erdőféle rémlik homályosan, de... nem is járt ő mostanság erdőben. Áh, mindegy.*
- Remélem nem a munkán járt az eszed, azt nem jó hazahozni. Én azért is szeretek vezetni, mert akkor nem gondolkodom, nem jár az agyam semmin, nem rágódok dolgokon, a vezetés kapcsol ki igazán. *Inkább nevezhető az száguldásnak, de ez más tészta. Viszont az, hogy nemcsak kérdezett, hanem magáról is elejtett némi információt, ahogy egyre beljebb haladtak az erdőbe, az talán valamiféle kezdetleges bizalom újabb lépcsőfoka.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Hétf. 3 Nov. - 9:36

Federico üzletei miatt rengeteget utazik szerte a világban, s ez mind jól jön akkor ha valami hihetőt kell előadnia. Mint most ezt a Svédországos nagycsaládos dolgot. Ha a lány kérdezne bármit hát tudna mondani az országról fontosabb információkat és látványosságokról is tudna mesélni. Rendesen fel van készülve, néha még üzlettársai se tudnak mindent róla, ebben a világban és életformában amiben Ő él és uralkodik nem szabad elárulni mindent, hisz azt az ellenfelek fel tudják használni ellene.
-De még milyen szép, télen a legszebb, ahogy a hó kristályosan csillan meg a talaj felszínén. Gyönyörű hely, egyszer el kellene látogatnia oda, megéri. - Jön a sablonos duma ami előrébb viszi a beszélgetést és lassan lelohassza a gyanút és a kétkedést. Fede ért hozzá, hogy mindenkivel elhitesse amit látni szeretne, ez a lány egy férfit szeretne látni aki a legkisebb veszélyt se jelenti rá, hát tessék meg is kapta, ennyire egyszerű. Egy királynak ezer arca van és mindegyiket tudja használni. Ám a valódi rejtve marad minden kíváncsi tekintettől messze.
-Világutazó vagyok, az üzletem is megkívánja, hogy olykor messzire utazzam és a legtöbb dolgom mindig Európában akadt így hát búcsút intettem Kanadának és a sátorfámat felszedve elköltöztem, de amilyen gyakran csak lehetséges hazautazom a családhoz. - A rendes családos üzletember szerepe nem olyan megerőltető számára. Végül is lényegében ez a helyzet, sokat utazik és keveset tartózkodik a kastélyban, családját, a farkas hordát rengetegszer hagyja hátra, hogy védjék a kastélyt és a birtokot.
A kézcsók elől kitér ami nem meglepő, Federico csupán mosolyog rá és úgy tesz mintha észre se vette volna.
-Menjünk! - Követi a lányt. A varjú károgására egy apró mosolyt ereszt meg, mintha csak álmodnának ismét, de ezúttal egyikőjük sem irányít.
-Ezek a varjak, nagyon nemes állatok és ritka érdekesek, nem gondolja? - Kérdezi meg mosolyogva, a lány reakciójára felettébb kíváncsian.
-Fárasztó, de kellemes, a gondolataimba süllyedve hamar elrepül az idő. - Válaszolja, ezúttal magát az igazságot mondja, hosszú utat tett meg eddig és valóban gyorsan elrepült az eddig tartó út.
A lány beszélgetés kezdeményezése még nem jelenti, hogy meg is bízik Federico-ban, de egyértelműen közelebb vannak már a bizalomhoz, mint a legelején.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Freja Beha Erichsen
Hozzászólások száma : 170
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Vas. 2 Nov. - 19:29- Ó, az igazán szép hely! *Na jó, Svédországot még csak filmeken meg könyveken látta, személyesen nem, de állítólag a skandináv országok nagyon hasonlóak, Finnország meg szép volt, szóval a svéd is szép lehet. Ennyit a nagy hozzáértésről.*
- És hogyhogy ilyen messzire sodródtál Kanadától? Már ha nem indiszkrét a kérdés. *Érdeklődik, mert hát azért nem egyik államból költözött a másikba a férfi. A rokonságról előadott mesét nem tudja megállni előbb mosoly, majd egy pillanat múlva felhangzó kuncogás nélkül. Talán Federico mégiscsak egy afféle magányos, borongós hangulatú és jellemzően örök agglegény nagybácsi, aki viszont mindig gazdag ajándékot hoz, de enélkül is mindenki nagyon örül, mikor évente egyszer eljön látogatóba?
A kézcsók... elkerüli. Finoman és udvariasan utasítja vissza, még ha saját maga jön is némileg ettől zavarba. Nem is igazán a bizalmatlanság miatt, hanem egyszerűen az érintkezések semmilyen formáját nem szereti és rendre kerüli is. Főleg, ha a másik nemből valóval lenne az érintés.*
- Akkor erre előre! *Vezeti tovább az elhárító mozdulatot a sétára invitáló és utat mutató mozdulattá, s elindulnak az erdei ösvényen. Nem álombéli erdő ez, olyan ligetecske itt még, szellős, nem sűrű, a napfény sok helyen áttör a lombkoronán, köd és sötétség sincsen, s az ösvény is könnyen kivehető, ketten kényelmesen elférnek rajta egymás mellett. Annyiban hasonlít csak az álombélire, hogy újfent csak ketten vannak, sehol senki más, a a magasban és messze károg csak egy varjú, aki ezúttal nem Federico.*
- És kellemes utad volt eddig? *Kezd bele valami semleges csevegésbe, ami nyilván annyira érdekfeszítő, mint az időjárásról beszélni, de arra jó, hogy ne némán sétálgassanak, hanem elkezdődjön valami beszélgetés és hátha tovább tud terelődni valami mindkettejük számára érdekesebb mederbe. Jaime egyelőre továbbra is az óvatos, de valamennyire már közvetlenebb énjét mutatja. A harcos hercegnőt nem kell előszednie magából, hiszen mi okból is támadna meg egy sétálni vágyó átutazó polgárt, aki nem ártott neki? Nem óriási húsevő pók Caleb!*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Pént. 31 Okt. - 13:02

Látja ahogy a lány az autót nézi. Nagyon szép jármű és a lóerő amivel repeszteni tud az valami mesés. Federico olykor erőszeretettel használja is ki ezt asebességet. De hogy ilyesfajta luxust élvezhessen bizony meg kell fizetni. Kastélya mellett rengeteg vállalat van és földterületet amiből rengeteg bevétel kerül és minden fáradozása megtérül. Egy ilyen autó szinte semmi ahhoz képest amiket megvehetne ha akarna. Apjától maradt vagyonát fektette be és hamarosan sikeres üzletember lett, de nem csak tisztán szerzett pénzt, rengeteg sötét ügylet sikeres lebonyolítása után még többel gyarapodott már így is mérhetetlen vagyona.
-Svéd Felföldről jöttem. Olyan 3 éve élek ott és a nyelvezet sajnos még nem hatott át. Azt hiszem örökre megmaradok kanadainak. - Varázsolt rejtett készleteiből elő egy mosolyt. A hazugság eme fajtája megy a legkönnyebben. Csak a fantáziára és a rögtönözésre kell hagyatkozni és már jönnek is elő a hihetőbbnél hihetőbb változatok. - Washingtonba tartok. Az unokafivéreim már hónapok óta könyörögnek, hogy ugorjak be egy családi ebédre és ha már ott vagyok ragadjak is ott. - Szakad fel belőle a jóízű nevetés. Teljesen olyan mintha az igazat állítaná, egyedül külseje takar némi borongást és sötétséget, de senki se a borítójáról ítéljen meg egy könyvet. Ha a lány is így tesz már benne van a csapdában, ez a cél. Federico-ban semmi jóság nincs, legapróbb részét is elvesztette mikor saját apja akarta legyilkolni.
-Nagyon örülök Jaime. - Ha hagyja a lány, kezet is csókol neki akár egy dicső lovag. Jaime, igazán illő név egy ilyen lányhoz, gondolkodik el rajta, de még mindig az izgatja a legjobban, hogy eme földi teremtés, vajon önmagát adja-e most vagy igazából tényleg egy harcos hercegnő. Hamarosan kifog derülni.
-Nagy örömömre szolgálna ha veled tarthatnék. - Mosolyt varázsol arcára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Freja Beha Erichsen
Hozzászólások száma : 170
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Pént. 31 Okt. - 11:24*A válasz hallatán az autóra pillant ismét, jobban megnézve milyen is az. Bérelt járgány vagy Federico is olyan gazdag lenne, hogy Európából a kocsi átszállítása meg sem érezhető költség?*
- Nahát milyen messziről! Európa melyik részéről? És merre tovább? *Érdeklődik udvariasan, s némi őszinte kíváncsisággal is. Csípi azt a kontinenst, mindig is szeretett oda menni nyaralni, kirándulni. Egészen úgy tűnhet, a megnyerő mosoly tör valamit Jaime gyanakvásban megtestesülő falán, amit emelt Federico ellen.*
- Örvendek, Caleb. Jaime Doe vagyok. *John Doe után szabadon. Nem fog bemutatkozni a teljes nevén nagy betűkkel hirdetve, milyen gazdag vállalat örökösnője, meg amúgy résztulajdonosa is egyben. Elég bajt hozott már ez a fejére ahhoz, hogy óvatos legyen.*
- Volna kedved velem tartani? Van egy tisztás a tó mellett, oda tartottam épp sárkányt eregetni. De ha kell útbaigazítás a hegy csúcsa felé, tudok segíteni. Sok túraútvonal visz fel, valamelyik könnyebb, valamelyik nehezebb, de a kilátásért megéri felkapaszkodni. *Illem is van a világon, s ha már megszólította a férfi és láthatóan nem távozik, akkor illendő Jaimenek magával invitálnia, nyilván ezt is várja tőle a másik. És akkor miért ne invitálná távolabb a kocsitól, mielőtt be lesz oda zsákolva? Lehet a tóparton másokat is látnak majd, a szemtanúk pedig biztonságérzetet adnak Jaime-nek, legalábbis a terv ez. De hogy ebben az órában végülis hányan jönnek vagy jöttek ki a parkban, az nagyon lutri. Közben Caleb szemeit figyeli. Olyan ismerős... és mégse.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Pént. 31 Okt. - 9:42

"Semmi gond" Federico látta a szavak mögé bújtatott érzelmeket. A lány még mindig félt. Fede ugyan nem gondolatolvasó, hogy meglássa mit gondol a lány, de arckifejezése sok mindent elárul. Gyanakvó és fél. Mindkettőt jól teszi, gyanakvásra is van oka ahogy a félelemre is. Bár Ő most igazán udvariasan viselkedik, de külseje sem egy szőke herceget takar, látni rajta, hogy a sötétebbik oldalt pártolja még ha rejtegetni is próbálná.
Halvány mosolya semmi erőt nem kölcsönöz neki, arca még mindig gyanakvó és hiába próbálja leplezni zavarát és félelmét nem sikerül neki. Ez módfelett szórakoztatja Federico-t.
-Nem, Európából jöttem egy rokonomhoz látogatóba, de ez a park elvarázsolt és gondoltam teszek egy sétát még mielőtt folytatnám az utamat tovább. - Hazudta és hozzá még egy igen megnyerő mosolyt is villantott.
Végig figyelte ahogy a lány lehajol a papírsárkányért. Ám továbbra is Federico-n tartotta a szemét. Nagyon elővigyázatos és okos teremtés. Fede gondolataiba mélyedt. Egy álom és egy valóság mennyire különböző tud lenni. A lány ott sokkal vakmerőbb, bátrabb és talpraesettebb volt, a valóságban ennek a teljes ellentéte. Akkor vajon melyik az igazi oldala, talán mind kettő egyszerre?
-Bocsáss meg, de még be se mutatkoztam, a nevem Caleb, Caleb Desiry. - Hajolt meg udvariasan a lány előtt. Egy újabb hazugság, egy újabb olyan dolog ami Federico-t jellemzi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Freja Beha Erichsen
Hozzászólások száma : 170
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Szer. 29 Okt. - 18:23- Semmi gond. *A mézédes szavak nem kábítják el, de félszeg barátságos mosolyt megereszt azért Federico felé, amolyan "én jó szándékkal vagyok, remélem te is" elvén. Ám koránt sincs meggyőződve arról, hogy a férfi valóban nem akar semmit. Mármint semmi rosszat, mert útbaigazítást és pontos időt is szívesen mond Jaime, csakhogy szemlátomást nem ezért áll itt Federico.*
- Kedved támadt sétálni? Vagy a környéken laksz? *Kérdezi, miközben lehajol a papírsárkányért. Vagyis pontosabban leguggol érte, de tekintetét le nem veszi a másikról. Veheti ezt udvarias figyelemnek is, de sokkal inkább igaz rá, hogy nem akarja szem elől téveszteni a másikat. A végén elég egy figyelmetlen pillanat, és máris leütötték, majd a kocsiba ráncigálják már megint. Mondjuk legalább ezúttal nem egy furgonba, de a végeredmény tekintetében ez az esztétikai plusz nem sokban vigasztalná. És nézze már lehetséges ellenfelét, ha már az álomhoz képest itt legalább lát is valamit. Kérdezgeti Federico-t, mert nem ismeri Jaime-t, se Jaime őt, de nem is mond többet egy elnézést kérésen kívül, akkor viszont mi a manót akar?!*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Kedd 28 Okt. - 13:32

Akár egy sötét árny úgy lép a lány mellé. Egyszerűen képtelen lett volna továbbmenni, szabályosan kényszert érzett az iránt, hogy megálljon és személyesen is megismerje kedvenc kis áldozatát.
Úgy van vele,hogy ha már Ő ismeri a lányt ideje, hogy a lány is megismerje Őt. Persze soha nem fogja megtudni, hogy azt a lidérces kalandot együtt élték át méghozzá az Ő képessége miatt.
A lány a meglepettségtől egy hatalmasat ugrik mire a kanadai elmosolyodik. A kis áldozata ezúttal nem olyan bátor jelenség ,mint mikor óriás pókokkal kellett harcolnia. Ott valahogy bátrabb, vakmerőbb volt. Csak színészkedés lett volna? Mert annak nagyon jó. A kezében levő papírsárkány már a földön van. Federico méregeti a lányt, gondolataiban az motoszkál, hogy vajon felismerte-e a lány? A tünde ifjú vagy a lidérc szörny, mind kettő Ő volt. És mindkét szerep nagyon tetszetős volt a számára, az álmok birodalmában Ő maga az álcázás nagymestere. Az álmok birodalmán kívül egy harcos farkas aki falkájának szenteli idejét és terveit szövögeti.
-Ohh, nem hiszem, elnézést, hogy csak úgy rád rontottam. - Mondja méz édes szavakkal. Nem lenne jó elijeszteni az "első" találkán.
Arcán ott a tagadhatatlan félelem, az elhatározottság és a maradni akarás, egyik sem kerül előnybe. Retteg. Fede észre veszi, hogy a lány retteg tőle. Talán a tudatalattija megszólalt, hogy vigyázzon, míg Ő maga nem is emlékszik a kalandos álomra, agya egy része mindent eltett. Hát nem érdekes az emberek agya? Federico mosolyog és egy tapodtat se mozdul, kíváncsi a lány vajon meddig bírja és mikor fog menekülésbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Freja Beha Erichsen
Hozzászólások száma : 170
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Hétf. 27 Okt. - 18:57*Noha álmában zöldes színű volt a haja, most kékben pompázik a valóságban, még ha ez sem természetesebb szín, mely kötődhetne a valóság komor szürkeségéhez. A felnyikorgó fékre odapillant, de csak az autóra, a mozgására figyelve. Inkább csak azért, hogy félre kell-e ugrani, mert járdára hajt a verda, vagy sem? De hogy ki ül benne, nem figyeli, vagy ha látná is, az sem sokat mondana. Folytatja útját színes-tarka papírsárkánnyal a kezében, de még nem eregetve azt. Éppen akkor lép le a járdáról a fűre, hogy beljebb haladjon a parkba, mikor hirtelen mellé toppan egy idegen férfi, s Jaime - ahogy azt illik - nagyot ugrik a másik oldalra és elejti a papírsárkányt, felfedve meglepettségét. Nem nyúl utána. A mosoly, a magasságbeli különbség, a nyugodt arcvonások, a békés szavak mit sem segítenek egyelőre, hogy szívverése visszaálljon a normális tempóra. Talán ennek az érzésnek a forrásai a férfi szemei, amelyekről alig bírja elszakítani tekintetét Jaime, s amelyek olyan ismerősek, de nem tudja egyelőre, hova rakni. Egészen biztos benne, hogy nem ismeri ezt a férfit. Nagy nehezen sikerül elszakadni a szempártól és elsandítani a közelben lévő autóra. Azt felismeri, hogy ez ugyanaz az autó, amelyik az előbb fékezett, de egyébiránt nem ismerős, úgyhogy még inkább kizárja, hogy ismerné Federico-t, mert Jaime arcokhoz sokszor autót párosít. Berögződés. Mutasd az autód, megmondom ki vagy, vagy valami ilyesmi elv.*
- I-igen, valóban. Bocsi, de... ismerlek? *Azért tesz egy lépést távolabb a kocsitól, hogy ne legyen olyan egyszerű berántani oda, ha ilyesmire készülne Federico. S az sem kimondottan kényelmes ebben a szituációban, hogy a férfinél tagadhatatlanul a fizikai fölény.*
~ Oké, Jaime, csak nyugodtan. Most már tudatában vagy annak, mire vagy képes. Csak épp irányítani nem tudod. Istenem...~ *Önmaga nyugtatása is elég felemásra sikeredett, s Federico a lány gyanakvó tekintetében és egész kisugárzásában a dilemmát látja megtestesülni: támadjon vagy meneküljön?*

[/color][/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Szomb. 18 Okt. - 18:23

Jaime & Federico

Ismételten eme városba sodorta a sors és a sok feladat, üzleti ügyek amik Őt terhelik. Kissé már fáradtan és türelmetlenül ült sportkocsijának volánjánál. Nem szívesen hagyta birtokát, várát és minden földi vagyonát mások kezében. Megbízhatóak mutánsai, de mégse képesek megcsinálni mindent ami a király vállát terheli nap, mint nap. Legszívesebben azonnal fordulna vissza, hogy elvégezze feladatait, de nem teheti, szövetségesekre égető szüksége van, egy király sem király alattvalók nélkül, de szövetségesek nélkül meg nem hadvezér. Tartja saját mondása. Autója szinte dorombolva hajtott végig utcák sokaságán. Elhajtott amellett a hotel mellett ahol a múlt hónapban olyan jót szórakozott. A kicsi lány kimondottan ügyes volt az álmok által varázsolt világban. Fede imádta minden pillanatát a játéknak. Az ötletei kifogyhatatlanok voltak és a lány ügyesen küzdött. Talán ez volt az első kreált álom amibe teljesen beleélte magát. Olyannyira valóságosnak hatott, hogy volt pillanat mikor megizzadt a dolgok alakulása során. Elvigyorodik az elő tolduló emlék hatására. A hotel mellett egy picit megáll majd a bizonyos szoba felé pillant, ahogy elvigyorodik ismét rátapos a gázra és a motor felhördül majd port kavarva tovább áll a kocsi. Egy park mellett hajt el mikor megpillantja a szóban forgó hölgyet. Azonnal a fékre tapos és figyeli a lányt. Most is olyan eleven, mint mikor az álom alatt kellett küzdenie az életéért. Hirtelen ötlettől vezérelve állítja le a motort és száll ki a járgányból. Sietős léptekkel lép oda a lányhoz.
-Szép időnk van, nem? - Mosolyog állatiasan a nála jóval alacsonyabb és kisebb termetű lányra. Így szemtől szemben még nem futott össze vele és igen végig méri a leányt. Kicsit nyugodtabbak az arcvonásai, nincs mitől félnie..még.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jonathon Young
Hozzászólások száma : 575TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Szomb. 30 Aug. - 22:31

Nem várt módon változik meg a környéken az emberek sűrűsége. Mondhatni egyik percről a másikra megsűrűsödnek a sétálni vágyók, avagy a fák között dolgukra igyekvők. Akad, ki érdekesebb, mások inkább szende bámészkodók. Ám legkevésbé a rossz kedélyű, tán kifejezetten ellenséges fajtát kedvelem. Tán azért, mert rendkívüli ricsajt képesek csapni, amennyiben kedvükhöz méltóan, ám jó magaviselethez méltatlanul cselekszenek. Ez pedig gyakran megesik, szó mi szó.
Most is sikerül erre tévednie egy hangoskodónak, ám valamiért úgy érzem, önhibáján kívül tesz efféle illetlen dolgot. Pontosabban vélhetően meghibásodott telefonkészülékének meghibásodása okán bosszús, még inkább kétségbeesett. Szegény pára! A technika nem varázslat, és még annyira sem mese. Sokszor tökéletlen, s képes elromlani.
Nem ily egyszerű azonban eme szín! A jó öreg angol drámamester is legalább egy apró csavart belevinne ehhez hasonlóan egyszerű jelenetbe, s valóban! Meg is pillantom az úriembert éles szemmel fürkésző, magában kárörvendőn mosolygó ifjú hölgyet. Gondolhatnánk persze, bizonyára egyszerűen örül annak, hogy a másik most minden bizonnyal igen kellemetlenül érzi magát. Bárki más jó eséllyel így gondolná. De nem mi, nem én, ugyan!
A kisasszony igen látványos módon megfigyelte már hosszú pillanatokkal korábban a nevezett férfit, mintha valóban készült volna valamiféle gonosz tréfára. Esetleg jelentősebb támadó lépésre. Végül az előbbi valósult meg, ez már látható. Ahogy az is sejthető, hogy birtokában lehet valamilyen nem szokványos tehetségnek, adottságnak.
Tekintetemet rajta tartom egészen addig, míg észre nem veszi vizslató pillantásom. Akkor arcomra megbocsátó mosoly kúszik, fejemet pedig lassan megcsóválom. Mikor ismét felpillantok rá, kezemet arcom felé néző tenyérrel, s felé néző fonákkal magam elé emelem. Eztán csupán ujjaim mozgatásával magamhoz intem.
Kezem visszacsusszan magam mellé, és míg várakozom érkeztére, aprót kortyolok másik kezemben pihenő poharamból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Avril Lavigne
Hozzászólások száma : 48
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Szer. 27 Aug. - 21:09Nikola & Jane


Nem vagyok éppen a helyzetem magaslatán, az biztos. Egyre szürkébbek, és unalmasabbak a mindennapjaim, fogalmam sincs, hogy mit kezdjek magammal. Időm nagyobb részét a szobámban töltöm, ahol is nagyrészt olvasok, zenét hallgatok, vagy épp egyre sötétebbre festem a szememet, már ha ez egyáltalán lehetséges.
Nemigen próbálok kapcsolatot teremteni a külvilággal, magamba vagyok fordulva, napról napra jobban. Kezdem azt érzeni, semmit sem érek. Sem a diáktársaim, sem a tanáraim, se senki nem keresi a társaságomat, nem ülne le beszélgetni mellém, vagy valami, nem, mert mindenki túl nehéz esetnek gondol, azt hiszik, semmiképp nem nyílok meg. Pedig csak néhány perc lenne, megkérdeznék mi újság velem, hogy vagyok eddig, hol születtem... És már dalolnék is, mint a madár. De egyszerűen senki nem veszi a fáradtságot.
A mai reggelen új, emós stílusomhoz mérten egy viszonylag fekete szerelésben lépkedek ki a kertbe. Úgy gondolom, szükség van egy kis friss levegőre, olvasok egy jót legalább. Aztán rájövök, hogy fent hagytam a szobámban a könyvemet, így inkább a gyakorlás mellett döntök. Mostanában legviccesebb elfoglaltságom az, hogy mások elektromos kütyüit viccelem meg. Most azonban egy kis izgalomra vágyok. Miért is maradnék a birtokon belül? Néha kicsit ki is kell mozdulni. Ezen az elképzelésen felbátorodva végül mégis felszaladok, de csak pénzért buszjegyre, aztán megnézem, jött e levelem anyuéktól (nem), és már sietek is, hátha elérem a következő járatot (eközben a kardigánomat lecseréltem egy fehér-arany mintás háromnegyedes ujjú pólóra, a jó idő, és a hirtelen jött jókedvem miatt). Végül tíz perc várakozás, és húsz perc buszozás után North Salem-baen rakott le a jármű. Innen gyalog folytattam utamat egészen a Mountain Lakes parkig (mint azt a táblája mutatja). Mivel itt egész sok telefonálós ember van, úgy döntök, elmegyek az egyik előtt, aki épp telefonál.
- Mi? Várj, nem hallak. Milyen Dezső? Ne, neee, ne szakadj meg! - esik kétségbe szegény üzletember. Muhaha. Finoman elmosolyodom, aki figyel, megláthatta, hogy valószínűleg közöm volt a dologhoz.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Jonathon Young
Hozzászólások száma : 575TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Kedd 26 Aug. - 17:25

Kedvelt elfoglaltságomnak hódolok ezen a gyönyörű szép szombat délután. Ragyogó napsütés, hűs szellő, fák enyhet adó árnya, és egy üveg kiváló Kárpát-medencei borkülönlegesség. Testesebb, ínyenceknek való fajta. Száraz, fehér, éppen a hangulatomnak megfelelő mértékben gyümölcsös ízzel. Különleges ajándék egy kedves tudós kollégától, Európából.
Tetszetősnek találom ezt a parknak is nevezett környéket, mely sokkal inkább valamiféle arborétumra vagy egyszerű ligetes vidékre hajaz. Végső soron megbocsátható az elnevezés. Az ember szeret olyat is magáénak gondolni, mit igazán nem is birtokolhat. Elpusztíthatja, megvédheti másoktól, ám sosem lesz valódi tulajdonává.
Eképpen elmélkedve szemlélem a tájat, a közeli tó felett repkedő madarakat, s az időről időre közelemben elhaladó kirándulni vagy horgászni igyekvő magányos, olykor családos embereket.
Sokan nem értik, mi értelme van efféle időtöltésnek. Sosem zavart. A legtöbben fel sem foghatják, micsoda kikapcsolódás a friss levegő illatával elegyedő boríz. Éppúgy, ahogy nem sejthetik, milyen rengeteg idővel rendelkezem az ő csekélyke, múlandó éltükhöz képest.
Csendesen kortyolgatom hát boromat egy kellően tiszta, különösebb cirádától mentes kristálypohárból. Hangulatom kellően remek ahhoz, hogy akár órákig időzzek még idekint, pokrócomon üldögélve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Mesélő
Hozzászólások száma : 520TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Kedd 5 Aug. - 13:33

Szabad játéktér, új játék kezdhető.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Freja Beha Erichsen
Hozzászólások száma : 170
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Hétf. 4 Aug. - 18:44

Jaime & Shane

*Folyamatosan összezavarja őt a srác. Szar, de találó. Most mi van? Annál már-már árulkodón süti le a szemeit, hogy neki elmentek otthonról.*
~ Vajon honnan tudta meg?~ *De aztán el is felejti a kérdést, mert csak pislog nagyokat Shane-re.*
- Olyanról még nem hallottam, hogy ha piros színű autót akarok kék színnel tervezem meg, egészen más az érzete, a hatása. De biztos úgy van, ahogy te mondod... *Védekezésképpen behódol inkább, s meg sem említi, hogy az ő kék hajától is kisül az emberek szeme, bezzeg ha élénk vörösre festi, akkor csak legfeljebb az "extra dögös" jelzővel illetik.*
- Rendben, még meggondolom. Köszönöm, hogy szóltál, szia. *Köszön el, de nem áll fel hozzá, ahogy illő lenne, így annyira nem is tűnik fel neki a másik alacsonysága. Kissé magába roskadva ül tovább a fűben és a tervrajzát nézi. Egész eddig autókat tervezett, vagy részletüket, s eddig sikeresen, de most.. most valahogy az egész megkérdőjeleződött, s minden összezavarodott. De akkor mit kellene kezdenie magával?
Shane már rég nincs itt, mikor Jaime is szedelőzködni kezd, s összeszedi a maradék lapjait, amelyeket ugyan vagy egy órával ezelőtt elsodort a szél, most mégis minden előzmény nélkül felbukkantak itt-ott a fűben, pont ahova Jaime is fordul.*

//Szintén köszi Smile//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Ben Barnes
Hozzászólások száma : 50
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Vas. 3 Aug. - 23:14
Jaime & Shane
-Szar példa. Vagy nagyon is találó. – vállat vonok.
Ismét a hangos témára kanyarodik, amiről meg már le.
-Rákérdeztél, nem szereted. Akkor nem szereted. – flegma válasz. Igen, elveszem a lehetőségét, hogy kinyilvánítsa és belekössön, vagy éppen ne kössön bele olyanba, amit szeretek. Ő nem szereti, szereti, én akkor is szeretem és úgy el is van lapozva a téma.
-Neked itt tényleg elmentek otthonról. – kocogtatom meg a homlokom.
– Hol a picsába mondtam, hogy autóról beszélek? A tervrajz színéről, a piros színedről beszéltem egész végig, ha nem figyeltél volna. – ciccentek egyet.
– És még te tervezel kocsit. Bele nem ülök, az hétszentség. – már ha valóban tervez, annyira nem érdekel.
– Használj kéket és nem fog kisülni senkinek a szeme. Vagy zöldet. – vállat rántok.
-Ja. Féltengelyeket emelgetek minden nap. – a rács mögött muszáj volt sportolni, kísérleti patkányként szintén nem volt más választásom, mert a kísérletek alaprésze volt. Akkor lássak húszkilós tárcsát, ha dobom.
– Nem tesz semmit. – azért szorult belém némi udvariasság. Némi. Azt is szépen kiölték belőlem apránként.
Az árnyék bekúszott közben rám, holott az éltető napfényért feküdtem ide. Sóhajtok egyet, majd felülök és végül felállok. Bár alacsonynak vagyok mondható vagy nem, a tartásom, kiállásom a csendes vagyok, de ne köss belém állása.
-Jó volt diskurálni. Ha érdekelnek a járgányok, hétvégén lesz gyorsulási terepverseny a szántóknál. – hivatalos, nem tiltott. Olyanba beszállnék, mennék is vissza a rács mögé, ha lebuknék. Kényesen kell ügyelnem mindenre és kezd tele lenni a tököm.
-Sz’asz. – intek a kezemmel és a fűszálat továbbra is rágcsálva, elindulok a motor felé, hogy visszamenjek. Várnak a négykerekű csodáim.

//Köszönöm a játékot, Jaime! Smile//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Freja Beha Erichsen
Hozzászólások száma : 170
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   Csüt. 31 Júl. - 19:12

Jaime & Shane

- Csak példa volt. *Pillant meglepetten Shane-re a kitörését hallva. Legalábbis a jellemzően nem káromkodó Jaime számára ez kitörés. A terv-ötlet kapcsolódást továbbra sem érti, de jobbnak látja ráhagyni a srácra. Úgy látja, ő is az a fajta, aki szereti, ha övé az utolsó szó, ha neki van igaza, s az ilyenekkel nem jó vitatkozni. Ráadásul a folyamatos káromkodásai mint töltelékszavak... Igyekszik elereszteni a füle mellett, elvégre neki szerencséje volt, hogy a legjobb iskolákba járhatott és műveltséget szedhetett magára. Elvileg ő szerencsés. Kár, hogy minden összeomlott, mint egy kártyavár.*
- Miért jó, ha hangos? *Nem is igazán érti, miért nem adja fel, miért kérdez még mindig olyasvalakitől, aki előbb szólt rá nem túl kedvesen, hogy fogja be. A kérdésre a válasz talán érdekli kicsit, sose értette, miért jó a hangos motor. Jó, ha a motornak - kocsiban is - van egy kellemes doromboló hangja, ahogy mondani szokás, de ha bőg... az inkább olyan, mintha nyúznák az autót, rossz Jaime fülének és szívének. Szóval a válasz picit érdekli, hátha most hall olyant, ami megvilágosodást hoz, de biztosan nem azért kérdezte, mert bosszantani akarja Shane-t, vagy hogy neki öröm a bosszantás, a "csak azért sem fogom be" hozzáállás.*
- Hajhoz tervezni autót?! *Úgy néz a srácra, mintha Shane bolondgombát evett volna. Ilyen marhaságot se hallott még Jaime.*
- A kék autóban unalmas. Családapáknak való. *Rázza meg a fejét, sötétkékből türkizbe átmenő tincsei csak úgy libbennek ide-oda. Láthatóan elvetette Shane ötletét. Sportautónál csak essen ki az emberek szeme.
Ő úgy ült, hogy látta a süvítő labdát, igazából csak szeme sarkából érzékelte, ahogy a rajztömbje fölé hajolt, s reflexből hajolt el, csak hát az ő reflexei lassabbak, ha Shane el nem kapja a labdát, jó eséllyel eltalálta volna a labda. Elkerekedett szemmel néz le a srácra.*
- Kössz... Nagyon gyors vagy! Sportolsz is? *Ha tippelnie kéne, bizonyára baseball-ozik. Talán valami profibb sportoló lehet? Magyarázná ez a stílust/hangnemet.*
~ Lehet az a baja, hogy nem ismertem fel és nem kértem autogramot? De még csak fel sem ajánlottam, hogy tervezek neki autót?~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Mountain Lakes Park   

Vissza az elejére Go down
 
Mountain Lakes Park
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Hullócsillag Park
» Central Park, Manhattan
» -= Park =-
» Smaragd Park
» Flushing Meadows–Corona Park

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: North Salem-