we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Konyha
by Wilmer Murtaugh
Pént. 30 Márc. - 10:33

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 28 Márc. - 14:50

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Edzőterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Edzőterem   Hétf. 11 Nov. - 18:03

First topic message reminder :

Egyértelmű, hogy mit találhatsz itt. Mindenféle edzésre alkalmas gépeket. A terem természetesen elég jól van szellőztetve, amire azért mindig szükség van. Van itt minden, ami egy ilyen helytől elvárható, futópadtól kezdve, a mindenféle erősítő gépeken át a súlyzókig és egyszerűbb ugráló kötelekig. Az,  aki egy kicsit nagyobb kondira akar szert tenni, vagy csak nem akar eltunyulni, amikor odakint nem a legjobb az idő ahhoz, hogy pl. beiktasson egy reggeli futást, itt bátran eltölthet egy kis időt és növeszthet egy kis izmot.
A terem egyik fala elég nagy méretű tükrökkel is el van látva azok számára, akik szeretik úgy nyúzni a testüket, hogy azt szemmel is követhessék, főleg pl. a nyújtás esetén lehet ez hasznos.
Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Hozzászólások száma : 20
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Edzőterem   Vas. 1 Dec. - 17:48

Visszabeszélni, azt, tud! Meg kell hagyni, kezd kedvemre valóvá lenni ez a helyzet. Van némi bátorság ebben a lányban, annyi szent. De majd meglátjuk, hogy mennyi. Hm... talán figyelhetnék rá jobban is.
- A képességem még most is fejlődik, ez ellen nincs mit tenni és nem is akarok - vonom meg vállaim.
Mikor kinyújtja kezét, sejtem, hogy mit akarhat. Bizonyára a képességét fogja használni, hamis találgatásokba viszont nem kezdek. Úgyis kiderül hamarosan, minek terheljem azzal az elmém, hogy illúziókat keltek a képességével kapcsolatban? Az teljesen felesleges, mellesleg elterelné a figyelem egy részét a lényegről. Inkább csak állok és várom, hogy mi történik. Képemre ki is ül egy elégedett vigyor, mikor meglátom, hogy mire képes. Elég hatásos, azt meg kell hagyni! Nem mellesleg, elég komolyan lehetne kombinálni a közelharci képességekkel. Elmémben azonnal felébred a kiképzőtiszt, melyet még apám táplált belém. Lehetőségeken kezdek el agyalni, közben azonban nem feledkezem meg a lányról sem, ki immáron kesztyűvel kezein üti az általam tartott zsákot. Nem sokkal később pedig, gondolva egyet, elégtételt veszek tőle. A zsák tetejét megragadva lendítem el magam mellette, hogy - talán túlontúl erősen is - megrúgjam a hadakozót.
- Ezt azért, amiért a tisztelet utolsó cseppje is hiányzik belőled. És azért, mert korábban nem figyeltél eléggé - nézek rá komolyan.
- Azt mondtam, hogy figyelj a testedre, nem pedig azt, hogy egyetlen egy testrészedre. A kettő baromira különbözik, zöldfülű! A képességeddel pedig semmire sem mész. Harcban használhatatlan. Üsd újra a zsákot! - utasítom, ahelyett, hogy megmagyaráznám rideg, tényként közölt szavaimat.
Nekem nem kell magyarázat, ő pedig vagy elhiszi, vagy nem. Idővel talán tudná használni a képességét, de nem most. Látni kellene a jövőbeni távlatait ahhoz, hogy megtudjuk, mire tudnánk használni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 67
Kor : 27TémanyitásTárgy: Re: Edzőterem   Vas. 1 Dec. - 17:13

Kissé elmosolyodom, mikor leszól engem, nem veszem igazán magamra. Főleg, hogy tudom, honnan indultam, és hol vagyok most a képességem használatában. Már amióta az iskolába érkeztem is teljesen új módját találtam meg a használatának. Aközben jöttem rá, hogy az önrobbantásra koncentráltam. Nos, a teljes nem jött össze, de valami azért mégis. És ezért nem jó, ha magamra koncentrálok. Minden esetre vállat rántok.
- Biztos igaza van, főleg, hogy nem ismer. Gondolom maga úgy született, hogy képessége tökéletes birtokában volt. Bár ebben az esetben kicsit sajnálnám, hogy nem tapasztalta meg a fejlődés örömét. Egyébként... - kezdem megváltozott, visszafogott hangsúlyon, sokkal kedvesebben - ...tudok figyelni magamra, de nem tesz jót, ha csak egy-egy testrészemre koncentrálok. Megmutatom.
Ezzel a kijelentéssel pedig kissé körbenézek, hogy ne legyen semmi éghető vagy pótolhatatlan a közelben, majd kinyújtom a kezem, és tenyerem felfelé fordítva becsukom a szemem, és koncentrálni kezdek. Pár pillanatra nem történik semmi, majd fojtott hangon számolni kezdek.
- 3... 2... 1... - Majd egy pillanat csend, és végül robbanás. Valószínűleg nem az történik, mint amire a nő számít, hiszen a tartásból az látszott volna, hogy valamit meg akarok idézni. Helyette a kezem mintha előbb kristályos, vörös anyaggá válna, majd egyszerűen szilánkokra robban, hatalmas hangzavar közepette. A szilánkok pedig egy pillanat múlva újra összeállnak, mintha csak az idő visszapörgött volna. Kezemet kissé megrázom.
- Szóval nem lenne kellemes, ha ez a futópadon történne meg a lábammal. Ugyanis minél nagyobb a testrész, annál nagyobbat robban. De tárgyakkal is megy, csak így nem pusztítok el semmit az iskola tulajdonai közül.
Amikr megkapom az utasítást, felveszem a kesztyűket. Ha Nicolasa nagyon figyel, észreveheti, hogy az előbb felrobbantott kezem kicsit ügyetlenebb a másiknál. Elkezdem hát püfölni a zsákot. Van bennem erő, de bőven nem annyi, mint a profikban, plusz a technikámon is biztos van mit finomítani, de annyira teljesen kezdőnek sem látszom azért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Hozzászólások száma : 20
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Edzőterem   Vas. 1 Dec. - 14:59

Egek, mégis ki került már megint az utamba? Amint hozzászólok, abbahagyja az edzést? Ez az iskola tele van nyámnyila senkiházikkal. Talán le kellene lépnem. Elvégre még mindig mehetek katonának. Nem mintha az nekem való lenne. Mégis mit kezdenék én a sok zöldfülűvel? Idegesítő az összes. Ebben az intézményben sem találtam még túl sok embert, aki kiérdemelte volna a tiszteletteljes viselkedést. Diákok közül például egy sem. Azt viszont meg kell hagynom, hogy van benne bátorság, hogy visszaszól. Talán nemigen tudja, hogy kivel van dolga. Vagy pontosan tudja, hogy ki vagyok. Ez majd kiderül, feltéve, ha sokáig fog engem szórakoztatni. Ezt a helyet azonban nem kellene rommá verni. Nem a költségek miatt, hanem azért, mert igencsak hasznos, hogy nem csak primitív módszerekkel lehet edzeni.
- Tehát te is csak egy béna diák vagy, aki nem tudja irányítani a képességét? Pedig azok után, hogy visszafelesel a szád, azt hittem, tudsz is valamit! Mekkora csalódás! - sóhajtok egyet, miután hangosan kifejtettem véleményemet.
A szavakkal igyekszem finoman bánni, de csak Eric és Charles miatt. Azért, mert ők az alapítók és egyben a főnökeim is, legalábbis most. Jobb híján visszafordulok a zsák felé. Egy csalódás bőven elég volt mára. A pihenésem is megvolt, most már ideje folytatni.
- Ha nem tudsz magadra figyelni, anélkül, hogy ne használd a képességed, akkor nem bírod rendesen kihasználni a fizikai erőd. Ha nem vagy tisztában a helyzeteddel, a védelmed gyenge - mondom, ezúttal ütögetés közben.
A gyengéket nem szeretem. Előbb a hibákat kell kiküszöbölni, csak aztán lehet fejlődni rendesen, anélkül, hogy a hibák csak halmozódnának. Természetes, hogy jönnek újabb hibák, de ha azokat érkezéskor kijavítják, akkor nem lesz túl sok. Az ütögetést abbahagyom. A kesztyűket leveszem kezeimről, majd a lánynak dobom őket.
- Vedd fel és üsd a zsákot! - parancsolom neki, ellentmondást nem tűrő hangon. Én a zsák másik oldalára állok és megfogom azt, hogy ne mozduljon ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 67
Kor : 27TémanyitásTárgy: Re: Edzőterem   Vas. 1 Dec. - 14:33

Némán figyelem, ahogy a nő edz. Erősnek és fittnek néz ki, és nem lehet sokkal idősebb nálam. Bár ezt már megszoktam. Pont egy olyan korban vagyok, hogy a legfiatalabb mutánsok nem túl fiatalok hozzám képest, míg a legidősebbek sem sokkal több évet számlálhatnak nálam. Már azt is megszoktam, hogy a tanárok csak néhány évvel idősebbek, bár ez sosem zavart. Ahogy figyelgetem a nőt, szinte nekem is kedvem támad püfölni a zsákot, pedig amúgy nem a kedvenc időtöltésem. Ezután a kis kocogás után szoktam elindulni egy kicsit különlegesebb edzőterembe, hogy felrobbantsak néhány dolgot. Már jobban tudom irányítani képességem, de még mindig nem tökéletes. Gondolataim elkalandoznak egy kicsit a fejlődésem felé, és hogy az önrobbantásomat még mindig nem tudom irányítani, mikor erős, éles hang zökkent ki. Fel sem tűnt, hogy Nicolasa közben már be is fejezte az egészet, pedig tényleg őt figyeltem, csak ez valahogy nem is tudatosult bennem. Persze kissé furán reagálok az egészre, mert kissé megütközött tekintettel nézek még rá, és mivel újra a valóságban vagyok, rájövök, hogy fáradok is. Egy mozdulattal állok fel a pad két szélére, ami ugye stabilan áll, és terpeszben a mozgó felület felett kapcsolom ki a gépet.
- Nem tesz jót, ha csak magamra koncentrálok. - mondom, és leszállok, csuklómmal megtörlöm a homlokom. Viszonzom szugeráló tekintetét, bár az én szememben közel sem az látszik, mint az övében.
- Bár nekem nem sok bajom eshet belőle, de lehet önnek már jobban fog fájni. - gőzöm nincsen, mi a képessége, lehet sérthetetlen, ezért a feltételes mód. Nem moccanok, nem olyannak tűnik, aki szereti, ha visszabeszélnek neki, de érdekel a reakciója. Ahogy őt is az enyém.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Hozzászólások száma : 20
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Edzőterem   Vas. 1 Dec. - 14:13

Az izmaim kellőképp be vannak melegedve. Fülemben ott cseng az édes dallam, melyet ökleim zsákkal való találkozásai alkotnak. Közben nem kell mást tennem, mint szemem a célon tartani és tartva a tempót, ügyelni a légzésre. A helyes légzés jelentősen megnövelheti az ütés erejét. Ha a légzés nem megfelelő és egyenletlen, sokkal kisebb a hatékonysága az edzésnek. Ez volt az első dolog, amit az ezredes megtanított a közelharccal kapcsolatban. Lábaim közben könnyed ritmusban táncolnak. Nem hagyhatom, hogy megmerevedjenek az izmok, mielőtt még újra rájuk kerülne a sor. Közben valaki bejön. Rá sem nézve folytatom tovább az edzést. Ha köszönök neki, akkor a légvételek üteme megváltozik. Ilyesmivel nem játszok. Egyetlen felesleges mozdulatot sem akarok tenni. Ez egy másik dolog, amit belém vert az apám. Nagyjából tíz percig folytatom még a zsák ütögetését, majd megtörölközök és iszok ismét. Néhány percre el is hagyom a termet, hogy nem sokkal később visszatérjek némi fáslival. Cipőim leveszem, zoknijaim szintén, helyüket pedig a fásli veszi át bokámon és lábfejem egy részén, gondosan rögzítve. Itt az ideje, hogy alsó végtagjaimmal is foglalatoskodjak. Megmozgatom bokáim, utána vissza is térek a zsákhoz. Egy-két rúgás, utána vegyesen kezdem el használni testem. Kar és láb kombinációival püfölöm tovább a zsákot, mígnem megelégelem a hátam közepén érzett tekintet nyújtotta kellemetlen érzést. Zavar, hogy az a suhanc nem a saját dolgával foglalkozik. Így a teljesítménye fele annyit sem ér, mintha csak magával törődne. Hirtelen jobb lábamra szökkenek, onnan kicsit előrébb a balra, s jobb lábam lendítve egy forgórúgással zárom le edzésem ezen fejezetét.
- Ha engem bámulsz, el fogsz esni! Csak magadra koncentrálj, különben semmi értelme annak, amit csinálsz! - szólítom fel a kis diákot.
Gőzöm sincs, hogy ki ő. Nem is nagyon érdekel. Ez az irritáló viselkedés azonban annál inkább. Azért vagyok itt és tartok néha órákat, hogy felkészítsem ezeket a semmirekellőket a jövőre. A harcokra. De mit sem érek vele, ha közben teljesen máshol jár az agyuk edzés közben. Ezért is szoktam őket lekapcsolni. Mindennek megvan az oka, de nekik nem kell tudni! Csak állok és figyelem, hogy mit reagál a lány. Szándékosan szuggerálom, kíváncsian várva, hogy hogyan fog reagálni. Ki tud engem zárni, vagy sem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Hozzászólások száma : 67
Kor : 27TémanyitásTárgy: Re: Edzőterem   Vas. 1 Dec. - 13:47

Mi vitt arra, hogy ide jöttem ma, ráadásul ilyen korán? Nos, nem igazán tudtam aludni és miután az éppen aktuális könyvemet is kivégeztem, gondoltam jó ötlet lenne edzeni egy kicsit. Mostanában rászoktam, ami nem baj persze. Elvégre a jó kondi semmiképp sem hátrány. Már nem vagyok új, szóval szinte az összes tanárt ismerem, így mikor betoppanok a szürke edzőnadrágomban és a narancssárga felsőmben, azonnal tudom, hogy kivel állok szemben. Az Őrnagy nem épp megkapó stílusáról híres, de azt rebesgetik róla, hogy mindennek megvan az oka, és nem volt éppen boldog élete. De hogy ebből mi az igaz, azt én nem tudom, így csak kedvesen köszönök neki.
- Jó reggelt! - már láttam itt máskor is, csak nem ilyen korán. Bár ez gondolom azért van, mert én nem szoktam itt lenni korán. Leginkább futni szeretek, nagyon kiüríti a fejem, de már nekem hideg van a kinti testmozgáshoz, így idebenn szoktam. Elkezdek nyújtani egy kicsit, bemelegítésképp, majd a futópadra pattanok, és szemem a boxoló nőn tartom. Nem hiszem, hogy emlékezne rám, a robbanó lányra, így nem is tudom, kezdeményezhetek-e beszélgetést. Ezért csendben vagyok, de figyelem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Hozzászólások száma : 20
Kor : 30TémanyitásTárgy: Re: Edzőterem   Vas. 1 Dec. - 13:34

A katonaságnak volt valami haszna. Nem is kevés, ami azt illeti, de néhány belém nevelt szokást már sikeresen elhagytam. A testre gyakorolt hatása azonban máig fennmaradt, hála az edzéseknek. Az erőnlétem nem gyengült azóta sem, csakis javult. Mindemellett még mindig tudok korán kelni, ha szükségét érzem. Ellenben el is tudok aludni, amikor akarok. Ez azonban nem az az időszak. A korai kelést követően az edzőterem felé veszem az irányt, egy üveg vízzel és egy törölközővel. Egy fekete melegítőnadrág van rajtam, egy szintén fekete toppal kiegészítve. Ezek mellé társul egy edzőcipő, mi fekete-fehér színekben pompázik lábaimon. Nyakamban ott díszeleg a dögcédula, mit azóta hordok, hogy megkaptam. Így, vagy úgy. Hol nyakamban, hol jobb csuklómon. Ezen két testrész valamelyikén található általában.
A terembe érek már reggel 6-kor. A futópadhoz megyek először. Bemelegítésnek 5 km futás megteszi. Ezt követi majd egy kis izomlazító nyújtás, végül kisajátítom magamnak a bokszzsákot. Zenét nem hallgatok. Jobb szeretem a csendet ilyenkor. Ennek ellenére ott motoszkál elmémben az a néhány sor, mit mindig futáskor kiabáltunk. Elég idegesítő egy dal, legalábbis most már az. Túl sokszor hallottam és túl sokszor mondtam ki azokat a szavakat. Itt erre semmi szükség. A futással gyorsan végzek. Viszonylag... Túlzottan nem erőltettem meg magam közben. A törölközővel megtörlöm nyakam és arcom. Iszok egy korty vizet, lazítok egyet, majd jöhet a zsák. Ehhez felveszek egy pár, vékonyan párnázott edzőkesztyűt. "A küzdelem kezdetét veszi!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Edzőterem   Hétf. 11 Nov. - 18:03

Egyértelmű, hogy mit találhatsz itt. Mindenféle edzésre alkalmas gépeket. A terem természetesen elég jól van szellőztetve, amire azért mindig szükség van. Van itt minden, ami egy ilyen helytől elvárható, futópadtól kezdve, a mindenféle erősítő gépeken át a súlyzókig és egyszerűbb ugráló kötelekig. Az,  aki egy kicsit nagyobb kondira akar szert tenni, vagy csak nem akar eltunyulni, amikor odakint nem a legjobb az idő ahhoz, hogy pl. beiktasson egy reggeli futást, itt bátran eltölthet egy kis időt és növeszthet egy kis izmot.
A terem egyik fala elég nagy méretű tükrökkel is el van látva azok számára, akik szeretik úgy nyúzni a testüket, hogy azt szemmel is követhessék, főleg pl. a nyújtás esetén lehet ez hasznos.
Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Edzőterem   

Vissza az elejére Go down
 
Edzőterem
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Elhagyatott edzőterem
» Edzőterem
» Önvédelmi edzőterem
» Edzőterem
» Edzőterem

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: X-Birtok :: Alagsor alatti szint-