we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Folyosók
by Jean Grey
Yesterday at 17:51

Új fiú a láthatáron :)
by James Hurley
Vas. 18 Márc. - 17:41

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szer. 31 Jan. - 21:07

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Hope Town - Eredetkutatás
by Ruby Faro
Kedd 19 Dec. - 10:17

Utak, ösvények
by Dakota Lincoln
Pént. 8 Dec. - 17:16

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
Jean Grey
 
Faye Adler-Barlow
 
Wilmer Murtaugh
 
i'm here

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Perillos's Pizzeria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Perillos's Pizzeria   Szomb. 19 Okt. - 18:53

First topic message reminder :

A belvárosban meghúzódó, viszonylag olcsó, ám nem feltétlen túl igényes küllemű, teljesen átlagos pizzéria. Előfordul, hogy odakapják kissé a széleket, de ha el tudják épp találni a sütés idejét, akkor a város egyik legjobb pizzáját kaphatjuk kézhez.

írta Emily Weston
Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Lynn Collins
Hozzászólások száma : 45
Kor : 39TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Hétf. 30 Jún. - 10:31Sylvie & Kayla


"Minden, amit el lehet képzelni, az valóságos."


Rettenetesen fáraszt ez az idióta, s nem tudom, hogy szavai zavarnak-e jobban, vagy a masszív delírium trémensz, mely szájából bűzölög felém. Van az a helyzet, amire azt tudom mondani, hogy ennek még a lehelete és megrészegítő. Nos, ez egy olyan pasi. Persze a kifejezésnek a legalpáribb, legrémesebb értelmében. Undorító. Pfujj!
- A te szemed lesz kék meg zöld, hogyha beverek egyet. Miért nem mész már el a büdös francba? – próbálkozom utoljára anélkül, hogy használnám rajta a képességemet. Megéletem én már sok mindent, ennyitől nem fogok megijedni. S ha félnék s, hát akkor is feléledne bennem az az ősi tanítónős ösztön, hogy márpedig nekem meg kell védeni a gyereket, aki mögöttem áll. Persze Sylvie nyilván nem kislány már, de hozzám képest igen fiatal, annak is látszik, így ehhez mérten bánok a szituációval.
Képesség elő, fickó kifelé. Megy ez, csak akarni kell. Köszönöm, gének, nagyon köszönöm!
Megengedek egy pimasz intést is a majom után, majd amint felhallik a nyíló-záródó ajtó csengettyűje, felszabadult sóhajjal törlöm ki magamból az elmúlt percek emlékeit.
- Igazán nincs mit köszönnöd! – rogyok le egy székre, ezúttal már Sylvie asztalát választva. Régóta használom és ismerem a képességemet, nem fáradok bele ennyitől, ám az emberi hülyeség mindig ki tud akasztani, elszívva belőlem az erőt. És most egy igazi, nagybetűs hülyével volt dolgunk.
A kérdésre felkuncogok. Eszembe jut egy emlék, melyben egy fegyvert fordítottam a férfi saját kezével a saját torka felé, miközben előtte feküdtem vérben fürödve. Megmondtam neki, hogy megtehetném, hogy arra kényszerítem, hogy húzza meg a ravaszt. Nem tettem, ahogy ezt a folyós dolgot sem tudtam volna megcselekedni. De ettől még egy bólintás a válaszom a szavak előtt.
- Igen. Meg is tette volna, hogyha nem üti mondjuk el előtte egy biciklis a járdán, vagy nem szól hozzá senki azelőtt, hogy a folyóhoz ér. - egyelőre nem megyek ebbe mélyebben bele, rendben van, hogy nem vagyok az, aki olyan borzalmasan félne az emberek mutánsok iránti haragjától, de azért sose lehet tudni. Fürkésző pillantást vetek Sylviere, majd a lassan elhűlő pizzájára.
- Ha már ehetetlenné jegesedett, rendelek neked még egyet. Egy nagyobbat, s felezünk. Mit szólsz hozzá? - kérdezem kedvesen, majd a kezemet nyújtom felé, felemelkedve ezzel ültemből. Ülve nem illik egy asztal fölött bemutatkozni.
- Kayla vagyok. Kayla Silverfox. – akárhol is él, ha mutáns, akkor talán hallotta a nevemet. Én vagyok az az egy, akinek a vezetéknevének jelentése a mutánsneve is.
Ha megtörtént a bemutatkozás, visszaülök előbbi helyemre. amennyiben a pizzarendelésre adjuk a fejünket, úgy máris intem le a pincérnőt, s közlöm vele, hogy mit szeretnék. Ugyanolyat, mint az - mutatok Sylvie pizzájára - és egy pohár kólát. Nomeg egy új pontot a szabályzatban, mely szerint részegek cak este tíz után nem lesznek kidobva innen. Tökéletesen komolyan gondolom, hiába néz rám a pincérnő úgy, mint aki még nem látott nőt soha.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Jessica Alba
Hozzászólások száma : 167
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Hétf. 23 Jún. - 11:18

Kayla & Sylvie


- Ha te mondod, felőlem az ég lehet zöld, a fű meg kék.
Nyúlkálna, nagyon szeretne, az egyszer biztos, láthatólag annyira nem ostoba, csak épp nagyon ittas ilyen korán, ezzel egyenesen arányosan meg nő a hülyeség is. Mondanám, hogy férfiak, de nem vagyok olyan tapasztalt ilyen téren, hogy általánosítani merjek.
Bátor a nő, az tuti, vagy csak én vagyok nyúl, az holt biztos, hogy inkább futnék, de valószínűleg több szerepe van annak, hogy nem akarok félni, túl sok rossz kapcsolódik hozzá, milyen röhejes már, hogy valaki a félelemtől fél. Ha nem én tenném, nem is hinném el, hogy ilyen van. Fogalmam sincs, mit akar a másik csinálni. Megveri, vagy mi? Annyira nem tűnik erősnek, bár, egy részeg fazont lehet elég csak fellökni, még ha úgy is tűnik, hogy nehéz lehet elbánni vele. A szavak hallatán azonban erőteljesen pislogok, hogy ez most így mi? Eddig se nagyon értett a szép szóból az ürge, majd most pont fog, mi?
Behalás. Elindul. Szerintem jelenleg azt sem tudja, hogy hívják, legalábbis, elég bamba képet vág, miközben szó nélkül sarkon fordul, és kimegy az ajtón. Remélem, nem Kínában lakik, kicsit kikészülne, ha odáig sétálna… Csak akkor fordulok vissza Kayla felé, amikor bezáródik a pasas mögött az ajtó. Hát… izé. Ez most így mi volt?
- Ööö… köszönöm.  
Nyögöm ki, és képtelen vagyok szabadulni a gondolattól, hogy ez most akkor azt jelenti, hogy ő is olyan, mint én. Mutáns. Más ötletem nem nagyon van arra, hogy egyébként miként volna képes ilyesmit művelni.
- Ha azt mondtad volna neki, hogy ugorjon az első folyóba, amit talál, azt is megteszi?  
Kérdezem kicsit halkítva a hangomon, ezt azért nem szükséges hallania senkinek rajta kívül, fogalmam sincs, idekint mennyire tolerálják a fajtánkat. Ha a válasz igen lesz a kérdésemre, lehet kicsit berezelek tőle, bár, eddig segített, de fogalmam sincs, hogy ez akkor is így marad-e, ha rájön, hogy hasonszőrűek vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Lynn Collins
Hozzászólások száma : 45
Kor : 39TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Kedd 10 Jún. - 19:28Sylvie & Kayla


"Ki a fene érti, hogy ún. civilizált világunkban úgy kell az utcán settenkedni, mintha a dzsungelben volnánk? Egy kis éjszakai nyavalyatöréshez őrült sem kell. Elegendő egy részeg ember, aki ott és akkor óhajt veszekedni, pofozkodni, netán párosodna. Elég pár srác, amint hormonjaik által dúltan előrontanak egy kapu alól, és kórusban kiáltják: Huuúú! Csak éppen kedvük szottyant egy kis rémisztgetésre. Pokoli jól szórakoznak, ha áldozatuk kondenzcsíkot húzva távozik, még tán akkor is, ha a delikvens a szívéhez kap, és aléltan terül el a földön. És mindezek csupán az enyhébb változatok.


Néha úgy érzem, hogy egyenesen lemarnám az arcomról az összes bőrt, annyira fáraszt az emberi hülyeség. Mondjuk jelen esetben inkább ennek a címeres ökörnek az arcát mardosnám, nem törődve azzal, hogy ki látja vagy ki nem. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy miért nincs itt semmiféle olyan személyzet, aki a szemeteket kipenderíti. Ha én nem vagyok, akkor a lányt minden gond nélkül zaklathatja ez az idióta? Szép világ az, ahol a nőknek egymást kell megvédeni. De annyi baj legyen, majd adok én neki!
- Nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar! – küldöm meg egy klasszikussal, hadd kavarodjon össze az a hülye feje, s amint így megesik, azonnal rá is markolok az alkarjára. Úgyis befurakodott már a személyes terembe, nagyot nem is kell kapálóznom ahhoz, hogy elkapjam. Jól érthetően, lassan tagolom számára a szavaimat, s tisztában vagyok vele, hogy nem fog ellenkezni, amikor meghallja őket. Persze odakint, hogyha elesik a saját lábában egy pár sarokkal odébb, akkor kitisztul majd a feje, de addigra remélhetőleg elég messze lesz már ahhoz, hogy ne jusson a részeg fejének eszébe visszajönni ide.
- Hátat fordítasz nekünk, kimész az ajtón és addig sétálsz, amíg haza nem érsz vagy oda, ahol álomra szoktad hajtani a fejed!
Hasznos egy képesség ez, amint elmondtam, amit az elméjébe akartam hipnotizálni, már el is engedem. Hagyom, hogy meginduljon, s ha nem teszi, akkor leszünk bajban. Mennyi az esélye elvégre, hogy egy pizzériában egy ilyen címeres ökörnek hipnotikus immunitása legyen? Nem gyengén letenném az arcomat, hogyha a szituáció így nézne ki.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Jessica Alba
Hozzászólások száma : 167
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Hétf. 2 Jún. - 20:58

Kayla & SylvieKemény a csaj, meg kell hagyni, bevallom, kicsit irigylem, hogy ilyen, hümm, markánsan képes fellépni egy részeg faszi ellen, bevallom, nekem nem menne, nincs bennem hozzá elég spiritusz. Lehet, soha nem is lesz, de azért reménykedem benne, hogy idővel kialakul majd. Szeretném, ha ilyen lehetnék. Haha, van egy példaképem. Durva ennyi alapján ilyesmit kijelenteni, de én mindig is a végletek embere voltam.
Figyelem mi zajlik alig egyméternyire tőlem, de folyamatosan azon vagyok, hogy ne essek pánikba, ha elvesztem a kontrollt, le fogok bukni, vagyis, konkrétan nem sokan fogják tudni, hogy miért paráztak be, de utólag lehetséges, hogy furának találnák.
- Remélem, az jobban fogja érdekelni.
Csak ennyit bírok kinyögni, hiába a bátorítás, eskü, szívesebben vennék kölcsön az ő érzéseiből, de nem merek kutakodni, hogy vajon mi zajlik le benne. Ha már itt tartunk, a részeg pasas vakmerősége sem lenne kellemetlen, ahhoz ugyanis nem kell képesség, hogy rájöjjek, ez a helyzet nála.
Nem rögtön, de azért leesik, hogy a nő megpróbál fedezéket nyújtani a számomra, így beslisszolok mögé hamarjában, nem szépítem, gyáva nyúlnak érzem magam, de nincs semmi ésszerű okom arra, hogy miért ne tegyem. Elvégre, ha szemtől-szembe maradnék a pasassal, szerintem biztosan alulmaradnék, bár, akkor tutira nem volnék képes koncentrálni, és elszabadulnának az érzéseim, ha meg az a nyakába pottyan… no jó, volna némi esélyem megpattanni.
- Bogaraaaam, egyem azt a mocskos szád.
Ez a majom még meg is nyalja a sajátját, hát eszem elszáll, komolyan… mégis milyen világban élünk? Hála a magasságosnak, hogy Kayla mögött állok, és nem látok túl sok mindent, konkrétan az már nekem kimarad, amikor az ipse nemes egyszerűséggel rámarkol a gatyája dudorodására, s még ráutaló magatartással is viseltetik, konkrétan előre lendíti a csípőjét, nyílván így hívja Kaylát keringőre. Én közben csak védelmezőm hátát fixírozom, de erősen gondolkodom, hogy felmarkolok egy széket, hogy nekilendítsem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Lynn Collins
Hozzászólások száma : 45
Kor : 39TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Szer. 28 Május - 21:49Sylvie & Kayla


"Az élet élet" - de mi az élet? Az-e, hogy az ember potroha puffadtáig egyen? Borban fetrengjen? Az-e, hogy eleven asszonyhússal rakja tele a házát? Vagy az, hogy részeg kedvvel nagyokat rikoltsunk? Káromoljuk Istent azzal a nyelvvel, amelyet ő ajándékozott? Vagy az az élet, hogy gyűjtsünk hitvány kincseket, ménest, gulyát, házat, pénzt, földeket? Vajon ha egy nap behunyod a szemed, mit viszel magaddal a ménesedből, gulyádból? Még csak egy gombot se vihetsz magaddal a másvilágra!


A déli tájegység lankásabb helyei – legyenek azok bármely oldalon - megharapnák a kezét, hogyha kutyából lennének, hangozzon ez bármilyen furcsán is tekintve, hogy mik is ezek a helyek. Van az a perverz dal, mely három zacskó fekete mákkal kezdődik, s megharapta a kezemet-tel végződik, na pont az történne ezzel az ökörrel is. Épp csak nem a taperolni kívánt részeim ennék le a fejét, hanem csattanó pofonom, s a képességem.
- Be is szállok mindjárt, egyenesen a bakancsommal a szádba! – morgok rá, mert kezdem elveszíteni a türelmemet. Rámarok a csuklójára, mert ha már így nyúlkálhatnékja támadt, nekem meg reális okom van megérinteni őt. Egyelőre nem gondolok semmire, nem utasítom hipnózissal semmire, s ha elkapná a kezét, akkor esélyes, hogy el is engedem. De ha továbbra sem takarodik anyjába, akkor én is átmegyek agresszív kismalacba, s nem finomkodom vele. A fizikumom sem gyenge – már az átlagos, emberi termetemhez képest – de képességeim messze túlszárnyalják ezt. Tehát van fegyverem ellene, s nem félek használni, hogyha sokáig idegesít.
- Akkor majd mondom csúnyán! – közlöm bátorítón Sylvievel, majd visszalépve agresszor szerepembe újra az ürgének feszülök neki.
- Szóval, babám, kezdjük elölről! – tagolom úgy, hogy egy agyatlan csecsemő is megértse, amit mondok. Közben persze továbbra is úgy igyekszem helyezkedni, hogy Sylvie mögém tudjon lépni a marha elől, ha ugyan megfordulna ez a fejében. Persze azt is megérteném, ha egyszerűen elslisszanna innen, amíg én lefoglalom címeres ökrünket.
- Takarodj el a vérbe és hagyd a lányt enni, vagy nem állok jót magamért! – fenyegetem meg csendesen. Nem kenyerem a kiabálás nyilvános helyen. Akarja a halál, hogy mindenki minket figyeljen, még ennél is jobban.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Jessica Alba
Hozzászólások száma : 167
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Hétf. 26 Május - 20:57

Kayla & Sylvie


Nem hiszem el, hogy tényleg vagyok ennyire szerencsétlen, s kifogok magamnak egy címeres ökröt. Nem ám, hogy esetleg legyen egy nyugis napom. Ilyen az én formám. Csak próbálom távol tartani a pasast, hátha legalább a pincérnő fogja a lapot, és eltessékeli. Nos, hamar kiderül, hogy hiába reménykedem, lehetséges, hogy errefelé a csináld magad hívei az emberek. Rendben, akkor nézzük azt a csajos kis tökön rúgást, hátha abból érteni fog, mondjuk, lehet akkor engem is kiraknak a pizzériából, de nem baj, legalább megmarad a pénzem.
Már épp mozdulnék, amikor észlelem, hogy egy nő igyekszik elvonni az ipse figyelmét. Rendkívüli módon tudom ám értékelni a dolgot, legalább akadt egy valaki, aki nem bírja nézni hányattatásaimat. Arra mondjuk nem vennék mérget, hogy a pasas érti, mire kéri a nő, a hülye fején is értetlenség tükröződik, szóval erről ennyit. Mindenesetre elvigyorodik, tuti, hogy megint valami marhaság fogja elhagyni a száját.
- Beszállhatsz te is, szépségem!
Nyúlna felé, természetesen, hogy lecsekkolja a déli tájegység lankásabbig felét, láthatólag félelemérzet nincs benne szemernyi sem, én is csak a vakmerőséget érzékelem, meg nem kevés szexuális túlfűtöttséget. Rendben, ezt le tudom csökkenteni benne, csak egy kicsit össze kellene szednem magam. Nem biztos, hogy menni fog ilyen fantasztikus körülmények között, de a remény hal meg utoljára.
Nem, nem megy, túlságosan is kalapál a szívem, nekem nem fekszik ez a férfi-nő téma, nagyon kislány vagyok még ehhez, minden más esetben persze zokon venném eme besorolást, de ebben pont nem. Berezeltem, na, és utálom, hogy ezúttal a saját félelmem ülepedik meg a nyelvemen, keserűséggel öntve el azt.
- Köszi, de nem hiszem, hogy ért a szép szóból.
Pillantok fel a nőre, nem ismerős, bár nem meglepő, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor jártam az iskolán kívül az elmúlt években. Nyugodtnak tűnik, és ez jó, legalább valaki megteszi helyettem, talán átragad belőle egy kicsi rám is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Lynn Collins
Hozzászólások száma : 45
Kor : 39TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Hétf. 26 Május - 20:05Sylvie & Kayla


"Nem a korcsma neveli az alkoholistákat, hanem az otthon elfogyasztott ital. Nem az szokik rá az alkoholra, aki néha, ünnepnapon a korcsmában berúg, és másnap üdvös fogadalmakat tesz a mosdóedényének, hogy soha többé nem utánozza Noé apánk példáját, hanem az, aki észreveszi, hogy az ördögöt haza is lehet vinni, és hogy az alkohol cigánymuzsika nélkül is nagyon szépeket tud énekelni. Mert nem az az alkoholista, aki néha-néha istentelenül berúg, hanem az, aki nem képes már részeg lenni, és a megszokott alkoholméregtől csak a megszokott józanságát kapja vissza."Tulajdonképpen nem nagyon szoktam pizzériát látogatni. Ha olyanom van, akkor inkább rendelek valami ételt, ha már nem főzök, azért éhen mégsem halhatok. A munkahelyemen pedig, ami ugyan egy kocsma, de mégis árulunk főtt ételt – s meglepő módon nem is rosszat – a szakácsunk készséggel félretesz nekem a napi specialitásból, vagyunk olyan viszonyban. Ma viszont nem dolgoztam, s otthon ülni sem volt kedvem, fogtam hát az utcákat és nyakamba véve őket elkeveregtem a Perillos'-ig.
Leülök az egyik asztalhoz, majd anélkül, hogy az érlapba belenéznék, már intem is magamhoz a pincérnőt, s rendelek egy négysajtos pizzát. Ez a kedvencem, szinte már-már függő vagyok, úgyhogy esélytelen, hogy ilyen helyen mást megegyek. Különben is, azt szeretem enni, amihez gondolkodás nélkül támad gusztusom, az ösztöneimből élek ilyetén.
Amíg várok az ételre, van időm körbepillantani a helységen, s annak vendégein. Meg is akad a szemem egy felettébb kellemetlen intezmezzon a szomszédos asztalnál. Hátamon glédába állnak a pihék a stílustól, amit a részeg fazon megüt.
Nem vagyok irgalmas szamaritánus, de annyi mocskos dologra volt képes rávenni az utóbbi években az az átkozott, aki megmentette az életemet, hogy néha előtör belőlem a vezekelhetnék. Mint ahogy most is, ahogyan a megrökönyödött lányra pillantok, hirtelen magamat képzelem a helyébe, még fiatal és ártatlan koromból, s a gyomrom is felkavarodik. Nem kell ahhoz különleges képesség, hogy bele tudjam élni magam mások helyzetébe.
Felállok a helyemről, táskámat a székemen hagyva, ezzel is jelezve, hogy foglalom azt, majd nemes egyszerűséggel megpróbálok belépni a részeg és Sylvie asztala közé. Ha nem sikerül, akkor is úgy állok, hogy engem lásson inkább és ne a lányt.
- Legyen szíves és máshol élje ki extrém gourmetságát, kedves uram! – próbálok udvariasan kezdeni, de közben jobb kezem készenlétben tartom, hogyha netalán kukacoskodna, akkor könnyedén nyúljak rá valamelyik egyszerűen elérhető testrészére, s ne szégyelljem használni a képességemet. Persze ez lenne az utolsó, amit megtennék, először ember igyekszem lenni minden helyzetben, s nem mutáns. De a szükség nagy úr, ugyebár.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Jessica Alba
Hozzászólások száma : 167
Kor : 22TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Vas. 25 Május - 11:23

Kayla & SylvieAmióta bekerültem a suliba, csak felügyelettel merészkedtem el bármerre is, egyedül sosem, de ennyi idő után már úgy érzem, itt volna az ideje. Nem is tudom, talán szeretném hinni, hogy nem esélytelen a dolog, mármint, önmagam megzabolázása.
A kis kísérletem persze azt eredményezi, hogy folyamatosan koncentrálok, szinte alig figyelek a külvilágra, csak arra fókuszálok, hogy az érzéseim csak a sajátjaim legyenek, kizárom a külvilágot, legalábbis azon vagyok. Annyira szeretném, hogy működjön… hogy ne szoruljak állandóan felügyeletre és segítségre, s ne teher legyek mások számára. Persze, szóltam arról, hogy eljövök, és nem is akarok 1-2 óránál tovább maradni, nem hazardírozok. A pizzériára pedig azért esett a választásom, mert mégsem egy kocsma, talán kicsit nyugisabb, rám meg egyértelműen nincs jó hatással az alkohol, az eszem, meg a képességem minimális kontrollálását is elvesztem.
Rendeltem egy extra csípős pizza szörnyeteget, és már kapom is éppen, csorog rendesen a nyálam rá, a csípős cuccok bejönnek, valahogy olyankor mindig kiürül az agyam, és könnyebben tartom magam. Hogy erre miként jöttem rá, már nem is emlékszem, de jó, hogy van mihez menekülni.
Épp elkezdeném vágni, mikor körülnézek, és nem látok ketchupot, sóhajtva állnék fel, mikor egy pasas elém áll, és meglebegteti a flakont,  borostás képén undok vigyor csücsül, és sejtem, hogy most valami olyannak fog megbombázni, amitől megállok a fejlődésben.
- Beketchupozhatom a barackodat, drágaságom?
Majd beájulok az alkoholgőzös leheletétől, nem is értem, hogy fényes délben miként képes valaki így létezni, azt meg úgy hagyjuk, hogy lövésem sincs, mi a fenéről beszél. Csak az a perverz, kutató pillantás árulkodik arról, hogy ez valami nagyon undorító. Aztán… mikor megszületik valami gondolatcsíra a fejemben, eltorzul az arcom, és kiráz a hideg is.
- Fúj… nem...
Nyögök fel, de az ipse nem akar távozni, inkább fogná, és letenné a részeg seggét mellém, de persze én igyekszem távol tartani magamtól, remélve, hogy az alkalmazottak felfogják, hogy zaklatják az egyik vendégüket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Mesélő
Hozzászólások száma : 520TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Hétf. 12 Május - 11:03

Szabad játéktér, új játék kezdhető.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Csüt. 17 Ápr. - 10:55

- Nem, Nascar-on még nem. Legalább is nem élőben, csak a tévében láttam egy-két közvetítést - jegyzem meg talán sajnálkozón, miközben lassan kiérünk a városból. Bent még nem akarok száguldozni, még szokom a kocsi fekvését, ringását, hogy mennyire dől be, mennyire simul az úthoz. És őszintén be kell valljam, remekül össze van rakva.
- Szuper - mosolygok Lisára az egyik kanyarban, és mosolyom kiszélesedik, ahogy egyre ritkábbak mellettünk az épületek és megpillantom a viszlát táblát.
- Reszkess New York! - kiáltok felszabadultan, mélyebbre süllyesztve a lábam a gázon. Ekkor int Lisa a piros gomb felé, és a nevetés kaparja a torkom. Mint a scif-fi filmekben. "Ne nyúlj a piros gombhoz, ne nyúlj!"
De én nyúlok, majd szinte belepréselődöm az ülésbe, kezem-lábam megremeg kissé a szokatlan sebességtől, de az uralmat ne adom át a kocsinak. Hamar rálelek újra magabiztosságomra, hangosan felkiáltok, kurjongatok, miközben szinte faljuk az asztaltot. Ez aztán a nap!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
mutant and proud


VendégTémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Szer. 16 Ápr. - 17:34

- Én minden nap lovon járok. Tűzvörös Mustang, micsoda paripa az. - Vigyorodom el. Hát még, ha tudnád, hogy ez a Ford előbb utóbb teleportálni is megtanul... Gondolom magamban, de már nem szólok egy árva szót sem, csak somolygok az orrom alatt. A fogadtatás viszont híven kifejezi, hogy bizony igazam volt. Tati ért a kocsikhoz és elsőre lejött neki, hogy ez a verda a Fordok táltos paripája.
- Odalent spéciztük alkoholcsempész kocsinak. Ha eluntad az életed, akkor az ott a piros gomb az extra dúsító. Megdobja a sebességet százra. - Mérföld per órában értettem. Hogy olyan lengéscsillapítók vannak benne, hogy egy elefánt is ugráló kötelezhetne rajta, már meg sem említem. Azt tapasztalja ki ő. De azért nem fair, hogy kituszkolnak a saját kocsim volánja mögül, bár ami azt illeti igaza van.
- Voltál már Nascar versenyen? Na azok a verdák belülről pontosan úgy néznek ki, mint ez. - Intek fejemmel a motorház felé miközben átverekszem magam az automata hat sebességes váltón. Hát ezt is megéltük, engem leszámítva először fogja csaj vezetni ezt az országúti csodát. Ennyit arról, hogy az első héten nem keveredik bajba. Kényelmesen elnyújtózom az anyósülésen és élvezem, hogy egy rajongó vezet.
- Oké, most következő sebesség, kicsit túráztassad, ez az, szép finoman, most készülj ééééés... start! - Mutatok a piros gomba és már előre befeszülök az ülésbe. Mint egy űrhajó kilövése.
Vissza az elejére Go down

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Szer. 16 Ápr. - 12:41

- Egészen lecsapolod a kedvem. Semmi vadászat izgalma, semmi keresés. Csak fogd és fuss - nevetek rá. Persze sejthetném, hogy egy ilyen kisvárosban, ami még egy mekit se bír el, nem lehet nagy felhozatal autókból. De sebaj, a móka alényeg.
- Eszembe sincs - emelem fel kezeim ártatlanul, megadó pózba helyezkedve, majd csak elröhögöm magam, miközben leengedem a karjaim. Nem foglalkozom vele, hogy lassan totál hülyének néznek majd minket. Nők vagyunk, csinik vagyunk. Ennyi degradálót megengedhetünk magunknak egy olyan helyen, ahová nem járunk majd minden nap.
- Hát ha New Yorkig lóval megyünk, akkor max egy nagy labdát veszek magamnak, amit a lábaim közé teszek, hogy ne nézzenek hülyének, amiért olyan O-lépésekkel haladok - vigyorodom el, majd csak bólintok a felsoroltakra.
- Nem tudok teleportálni, még nem is találkoztam olyannal, aki képes lenne rá. De a Ford nekem megfelel - egyezek bele, majd ahogy Lisa lelép én még megiszom a maradék kólám. Aztán rákacsintok a pultos srácra, had legyen teljes az öröme és kisétálok a pizzázó elé. A zsebemből előkotort cigivel füstölöm el a várakozási időt, miközben az utcán elhaladókat figyelem, egészen addig, míg mellém nem gördül egy pöpi Mustang.
- Hű azannyát! - sóhajtok fel elámulva, miközben ördögi vigyor kúszik az arcomra.
- Azt mondtad, Lisanak nincs jogsija, Erwannak pedig nem hiszem, hogy jól állna ez a szerkó. Én meg nem keveredhetem az első héten bajba. Szóval.. hess át a másik ülésre - intek kezemmel Lisanak, folyamatosan vigyorogva, míg csak át nem adja nekem a vezetés jogát. Akkor elégedetten süppedek bele az ülésbe, szinte tisztelettel simítva végig a kormányon.
- Hű azannyát - ismételem, immár kaján vigyorral, kettőt nyomva a gázon, picit túráztatva a motort, közölve a világgal, jövünk.
- Sima út lesz - nevetek Lisara, majd finoman meggördítem a kocsit. Még nem száguldozok, míg a városban vagyunk, addig nem. Csak érjünk táblán kívülre...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
mutant and proud


VendégTémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Szer. 16 Ápr. - 11:14

- Nincs sok választási lehetőség. A legelsőt ami szembejön és nem Trabant vagy ilyen őskori tragacs. - Értek a kocsikhoz. Szerintem egy spéci riasztósat is el tudnék kötni némi dróttal és hajcsattal. Ha nem Erwan fizikusi eszéből akarnék a jövőben megélni akkor lehetnék női autóversenyző vagy sikeres autótolvaj is. Tatit pedig szívesen bevenném a bandába.
- Hé, nehogy aláásd a puszival elért kiemelt vendég státuszom. - Öltök rá nyelvet. Tény, hogy North Salem néha lehangolóan vidéki, de azért az itteni pizza egészen ehető.
- Nem akarsz buszozni, nem akarsz elkötni kocsit, lóval meg nem mehetünk be New Yorkba. Akkor most teleportálunk vagy megvársz amíg felmegyek a Fordért? - Kérdezem nevetve. Ha most kitalálja, hogy képes teleportálni én valakit nyakon hányok. Az energia átvitel most felforgatná a gyomrom. - Hát nem tudom, hogy itt létezik-e külön divatirányzat. Gondolom észak new yorki.
- Készülj fel csajszi, hogy most laposra szívjuk a pénztárcádat. Életemben nem volt rajtam se kosztüm se estélyi, de ha már New York akkor kéne pár puccos rongy, hátha valami rendes afterparty lesz a városban. - Az örök sláger, amit minden lány legalább hatmilliószor elmond vagy végiggondol az életében: nincs egy rongyom se amit felvehessek, pedig tele van a szekrényünk. Na de pont olyan és pont akkor sosincs.
- Pillanat és jövök. - Negyed óra-húsz perc múlva leparkolok a nyitott tetejű Mustanggal a pizzéria előtt. Hajam lófarokba fogva, a por ellen egy világossárga selyemsálat tekertem a fejem köré, napszemüveg van rajtam és fekete bőr autóskesztyű. Élek halok a divatért.
Vissza az elejére Go down

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Kedd 15 Ápr. - 15:46

- A döntetlen nekem tökéletesen megfelel - nevetem el magam. Bár van bennem egy adag egészséges versenyszellem, talán egy picivel több is, nem ilyen mód élem ki. Nem igazán akarok én lenni a suli legleg csaja, elég, ha a barátaim annak tartanak. És úgy tűnik, Lisa annak tart, tehát a siker már megvan. Mármint az, amire én vágyom.
- Rendben - bólintok, miközben tenyerem széttárom, majd a jobbommal egy láthatatlan tollt fogva vések fel valamit az ott sem lévő naptárba.
- Tehát mához nyolc napra elkötünk egy kocsit. Addig találd ki a márkát, vagy legalább a színt - kacsintok rá, majd egy mosollyal jutalmazom a pultost, és ez csak szélesedik Lisa szavaira. Feleslegesnek tartom most a viszonzott bókot, vagy épp elcsépelni azzal, hogy ez még az ő utóhatása. Mert azért nekem is jól esik, ha hájjal kenegetnek, olykor kell az önbizalomnak egy adag túlzás. Így csak megvonom a vállam, mintha már nem tudnék mit kezdeni a tökéletes szépségemmel, a vonzerőmmel. Mert úgy érzem, Lisa mellett ezt megtehetem, nem veszi nagyképűségnek, érti benne a poént és a játékot.
- Ilyen egy lepukkant kisvárost - sóhajtok tökéletes kétségbeeséssel, tekintetem körbefuttatva a helyen, mintha ez a szerencsétlen pizzázó lenne az oka mindennek.
- Enszi? Jaa, mármint New York - pislogok egy pillanatig értetlenül, míg leesik, majd csak bólintok és már pattanok is fel a székről.
- Mehetünk. Egy adag vásárlás mindig jót tesz a kedvnek. És ideje North Salemesre frissíteni a ruhatáram - teszem még hozzá nevetve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
mutant and proud


VendégTémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Vas. 13 Ápr. - 17:33

- Na jó, akkor kiegyezem egy döntetlenben. - Felelem olyan arcot vágva, mintha a fogamat húznák. Utálnám beismerni, hogy én vagyok a legvadabb csaj az egész suliban. Valaki vállaljon már velem közösséget.
- Akkor kapsz pontosan hét napot. Utána már nem köt az ígéreted. - Vonom le a jövőben talán hatalmas balhékba torkolló végkövetkeztetést. Ha az első héten viselkednie kell, akkor ráérünk kidumálni magunkat a vizsgálati fogságból jövő héten is. Nem mintha olyan sokszor megjártam volna a sittet. Valahogy az irataikat kérném mondat után mindig elhalt a dolog.
- Látod, nem is olyan nehéz ez. Nekem a szempillámat kell rezegtetnem, hogy nyugdíjas csigáról felgyorsuljanak erre a szintre, te meg még csak rá se kacsintottál. - Őszinte elismerés és lelkesedés csendül ki a szavaimból. Egy ilyen barátnővel mi mindenre lennénk képesek... Ha igazi suliba járnánk, akkor képtelenek lennénk megbukni, mert a stréber srácok ott morzéznák a válaszokat az első sorban a tollukkal egy puszi reményében. Amit persze nem kapnának meg, hehe.
- Kajáláson és lovagláson kívül? Az ég világon semmit. Ahhoz be kell menni New Yorkba. Se mozi, se színház, a diszkó meg csak este nyit. Akkor ugorjunk fel a kocsiért és irány Enszí? - New York City, NC, a Nagy Alma a környék szíve. Mintha nap közben szórakozni egyedül csak és kizáróan ott lehetne.
- Mert ruhát ebben a poros kisvárosban nem nagyon találsz. - A vásárlás szót elég megemlíteni és máris élénken csillognak a szemeim. Előbb utóbb az emeletre se fogunk tudni felmenni annyi cipő, nadrág, szoknya, blúz, meg mi a szösz lesz felhalmozva ipari mennyiségben.
Vissza az elejére Go down

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Szomb. 12 Ápr. - 13:30

- Vagányabb? Én Lisánál? Na, azt kétlem - nevetek rá, elégedetten ücsörögve a szélben. Jóllaktam, és finom is volt a kaja, Kelle-e ennél több egy jó adag élvezetes testmozgás után?
- Nálad lehet... De nekem milyen bemutatkozás lenne, ha a prof arról értesülne, hogy leplombáztunk pár helyi rendőrt? Anyámék úgy küldtek el, hogy legalább az első héten viselkedjek - nevetek fel, és mosolyom nehezen fagy le, miközben Lisa sztoriját hallgatom. Nos, igen nehéz lehetett neki, és nem is irigylem érte. Bár azért annak is megvan az előnye, hogy Lisa énjét nem ismerték. Néha az volt a legjobb az új városokban, hogy mindig más figurát hozhattam. Az egyikben lehettem én a csendes könyvmoly, ha azt akartam, hogy békén hagyjanak. A másikba viszont szaggatott farmerbe, bőrdzsekiben jelentem meg és nem voltam rest a suli előtt rágyújtani. Mert tudtam, hogy néhány hónap múlva úgy is odébb állunk, addig meg fél lábon is kibírom a büntetéseket óra után.
- Az öröm kölcsönös - rázom meg vigyorogva a felém nyújtott kezet, majd ahogy elengedem Lisáét intek a pultos srácnak miközben az üres poharamra mutatok. Még egy-két korty le tudna csúszni.
- Aktuális szerelmek, persze. Tehát Jillt nem bántom - kacsintok rá, majd egy féloldalas mosollyal díjazom a srác gyorsaságát és rögtön a pohárra is marok, aprókat kortyolva belőle.
- Fogalmam sincs, még azt se tudom, mit lehet itt csinálni. Voltunk lovagolni, és most kajáltunk - emelem ujjaimat egyesével, mintha csak számot vennék a történésekről.
- A bulihoz még mindig korán van - hajtom le újabb ujjam, tanácstalanul pislogva Lisára.
- Menjünk vissza a birtokra vagy csavarogjunk egy kört a városba, esetleg menjünk el vásárolni? - csillan fel a szemem a hirtelen ötlet okán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
mutant and proud


VendégTémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Szomb. 12 Ápr. - 9:27

- Ha nem lennék belezúgva Jillbe, mármint a fiú énem, akkor azt mondanám, hogy ugyanannyira rád, mint rám. - Nézem végig enyhén oldalra döntött fejjel. - Csak te a vagányabb, városiasabb kiadás vagy. Idővel észre fogod venni, hogy a suliban a csajok túlnyomó többsége feltűnően jól néz ki. Nem tudom, lehet, hogy a mutáns gének teszik. A különbség köztem és köztük csak annyi, hogy én ezt nagyon is jól tudom magamról és eszközként fel is használom a céljaim érdekében. - Hát igen, ha lennének normális tantárgyaink és mit tudom én, földrajzból bukóra állnék, akkor szemem se rebbenne miközben harisnyakötőben és csipkés fehérneműben besétálnék a tanárhoz egy jobb jegy reményében. Akkor lenne gáz, ha nő lenne a tanár. Erwant ismerve még rontana is a jegyén, inkább, mint bármi hasonlót tegyen. Tegyek. Tök mindegy.
- Szerintem már hozzászoktak, hogy Lisa állandóan bajba kerül. Valahogy hozzátartozik Erwanhoz, hogy a felesleges gőzt csajként vezeti le. - Vonom meg a vállam halál komoly arccal. Kettős személyiségem van és ennél jobban nem is különbözhetnének egymástól. - Te simán elszórakoztattad a szüleid, de képzeld el az anyám arcát, ha rajtakapott volna, hogy a drága egyszülött fiacskája a szoknyái között válogat. Hamar kitiltottam a szobámból, így szerintem soha nem látta meg a csaj ruháim. Milyen beszélgetés lett volna belőle atyaég, mond fiam meleg vagy? Nem anyu, nem vagyok meleg, lány vagyok. - Szemeimet is forgatom hozzá. Nem, ez egyáltalán nem vicces. Na jó, egy kicsit. - Tatjana Robert örülök, hogy megismerkedtünk. Szívassunk szét mindenkit. - Nyújtok kezet vigyorogva az asztal felett.
- Az aktuális szerelmeink azonban tabunak számítanak. Egyet értünk?
Nyújtózom egyet, a szőrtelen hófehér hónaljam ugyanannyira feltárul, mint kebleim felső része. A pasik, ha valami japán képregényben lennénk, akkor most vérző orral esnének hanyatt. De nem ott vagyunk.
- És most kedves bajkeverő társam. Mi a mai program?
Vissza az elejére Go down

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Pént. 11 Ápr. - 14:31

- Mert jól áll - bókolok kedvesen, mire hamarosan érkezika válasz is. Mintha csak valami különös meccset játszanánk, egymást dícsérve. Pedig nem verseny, én legalább is nem érzem annak, és igazából az az érzés sem kerülget, mint ami éltalában szokott. Hogy csak a "kényszer" mondatja velünk a bókokat, hogy rejtett irigység, vagy alakoskodás lenne a szavak mögött. Mondom, mert valóban így gondolom, és úgy hiszem, ez kölcsönös. Nem bíztatjuk egymást, nem spanoljuk, mint az önbizalomhiányosok szokták, de enm is a negédes egymás szemébe hazudás van soron. Csak jön, ösztönből, zsigerből, őszinte kedvességből.
- Fogalmam sincs, az itteni rendőrök mire buknak. Végül is csak most érkeztem - nevetek fel, majd egy pillanaytnyi szünetet rendelek el, míg kortyolok az üdítőmből.
- Bár én lazán benne vagyok a hülyeségbe, ahhoz mit szólnak majd a professzorék, ha rögtön a rendőrséggel kekeckedünk? - kérdem vigyorogva, majd csak ingatom a fejem.
- Szerintem ettől az infótól bármely lányos apa kiakadna. Még egy szimpla apuka is. Bár.. ha azt nézzük, hogy téged fiúnak ismernek. Igazad van, a tied vinné a pálmát.Csak nehezen fogom vissza a nevetésem, inkább a maradék pizzám tüntetem el, nem szeretném, ha bárki is megkérdezné, miért kacarászunk ennyire.
- Nem áll szándékomban a saját szobatársammal szórakozni. Túl könnyen megkeseríthetnénk egymás életét. És te mondtad, rajtunk kívül bőven van még diák a suliban - teszem hozzá elégedetten egy szalvétával törölve meg a szám, amjd az egész pizzát leöblítem a maradék kólával.
- Teli vagyok - simogatom meg nevetve a hasam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
mutant and proud


VendégTémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Csüt. 10 Ápr. - 16:56

- Rájöttem. - Felelek mosolyogva. - Szerinted miért hordok váll nélküli fűzőt egyszerű póló helyett? És miért hordok a legtöbbször miniszoknyát? - Ha az ember lányát beskatulyázzák és azt várják, hogy némi juttatásért cserébe szétnyissa a lábát, akkor ott hamar felmennek az árak. Szeretem a jó képű srácokat és igazi nimfomán vagyok, de ha még el is halmoznak, akkor ki az a hülye aki visszautasítja?
- Én is kétlem. Szerencse, hogy akkor is lett volna legalább egy jó csaj a csapatban. - Bár fogalmam sincs, hogy Tati felajánlott-e volna egy puszit némi minőségbiztosításért cserébe. Szerintem inkább halálra ijesztett volna szegény srácra némi heveny hallucinációval. Én vagyok a pizza szelleme, ha oda mersz égetni, akkor csilit dugok a valagadba! Tati fantáziája kiforrottabb lehet, mint az enyém, de azért az enyém is neki tud szabadulni rendesen. - Azt mondod, kössünk el egy verdát? Szerinted a helyi zsaruk mennyire buknak a jó csajokra? - Kérdezem szélesen vigyorogva. Minden balhéban benne vagyok, ha megvan az esélye annak, hogy némi villantás kihúz a bajból. Sőt a helyi rendőr tisztet még kényeztetném is, ha kitörli a priuszom.
- Ha apu megtudná, hogy az ő fiacskája egy élvhajhász ribi, aki alkoholt vedel és mindenféle focicsapattal összejön csak a hecc kedvéért akkor ki is tagadna. Mondjuk, ha kiderülne, hogy Erwan vagyok, akkor máris fele ennyit se tudnék kezdeni a szépen ápolt testemmel. Elvégre melyik pasinak jönne be egy szöszi akinek fütyije van, nem?- Az is kész szerencse, hogy Tatival ilyen könnyedén nyitottunk. Jill majdnem halálra itta magát és majdnem leesett a tetőről, amikor elmondtam neki. Vagy azelőtt esett le majdnem, hogy elmondtam? Ki emlékszik arra? Holt részeg voltam én is.
- Természetesen. - Vágom rá vigyorogva. - Amúgy nem. Csak végre van egy csajszi a suliban aki legalább annyira gátlástalan, mint én. Remekül fogok szórakozni, ezt előre érzem. Csak ne egymást kezdjük el szívatni.
Vissza az elejére Go down

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Csüt. 10 Ápr. - 13:18

- Pedig az emberek imádnak skatulyázni - jegyzem meg, majd néhány percig semmi mással nem foglalkozom, csak a pizzámmal. Nem kétséges, ez lehet a környék legjobb kajáldája, legalább is az én kapott pizzám valami isteni. Csámcsogás nélkül majszolok, mert azért anyám megtanított kultúráltan enni, de azért halkan hümmentek olykor mellé elégedettségem kifejezése érdekében.
- Kétlem, hogy akkor is ilyen jó kaját kaptunk volna, ha Erwan kacsint a pultosra - nevetek fel, miután egy korty innivalóval letoltam a morzsákat a torkomból a gyomromba.
- Nekem amúgy van jogsim, szóval csak szólj, mit kössünk el - jegyzem meg, aprót kacsintva Lisa felé, mielőtt újra a pizzába temetkeznék. Persze nem vagyok én tolvaj, de a móka kedvéért egész sok mindenbe hajlandó vagyok belemenni. Főleg olyanvalaki mellett, akinél nem kell rejtegetni a képességem, ami kihúz a szarból.
- Azért annak is megvan az előnye, hogy a többség csendes Erwanként ismert otthon. Így Lisaként bármit csinálhatsz, nem tudnak megszólni, nem hozol szégyent a családodra. Hisz nem tudnak hova tenni - vigyorodom el, ujjaimról cuppogva le a ráragadt szószt.
- Reménykedem benne - mosolyodom el a barátkozás szavaira. Alap, hogy ha már szobatársak vagyunk, elviselhető viszony legyen közöttünk. De igazából tetszik Lisa különös személyisége, csacsogó bohósága. Felüdülés az idegen falak között.
- Azért barátkozol velem, hogy megőrizzem a titkod - fejezem be vigyorogva. Csak incselkedem, csak viccelek persze.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
mutant and proud


VendégTémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Szer. 9 Ápr. - 19:28

- Nekem mondod? Én egy könyvtárban ülő stréber és egy ribi keveréke vagyok. Mikor milyen arányban. Mégis beskatulyáznak én meg imádok minden létező kategóriából kilógni. Még ha ez nem is megvalósítható. - Azzal belefeledkezem a kecsöpös sajtos ananászos csodába. A srácot jutalmul talán fel kéne vinnem a szobánkba, hátha ilyen reggelivel várna minket... Álmodj királylány, akkor a fél suli végigmenne rajta csak a kajáért.
- Ha ezt előre közlöd, akkor Erwan jött volna helyettem. Neki van jogsija és kocsija is. - Valahogy macerásnak éreztem megcsinálni a jogsit Lisával is. Minek nekem kettő amikor egyszerre csak egy fenékkel ülhetek autóba? Viszont a busz szó hallatán fennakad a szemem. - Busz nem jár az iskola felé. Sőt, azt se biztos, hogy a taxit közel engedik. Tudod mi fiktív diákok vagyunk egy fiktív suliban ami nincs rajta egyetlen térképen sem.
Röviden szigorúan titkos és meg kellene öljelek, ha elmondanám dolog. - Persze ezt az utolsó részt csak úgy mondom általánosságban. Tati azon kevesek egyike akik belülről látták az intézményt és tisztában vannak a tananyaggal.
- Én meg pont fordítva vagyok vele. Mivel a valódi énem senkit sem izgat, hiába iskolaelső és hiába van már három szabadalma, ezért olyan alakban és ruhában járok, ami legalább a pasik figyelmét leköti. Persze menedéknek még mindig ott van Erwan, ha én is megunnám. Sőt, ha az unalmat is megunnám, még mindig menekülhetek mutáns húsevő kenguruk elől. De nehogy azt hidd, hogy emiatt barátkozom veled. - Kacsintok Tatira. Ó nem, azért haverkodom vele, mert látok benne valami gátlástalan galádságot, ami akció közben figyelve roppant szórakoztató és izgalmas lesz.
Vissza az elejére Go down

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Szer. 9 Ápr. - 13:53

Nem igazán foglalkozom a kettőnket követő pillantásokkal. Nem mintha nem venném észre, vagy nőként nem értékelném. De mint állandó új lány, már anyira megszoktam hogy megbámulnak, hogy kezdek immunis lenni rá.
- Helyi celeb - vigyorodom el Lisa szavain, és szívem szerint kedvem is lenne az említett cselekvést végrehajtani némi figurázás végett. De persze nem teszem. Félő, nem mindenki értékelné a humorom.
- Elég beskatulyázó feltételezni valakiről, hogy csak azért, mert elfogadható az alakja, már rögtön menő is - vonom meg a vállam persze csipetnyi sértődöttség nélkül.
- Lehetnék akár egy könyvtárban ülő stréber is - teszem még hozzá, majd egy cinkos mosolyt vetek barátnőmre.
- Azért üzenem Erwannak, hogy köszönöm a bókot és hogy kapott érte egy látatlan puszit...Nevetésem csak a pultnál szakad félbe, bár meg nem szólalok, a rendelést Lisara bízom.
- Ha ezt megeszem, csak taxival vagyok hajlandó hazamenni. Egy centimétert nem gyaloglok. Izomlázam van a combomban és a hátsómban és még degeszre is eszem magam. Kizárt a busz - jegyzem meg ellenmondást nem tűrőn, miközben csak nehezen folytom el a vigyorom Lisa stílusát hallva. Majd az egyik szabad székre huppanok, apró, megkönnyebbült sóhajt hallatva.
- Köszi - mosolyodom el a bókra. Igazán különös egy lány-pasitól hallani, de legalább tudom, hogy mindkét nem véleménye benne van.
- Nem, valahogy az ilyenféle rivaldafény nem vonzott sose. Minden iskolában elsőként a külső alapján ítéltek. És bár szerencsés alkattal rendelkezem, egy idő után meguntam, hogy én, úgy értem a valós énem már nem érdekes. Aszerint osztályoztak, hogy nézek ki és mit hordok. Meguntam...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
mutant and proud


VendégTémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Kedd 8 Ápr. - 20:38

Teljesen átlagos kisvárosi olaszos pizzéria. Nem az a puccos new yorki, ahol száz euró egy pizza és ötszáz eurós pezsgőt adnak utána. Vagy az nem is New York, hanem Los Angeles? Fene tudja, ezek a milliós városok nekem annyira egyformák... Mindenesetre a farmról egyenesen ide jöttünk. Ugyanis ide van vagyok alul öltözve. Kinek is tűnne fel a közeli bentlakásos magánsuli két dögös tanulója? Hát persze, hogy a pasik egyik fele rám a másik fele meg Tatira csorgatja a nyálát. Talán mert neki szépen feszül a farmer a fenekére, nekem meg kihangsúlyozza a kebleim a fűző.
- Széles mosoly és vidáman integet. - Súgom tréfálkozva Tatinak. - Itt mi vagyunk a helyi celebek. Az elitsulisok. És amilyen tested van, ezt Erwan mondja, rögtön felfogták, hogy a menő lányok közé tartozol. Mintha lenne olyan csoport, hogy menő csajok... Ha ezek tudnák, hogy Leah bármikor képes lenne olyan alakot felvenni ami túltesz rajtam is...
Csak a szokásos szájmenés így éhgyomorra. Lovaglás után kétszer annyit beszélek, mint előtte. Ennem kell, addig legalább csöndben vagyok.
- Egy ananászos-sajtos-gombás és egy extra sonkás, 38 centis. Ha nem ég oda, hanem álmaim pizzája lesz, akkor kapsz egy puszit. - Kacsintok a pultos fiúra. Igen, ez hatalommal való visszaélés. De mit nekem egy puszi, amikor minden héten más fiú nyelve van a számban, vagy az enyém az övékben.
- Mint mondtam, ha boldogulni akarsz az életben, akkor... - Kacsintok a barátnőmre. Pasiként nagyon is tisztában vagyok vele, hogy milyen az a szitu amikor bármit megtennék a csajért, és ezt az infót Lisa könyörtelenül és gátlástalanul fel is használja.
- Amúgy nem tudom mondtam-e már, de bírom az öltözködési stílusod. Nem olyan kihívó, mint az enyém, de mutat annyit amennyit kell, a többit meg hozzá lehet képzelni. Gondolkodtál már azon, hogy modellkedj? El tudnálak képzelni címlaplányként. - Ha jóban akarok lenni a szép lányokkal is, akkor bizony el kell ismernem, hogy azok. Különben ártatlan mosolyok mögé bújva meg akarnánk szívatni egymást. Volt már részem benne, így tudom, hogy na ez az amire nem vágyom. Más suliban előfordul, hogy három-négy baromi szexi csaj, akik a focicsapat üdvöskéivel járnak terrorizálják az egész sulit, nálunk mutánsoknál ez vérfürdőbe torkollna. Nem akarok újat húzni piromániásakkal, csonttörőkkel, villámkeltőkkel, lézer szeműekkel és mély fagyasztókkal. Tati emberevő fantomdinóiról és az egész szobát elborító láváról nem is beszélve.
Vissza az elejére Go down

mutant and proud

avatar
ember
I just believe my eyes
Play By : Rose Byrne
Hozzászólások száma : 433
Kor : 31TémanyitásTárgy: Perillos's Pizzeria (Erwannak)   Kedd 8 Ápr. - 20:34

Perillos's Pizzeria (Erwannak)   
Trust me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ♥ Emma Stone
Hozzászólások száma : 169
Kor : 28TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   Szomb. 5 Ápr. - 21:33

Bastien & Rebeca
Talán még jobban is mint régen. Azóta, hogy elveszítettem őt, még annyira sem mutattam ki az igazi mélyen megbújó érzéseimet, már csak azért sem, mert féltem tőle, hogy ha csak egyszer megteszem, akkor valahogy áttörik az a bizonyos gát és nagyon nehéz leállítani. Most is erős maradok, akármennyire is remeg a szám szinte már, de nem akarom elbőgni magam, hiszen ha tényleg ő az, akkor boldognak kéne lennem, nem pedig sírni. Az hülyeség! Csak olyan nehéz elhinni, hogy így van, annyira nagyon nehéz! Sokáig szinte hallottam a hangját esténként, és ha nagy ágyban aludtam, akkor mindig megmaradtam a szélén, mert megszoktam, hogy nem foglalhatom el az egészet. Rémes volt, elmondhatatlanul rossz az az időszak.
- Nem, mert nem hagytad, de annyira akartam! Bántott téged, azt hittem, hogy megölt! - nem tudom, hogy képes ilyen higgadtan beszélni, nekem egyszerűen nem megy. Bár jó eséllyel már sokkal inkább ki lennék borulva, ha nem lenn ő is nyugodt. Így azért megkönnyíti, ez nem kérdés. - Én nem... nem haragszom a miatt, csak... rémes volt! - elcsuklik a hangom, de nem hagyom magam. Nem fogok sírni, nem és kész! Nem tudom hol volt eddig, maximum a miatt lehetek rá mérges, hogy nem került elő, hogy nem tett meg mindent, hogy megtaláljon, vagy mindent megtett? Ezt sem tudhatom. Igazából szinte semmit, de egyre inkább elhiszem, hogy tényleg ő az. Úgy beszél, olyan a külseje is, és valami rémesen nagy átverés lenne, ha nem így lenne. Nem lehet más, egyszerűen nem lehet egy csaló, mert azt nem hiszem, hogy képes lennék elviselni.
- Értem én, de így se volt sokkal jobb. Tudom, hogy nem volt rá normális megoldás, de én szívesebben kerültem volna bajba veled, mint... voltam nélküled azóta. - szerintem ezzel tisztában van, de próbálom megérteni az érveit. Nagyon igyekszem. Csak egyszerűen elviselhetetlenül fájt elveszíteni, és úgy érzem most, hogy bármit kibírtam volna, hogy ez ne történjen meg. Szinte megremegek, amikor az arcomhoz ér a keze. Ez a mozdulat tényleg ismerős, ez olyasmi, amit megszoktam tőle, amit nagyon nehéz lenne bárkinek is leutánozni. Enyhén szét is nyitom az ajkaimat, amikor az ujjával érinti őket. Elmondhatatlanul vágyom a csókjára, olyan nagyon hiányzott! Soha sem volt unalmas, vagy egyszerű, és most sem az. Én egyszerűen nem vagyok most képes többre, csak átkarolom a nyakát és az ujjaim, amik finoman a hajába siklanak, de ő ennél jóval tovább megy. Bizsergető már csak az is, ahogy az ajkai az enyémeket érik, de e mellett még a hátamon is eléri a bőrt, ahol felcsúszik a ruhám, a másik erős kéz pedig már a combomnál jár. Cseppet sem zavar, hogy mit gondolhatnak mások, akik körülöttünk mászkálnak. Nem érdekel, attól még ugyanúgy csodás ez a pillanat, és komolyan emlékeztetnem kell magam, hogy az utcán vagyunk, és nem csak ketten egy szobában.
- Oh, akkor most még az eddigieknél is sokkal jobban örülök annak, hogy nem vagyunk... átlagosak. De miért volt veszélyes és miért nem tudtál előbb jönni? - bár persze nem is tudom, hogy mióta keres, mert nem hagyok magam után túl sok nyomot, hogy egyszerűen csak megtalálhasson, aki akar. Az pedig még elsőre nem is jön át nekem, hogy mit jelent az, hogy nem rizikózott. Nem tudom, hogy kezelném, hogy megölte miattam, hogy eljöhessen utánam. Én megtettem majdnem, közel voltam hozzá, hogy meghúzzam a ravaszt és végezzek azzal a rendőrrel, de túl mély nyomot hagyott volna bennem, ő viszont más, erősebb nálam és sok mindenen ment át, amik után ez annyira nem is lenne durva. Az viszont biztos, hogy most nem is hagynám, hogy távolabb legyen ennél tőlem. A karjai közé vágytam azóta, hogy elszakadtam tőle. Nekem mindig is ő volt az ideális pasi, az erős, és a vad. Nem számít, hogy idősebb nálam, sőt talán pont e miatt. Sosem éreztem magam senki mással olyan biztonságban, és most sincs ez másképp, azok ellenére sem, ami történt.
- Jól van, megyek veled... bárhova, te is tudod. - már nem kérdés. Csak majd... valahogy le kell rendeznem mindent, hiszen azóta történtek dolgok, és nem fogok tudni csak úgy egyszerűen elmenni is kész, de nem kérdés, hogy most ő a legfontosabb és bőven van mit megbeszélnünk, és az is biztos, hogy jó lenne vele ketten lenni, ahogy nincsenek kutató szemek, irigykedő pillantások. - Olyan nagyon hiányoztál, el se hinnéd! - suttogom még szinte az ajkaiba, miután egy újabb apró csókot viszonoztam neki. Egyelőre még abban sem vagyok biztos, hogy nem álmodom-e. Lehet ez tényleg valós?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Perillos's Pizzeria   

Vissza az elejére Go down
 
Perillos's Pizzeria
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: North Salem-