we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:34

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Konyha
by Wilmer Murtaugh
Pént. 30 Márc. - 10:33

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 28 Márc. - 14:50

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Top posting users this month
Emma Frost
 
James Hurley
 
i'm here

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Maszkabálba menni jó! :)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 277
Kor : 31TémanyitásTárgy: Maszkabálba menni jó! :)   Vas. 15 Ápr. - 13:34
James & EmmaUtolsó igazítások, egy simítás itt, egy simítás ott, az utolsó csatt befűzése a felkötött kontyomba, hogy kész legyen az öltözet. Még egy leheletnyi bordó rúzs, csak hogy még hangsúlyozottabb legyen a szám a sok fehér között. Mert ezt kell hangsúlyozni, hisz kihúzott szemem rejti majd az álarc, mit csak később teszek fel, hisz még nem kell rejtegetni kilétem, itthon még nincs ki előtt. És mint az óramű, oly pontossággal, de hát így is szeretem, csendül meg a halk harangszó, mi arra utal, a sofőr kinyitotta a kaput, befelé tart az autó, remélhetőleg James-el a hátsó ülésen. Mert mondtam neki tegnap, hogy ma este is igényt tartok a szolgálataira. Nem mintha attól tartanék, a bálon is veszély fenyeget, ám egy párral könnyebben vegyülök, rendezhetem a magam dolgait anélkül, hogy folyton le kéne ráznom az illemkedő férfiakat, vagy épp a féltékenykedő nőket.
Mert ha akarnám, bőven lenne mire féltékenynek lenniük, állapítom meg az utolsó pillantást vetve a tükörbe. Hófehér ruhám előnyösen emeli ki az alakom, hiába a rövid uszály, még is hangsúlyozza popsim, és ugyanez a helyzet a felső résszel. Lazasága ellenére, vagy talán pont azért kihívó, még ha kivetnivalót nem is találhatna benne senki. De pont kiváló. felkötött szőke tincseimmel és majd a kövekkel szegélyezett maszkkal. Tökéletes megjelenés, mint mindig.
És lépek is ajtón kívülre, hisz már ott áll a limuzin, a sofőr szolgálatkészen nyitja az ajtót, hisz ez a dolga, én pedig nesztelen lépkedek a magassarkúm ellenére is, míg csak el nem érem. Egy apró biccentés neki, majd kezem nyújtom, de nem felé, hanem a bent ülőnek, hogy ekként is segítse a dámás beszállást.
És amint helyet foglalok, záródik ránk az ajtó, akárha egy szűk szobában lennénk, hisz a sofőr felőli üvegfal a helyén,mint mindig, Joe tudja, hova megyünk, merre az irány. Ha meg változtatok, hát egy gombnyomásra el is tűnik az elválasztófal.
De nem vele foglalkozom, James-t veszem szemügyre, hisz sose láttam még öltönybe, most pedig kifejezetten előírtam neki, ahogy az álarcot is. Ha maga nem talált, hát talált neki a titkárnőm.
- Remélem nem utálod a maszkabálokat - mosolyodom el, noha teljesen felesleges az udvariaskodás, mert ha nem szeretné is velem kellene jönnie. A tegeződés pedig már oly könnyedén jön a számra, hisz már így társalkodunk, legalább is mikor nincs idegen közönség. Két eseménytelen hét telt már el, csendesebben, mint az első nap. Ahogy kértem, nem blokkolta a képességem, így a kellemetlenségeket időben ki tudtuk szűrni. De nem is volt semmi extra, semmi veszélyes, mint akkor. Néhány tárgyalás, csak egy-kettő házon kívül, egy sajtótájékoztató szűk körben az én irodaházamban. És ezeket az eseménytelen napokat koronázza most a bál, hova inkább csak azért megyek, hogy ekképp is ápoljak egy gyümölcsöző üzleti kapcsolatot, és hogy végre magam is szórakozzak kicsit.
- Most legalább betekintést nyerhetsz unatkozó gazdagok hóbortos szokásaiba - mosolyodom el vidáman, mert annak tartom én is ezt az egész balgaságot. De ha a vendéglátó ezt találta ki, ha gyermeki lelkének ekként okozhat örömöt, milyen jogon is vétózhatnám én meg?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Maszkabálba menni jó! :)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-