we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Folyosók
by Wilmer Murtaugh
Yesterday at 7:41 am

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Pént. Jan. 19, 2018 4:10 pm

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Pént. Jan. 19, 2018 2:58 pm

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Jamie Cavenaugh
Vas. Jan. 07, 2018 3:30 pm

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Kedd Jan. 02, 2018 2:44 pm

Aiden, Hope and Amber - Újabb tervezgetés
by Aiden Hamilton
Szomb. Dec. 30, 2017 7:57 pm

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. Dec. 27, 2017 2:06 pm

Hope Town - Eredetkutatás
by Ruby Faro
Kedd Dec. 19, 2017 10:17 am

Utak, ösvények
by Dakota Lincoln
Pént. Dec. 08, 2017 5:16 pm

Top posting users this month
Mesélő
 
Nikola Tesla
 
Wilmer Murtaugh
 
Jamie Cavenaugh
 
Jean Grey
 
James Hurley
 
Emma Frost
 
Faye Adler-Barlow
 
Aaron Adler
 
i'm here

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Emma Frost

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. Szept. 06, 2015 10:27 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Faye & Jamie - Végre együtt!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chad Michael Murray
Hozzászólások száma : 96
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Faye & Jamie - Végre együtt!    Vas. Jan. 07, 2018 3:30 pm


Faye & Jamie


   

Nem hiszem, hogy a közeljövőben visszamegyünk Aaronhoz, ezért ami igazán szükséges, azt majd megvesszük útközben, ezért próbáltam azt sugallni Faye-nek, hogy olyan holmikat hozzon, amik emlékeztetik valamire. Én magam nem ragaszkodom tárgyakhoz, még a laptopom helyett is össze tudok szerelni egy másikat. Aki igazán felbecsültetlen lett számomra az maga a vöröske, akivel már úgy összefűztük az életünket, hogy nem véletlen, hogy a féltestvére meg sem tudja érteni. Vagy mostohatestévre? Ennyire sosem mentem bele.
- Én már igen, hidd el, könnyen meg lehet szokni. – Nevetem el magamat, számomra alapvetés, hogy a képességemmel ilyenekre vagyok képes, igaz neki teljesen más élete volt eddig. Nem nélkülözött, de azért mindig megvolt a határa az erőforrásoknak. Tulajdonképpen még azt sem tudom, hogy mire képes, csak hogy Aaron eddig nagyon óvta. Mintha nem csupán a testvéri szeretet vezérelte volna a lépteit, hanem többet is látott Faye-ben. A váróban sodródó emberek között lépdelünk mi is az egyik vip kávézó felé, ott fogunk leülni, amíg legalább az átvezető kapu nem válik nyitottá.
- Feszültségoldó lehet ha kimész a mosdóba szexelni.. – Vigyorodom el, de kétlem, hogy Faye ennyire szabadszellemű lenne, még velem sem csinálna ilyet, bár lehet, hogy ebben meglepne, így ezt csupán viccnek szánom. – Nem is tudom, mogyorót ropogtatni, vagy valami cukorkát mindig elvonja a figyelmedet. Az első osztályon lehet zenét kérni a füledbe, most hirtelen ezek jutnak az eszembe. És ne feledd, a repülő is csak egy gép, az irányításom alá tudom vonni, ha valami baj lenne. Különben meg fogom a kezedet édes, és majd szép dolgokat susogok a füledbe. Vagy éppen arcpirítókat, hogy minden másra gondolj, csak éppen a repülésre ne. – Fűzöm tovább a szót, én már csak ilyen vagyok, így ismert és szeretett meg, tehát nem gondolom, hogy kapcsolatunk ezen szintjén már vissza kéne fognom magamat, úgysem fog képen vágni, hiszen semmilyen olyanról nincs szó, amit eddig még nem csináltunk. Igaz, hogy nem ismerjük egymást azért, extrásabb pózokra még nem jutott idő, de ami késik, nem múlik. Most egészen békés a környezet, s a helyszín, igaza van a kis vadmacskának, ezúttal tényleg hátra tudunk dőlni, hogy csak magunkkal foglalkozzunk. – Igazából, nem. A professzornak le tudjuk írni, és elküldeni, hogy mit tapasztaltunk. Ha már megtaláltuk egymást, nem kell mindig a veszélyes dolgokba beleártani magunkat. Viszont akkor.. kitalálhatnánk magunknak valami más elfoglaltságot, hiszen nekem eddig.. nem volt kifejezett életcélom, csak úgy tettem, ami jól esett. Neked milyen sorsot szánt annak idején a bátyád? – Irányítom magunkat a kávézó irányába, és átlépünk az üvegajtón, ahol már pattan is elém a biztonságis, itt csak vip beszállókártyával lehet tartózkodni. Felvillantom őket, amire egyből készségesen mutatja az utat, le is tudunk ülni, hogy a reptérre néző asztalt kapjunk, testközelből látva a felszálló madarakat. Megvárom, míg a kis menyasszonyom helyet foglalt, aztán én is megteszem, és már valami itallapot nézegetek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Sophie Turner
Hozzászólások száma : 295
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Faye & Jamie - Végre együtt!    Szer. Jan. 03, 2018 7:21 pm
Jamie & Faye
Miután túl sok cuccot nem sikerült elhoznom Aarontól, nem csoda, hogy elég egyszerű volt összepakolnom. Nem igen utaztam még és főleg nem ilyen távolra. Az államon belüli rövidebb kitérők azt hiszem nem számítanak igazán, de ez még nem jelenti azt, hogy ne szerettem volna mindig is világot látni. Most pedig itt a nagy lehetőség és természetesen eszem ágában sincs a dolgot nem élvezni. Jó lesz, szépen elfelejtek mindent kicsit, az elmúlt órákban történteket és azt is, ami előtte volt, vagyis ami majd lesz a jövőben. Nem is akarok ilyesmikre gondolni és kész, csak egy kicsit örülni nekünk, a kapcsolatunknak és hogy kicsit úgy tehetünk mintha minden rendben lenne.
- Sose ültem még első osztályon. - kerekedik el a szemem, pedig nem csoda, hogy oda foglalt. Jamie nem az a kicsinyes típus, meg aztán van lehetősége rá, hogy úgy alakítsa a dolgokat, ahogyan szeretné. Azért remélem, hogy nem dobott ki senki sem a gépről és vett át az ő helyüket, vagy ilyesmi, az még kellemetlenséget is okozhat, ha utólag derül ki, hogy más helyén ülünk és az illető is eljött.
- Igazából... még sosem repültem, lehet hogy jobb, ha nem kockáztatok, vagy van valami bevált recept, ami segít, ha netán egy kis félsz van bennem? - hát azért lássuk be a repülés bár annyira nem félelmetes, mint valami mutáns mutáns harapása, de attól még nem is tűnik a legbiztonságosabb dolognak, hiába ültek már elég sokan repülőn és élték túl. Azért persze nem akarom mutatni, hogy mennyire félek, de no az első repülés gondolom senkinek se leányálom. Ő gondolom már utazott épp eleget ilyen módon, de az én életemből valahogy kimaradt a dolog. Na majd most pótolom és eldöntöm, hogy mennyire tetszik a dolog, de mondjuk ha nem tetszik is haza kell majd jönni valamivel, úgyhogy minimum még egy repülés akkor is benne van a pakliban.
- Önzőség úgy gondolni, hogy jobb lenne... vissza se jönni? Nem bízhatnánk valaki másra ezt a jövő megmentése dolgot? - jó persze tudom én, hogy ez nem így megy, hiszen mi voltunk ott, mi láttuk a dolgokat és persze talán ennek oka is volt és nem csak a véletlen vitt oda pont minket, no meg Jamie jövőbeli mása is azért adta azt az időugró órát, vagy mit, csak hát... én nem érzem magamat valami szuperhősnek, aki világokat tudna megmenteni és úgy fest, hogy most majd ezt kellene tennem, csak nem tudom, hogy van-e bennem ehhez elég erő és bátorság. Épp elég, hogy engem el akarnak kapni valakik. Elég magamat megmenteni, nem hogy még másokat is, vagy... ez valahol összefügg?


♫ Close ♫Aktuális viseletÚjra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Chad Michael Murray
Hozzászólások száma : 96
Kor : 23TémanyitásTárgy: Faye & Jamie - Végre együtt!    Szer. Dec. 13, 2017 8:38 pm


Faye & Jamie


   

Pár órával később már a reptéren ácsorgunk. Nekem aztán seperc munka se volt gyorsan repülőjegyet foglalni, még akkor sem, ha éppen egy teli repcsiről kellett leszállítanom két üzletembert, akinek mindenféle kuponokat intéztem el kárpótlásul. A nevem ezúttal sem a valódi, csupán a keresztnév, hogy ha Faye-em elkotyogná magát. A meglehetősen hangzatos Forshyte brit nevet választottam, Faye is kapott egy fedőnevet, itt a választást rá bíztam. Én magam a katonai múlt miatt állandóan változtatgatom a nevemet, hiszen mindenféle körőzőlistákon vagyok rajta, és az sem szükséges, hogy valahogy Aaron tegyen nekünk keresztbe a vöröske kapcsán. A célpont végül a kedves választása alapján valami nyaralós, itt a Maldív szigetekre esett az elképzelésem, mert mindentől távol van, nincs a közelben nyűzsgő nagyváros, most végre tényleg csak magunk lehetünk, mindenféle gondtól mentesen. Imádom a kis vöröst így is, de legalább egész nap kevés ruhában láthatom a nyulánk szépséget.
- Az első osztályra foglaltam, hogy ne nyomorgjunk a túristákkal. Több mint tíz óra a menetidő, nem lehet úgy pihenni, ha tömve van az egész. Jó lesz édes? – Kérdezek rá, tudom, hogy ő a tisztesség nevében olykor butuska is tud lenni. Én a képességem folytán azt művelek a gépekkel, amit csak akarok. A reptéri terminál már tele van, sokan ilyenkor hazamennek hálaadásra, de nekem ugye nincs kihez, Faye pedig éppen most veszett össze Aaronnal, így senkinek okoz gondot, hogy most magunkra gondoljunk, és afféle előnászútként nyaraljunk egy nagyot. Faye úgy hiszem még a városból se tette ki a lábát, nem hogy Dél-kelet Ázsiában legyen egy idegennel, de hát már a vőlegénye vagyok, és bizonyítottam számos alkalommal, nem fogom eladni szervkereskedőknek, vagy ilyesmi.
- Kérsz még valamit a beszállás előtt, vagy majd a gépen? Addig nyújtóztasd a tagjaid, amíg lehet.  – Csapok picit a fenekére, noha már megbeszéltük, hogy az első osztályon hátra is lehet dönteni az üléseket, van füldugó, szemkötő, ezernyi módon tud pihenni. Lesz persze filmvetítés is, minibár, és persze első osztályú ételeket szolgálnak fel. A mi helyünkön bizonyos szakaszokat leszámítva, mint a felszállás, fel is lehet állni a helyünkről, hogy mászkáljunk, odaüljünk a bárpulthoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Faye & Jamie - Végre együtt!    

Vissza az elejére Go down
 
Faye & Jamie - Végre együtt!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kiképzőterepek
» Part 14 / 12
» Sétányok, ravatalozó és egyéb helyszínek
» jamie | lara

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: Közel s távol-