we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Folyosók
by Jean Grey
Kedd 16 Jan. - 15:07

Sürgősségi ügy
by Aaron Adler
Pént. 12 Jan. - 15:56

Új fiú a láthatáron :)
by James Hurley
Hétf. 8 Jan. - 7:30

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Kedd 2 Jan. - 14:44

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Hope Town - Eredetkutatás
by Ruby Faro
Kedd 19 Dec. - 10:17

Utak, ösvények
by Dakota Lincoln
Pént. 8 Dec. - 17:16

Top posting users this month
Nikola Tesla
 
Jamie Cavenaugh
 
Jean Grey
 
Mesélő
 
James Hurley
 
Faye Adler-Barlow
 
Aaron Adler
 
i'm here

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Új fiú a láthatáron :)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 144
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Hétf. 8 Jan. - 7:30


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 
Meglepetten horkantok, ez a nő nem is olyan rideg, mint amilyennek elsőre mutatja, sőt, képes az elismerésre is. Ez akaratlanul is mosolyt csal az ajkamra, s nem is tudom magamról, hogy ilyenkor milyen kisfiúsan cserfes tudok lenni. Bólintok, s ebben a reakcióban van azért némi kényszeredettség, engem nem szoktak megdícsérni, sőt, még jellemezni sem nagyon. Az eddig alkalmi munkáimat elvégeztem a kaja vagy filléres fizetésért cserébe, de olyan munkaadóim voltak, akik amolyan napszámosokat kerestek, nem merült fel a méltatás, igaz, a leszúrás sem. Emma végtére is valami főnökféle lehet, és ha az alkalmazásában maradok, meg kell szoknom, hogy gyakorta fog véleményt mondani, amit úgy fest én nem tehetek meg ugyanolyan mértékben. – Nem is tudom, hogy mi az a megszokott. Talán utána kéne járnom, vagy a szabadidőmben minimum képezni magamat. – Késő már testőriskolába járnom, főleg ha legtöbbször itt leszek majd mellette, és még egy tapasztalt kollégát sem kérdezhetek, hiszen a nő láthatóan nem vett fel másokat. Tényleg, mi történhetett az előző testőrökkel? Rosszul végezték a munkájukat, vagy csak.. belehaltak?
- Egy bizonyos Charles Xavier professzor, génkutató. – Felelek gépiesen, ezt nincs is értelme tagadni, valahol úgyis kiderülne. Azt viszont mélyen elhallgatom, hogy az iskola vezetője mutánsügyekben is nagy koponya, vagy hogy nekem úgy lenne hozzá közöm. Tudtommal Emma nem mutáns, és nem azért vagyok itt, hogy bármit is intézzek, csupán a személyi védelem a munkám.
- Nem közülünk, közülük. Nem paparazzi lehetett az az illető, aki arra ragadtatta magát. – Kortyolgatom a narancslémet elgondolkozva. Azon tűnödöm, hogy vajon eltervezett akció volt, hogy pont így a tömegben támadták meg, vagy pedig valami félőrült fanatista akarta magának, mert nem bírt a birtoklási vágyával? Emma kétségkívül egy dekoratív, erős nő, aki sokakat vonzhat, de.. mi van, ha valaki éppen ezért akarná megfélemlíteni?

▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 269
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Szomb. 30 Dec. - 13:43
James & EmmaApró elszólás a taxiban, amire bár nem reagálok, megjegyzem. Mert gyanúm éled, fészket rak, ez már nem is bogárka a fülemben, hanem sanda gyanú. De nem, nem egy idegen taxis előtt okos ezt kitárgyalni, a klub az enyém, az én szabályaim játszanak.
Így nincs is reakció, a jatt fizetésére is csak bólintok, igazából most semmi m ás nem érdekel, csak hogy felfrissüljek, ruhát váltsak. És csak eztán agyalok, veszem át immár az irodámban a kitöltött bort, majd az egyik fotelbe ülök le, lábaim keresztbe vetve egymáson, míg szabad kezemmel James-t is leülésre sarkallom.
- Lehet, hogy nem a megszokott módon cselekedett, de bevált, nem? - fordítom vissza a kérdést. Na, tényleg nem az az igazi testőr mozzanat volt, amit tett, de talán pont a szokatlan és eltérő lepte meg annyira a paparazzikat, hogy kijussunk a kelepcéből. Főleg úgy, hogy... De tényleg?
És ez nekem vajon jó vagy sem? Attól függ, sok mindentől függ. De előbb bizonyosság kell, igen, tudnom kell, nem csak sejtenem.
- Ki ajánlotta magának ezt az állást? - kérdem, látszólag merő udvariasságból, mintha csak oldani akarnám a feszült helyzetet. pedig figyelek, nagyon is, mert most már csak a kimondott szavakra számíthatok. Mert nagy a csend, nincsenek gondolatok, amik elárulhatnák nekem, mire kíváncsi vagyok. bár ha úgy nézzük, a csend is lehet beszédes.
- Hogy értette azt a taxiban, hogy nem közülünk való? - szúrom csak úgy be, látszólag még mindig fesztelen. és ezt alátámasztandón, kortyolok boromba, ami kétségtelenül kitűnő választás. De hát másfajta nem is nagyon akad itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 144
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Szomb. 30 Dec. - 11:18


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 Ahhoz képest, amit eredetileg megbeszéltünk, hogy csupán elrettentésként kellenék, már rögtön az első napomon mély vízbe kerültem. Gondolhattam volna, hogy Xavier nem azért küldd el ide, hogy unatkozzam. Mintha csak előre látta volna, hogy mi fog történni. S azt is tudta, hogy igazi önbecsülést csakis az adhat, ha kipróbálom magamat. Megmérettetek, és nem találtatok könnyűnek.
- Engem nem az erőszakoskodó paparazzik érdekeltek. Az a valaki.. ölni akart. Vagy legalábbis birtokolni. Nem láttam, hogy ki volt az, de aligha közülük való. – Hümmentek, azt a Zane-t nem ismertem, így az összefüggést sem látom, hogy mi köze lehet az eltűnésének Emmához, azaz Ms. Frosthoz, bár magamban még mindig Emmának hívom, egyszerűbb így, s valójában sosem voltam túl hivatalos alkat. – Hogyne. – Mintha ez olyan természetes lenne. Az utóbbi években kényszermunkákból éltem, koszt és kvártélyt kaptam, nem volt készpénzforgalmam, most pedig vaskos dollárok lapulnak a tárcámat. Persze ezt is a professzortól kaptam. Afféle zsoldként a rövid időtartamért, amit a birtokon töltöttem. Nem tettem túl sok haszosat, de állítólag a jelenlétem, a képességem nagyon is hasznosnak bizonyult. Most pedig még utiköltséget is kaptam. Ebből fizetem ki a taxit, ránézve az órára, s adva hozzá némi még kevés pluszt, ennyire még én is emlékszem, noha kisvárosban nőttem fel, de az ember mégiscsak néz filmeket. Miután ez megtörtént, átpattanok a másik oldalra, hogy nyissam az ajtót, és kisegítsem a nőt. Aztán megtartom a bejárati ajtót, nekem kéne lemaradnom, de amint belépett, utánasietek, és beelőzöm, amennyire csak lehet takarva, hogy még az alkalmazottai előtt se kompromittálja magát. Bólintok, amint elsiet, a pajzsok a helyükön, nem borulhatok megint annyira ki, hogy engedjek a szorításból. A bort gyorsan megtalálom, ha már pincérnek néz, magamnak csupán narancslét öntök, logikus, hogy testőrként nem lehetek kicsit sem kába.
- Sajnálom, hogy így történt, nem volt még ilyen munkám. A fizikum nem minden, lehetséges, hogy nem nekem kéne védenem. – Nyújtom át a poharat, felesleges a jövőben mindkettőnknek azon izgulni, hogy mit rontok el.▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 269
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Szomb. 23 Dec. - 6:50
James & Emma- Most már tudja, hogy dísznél több lesz - bólintok, mintha csak megerősíteném, bár kétlem, hogy a történtek után még várna rá.
- Régebben nem voltak ennyire tolakodóak. Üzleti élet és kész. De mióta Zane eltűnt felbolydultak. Sok az ismeretlen, sok pletykalehetőség. Ezek a patkányok meg ebből élnek - vonom meg a vállam, immár a folytatást hallgatva. Igaz, eddig senki nem akart még letaperolni, beérték a verbális erőszakkal. Ugyanakkor még is meglepő, kinek szúrnám annyira a szemét, hogy ölne? Mármint ilyen nyilvánosan. Még ha mutánsdolog lenne benne... De mi nem ilyen egyértelműen, ennyi szemtanú előtt rendezzük a számlát. Még a saját lebukásunk veszélyeztetnénk.
Közben a taxi a klub elé gördül, és csak ekkor eszmélek rá,  hogy táska nincs nálam. Én pedig nem az a fajta nő vagyok, aki a melltartójában dugdossa a pénzét. Ám hiába igyekeznék a jattért nyúló sofőr elméjébe mászni, mintha megbénultam volna. Mármint agyilag, nem fizikailag.
- Esetleg kifizethetné a taxit. Nem vagyok hozzászokva, hogy ilyen hirtelen kell távoznom - vetem oda James-nek, mintegy felhívásként. Persze ha nála sincs pénz se maradunk szarba, legfeljebb hozok ki a klub kasszájából. Na persze még nincs nyitva, ahhoz még kicsit korán, de már készülődnek, személyzet már toporog.
És amint lerendeződik a fuvar kérdése, a szoknyámon simitgatva sétálok be, néhány kérdő tekintet kereszttüzében. Nem nagyon vannak hozzászokva az alkalmazottaim, hogy ilyen toprongyosan, mert nekem ez az állapot már annak számít, jelenjek meg. Ám hiába várom a kósza, meglepett gondolatokat, csak a nagy csend. gyanús és roppant idegesítő...
- Ne zavarjon senki - biccentek a pultban álldogáló csaposnak, miközben az irodai taktusba vezető ajtót nyitom, és az záródik is mögöttünk. Aztán az irodába vezetem James-t, kezemmel a bár felé intve.
-Szolgálja ki magát, én egy pohár bort kérek - ajánlom, vagy utasítom, és már tűnök is el az asztal mögötti ajtón, mi a privát mosdómba vezet. Ahol persze zuhanytól kezdve egy kisebb gardróbig minden van, szóval úgy tíz perc után új ruhában, felfrissülve térek vissza az italomhoz, bőven adva időt és lehetőséget James-nek a nézelődésre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 144
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Vas. 10 Dec. - 20:40


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 
Meglepetten mosolyodom el, szinte önkéntelen a reakcióm. Engem aztán nem szoktak az érzéseimről kérdezgetni, főleg most nem, hiszen rendesen munkába álltam. Nem a nő komornája vagyok, hanem a testőre, lényegében egy láthatatlan alak, akire ügyet sem kéne vetnie. Legalábbis ez volt róla az elképzelésem, a valóságban nyilván nagyon is össze kell dolgoznunk, félszavakból megérteni egymást, különben a legapróbb hiba az életébe kerülhet.
- Így érzi? A név kötelez alapon Ön szerint Ms. Frost mindenki jégkirálynőnek látja? – Ingatom a fejemet, holott nem biztos, hogy választ vár. Mégis folytatom, mintha beszédkényszerem támadt volna az utóbbi pillanatokban. – Sokkal inkább... velem, a múltammal van a baj, de nem akarom ezzel nyomasztani. – Ha kérdez majd a jövőben, nyilván válaszolok, de mégiscsak én vagyok a beosztott, még ha a pénz számomra nem jelent túl sokat. Megtanultam nélkülözni, és nem is akarom megszokni az áldott állapotot, hogy emberszámba vesznek. Ám nyilik az ajtó, és a képünkbe belemászó riporterek kamerái elvakítanak, ösztönösen cselekszem. Nem, nem vagyok profi, sosem tanultam az ilyesmit, a biztonságot nem logikusan építem fel, hanem mint valami ketrecbe zárt vadállat, automatikusan támadva. Nem számolva a következményekkel, de talán erre nem is számítanak. A képességem itt tehát nem is gátja most semminek, csak az a fontos, hogy Emmával ne legyen baj. Furcsa, hogy magamban Emmának hívom, holott minden tekintetben hivatalos a viszonyunk. – Oké. – Engedem most már el a combjait, hogy lába tudjon állni, de a karomat kitárom mögötte, s vészjóslóan tekintek magunk mögé, hogy senki ne merjen közeledni, különben a törött orron túl még belső szerveket is tépek, ha kell. A taxi elénk kanyarodik, a nő mögött én is beszállok, nem foglalkozva azzal, hogy megkerüljem az autót. A taxi kilő, én pedig bólintok Emmának, mintegy megerősítve, hogy pocsékul sikerült a bemutatkozásom. – Azt hittem, hogy csak dísznek kellek. Valaki.. volt ott, aki nem újságíró volt. Csak egy pillanatra láttam, de a vakuktól nincs meg az arca. Nem interjút akart. – Célzok arra, hogy valaki tényleg az életére akar törni. Aztán lehet, hogy csak tévedek, lévén gyakorlatlan vagyok a témában. Ám ha kapok még esélyt, akkor javíthatunk a dolgon. Az elméjét blokkoló satu most ismét él, ahogyan bepattantam a kocsiba, észrevettem, hogy a csap kinyitva. Gyorsan rendeztem az elmém sorait.

▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 269
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Vas. 3 Dec. - 14:08
James & Emma- Miattam nem tudott felengedni? Talán Önt is riasztja, lefagyasztja ridegségem? - kérdek vissza, még mosolyogva , még viccelődve a liftben, ám válaszra már nem sok időnk van, talán semmi a bekövetkező incidens miatt.
Mindig is utáltam a riportereket, a pofátlanságot, ahogy fürkészik az embert, bele akarnak látni minden mozdulatába, tán még a gondolatába is, de nem azért, hogy a maguk javára fordítsák, legalább is nem abban az értelemben, mint ahogy én használom a képességem. Nem, ők kiteregetik az életed, idegenek elé tárják a lépteid. Ez pedig mocskos és gyűlöletes tett.
- Mondom nem nyilatkozom! - emelem fel kissé a hangom, nem igaz, hogy nem értenek a józan szóból. ha közölni akarok valamit, sajtótájékoztatót tartok, nem pedig egy irodaház előterében fogok szónokolni. De hát ezért is van testőröm, még ha a saját elmondása szerint James nem is tapasztalt ebben a profilban. Ez látszik is az első mozdulaton, képzett őr utat nyitna, ő fenyít. Ugyanakkor nem érdekel a széttört gép, sem a felháborodás, mit a tett követ. Ezek darabokat akarnak belőlem, többnyire csak képletesen, ám a derekamért nyúló kéz már tettileg is erre utal.
Ösztönösen ütök felé, ám nem csak én figyelek erre, meglepetten nyögök fel, ahogy ölbe kapnak, a helyzetben az egyetlen, kitől eltűröm,noha ez is rendkívül szokatlan mozdulat. Na, most aztán lehet kattintgatni!
És mintha egy gát szakadt volna át, hangok, ezernyi gondolat áramlik felém, mintha épp egy zsibvásár közepén ülnék. Kimondott és gondolt szavak, átkok, kérdések, feltételezések. Úgy hallom, megvan az esti címlap is.
- Fogjon egy taxit! - utasítok, ám nem is kell sokat noszogatni, nem szeretem ennyire kiadni a kezemből az irányítást, így amint utcára lépünk, már keresek, kutatnak szemeim az elhaladó autók között.
- Ott! - mutatok egy veszteglő sárga jármű felé, két ujjam a számba dugva füttyentek egy éleset, mire a motorháztetőnek dőlő, épp megérdemelt szendvicsét majszoló sofőr felkapja a fejét.
- Azonnal! - morranok,most rá, és bár ódzkodni látszik, a következő pillanatban szinte már készségesen és villámgyorsan ugrik, hogy kinyissa az ajtót. Na nem mintha teljesen önszántából tenné, azért van benne némi ráhatásom.
és amint mindketten bent vagyunk, hadarva adom meg a klub címét, majd fejemet hátrahajtva, szabad kezem, amivel nem a kapott mappát szorongatom, arcomra fektetem, mintegy elrejt vonásaim mindenki elől.
- Ezért még rohadtul sokat fog valaki fizetni - dünnyögöm haragosan, végigtekintve ruhámon, gyűröttségén, és haragom csak fokozódik, ahogy apró szakadást fedezek fel rajta.
- Azért van még mit tanulni - fordulok egy pillanatra James felé, ám nem feddőn, csak megjegyzendőn. Aztán már az elsuhanó épületeket, gyérülő magasságukat figyelem. Lassan közeledünk a klubhoz.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 144
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Vas. 12 Nov. - 18:32


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 Rezzenéstelen arccal meredek magam elé, ahogyan repkednek a terv-tény táblázatok adatai, számomra érdektelen módon esik szó az üzlet eljövendő elemeiről. Csak azért próbálok figyelni, s nem elkalandozni, mert ha a fiatal nő bármikor is veszélyt érezne, képben legyek, ha mondjuk valakinek emelkedik a hangszíne. Ilyet mégsem tapasztalok, ám valami mást igen. Méghozzá azt, hogy valamilyen furcsa aktivitás van jelen. A szobában lévők közül mintha azt érezném, hogy valamelyik próbálkozik.. valamely képességgel. Felvonom a szemöldökömet, és még jobban elnyomok mindent, mert feltételezésem szerint Emmával ellentétes erők munkálkodnak. Ha rá akarják venni valamire, akkor még az aurámmal is meg kell tennem mindent, hogy megvédjem.
- Szó sincs róla. Tudja, sokat voltam egyedül az utóbbi években, megtanultam csendben lenni, és a gondolataimba temetkezni. – Ráadásul most még ez is a dolgom, és vagyok annyira következetes. A kérdését viszont értetlenül fogadom. – Nem azért mert én veszélyben lettem volna, noha egy magamfajta bukott alak mindig ugrásra kész marad. Ezúttal ön miatt nem tudtam felengedni. Sajnálom, ha görcsösnek tűntem, majd belejövök. – viszonzom a halvány mosolyt, magamban megjegyzem, hogy neki viszont igenis jól áll,  ha vidám. Vagy legalábbis ha annak tetteti magát. Kilépünk a liftből, és már én magam is Emma elé állok, hogy legalább árnyékoljam a vakuktól. Összeszűkül a pillantásom, sosem voltam túl nagy társasági ember, de ezek itt tényleg hiénák. Megkapom a zöld utat, egész egyszerűen kikapom az egyik kezéből a fényképezőgépet, és erőből földhöz vágom. A tömeg felbolydul, felháborodva emelik fel a hangjukat, ha itt nem lesz hír, akkor majd ők csinálnak. Valaki pedig a karok alatt odanyúl, és Emma derekához kap, erre már jobban bepöccenek, és könyökkel töröm el az orrát, hogy bepermetezze a fickó ruháját a vér. Vészjósló tekintettel kapom el a nő derekát, és a combjánál fogva egyszerűen karba veszem, olyan stílusban, hogy ha valaki elém áll, akkor szegycsonton rúgom. A kocsinkat keresem, de nehéz egyszerre többfelé koncentrálnom. Fel is engedek a pajzsból, a képessége ami eddig blokkolva volt, most egyszeriben szabadon áramlik, sehol a fehér zaj. Faltörő kosként libbentek valakit félre egy vállra mért ütközéssel, a közben magamhoz szorítom a nőt, hogy még véletlenül se tudják lerohanni. – Hol az a rohadt kocsi? – Mormolom félhangosan, és keresem a tekintetemmel, hogy hol is álltunk meg.
▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 269
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Pént. 3 Nov. - 15:41
James & EmmaTudom, hogy érdekes üzlet van kilátásban, és bár jó lenne most koncentrálni, nem megy. Egyszerűen nem megy. Mintha megsüketültem volna, de még sem, hisz egy-egy ki nem mondott szó, olykor mondat eljut hozzám. Mint mikor eleinte ismerkedtem a képességemmel, mikor még nem tudtam teljesen uralni. igaz, akkor inkább sok volt a hang, míg most kevés. De hát nem is egy zsúfolt helyen vagyok száznyi emberrel körülvéve.
~ Pénz... lehetőség... kell a támogatása... ~
Türelmetlenül masszírozom meg jobb mutató- és középső ujjammal a halántékom, miközben igyekszem egyetlen szót sem elengedni abból, amit épp mondanak. Mármint ténylegesen elhangzik. Szerencsére azért a vállalat lépéseit nem csak a képességeire alapozom,nehéz is lenne megmagyarázni néha a döntéseim, és az emberek gyanakvók. De mint minden igazi nagy hiénának, nekem is vannak kémeim, besúgóim, így pontosan tudom,mire megy ki a játék, mit akarnak. De azért hagyom, had izzadjanak meg érte kicsit.
Hagyom is, talán fél óráig is, hogy érveljenek, számokkal bombázzanak, ám tudom,a lényeget nem mondják, azt maguknak akarják. Micsoda ostoba, kezdő banda!
- Tudom, hogy siet, így hát nem is tartom fel tovább - szakítom félbe egyetlen hirtelen huszárvágással az érvelések hosszú sorát. Leengedett kezemmel hajtom be halkan a mappámat, mert az már az enyém, nekem készített szép számításokkal és diagramokkal van teli.
- A Frost vállalat hajlandó nagyjából egy-másfél milliárddal belefolyni az üzletbe. A pontos összeghez természetesen látnom kell a valódi előrejelzéseket és tervezett számításokat, nemcsak erre a plasztikázott csalicsontra van szükségem. Ugyanakkor a pénzért cserébe kizárólagos behozatali jogot követelünk, azaz mi lehetünk az egyetlen terjesztői a terméknek. Mondjuk az elkövetkező tíz évben. Úgy gondolom, ez idő alatt a kölcsön megtérülne. Aztán tíz év után újratárgyalnánk a lehetőségeket - állok fel egy apró, nyugtázó biccentés kíséretében. Tudom, hogy kissé nyers vagyok és talán pofátlan is. Ugyanakkor tudom, hogy nincs sok választásuk, egyetlen már amerikai cég sem képes ekkora tőkét mozgósítani. Emellett egyetlen más vállalat sem merne egyedül belevágni, még ha remek is a terv kell egy-két év,míg igazán piacképes és haszont hozhat.
- És tudom azt is, hogy erre most nem mondhat semmit, de hát pont ezért kellett előrehozni a tárgyalást. Hogy otthon már legyen mit letenni az asztalra, nem? - mosolyodom el, talán egy cseppet gúnyosan, főként, mikor a három férfi zavartan kapja el a pillantását. Ehhez nem kell telepatának sem lennem.
- Várom a visszajelzéseket - biccentek újra a meghajlók felé, majd a díszes bőrmappát a hónom alá csapva indulok meg kifelé. Szétrobban a fejem, innom kell valamit.
- Remélem nem unatkozott nagyon - fordulok már a liftben árnyékom felé, még egy halvány mosolyt is megengedve.
- Csak tudnám, miért vette fel a zárkózott-védekező testhelyzetet. hisz maga nincs veszélyben, nem? - nevetek fel halkan, ami azonnal el is akad, ahogy egy apró csilingeléssel megáll a lift. Ám ahogy kilépek, rögtön rájövök, téves, nem a mélygarázs ez hanem a földszint. Ám hiába lépnénk vissza, amilyen gyorsan nyílnak, olyan gyorsan zárulnak is az ajtók, valaki már sunyimód felhívta a liftet. Itt pedig legalább tucatnyi újságíró nyomja a képembe a magnetofonját, kattognak a fényképezőgépek, kavarodó hangok nyomulnak felém.
- Ms Frost, igaz, hogy üzletet kötnek a Tanaka céggel? Ms Frost mikor érkezett vissza? Ms Frost, van híre az eltűntről? Ms Frost, mikor nyilatkozik a házassága ügyében?
-Nem nyilatkozom! - harsogom határozottan, szemem elé kapva a karom, hogy ne vakítsanak annyira a villogó vakuk, miközben igyekszem a bejárat felé lesni. Tudom, hogy le már nem igen jutunk, ez szándékos volt, valaki direkt uszította a nyakamba a sajtót. De valahogy el kell tűnnünk innen!
- Na most mutassa meg, mit tud - súgom James-nek, miközben próbálok legalább egyet előre lépni, hátha engednek. De tudhatnám már, ez veszett próbálkozás.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 144
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Hétf. 25 Szept. - 18:13


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 
   


Legalább már eljutottunk odáig, hogy halvány mosolyokra, netán bókokra futja. Visszaeső depizős vagyok, főleg mivel a kudarcokat egyre inkább nehezen élek meg, már alig tudok bízni. A nő egyértelműen gyönyörű, de jobb bele se gondolni, hogy ezzel a férfivel mit is művelhetett, hogy ha csak érdekházasság volt köztük. Nem akarok róla tudni, hogy pusztán gesztusból odaadta-e magát, az én Norám sokak felé titkon, de felém egyértelműsítve feküdt le másokkal is, én meg hülye módon így is megmaradtam a titkos szerelmének. Naív voltam, de most már inkább flegmatikus, egyértelműsítve, hogy semmi sem tartozik rám, a lelkivilágomat már úgysem boldogíthatja bárminemű tény, ami a nőkkel kapcsolatos. Ez az Emma mégiscsak beszél magáról, sőt engem is beszéltet, mert kérdéseket ugyan nem tesz fel, ám a mondandója elgondolkoztat, válaszútra kényszerít, amelyből nem tudok kihátrálni.
- Rendben.– Értek egyet, még nem voltam testőr. Magamat eddig is megvédtem, másokat még nem igazán, de olyanná kell válnom, mintha az ő testének a része lennék, egy meghosszabbított végtag, amely megfeszülve vár a cselekvésre, vagy éppen az elernyedésre. Az elmúlt évek ismeretében igen bizalmatlan, gyanakvó vagyok, de muszály valamennyire a nőre bíznom magamat, nem láthatok minden tekintetben árulást, minden mozdulatban támadást. Ez konkrétan az idegek harca is lesz számomra, és mint tudjuk, nyugodtnak tűnök, legbelül mégiscsak pokolian érzékeny vagyok.
Tehát hallgatnom kell a tárgyalást, csendben, némán, és olykor az emelkedett hangszínre is figyelni, észrevenni a nő bólintását, ha közbe kell lépnem. Egy fél lépéssel lemaradva tőle követem, felvéve a léptei ritmusát, ám készülve arra, hogy bármi történjék, abban a pillanatba lépjek, vagy vetődjek elé. A kezem csípőmagasságban, hogy ha mozdulnom kell, már rántsam is arébb a karjánál fogva. Nem biccentek a tárgyalófeleknek, mint ahogy bemutatkoznom sem kell, jelenleg csupán a díszlet része vagyok. Nem sokat értek az ázsiai kulturához, ám azt igen, hogy merőben más, mint az amerikai vagy épp az európai gondolkozásmód, és ott is csapdát illik sejtenem, ahol nem biztos, hogy van. A keletiek rafináltak. Hátrébblépek, a falnak azért nem dőlök neki, csupán az ágyékom előtt kulcsolom össze a kezeimet. Nem vagyok egy türelmes alkat, de ez a pillanat most éppen a várakozásról szól. A magányt amúgy jól viselem, volt már benne bőven osztályrészem. Csupán az unalmas beszámoló az, amitől megfájdul a fejem. Talán ez lehet az oka, hogy Emma bizony olykor a nagy csendben érzékel egy-egy gondolati foszlányt. Nem kell tudatosan koncentrálnom a képességemre, hiszen az aura, állandó. Attól viszont még olykor kihagyhat, ha nem vagyok a helyzet magaslatán.

▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 269
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Vas. 3 Szept. - 19:37
James & EmmaA halvány bókra egy halvány mosoly a válasz. Nem értem félre, nem szokásom, tisztában vagyok adottságaimmal. És elég sokat el is értem velük. Zane se a képességemtől esett először hasra, nem is tudott róla. De aztán a dolog nem úgy sült el, ahogy terveztük, de ilyen az élet. Kiszámíthatatlan és újfent csak igazolta magát az eddigi tapasztalatim alapján. Sebaj, megyünk tovább.
- Azok a dolgok, amik képesek változtatni személyiségünkön vagy hozzáállásunkon nem jelentkeznek be előre. Épphogy váratlanságuk és megrázó mivoltuk képes a változtatásra - felelek elgondolkodva, felváltva emlékezvén saját fordulópontjaimra, ugyanakkor nem hagyva figyelmen kívül az apró, tán szándéktalan információkat sem. Hisz az elmondottak alapján James nem itt él, hazamehetne... De egyelőre nem mer vagy nem akar. Vajon miért?
Talán érdekes dolog, de most nincs rá időm, nincs kedvem, inkább a rám váró tárgyalást igyekszem fejben összerakni.
- Nem is kell beleugatnia, szólnia sem kell. Csak áll és figyel. Ha netán kérdése van, utána megbeszéljük - intem, hisz ez most tényleg figyelmeztetés nem jó szándékú javaslat. Nem üzlettárs, nem titkár. Semmi joga sincs "beleugatni" az üzleti dolgokba.
- Tudni fogja, ha baj van, ha mennünk kell. Bár régi partnerek, nem várok problémát - teszem még hozzá, miközben a kocsi begördül egy csodaüveg irodaház mélygarázsába. Amint megáll, egyetlen pillantást vetek csak testőrömre, ha az netán még nem ugrott volna ajtót nyitni. ÉS amint megvalósul kiszállok, kecses, kopogó léptekkel igyekszem a lifthez, egy pillanatot sem várva, az már nyílik is előttem. Belépek, legfelső szint. Ujjaim türelmetlenül kulcsolódnak össze, egyetlen szájhúzással véleményezem az undorítóan giccses zenét, mi a hangszórókból ömlik ránk, ugyanakkor azonnal eltűnik, amint apró döccenéssel megállunk. A kinyíló ajtó egy vörös-ezüst színekkel kombinált fogadó helyiségbe nyílik, barna kontyos, vörös kosztümös nő inal ki a pult mögül, már-már derékszögbe hajolva előttem. Hmhm.. még nem láttam itt.
- Ms. Frost, már várják Önt a tárgyalóba. És Ms Frost... fogadja részvétem - sóhajt, látszólag nagy együttérzéssel, ám szemeim jeges pillantása megfagyasztja a további kedveskedést, csak fülig vörösödve tárja ki előttem a tárgyaló ajtaját.
Odabent három ötlönyös férfi beszélget, egy szintén vörösbe öltözött nő pedig épp szalagot cserél halkan kopogó írógépében.
- Nagyon sajnálom Ms Frost, hogy ilyen hirtelen változtatnunk kellett az időponton, de azonnal Japánba kell repülnöm egy ottani ügy miatt - nyújt kezet a legalacsonyabb, ázsiai származású férfi. Apám lehetne, még is felsőbbrendűként kezel. És ez így van jól.
- Semmi gond. Kezdjük - foglalok helyet a felkínált széken, James-nek egyetlen szemvillanással jelölve ki a helyét tőlem három lépéssel hátrább a falnál. ha akár, még neki is dőlhet.
Aztán csak hallgatom a beszámolót, számok és adatok röpködnek, egy bőrkötéses mappa kerül elém, felcsapva egyeztetem az elmondottakkal. És noha minden a megszokott, mindenki a megszokott, még is érzem, hogy megfájdul a fejem. nem a túl sok információ, nem is a röpködő gondolatok. pont hogy a csend. A túl nagy csend...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 144
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Szomb. 5 Aug. - 19:19


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 
   
Igazán jó lenne egy cigi, hiszen számomra teljességgel újszerű érzés, hogy valakivel beszélgetnem kell. Az örökös menekülés közepette az volt az alap, hogy nincs társaságom, és mindenkivel felületes kapcsolatot alakítok ki. Veszek egy kétszersültet a benzinkútnál, aztán rohanok is tovább. Aztán az a Lucy-s álom valamiért elhitette velem, hogy van értelme mindennek, de utána kiderült, hogy valaki csupán a bolondját járatta velem, puszta perverzióból. Mégis kikötöttem Xaviernél, és most a nőnél. Ez az Emma olyan rideg, tartózkodó, néha viszont egy halovány mosolyt ki tudok belőle csikarni. Megértem én, hogy komolynak kell lennie üzletasszonyként, engem viszont a saját múltam nyomaszt, így erősen kétséges, hogy jó lehet-e a viszonyunk. Pedig szeretném. Ha már itt vagyok, miért is viselkedjek úgy, mint egy durcás kicsi gyerek, akinek ha nem felel meg minden, máris hátat fordít? Xavier azért küldött ide, hogy magammal is kezdjek valamit, és a nőnek is segítsek. Akkor hát..
- Igaz, kétlem, hogy a marlboro tulajdonosa lenne a cigisdobozokon. Ellenpélda; láttam már olyat, hogy egy együttes csinos női dobosa került a kazetta borítójára, aki nem is frontember volt, de pusztán marketingből, hogy többet tudjanak eladni.. Ilyen döntés született. Mellesleg ebben az esetben meg is tudnám érteni a Frost vállalatot.. – Na jó, egy apróbb, burkolt bók talán belefér, remélhetőleg nem is érti félre. Biztos vagyok benne, hogy a külsejét és a hatalmát illetően a fél világ a lábai előtt hever, én pedig lényegében egy senki vagyok. Átléphető, kisöpörhető porszem. Mindegy.
- Valóban komolyan hangzik. Én a legtöbb, amit elérhetek, hogy hazamegyek egyszer, és átveszem anyám régiségboltját. Az utóbbi időben nem voltam túlságosan helyhezkötött, és ki tudja, hogy ez mitől változna meg. Talán éppen valami felelősségtudattól. – Vonom meg a vállamat, erre az állásra is értem, meg talán arra, hogy ha megnyugszom, hogy már nem köröznek tovább, akkor másféle életem is lehet. Na nem olyan, mint Ethannak, az öcsémnek, aki mindig is a társaság középpontja volt. Vele aztán biztosan el tudna beszélgetni Emma. A szájhúzást még nem veszem észre, de a gonoszdi mosolyt már igen, erre kapom fel a fejemet, s villantok egy kérdő pillantást, majd bólintok.
- Hogyne. Igyekszem azért figyelni, mert nem akarok illetlenül beleugatni, ha valamit félreértenék. Mindenesetre ha valami nem stimmelne, azonnal jelezzen. – Vetem fel, akár kitalálhatunk valami intést, kulcsszót is, ami alapján közbe kell lépnem, és egész egyszerűen elvonszolni őt onnan, és bárki aki az utunkba áll, minimum törött csonttal végezze.▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 269
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Vas. 30 Júl. - 17:47
James & EmmaA visszakérdezést csak egy halk sóhajjal nyugtázom, ugyanakkor válaszra nem méltatom. Mivel nem testőrségről beszéltem, mint lehetséges pozíció, nem is kell testőrként helyt állnia. Ám mint tapasztalt és sokat látott üzletasszony, sok egyébből is le tudom szűrni, hogy egy adott ember alkalmas-e egy adott pozíció betöltésére. Beszél a viselkedése, a hozzáállása, bizonyos válaszai, nézetei. Nem kell a golyó elé vetnie magát, hogy tudjam, mondjuk jó ember lehetne a klubban. Vagy akár a vállalat más ágaiban. De ehhez azért még el kell telnie egy kis időnek. Arról nem is beszélve, hogy bármikor beleleshetek a gondolataiba. Ha lesz kedvem.
- Nem veszem, nem vagyok reklámarc. A Frost vállalat az évtizedek alatt elég presztízst teremtett magának, hogy már a név is elég legyen. egy night clubot pedig nem a tulaj arcával szokás reklámozni - mosolyodom el, mert hát fura is lenne, ha az én arcom villogna a cégéren, főként, mert nem is sokan tudják, hogy enyém az üzlet.
- Az - biccentek elégedetten a birodalom szó hallatán. igen találó kifejezés, a vállalatot is sokszor nevezik birodalomnak a gazdasági rovatokban. Ami persze érthető, igencsak kiterjedt mára az érdeklődési és érdekeltségi körünk.
- Az üzleti életben az embernek ellenfelei és nem ellenségei vannak. Egy-egy feltörekvő kisvállalat még félhet, ám amilyen hatalmam nekem van, ott már nem kell. Itt már nem alám akarnak tenni, vagy épp keresztbe, hanem mindenki velem akar üzletelni, vagy legalább úgy tenni, mintha köze lenne hozzánk, ezzel is javítva a saját értékét - húzom el a szám, mert rohadtul utálom az ilyen hegymászókat. Azt hiszi, azzal, hogy a cég neve feltűnik a vonzatában, már is belekóstolhat a hatalomba is, ami engem körülleng. Barmok.
Ám a magabiztosságom nem csak ennek köszönhető, nem csak az üzleti hátszélnek, hanem a képességemnek is, nem mintha ezt hangoztatnám James előtt. De sokszor segített már, mind az üzletek jövedelmező megkötésekor, mind a hátsó szándékú partnerek ellen. És ennek tudatában mosolyodom el, kissé talán gonoszdin, még is inkább elégedetten. Ha apám tudta volna, mire vagyok képes? Nem csak remek üzleti érzékét örököltem, de telepatikus képességemnek hála már akkor tudom, mit akarnak mások, mikor még épp csak kigondolják.
- Hamarosan megérkezünk. A tárgyaláson semmi egyéb dolga nem lesz, mint meghúzódik a sarokban és csendben marad. Rendben?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 144
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Kedd 18 Júl. - 19:38


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 
   
Nem vág képen, ez jó jel. Legalább tisztában van az adottságaival, és a férfiakból kiváltott hatással. Mondjuk én ebben azért kissé különbözöm, mert pusztán az ösztönök vezetnek, de összességében az elmúlt két év nem arról szólt, hogy a formás idomokon legeltessem a pillantásomat. Néha volt valaki, de jobbára csak a menekülés. Egészen addig, amíg Xavier el nem intézte a felmentést. A sors iróniája, hogy addigra már szinte azzá váltam, amit mások üldöztek. Egy keserű, sötét alakká, akivel ez az Emma se nagyon tud mit kezdeni. Megváltoztam, és az egykori kedvességet már keserű önsajnálat váltotta fel.
- Milyen teljesítményt? Mintha nem azt mondta volna, hogy nem lesz szükség a munkámra.. - Értetlenkedek keresve a pillantását, de nem találom, hiszen nem is rám néz. Ám az ajánlata elgondolkoztat, lehet, hogy végre teljes életet tudnék élni. Xavier nem véletlenül küldött ide. A nő ugyan nem tűnik bizalomgerjesztőnek ezzel a fene nagy magabiztosságával, a rideg stílusával, de talán én sem voltam az etikett mintaképe. Ha legalább az egyikünk kész lenni nyitni a másik fele, működhetne legalább munkakapcsolat szintjén. Ezzel egyenlőre még meg kell küzdenünk. Legalábbis nekem. Úgy fest őt azt se izgatja, ha kilépek. Tehát rajtam áll minden.

- Nem igazán. Nem éreztem magamat érintettnek..  – Ahhoz képest, hogy nem voltam állandó lakója az X-Birtoknak, nálam komolyabb kívülállót még nem is hordott a hátán a Föld. Mutáns vagyok ugyan, de nincsen szemmel látható erőm, de ember sem, hiszen veszélyes pajzsot  hordozok magamban, amely sebtiben megnyilvánul mindenki szemében, aki a közelemben próbálkozna. Egyenlőre nem tudok róla, hogy Emma különleges képességekkel bírna, de mégiscsak felmerül bennem, hiszen akkor mi másért lennék itt?
- Na ebben egyértünk. Kiterjeszteném arra, hogy mindig a fejesek döntik el a komoly kérdéseket. Ám legtöbbször nem a nyilvánosság előtt. Más a reklámarc, mint a döntéshozó. Ne vegye sértésnek. – Ezt nem feltétlenül rá értem, főleg, ha nála már családi hagyomány, hogy valamit épitget. Elvileg nekem is van egy kevéske pénzem, és most, hogy jogos örököse lehetek a szüleimnek, akár vissza is mehetnék a szülővárosomba, hogy igényt tartsak rá. Valahogy még gondoltam ebbe bele. Hallgatom ahogyan beszél, s az irónikus mosolyon mégiscsak meglepődöm. Nem tudom, hogy honnan ez a hozzám hasonló önvád, de most igenis megcsillantott valamit a valódi énjéből. A mosolya mindenesetre tetszetős, már amikor nem játssza meg magát. – Kész kis birodalmat mondhat a magáénak. És azt mondja, hogy ennek ellenére nincsenek ellenségei? – Ha nincs rám szüksége, valamire biztosan alapozza ezt.▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 269
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Hétf. 3 Júl. - 19:55
James & EmmaKényelembe helyezem magam, már amennyire lehet az ilyenfajta rövid szoknyában. De már oly régóta enyém ez a stílus, hogy ezt is megtanultam. Ahogy megtanultam a testemmel is bánni, és ez szintén jól jött sokszor.
- Korábbi kérdésére visszatérve, maradásának ideje attól függ, milyen teljesítményt nyújt. Nem csak mint testőr válhat be, rengeteg pozíció várhat magára...
Kifelé bámulok magam is, élvezem a csendet, az ürességet, oly ritka ez, oly ritka, mikor nem száguldoznak gondolatok a fejemben. Főképp az utóbbi hetekben, szóval most szinte üdítő a csend. Míg tart.
- Gondolom a motorjának is kell valahol parkolnia - fordítom a fejem James felé, elkapva sete pillantását. És hogy képen verem-e érte? miért tenném, azért húzok ilyen hosszúságú darabokat, hogy megbámuljanak. Akkor mennyire képmutató lenne ezért büntetni is? míg a jó ízlésen belül vagyunk, nem zavar.
- Maga tényleg nem szokott újságot olvasni? Se bulvárt, se gazdaságit? - fordítom felé most mind pillantásom, mind figyelmem, és noha a kérdés lehetne újfent sértő, hangom most nem olyan, mint az irodában, valódi csodálkozás csendül ki belőle.
- Nagyapám alapította a céget az első világháború előtt. Akkoriban még csak vasanyaggal és különböző fémekkel kereskedett, a háború beköszöntével kivette a részét a hadiiparból. Aztán ez folytatódott a második alatt is, és higgye el, a háborúban a fegyvergyártók az igazi nyertesek.
Egy pillanatra újfent az üveget bámulom, a füstösnek tetsző utcaképet, halványan visszaderengő képmásom. Nem szégyellem, hogy a család miből gazdagodott meg, sose voltam pacifista. Szerencsére viszonylag jó üzleti érzékkel megáldott a család minden tagja, és csak a profit a lényeg, pénzből élünk, pénzen vesszük a jólétet, nyugalmat, kényelmet.
- Apám már tovább fejlesztett, beruházások, ingatlanok, földjogok, kicsit mindenben benne van már a Frost vállalat. Amióta pedig megörököltem a széket elkezdtünk belefolyni a tudományos ágazatokba és a politikába is. Zane ebben volt remek partner. Kár, hogy megszakadt a lehetőség - vonom a vállam érzéketlenül. Valóban ennyiről szólt az egész. Zane kiváló partner volt, hasonló nézetekkel, és emellett a megfelelő módon irányítható. Kár érte.
- Emellett még a cég átvétele előtt elindítottam a saját vállalkozásaim, jelenleg egy igen jól futó klub tulaja vagyok, apám cégétől függetlenül. Tudja, olykor tejet is töltök a tejszínembe - mosolyodom el, csipetnyi öngúnnyal. De nagyjából valóban ez a helyzet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 144
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Hétf. 26 Jún. - 20:05


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 
   
Muszáj villámgyorsan lehiggadnom, hiszen semmi értelme nincsen annak, hogy Xavier ötletét alapjaiban vétózom meg a stílusommal. Ilyen vagyok, de ezt nem Xavier, de még csak nem is a nő hibája. Utóbbi megszokott egy bánásmódot, amit még nem igazán adtam meg neki, noha ő lesz a munkaadóm. Leír rólam, hogy lényegében sosem volt felettesem, nem szokásom főnökfélékhez alkalmazkodni. Egészen mostanáig. Ha új életet akarok kezdeni a Lucy álomkép után, amely rövid ideig tartó boldogsággal lepett meg, hogy aztán mindent elvegyen, ma kell elkezdnem. Nincs több holnap.
- És aztán elválunk? – Nem árt azért tiszta vizet önteni a pohárba, de legalább tudom hogy a hallottak alapján mindössze ideiglenesen van rám szüksége. Ha egy kicsit helyrerázódom, és rendszert kap az életem, már az is elegendő alap lehet. Bólintok, bármi is legyen a válasz, gyakorlatilag a felvezetése alapján tettrekésznek érzem magamat, de még nem tudom pontosan, bele menne-e, ha tüzetesen átvizsgálnám a lakrészét, ő aztán nem olyan nőnek tűnik, aki elfogadja, hogy egy testőr beleugasson az életébe. Ha csak dísznek kellek, afféle komornának, akkor az is jó, de ha valaki úgy igazán bántani akarja, nem feltétlenül rajtam keresztül fogja tenni, jó eséllyel a lakrésze is gyenge pontnak számít most. Egyenlőre azonban kivárok.
- Köszönöm. – Emelkedek fel, hogy kövesem az asszisztens. Húsz perc valóban nem sok idő, ez alatt kell hajat mosnom, megnyúznom magamat a szakállvágóval, és akár még a mosdóba is elszaladhatok. Jó eséllyel fel sem merül, hogy elszívjak egy cigit, a szöszi igen kemény típus, ha megérezné rajtam a füstöt.. Lehet, hogy felhúzná a finnyás kis nóziját. Nem kések, és láss csodát, öltöny is van nálam, hála Xaviernek. Csoda, hogy nem gyűrödött össze a cuccaimban, valaki állati gondosan hajtogathatta. Bár nem szokásom ilyesmit viselni, ha már jól áll, nem is utasítom el. Fekete, akárcsak a hajam. Napszemüveg nincs, az már túlságosan menőzős lenne. Előresietek, amikor indulunk ki a liftet és a mélygarázst határként védő üvegajtón át. hogy megtartva az ajtót előreengedjem. Más tanulja az úri stílust, nekem benne van a véremben, csak éppen nem szórom mindenki felé.
- Nincsen saját kocsim. Motorral járok, de tudok vezetni. – Beülök mellé, hogy kissé lehúzzam a saját ablakomat, de azt nem igazán tudom, hogy most rá kell néznem, vagy ablakon ki. A ruhája alól kivillan a térde, pasiból vagyok, automatikusan oda nézek, de csak egy pillanatra, a végén még képen vág. – Tulajdonképpen mivel foglalkozik?
▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 269
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Csüt. 15 Jún. - 18:09
James & EmmaÉrzem, hogy ez az együttműködés nem lesz egyszerű. nem mintha velem olyan könnyű lenne kijönni. De állj, ez így nem teljesen igaz, nagyon sok munkatársam van, akikkel évek óta dolgozom együtt nyugodtan. Lásd például Sandra, vagy néhány ember a klubomban. De miért is kezdek el kételkedni magamban?
- Örömmel hallom - nyugtázom biccentve visszaszólását, de a téma annyiban is marad a titkárnőm megjelenésével, helyette egyéb vizekre evezünk, Zane, a találkozó. Jobb is így, mintha egyéb dolgokat boncolgatnánk, amiktől láthatóan lassan egymás agyára megyünk.
- Nehogy megijedjen, nem fog vért izzadnia munkába. Nem nagyon szoktak megtámadni, sem elmei sem üzleti okokból. A maga jelenléte inkább csak elővigyázatosság, látszat. Nagyon remélem, hogy lassan csitul körülöttem a zaj és újra a normál kerékvágásban haladhatok - húzom el újfent a szám, miközben teáscsészém forgatom az ujjaim között, bele is kortyolok az épp az én szájízem szerint készített italba.
- Örömmel hallom, hogy ilyen tettrekész. Időnk még van, még belefér, magam is felfrissülnék. Sandra majd megmutatja, hol teheti maga - magyarázom, miközben már nyúlok is egy gomb után az asztalomon. És mint a tökéletesen működő precíz gép, egy pillanat múlva már nyílik is az ajtó a hűséges alkalmazott előtt.
- Kérlek mutasd meg Mr. Hurley-nek a mosdót, ahol kicsit ráncba szedheti magát. Legyen mondjuk húsz perc és találkozunk a liftnél.
Ez az utolsó mondat már a férfinak szól, miközben magam is felállok és az iroda szemben lévő falához lépek, ahol, mint a klubban, egy rejtett ajtó mögött saját fürdő áll apró gardróbbal. Hosszú volt az út, nem is voltam otthon, szóval rám is rám fér egy kis zuhany és ruhacsere...
Pontosan húsz perc múlva lépek ki az iroda ajtaján, felfrissülve, elegáns, fehér ruhában. Szőke hajam laza kontyba kötöttem, néhány tincs, látszólag véletlenül, kiszabadulva kunkorodik tarkómra, arcom köré, lágyítva arcom szigorát. Sminkem friss, kezemben apró fehér táska, lábamon apró pántokból álló ezüstszínű cipő. mintha nem is üzleti tárgyalásra mennék, hanem hétvégi korzózásra valamelyik úri plázában.
- Most a céges limuzint használjuk, aztán a tárgyalás végén visszajövünk a Corvette-mért. Ha van kocsi legközelebb nyugodtan parkoljon az épület magánparkolójába. Sandrától majd kap belépőkártyát - magyarázom, immár a liftben, ami szárnyal velünk a mélygarázs felé. Én pedig kihazsnálom a pár pillanatot, lehunyt szemmel idézem fel az előttem álló tárgyalás fontosabb pontjait. És akkor sem beszélek, mikor megérkezünk, fekete öltönyös sofőr nyitja előttünk az ajtót. igen, James előtt is, hisz a testőrnek mellettem a helye...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 144
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Kedd 6 Jún. - 20:37


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 
   
Felhorkantok, ez a nő tényleg kikészít. Azért vagyok itt, mert tartozom Xaviernek egy komoly szívességgel, de ezért mindent nem fogok benyelni. Frost kisasszony egyértelműen magas lóról beszél, de talán akkor hoznám ki legjobban a sodrából, ha nem engednék magamon fogást. Vajon miért érzem úgy, hogy én vagyok a légy a levesében.
- És még sok minden mást. – Nem, nem vágok vissza, holott már annyira érne, hogy elhúzzak legalább az utcára rágyújtani egy cigire, muszáj, hogy az égető érzés átjárja a tüdőmet. Tudom, hogy valaki a nyomomban van, talán éppen Nora gyilkosa, egy telepata, aki képes behatolni mások tudatába, akárcsak Xavier, és ez a Frost kislány, ahogyan a professzor tájékoztatott róla. Ennek az illetően köszönhetem, hogy elhitette velem, talán boldog lehetek egy kis időre. Megalkotta azt a Lucy-álomképet, hogy aztán rémálommá zúzza azt. Csoda, hogy nem vagyok jókedvemben? Megérkezik az aszisztens, szótlanul bólintok, legalább ilyen módon köszönöm meg neki, s kinyúlok a saját italomért. Nem szándékozom veszekedni, hiszen muszáj lesz összedolgoznunk, ha a látszatot akarjuk tartani, hogy valóban a testőre vagyok.
- Politika. Ez aztán végképp nem az én asztalom. De jó hogy említi, legalább tudom, hogy fehérgalléros merénylők is lehetnek az esetleges támadói között hölgyem. – Teszem vissza végül a tálcára a poharat, és végigkarcolom az államat, ahol már szinte szöges a borosta. Elgondolkozva ráncolom a homlokomat, alaposan át kéne nézni a nő lakhelyét, hogy megerősítsem a biztonságot, de úgy fest, nagyon magabiztos.
- Tíz perce szolgálatban vagyok. Ha belefér még, hogy áltözzem, azt megköszönöm. Ha nem, akkor mehetünk máris. – Emelkedek fel, így vagy úgy, de indulni fogok valahova. Már persze kérdés, hogy az assziszens ugraszható távolságban van ahhoz, hogy megmutassa hogy hol tudok mondjuk letusolni.


▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 269
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Szomb. 13 Május - 17:01
James & Emma~Azt látom~
Persze hangot nem adok a gondolatomnak, vannak bizonyos dolgok, bizonyos helyzetekben, mikor jobb nem mondani valamit. És azt hiszem, ezt most egy ilyen. Szóval inkább csak felsóhajtok, mint bármely tanár tenné, ha épp egy problémásabb gyermek kerül elé. Tudod, hogy egy jó nagy pofon kéne csak neki, ugyanakkor azt is tudod, nem azt érnéd el vele, mint amit valóban vársz.
- Remek. Legalább írni és olvasni is tud - morgok vissza, úgy tűnik, arra hajt, hogy levetkőzzem úriasszonyos viselkedésem. De azért ahhoz ennél egy kicsit több kell.
És emellett harmadik személy előtt pedig végképp ritkán fajulok rá, így hát a pont betoppanó Sandra megmenti ettől az új fiút. Rutinosan, gyorsan helyezi az asztalra a tálcát, rajta a kért italokkal, úgy, hogy mindketten elérjük.
- A négyórásit átkérték kettőre Ms Frost. Mr. Marlow este utazik Japánba valamilyen sürgős ügyben - súgja halkan, mit csak egy bólintással nyugtázok. Remek... Sose lesz vége ennek a napnak?
De még van időm, még az új fiúra fordítom figyelmem, ahogy a titkárnőm kimegy, fel is szalad újfent szemöldököm, most viszont meglepettségemnek adva hangot.
- Zane nem híresség volt. Tudósként dolgozott, igencsak ígéretes kutatásai voltak. Emellett idén indult volna a szenátori székért. Pont ezért túl sok a rejtélyesség az eltűnése körül, a média persze rögtön mindenféle összeesküvéseket gyárt. Ezért nagy még mindig a felhajtás - magyarázom, mert ennyit azért illő tudnia, ugyanakkor a hogylét kérdését elengedem a fülem mellett. Nem tartozik rá, főként, mert a kérdés nem volt őszinte. és igazából annyira de annyira unom már ezt a témát!
- Mint hallotta, két órakor találkozóm van a SinTech vezérigazgatójával. A belváros szíve, nagy irodaház. Tartok tőle, hogy hiába a módosított időpont, valaki tuti szivárogtat. Ráér, vagy ma még kerülné a mélyvizet? - firtatom, mintha választási lehetősége lenne. Persze az is lehet, már is meggondolta magát. Nem gond, csak akkor ne fecsérelje az időm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 144
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Szomb. 6 Május - 13:25


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


  Érzem kettőnk közti feszültséget, de ez nem még annyira, ami miatt aggódnom kéne. Megviselt már az élet sokkal jobban is, mintsem ezen aggódjak. Végigsimítok lassan már szögessé vált borostámon, és mit sem törődöm azzal, hogy ujjbegyemről lepörkölődött kissé a bőr az előbbi ideges cigizgetés kapcsán. A válaszán keserédesen fintorodom el.
- Meglehet. Mint látja nem vagyok éppen az úri modor mintaképe.    – Végül sajnálkozva, zavartan mosolyodom el.  Amolyan züllött külsőbe bújtatott megtévedt jófiú vagyok, még ha Ethan ezt nem is hiszi el nekem. Egykori kisvárosomban is rámragadt, hogy a hallgatag motoros biztosan baltás gyilkos ráérő idejében, ezért aztán nem volt csoda, hogy a pompomlány halálával utolért az igazságszolgáltatás, engem gyanusítottak. Már nem vagyok olyan jó, mint amilyen voltam, megtört az élet, ám sosem voltam az a szemétláda, akinek tartottak. Mindegy is, csupán az a gond, hogy ennek már mások isszák meg a levét. Ezért nincsen maradásom sehol maradásom.
- A keresztrejtvények érdekelnek.    – Köpködöm vissza a szavakat, hihetetlen, hogy ez a fiatal nő mennyivel urizálóbb,  pedig azt hittem, nagyjából egy korúak vagyunk. A stílus nem minden, attól mert ennyire rideg, még nem kéne leírnom. Az utolsó nők az életemben nem növelték túlzottan az önbizalmam. Enyhítem a pillantásomat, mielőtt még elküld a francba. És ha megteszi? Legalább gyorsabban elhúzhatok innen. – Róla nem hallottam. Valami híresség, gondolom. Na és, valójában hogy viseli?  - Talán tapintatosabb is lehetnék, ám miért tegyem? Valamennyire meg kell őt ismernem ahhoz, hogy megvédjem. Lényegében a biztonsági főnöke leszek, de erősen kétlem, hogy bármiben is hallgatna rám, ezért éltem a szobanövényes hasonlattal.
- Érthető. – Lehellem mártir arccal. Már most erős a késztetés, hogy megint elfüstöljek egy újabb adagot. Így csak várok, hogy most akkor mi legyen... Bőven benne van a lehetőség, hogy miattam hal meg, ő lesz az a plusz egy fő, akinek a lelkemen szárad az esetleges halála, dehát teljesen mindegy. Valójában nem ilyen vagyok, ha védelmet kér, akkor az életem árán is oldalmaznom kell őt, noha még nem látom benne azt a törékenységet, amely ezt feltételezné.  Hát ez van, törött lélekkel nem lehet máshogyan kommunikálni. Nem is tudom, hogy mit hittem, amikor Ethan elmesélte, hogy mennyire jól érzi magát társaságban.▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 269
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Hétf. 17 Ápr. - 9:23
James & EmmaÚjfent felszalad a szemöldököm, bár most kissé feddőn és ugyanakkor értetlenül. Nem rajongok az új fiú stílusáért, persze nem is társalkodónőnek kell. De azt is aláírom, nem mindenki születik ezüst kanállal a szájában, van, akinek tanulnia kell a modort, ugyanakkor lehet még attól hasznos munkaerő.
- Van egy olyan érzésem, hogy nem kapott teljes tájékoztatást vagy épp nem a lényeget szűrte le belőle - vágok szavai közbe, talán egy csipetnyi tehetetlen dühvel vagy inkább rosszkedvvel. hát ilyenkor kezd el Sandra hibázni? Mikor semmi kedvem az értetlenekkel bajlódni? vagy épp ő sem értette pontosan, mire is van szükségem?
- Gondolom olykor-olykor még a maga kezében is megfordul egy újság, amiben nem csak képek vannak...
Na jó, ha ő egy új álláshelyen tud ilyen gúnyos és flegma lenni, tőlem se várjanak többet. ha nem tetszik neki majd lelép. Van más jelentkező biztosan. New York nagy, nagyon nagy.
- Hiába teltek el hetek, hónapok, amióta Dr. Helsmann gépe lezuhant, és amióta halottá nyilvánították, a sajtó túlságosan élvezi a témát még mindig. Szenvedő özvegy, vajon mi történt, hogy viseli... - flegmázok, pontosan elkapva azt a hangsúlyt, azt a bárgyú stílust, amit az újságok közvetíteni akarnak.
- Túl sok az újságíró körülöttem, és bár könnyű szerrel megszüntethetném a dolgot, nem hinném, hogy pont az a megfelelő PR-lépés. Szóval kell valaki, aki eléjük áll, aki leszereli azt, aki a képembe nyomja a kamerát vagy fényképezőgépet. Olykor udvariasan, olykor kissé durván. csak amennyi hűen tükrözi egy gazdag örökösnőt körülvevő stichet. Így már érthető? - vetem elkalandozott hideg tekintetem a jelöltre. nem szobadísz kell, legalább is nem abban az értelemben. én még sem verhetem pofán a riportereket!?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 144
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Pént. 7 Ápr. - 10:26


Emma & James
For every ending a new beginning...?!


 Képről már láttam a nőt, aki oly sokakat elbűvült már a külsejével, mégis a csinos arc mögött rejlő bestia az igazi csábító. Rólam ez minden valószinűség szerint le fog peregni, ha bevetné a képességét, csak tessék, annak ellenállok, a manipuláció ellen pedig passzív semlegességbe menekülök. Egy rövidke ideig hittem csupán, hogy Nora halála után van még bármire is remény, s most, hogy kiderült, mindez álom volt, már ahhoz sincsen lelkierőm, hogy Xaviernek ellentmondjak. Morogva vonogattam a vállamat, hogy miért éppen egy nőhöz kell beépülnöm, de végtére is oly mindegy. Lehet, hogy közel sem olyan félelmetes, mint tartják róla. Mindazok ellenére, hogy azzel nekem is egyet kell értenem, hogy a nők bonyolultabb lelkek, s szenvedélyesebben űzik, hajtják a céljaikat, mint mi férfiak. Megfordul, a tekintetünk összevillan, mintha máris fürkészne. Belőlem ugyan nem eszik, állni fogom a sarat, elmém megerősített vár!
- Mérsékelten. Szobadísz leszek lényegében. Nem igazán, eddig többnyire magam voltam, a fegyverekkel tudok bánni, akárcsak a pusztakezes harcban is jó vagyok, de gondolom mindez aligha számít. – Mormolom sötét éllel a hangomban. Mégis kiváncsi vagyok, hogy mi történik, hogy mellettem semmilyen képessége nincsen. Vagy ezt máris tudja. Nem lépek közelebb, elméletileg tudja, hogy ki vagyok, és lévén az alkalmazottja leszek, alárendelt pozicióba kerülök, így a kézfogás, mint olyan, értelmetlen. Hellyel kínál, noha azt hittem, egy pár szóban eligazít, s máris valami őrposztra küld. Meglepetten csusszan fel a szemöldököm, majd ledobom magamat a székbe. Túl puha, ez egyértelmű. Közel két évig aludtam erdőben, pajtákban, még a birtok kényelmes szobáit is nehéz volt azok után megszoknom.
- Nos hölgyem, miért is vagyok itt tulajdonképpen? – Nem akarok kedvetlenül faggatózni, hiszen azzal fogást adnék magamon, miszerint mégiscsak én jelentkeztem az állásra. A betöltött poziciót nem a testőr tapasztalatom teszi lehetővé, hanem a ruganyos izmaim, a félelmetes külsőm, így Sandrát aligha kellett minderről győzködni.▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 269
Kor : 31TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Pént. 17 Márc. - 15:49
James & EmmaEmberek jönnek-mennek, oda sem figyelek, közülük, ki lépi át a Frost vállalatház kapuját. Nem is tudnám kiszűrni a vártat, hisz megannyi irodista, munkatárs igyekszik dolgára, folytonosan pörgetve a forgóajtót.
Nem is nagyon érdekel a dolog, el is feledkeznék szinte róla, gondolataimba merülve, ha nem recsegne bele csendembe a házitelefon.
- Megérkezett Ms. Frost...
Nem több, nem kevesebb, válaszra sem vár Sandra. Ilyen a jó titkárnő, aki már évek óta dolgozik neked és még csak ki sem kell mondanod, ő már tudja a gondolatod. kicsit bizarr ez a részemről, de hát hozzá lehet szokni. Azt már rég kiszűrtem, hogy nem telepata. Csak nagyon jó titkárnő.
Még sem fordulok meg, míg nem nyílik az ajtó, majd záródik az új fiú mögött. Tudom, hogy a titkárnőm nem jött be utána, ilyenkor mindig ellibben teát, kávét hozni. Odakint már biztos megkérdezte az érkező, hogy mit inna. Azt meg tudja, hogy én mit.
De még is kénytelen vagyok, még sem álldogálhatok végig háttal, illetlenség. nem mintha érdekelne.
- Gondolom Sandra már elmondta, miféle munkakört kell betöltenie. Van már tapasztalata hasonlóban? - kérdem, még fordulás közben, és csupán egy pillanatra meglepődve az öltözeten. Hát, nem épp idevaló. De majd kikupálódik.
nem mintha az én mezítlábas sétám megszokott lenne, de ez még is csak az én irodám, így hát zavar nélkül sétálok vissza az asztalom mögé, helyet foglalva a puha öblös székben, egy kecses kézmozdulattal kínálva a jövevényt is hellyel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
X-men
be brave, we're a team
Play By : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 144
Kor : 25TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   Szomb. 11 Márc. - 19:12


Emma & James
For every ending a new beginning...?!
Kénytelen vagyok elfogadni, hogy valaki még az én képességemen is át tudja magát fúrni. Hiába a blokkolás, nem volt túl jó érzés úgy ébredni, hogy mindaz, ami Lucy és köztem történt, csak álom volt, semmi több. Annak a próbája, hogy én is irányítható vagyok. Egyetlen dolog volt valóság, hogy Xavier kiállt értem, és most nem köröznek Alaszkától Mexikóig a gyilkosság vádjával, bebizonyodott, hogy Nora apja volt az, aki végül elvette tőlem a szerelmem életét. Azt hiszem már így is lényegesen több nő volt az életemben, mint amennyit idegileg elbírnék, nem vagyok az öcsém Ethan, ehhez képest a professzor hova máshova küldene, mint egy másik nőhöz. Puszta stratégiából, állítólag a „boldog békeidőkben” egymás riválisai voltak a másik telepatával, aki ellen legalább fel vagyok vértezve. Elvileg. Ha ugyanis az ismeretlen tettes bejutott az elmémbe, akkor miért is ne lehetne az átjáróház? Szarok rá. Ha ez a vénkisasszony megkérdezi, hogy miért jelentkeztem, kibököm, hogy küldtek, faszom fog kémkedni.. Megyek, mert a professzor mégiscsak sokat tett értem, de rohadtul nem vagyok beszivárgó egység. Viszont szexista sem, nem fog derogálni, hogy afféle titkári feladatra kellett jelentkeznem, a nő hírhedten meg tudja védeni magát, tehát csak úgy kell tennem, mintha én lennék a közelében az izmos, és agyatlan szépfiú. Felőlem.. legalább történik valami, hiszen vissza kell rázódnom a csöves életből a civilizációba. Ezúttal nem kell rohanannom, meghúznom magamat mindenféle vackokban, s ha megbámul valaki, nem kell a szívemhez kapnom, hogy máris felismertek valamelyik újságcikk alapján, mint szökött bűnözőt. Szimplán csak azt jelenti, hogy rosszarcú vagyok, és riadalmat keltek. Hát nem jobb így? Borotválkozni nem sikerült, a borostám olyan kővastag, mintha szögekből lenne. Napszemüveg van rajtam, és a megunhatatlan fekete bőrdzseki, ezt már csak akkor váltom le, ha lerohad rólam. Bakancs, farmer, és metallica póló. Kiváncsi vagyok, hogy az özvegyasszony mire fog ugráltatni. Külsőleg fogalmam sincsen hogy nézhet ki, de nem is akarok tippelgetni. Átvágok az utcafronton, hogy felnézzek az ablakok irányába. Vajon golyóállóak? A tükröződésen keresztül fiatal szőke nőt látok, biztosan a csaj másik csicskája. Bánomisén.. Belépek a küszöbön, s a kezemben tartott sporttáskát leejtem a földre, hogy szóljak valami illetékesnek, megérkeztem. A nevemet is közlöm, s hivatkozási alapként Emma kapcsolattartóját.


▲ music: Beauty and the beast ▲Note: Just for you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Yvonne Strahovski
Hozzászólások száma : 269
Kor : 31TémanyitásTárgy: Új fiú a láthatáron :)   Kedd 28 Feb. - 15:36
James & EmmaCsukott szemmel, odabökött ujjal is megy már az alápingálás. Rohadtul utálom ezt a fajta melót, de hát muszáj. Még annyi a jó, hogy nem nekem kell egyesével elkészítenem ezeket a papírokat, Sandra csak elém tolja, én meg mint a puska, ropogósan sercentem oda a nevem. Emma Frost...
nem több, nem kevesebb, nem másabb. Eszemben sem volt megváltoztatni a nevem, végül is a Frost vállalat tulajaként bolond is lennék. És jövőbelátón most marha sok macerától megkíméltem magam.
Még egy tollvonás és kész. balról jobbra vándorolt a papírhalom az asztalomon. Kissé fáradtan, mintha nehéz munkát végeztem volna, végül is egy cég irányítása az, elgémberedve állok fehér a székből, kiscicamód púposítva, nyújtóztatva tagjaim, simítva végig hófehér szoknyámon. Fehér körömcipőim az asztal lábánál pihennek, én pedig mint egy huncut gyermek, mezítláb lépkedek a süppedős fehér szőnyegen, görbítem lábujjaim.
Néhány órája szálltam le a repülőről, igazából csak tusolni ugrottam haza é smár jöttem is. Sok volt az a néhány hét, mit Londonban kellett töltenem, és bár azt hittem, addigra itt már elcsitulnak a dolgok, nem így lett. Az újságírók valahogy örömüket lelik a mócsingosra rágott csont rágcsálásában.
Csak és kizárólag ezért engedtem Sandra tanácsának, hogy keressen mellém valami titkárfélét, aki külsős dolgaimnál elkísér, hárítja a kíváncsiakat, netántán védelmemre kell. Nem mintha szükségem lenne rá, de ezt nem tudhatják. És hát adni kell a látszatra. Hogy én hogy unom ezt!?
Az ablakig visznek lépteim, nem is ablak ez, hisz lábujjtól a plafonig érő biztonsági üveg, végig az egész baloldali fal, csodás látványt kínálva a lenti város nyüzsgő utcáira. Homlokom a hűs üvegnek döntöm, bal tenyeremmel is rajta támaszkodva, míg jobbom a kosztümkabát álló gallérját, vállamra engedett hajam babrálja. Hulla fáradt vagyok, aludni akarok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Új fiú a láthatáron :)   

Vissza az elejére Go down
 
Új fiú a láthatáron :)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-