we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Hope Town - Eredetkutatás
by Jeremy Carlson
Yesterday at 20:15

Folyosók
by Wilmer Murtaugh
Vas. 19 Nov. - 9:01

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Pént. 17 Nov. - 18:20

Új fiú a láthatáron :)
by James Hurley
Vas. 12 Nov. - 18:32

Four Seasons szálloda
by Jamie Cavenaugh
Szomb. 4 Nov. - 17:56

Adler nyaraló
by Faye Adler-Barlow
Pént. 3 Nov. - 16:00

Utak, ösvények
by Serena Pierce
Pént. 3 Nov. - 12:28

Top posting users this month
Rashid El-Attar
 
Faye Adler-Barlow
 
Serena Pierce
 
Hope Hamilton
 
Mesélő
 
Aaron Adler
 
Jeremy Carlson
 
Emma Frost
 
Jean Grey
 
Jamie Cavenaugh
 
i'm here

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Késdobáló korcsma és vendéglő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Késdobáló korcsma és vendéglő   Csüt. 24 Nov. - 16:22

First topic message reminder :

Egész jól alakul az estém, pedig bevallom, nem sokat vártam ettől a helytől. A legtöbb szórakozóhelyet valami giccsesre terveznek, mint Párizs fényei, az öböl gyémántja, vagy paradiso café, és még sorolhatnám, aztán pedig amikor belépsz, ugyanaz a fal vastagságú füst, alkoholszag, és részeg kórus fogad mint minden hasonló helyen. Talán érthető, hogy nem vártam sokat egy olyan ivótól, aminek a cégérén halál komolyan a késdobáló felirat szerepelt, az ajtóra pedig négy nyelven kiírták, hogy mindenki fokozottan figyeljen az értékeire, de most, hogy már egy órája itt vagyok, kezdem megszeretni a helyet, részben mert nagyon sokan hagyják figyelmen kívül ezt a figyelmeztetést.
A darts tábla körül egész kis nézősereg gyűlt össze, hogy végignézzék a mai utolsó párbajt köztem, és az az egyetemista között, akinek még elvileg van esélye lerészegedni ma saját zsebből, sőt, ha kis szerencséje van talán a társai pénzét is visszaszerezheti. Hatalmas taps a jutalma, amikor az utolsó dobásával eléri, hogy megelőzzön engem, méghozzá nem is kevés ponttal. Eddig ügyeltem rá, hogy elhitessem velük, van esélyük, most azonban eljutottunk arra a pontra, hogy szükségem lesz két tökéletes dobásra, és egy harmadikra, ami szintél elég közel van hozzá, ha le akarom őt győzni. Nagyot szívok a cigimből, aztán a bejárati ajtó felé pillantok a zajra, amit annak kinyitása csap. Társaságommal együtt én is megnézem magamnak az érkező lányokat, kiknek szemében megcsillan a felismerés, amikor ellenfeleimre néznek.
-Kezdem érteni, miért vagytok úgy oda azért a suliért.
Ellököm magam az asztaltól, aztán már repül is az első nyíl a tábla közepébe, én pedig úgy teszek, mint akit ez meglep. A következő dobásnál azt a látszatot keltem, hogy elbízom magam, s nem is kapok érte annyi pontot, mint az előbb. Most már mindenki feszülten figyel, még a kocsmáros is beszünteti a kiszolgálást pár másodpercre. egy szoros küzdelem utolsó dobása, ami már lassan fél órája tart, és ideje megadni a kegyelemdöfést.
Szó nélkül fogadom el a vastag pénzköteget a szerencsétlen diáktól, aztán leülök a tábla mellé, és újabb cigire gyújtok. Megfordul a fejemben, hogy talán inni is kéne valamit, most már abszolút beleférne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 25 Nov. - 15:16

-Ha ettől nem válik valami talizmánná, akkor nem tudom mitől... - Jegyzem meg, nem kevés gúnnyal a hangomban, ami egyébként is eléggé jellemző rám, ez a lány viszont úgy tűnik kihozza belőlem a legrosszabbat. Nem állítom, hogy nehéz dolga lenne, vagy nagyon ellenkeznék, csak éppen feltűnően cinikus a csaj. Ez tettszik.
-Ugyanakkor, amint a kezembe került, felbukkant egy diplomás amazon, hogy megmentsem, szóval annyira nem ócska talizmán ez. Lehet inkább meg is tartom...
Aztán csak kiderül miért ilyen levert. Általában igyekszem nem előítéletekkel élni, de ha tippelnem kellett volna, kivételesen ráhibáztam volna búskomorságának okéra. Elgondolkodva egyensúlyozom a poharam az élein, körbe körbe gurítva egy ujjal. Ha előbb tudom, hogy pszichológiát tanul, én sütöttem volna el egy hasonló viccet a kárára, így viszont már nem lenne sok értelme.
-Ma este engem vonzottál ide...
Felhajtom az ital maradékát, és visszalököm üresen a csaposnak, aztán szembe fordulok a lánnyal.
-Szóval, ha már így alakult, van kedved lelépni erről a lepratelepről? Hátha tudunk még beszélgetni a szerencsémről, és a defektedről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 25 Nov. - 13:36

- Persze.. nevezheted mázlinak is, ha jólesik - vonom meg a vállam újfent. Eh, nem voltam én mindig ilyen. Na persze a vállvonogatás megvolt, de akkor kevésbé hatott flegmán. Azt hiszem, nem mintha kívülről látnám magam. De azért elég jól ismerem a bőröm, érzem a különbséget.
Gurul a golyó, halkan súrlódik a nem épp csiszolt fán, és bár az ember ösztönből kapna érte, csak hogy megállítsa a mozgást, én csak figyelem, ahogy közeledik, majd finoman a kezemnek koccan, mi a pulton pihen.
- Aha... Tehát szerinted szerencsejelkép lehet egy olyan tárgy, mit elsőként fájdalom okozásra akartak használni, majd egy verekedés kezdőnyitánya lett volna, ha nem avatkozom közbe. Különleges elképzeléseid vannak a talizmánokról - fordítom oldalt a fejem, picit meg is döntöm, talán egy leheletnyit visszahozva a régi Tati-ból, nem mintha a srác tudna különbséget tenni. Illetve különbséget persze, de a régit nem ismerheti. Nem mintha az újat már ismerné.
- Sokak szerint a pszichológusok nagy hányada azért tanulja ki a szakmáját, mert a saját lelki bajait akarja kezelni mások tudta nélkül. Ami egyébként lehetetlen. De őszintén.. kinek nincs valamilyen defektje? Én például vonzom az olyan srácokat, akik aztán cserben hagynak - mosolyodom el gúnyosan, csak forgatva ujjaim között a poharat. Kifizettem, de azt hiszem, nem iszom meg. Valahogy majd haza is kell másznom, már nincs ingyenfuvar.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 25 Nov. - 13:13

Érzek némi keserűséget a lány hangjában, bár könnyen lehet, hogy csak a hely hangulata ragadt rá, és én is csalódott vagyok, mert kissé elutasító velem. Annyi baj legyen, azért még megnézem magamnak utoljára, mielőtt az elém került fél literes pohár kólára koncentrálnék.
-Szóval, ha jól értem, azt akarod mondani, hogy állati nagy mázlim volt, hogy elkaptam a golyót.
Nagyot kortyolok a kólából, aztán elgondolkodva nézek a másik kezemben még mindig ott szorongatott tárgyra. Aztán csak leteszem az asztalra, és oldalra gurítom, az ő pohara mellé, hogy csak a tárgy érjen a lányhoz, az én kezem nem.
-Nos, akkor ezt adom neked, hátha szerencsét hoz.
Leteszek egy bankót a pultra, ami túl sok az italomra, de még a két golyóra is, de annyira nem zavar. Elgondolkodom azon, hogy tényleg ideje lenne itt hagyni ezt a helyet, de helyette kiszalad a számon:
-Szóval, a te defekted mi?
Kissé színtelen a hangom, teljesen természetes ez a kérdés, aztán úgy érti, ahogy csak szeretné. Valójában én sem vagyok benne biztos, mire célzok, de az előbb amikor arra utalt, hogy ő nem veszi a saját maszlagjáét, és tudja a titkom...hát megfordult a fejemben, hogy ennek is biztosan van valami oka. Egy ilyen szép lány pedig kétlem, hogy magánszorgalomból tanulmányozná azt az összeesküvés elméletet, amit mi csak úgy ismerünk, mint a valóság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 25 Nov. - 12:59

Azt hiszem, Morrison professzor most roppant büszke lenne rám. lásd, az ész legyőzi az állati dühöt. Mondaná ő, de szerintem csak hülyére beszéltem az agyukat, vagy épp engem néznek félnótásnak, akinek a jelenlétében semmi hirtelenre nem szabad elragadtatniuk magukat, mert ki tudja, mily módon reagálom le. Igazából nekem mindegy melyik vált be, a lényeg, hogy elcsaptam a hév szelét, mindenki vállvonogatva tér vissza korábbi elfoglaltságához, és a zene is túlnyomja már a zúgolódást. Látszólag minden rendben.
- Nagyjából - biccentek a mentettnek, bár a felém nyújtott kezet nem fogadom el, magam kászálódom ülő helyzetbe, persze csak az után, hogy leporoltam a széket. Hülyén néznék ki láblenyomatos hátsóval.
- Valójában az agy jóval kevesebbet érzékel a látótérből, mintsem hogy azt a golyót elkapd, és a szöveg java része süket duma volt, amit a hülyék bekajáltak. De engem nem izgat. És egy gyomorölő épp elég, köszi - vonom a vállam, szájhúzva biccentek a félig teli pohár felé. Hiába mondják, hogy a félig tele pozitív, én ezzel a piával kapcsolatban nem így érzem. Szavaim hangerejére ugyanakkor ügyelek, nem akarom saját magam lebuktatni. Illetve a srácot, mert valami tényleg gyanús vele. De nem voltam itt az elején és valljuk be, nem is érdekel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 25 Nov. - 12:37

A fejemben már egészen kialakult a rögtönzött terv arról, hogyan hajítom el a golyót pont olyan szögben, hogy eltörje valakinek az orrát, és az eleredő vér és könnyek miatt lemaradjon arról, ahogy  a másik tára útjába rúgom a széket, aminek a letört lábait fegyvernek használva nevelek meg még néhány piás, aztán azokat elejtve felkapom a golyót megint, ami addigra pont visszaér, hogy betörjem vele az ablakot az időközben kiürült asztal mögött, és így ugorjak ki a szabadba, aztán lesz ami lesz, de a szemrevaló barna beszéde nem csak engem zavar meg.
-Őh....lényegében azt mondta amit én....ugye...?
Nem túl magabiztosan kérdem. Állatira süketelésnek hangzik, de mégis olyan hihetően tálalja, hogy még azok is csak értetlenül vonnak vállat, akik az előbb nekem akartak esni. Bunyózni szerencsére a pillanat hevében az igazi, az pedig elmúlt. Minden egyéb atrocitás nélkül lépek ki a törzsvendégek gyűrűjéből, hogy a lány mellé sétáljak a pultnál, és a kezem nyújtsam neki, lesegítve a bárszékről.
-Kösz.
Aztán helyet is foglalok a pultnál, és ezek után egyáltalán nem lenne ellenemre, ha csatlakozna hozzám. Lehet mégsem olyan sürgős lelépni innen, és mivel a hölgy kezében is italt látok, végre megrendelem a sajátom is.
-Szívesen meghívnálak egy italra hálából, de bevallom, a monológod után nem tudom jó ötlet-e...tervezel még elkapni golyót ma, vagy elég neked is az az egy?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 25 Nov. - 12:21

*Erősen igyekszem, hogy az az egyetlen korty méreg bennem maradjon. mert hát... kezdek attól tartani, nagyon megsértettem a pultost és az valami patkánymérget löttyintett nekem. Egy ilyen lepratanyán nem meglepő, ha az is akad. Akár még az itallapon is.
És amíg én a beleimmel foglalkozom felcsattan néhány harsona hang, különös mellékzöngével. Érdeklődve kapom fel a fejem, de megkönnyebbülésemre nem engem reckíroznak. Nem mintha bármilyen jelét adtam volna különlegességemnek. Nem mintha az ilyen tahó népség tudna ilyesmiről. Max az agyukat bandzsító horrorfilmek beléjük tömött ideológiáját szajkózzák.
- Attól tartok, az eriksoni ötödik lépcsőfoknál némi hiányosságaitok vannak. Mint tudjuk, a nem megfelelő fejlődés okozhat kisebbrendűségi érzést, avagy teljesítmény zavart, ahol megragadva kétségbe vontok minden veszteséget, másban keresve a hibát vagy az okokat. A falka-effektust már adott köztetek - magyarázok, mint egy értő, egy hozzáértő, miközben halálos nyugalommal tornázom fel magam a magasított bárszékre, akárha előadó lennék.
- Ugyanakkor úgy látom, a Dawkins féle altruizmus bennetek nem alakult ki, vagy is nem épp a géncentrikus nézetet valljátok az evolúció pszichológiájában...
Hablaty az egész, látom a szemem sarkából, hogy egy-két csaj alig bírja visszafogni a röhögést, ugyanakkor értékelik azt is, hogy igyekszem visszafogni a kezdődő verekedést, hisz alig jöttünk meg, és nem épp erre vágytunk.
De a leggyorsabban Sammy kapcsol, elég egy gyors pillantás, felkap ő is egy biliárdgolyót a keze ügyéből és felém vágja. Látszatra hirtelen, nem megbeszélt, ugyanakkor a jelenlévők nem tudhatják, hogy ez egy gyakorlat, vagy inkább játék a pszichológia órán.
Így hát, némi szerencsével, hasonló mód kapom el az oldalról érkező löveget, mint az előbb a srác, talán kivetve a szelet a morcogók vitorlájáből.
- Némi reflex gyakorlatok után matematikailga igen nagy az esélye, hogy elkapsz egy golyót, mi a látótered szögébe ér. Mert még ha nem is tudatosul benned, az agyad leveszi a jeleket és reagál. Persze ehhez az kell, hogy ne idd el az agyad! - vigyorodom el, köszöntőre emelve a poharam és újabb kortyot nyelek abból améregből. A jó ügy érdekében bármit...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Csüt. 24 Nov. - 17:07

Amennyire látom, nem csak nekem lesz jó estém ma. A srácok ugyan megkönnyebbült zsebekkel távoznak, de legalább nem egyedül, láthatóan akad pár csoporttársuk, aki szívesen megvigasztalja őket, legalábbis erre tippelek abból, hogy a hozzám legközelebb álló lány meghívja a srácot, aki olyan "közel" volt hozzá, hogy legyőzzön engem. Hátat fordítok nekik, és épp azon lennék, hogy megnézzem, van-e itt itallap, vagy csupán egy félbehajtott fehér papír, aminek a közepére nagy betűkkel ráírták, hogy "sör", mikor meghallom a szót, amitől feláll a szőr a hátamon.
-...én mondom, a fickó elképesztő. Képtelenség legyőzni, úgy játszik, mint valami mutáns.
Káromkodok magamban egy sort, és már hallom is, ahogy hátratolnak pár széket körülöttem, és az M betűs szót emlegetik fel páran, csak most még ennél is kevésbé diszkréten. Összeszorított fogakkal állok fel. Egy pillanatra megnézem magamnak a pultnál egyedül horpasztó dögös barnát, akit sokkal szívesebben próbálnék megfűzni, mint ezt a rakás részeket arra, hogy ne csináljanak balhét.
-Öcskös...ha nem tudsz veszíteni, az a te bajod, de ne dumálj hülyeségeket, amíg még van állad.
Sikerül a frászt hozni rá, de természetesen ez nem neki szól, inkább a körülöttem lévőknek. Nem nézek oda, de pontosan tudom, hogy három nagyobb fickó már méreget engem. Ha mutáns vagyok, azért fognak nekem jönni, ha meg nem...nos akkor pláne nem tudom megvédeni magam, szóval pláne nekem fognak jönni. Egyenlőre azonban úgy tűnik csend van...mígnem úgy kapok el a levegőben egy felém oldalról hajított billiárd golyót, hogy oda sem nézek. Csak utána fogom fel mit tettem, a sápítozó fiúval együtt.
-Ez tényleg mutáns....ez a szemét kirabolt engem!!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Csüt. 24 Nov. - 16:51

*Unottan, rosszkedvűen követem a csajokat. Igazából semmi kedvem most erre a lepratelepre menni, de haza sincs kedvem caflatni az üres lakásba. Most meg már nem olyan könnyű csak úgy anyáékhoz vagy a birtokra elugrani. Szóval marad ez a lepratelep, aminek az ajtaján nem csak a felirat vészjósló, hanem a nyikorgása is. Ez valami borzalmasan ZS-kategóriás filmdíszlet lehet csak.
Na igen, odabent majdnem vágni a füstöt, a hangzavar viszont elviselhető, főleg, mióta beléptünk. Azt hiszem, van némi hangtompító a megjelenésünkben, vagy csak a pasik ilyen egysejtűek, hogy nem tudnak egyszerre bámulni és beszélni.
- Valamit, ami előli az itteni bacikat - morgom a pultosnak, ahogy rám kerül a sor, és még a csúnya nézése sem riaszt. Csak merj megszólalni, rémálmaid lesznek!
- Gyere már! Ne kéresd magad!
Sóhajtva húzom el a szám Sammy noszogatására. Jó fej csak, az egyik legaranyosabb az évfolyamban, de most a túlzott optimizmusa és jókedve, mi mellé sodort a halálomat hozza. Csak legyintek, ahogy néhány sráchoz csatlakoznak, amolyan beszélgetős-lötyögős üzemmódban az ócska zenegépből felrecsegő zenére. Ehhez még nem ittam eleget, így hát fogom a poharam és húzok belőle, hogy aztán diszkréten csuklani kezdjek párat, míg a szemembe könny szökik. Nemhogy a bacikat, ez a beleim is kiírtja!*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Késdobáló korcsma és vendéglő   Csüt. 24 Nov. - 16:22

Egész jól alakul az estém, pedig bevallom, nem sokat vártam ettől a helytől. A legtöbb szórakozóhelyet valami giccsesre terveznek, mint Párizs fényei, az öböl gyémántja, vagy paradiso café, és még sorolhatnám, aztán pedig amikor belépsz, ugyanaz a fal vastagságú füst, alkoholszag, és részeg kórus fogad mint minden hasonló helyen. Talán érthető, hogy nem vártam sokat egy olyan ivótól, aminek a cégérén halál komolyan a késdobáló felirat szerepelt, az ajtóra pedig négy nyelven kiírták, hogy mindenki fokozottan figyeljen az értékeire, de most, hogy már egy órája itt vagyok, kezdem megszeretni a helyet, részben mert nagyon sokan hagyják figyelmen kívül ezt a figyelmeztetést.
A darts tábla körül egész kis nézősereg gyűlt össze, hogy végignézzék a mai utolsó párbajt köztem, és az az egyetemista között, akinek még elvileg van esélye lerészegedni ma saját zsebből, sőt, ha kis szerencséje van talán a társai pénzét is visszaszerezheti. Hatalmas taps a jutalma, amikor az utolsó dobásával eléri, hogy megelőzzön engem, méghozzá nem is kevés ponttal. Eddig ügyeltem rá, hogy elhitessem velük, van esélyük, most azonban eljutottunk arra a pontra, hogy szükségem lesz két tökéletes dobásra, és egy harmadikra, ami szintél elég közel van hozzá, ha le akarom őt győzni. Nagyot szívok a cigimből, aztán a bejárati ajtó felé pillantok a zajra, amit annak kinyitása csap. Társaságommal együtt én is megnézem magamnak az érkező lányokat, kiknek szemében megcsillan a felismerés, amikor ellenfeleimre néznek.
-Kezdem érteni, miért vagytok úgy oda azért a suliért.
Ellököm magam az asztaltól, aztán már repül is az első nyíl a tábla közepébe, én pedig úgy teszek, mint akit ez meglep. A következő dobásnál azt a látszatot keltem, hogy elbízom magam, s nem is kapok érte annyi pontot, mint az előbb. Most már mindenki feszülten figyel, még a kocsmáros is beszünteti a kiszolgálást pár másodpercre. egy szoros küzdelem utolsó dobása, ami már lassan fél órája tart, és ideje megadni a kegyelemdöfést.
Szó nélkül fogadom el a vastag pénzköteget a szerencsétlen diáktól, aztán leülök a tábla mellé, és újabb cigire gyújtok. Megfordul a fejemben, hogy talán inni is kéne valamit, most már abszolút beleférne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   

Vissza az elejére Go down
 
Késdobáló korcsma és vendéglő
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Vendégszoba
» Vendéglista
» Vendéglista
» Vámpír vendégház

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-