we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Hope Town - Eredetkutatás
by Jeremy Carlson
Yesterday at 20:15

Folyosók
by Wilmer Murtaugh
Vas. 19 Nov. - 9:01

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Pént. 17 Nov. - 18:20

Új fiú a láthatáron :)
by James Hurley
Vas. 12 Nov. - 18:32

Four Seasons szálloda
by Jamie Cavenaugh
Szomb. 4 Nov. - 17:56

Adler nyaraló
by Faye Adler-Barlow
Pént. 3 Nov. - 16:00

Utak, ösvények
by Serena Pierce
Pént. 3 Nov. - 12:28

Top posting users this month
Rashid El-Attar
 
Faye Adler-Barlow
 
Serena Pierce
 
Hope Hamilton
 
Mesélő
 
Aaron Adler
 
Jeremy Carlson
 
Emma Frost
 
Jean Grey
 
Jamie Cavenaugh
 
i'm here

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Késdobáló korcsma és vendéglő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Szomb. 4 Feb. - 9:28

Na igen, ebben igaza van. Ezért nem szeretek nagy társaságban inni, mert előbb-utóbb beindul a nagy bizalmaskodás, amit nem szeretek. nem mintha nem lennék barátkozós típus, de van az a határ, ami mögé nem engedek be bárkit.
- Mert az agyam, még az én tudtom nélkül is kiszínesítené. Azért ismerem már ennyire magam és a fejem - mosolyodom el, de persze ott a másik magyarázat ami bár tűnhet nyakatekertebbnek, még is sokkal hitelesebb. érzem, ez még a valóság. Ha enm az lenne, nem fájna annyira, amit Gabe tett, nem hiányozna annyira. Akkor egyszerűen csak legyintenék és ennék tovább. Talán pont ezzel a szerencsefiúval.
- Ki tudja, hogy ez az igazi-e? Lehet csak meguntam, hogy izéként gondoljak rád és te rám - nevetem el magam, még azon se bántódom meg, hogy egyelőre nem találja teljesen szerencsésnek a találkozásunk. megértem, tettem érte bőven, hogy ekként gondoljon a dologra.
- Ugyanakkor továbbra is élvezheted az idegenségem, hisz nagy eséllyel soha többé nem látjuk egymást. A város nagy, az életvitelünk nagy eséllyel más. Szóval.. - vonom meg a vállam érdektelen. Sose láttam az egyetem környékén, persze ez nem jelentheti azt biztosan, hogy nem is jár arra. De NY nagy, nagyon nagy, aki nem kifejezetten keres valakit, talán sosem akad rá, még úgy sem, hogy az egész életét itt éli le.
- Semmi közöm hozzá - vonom meg újfent a vállam, immár inkább tanácstalanul. Emlékszem, hogy egy üveg piát rendelt, hisz az én poharam is azzal töltötte fel. De hogy hova rakta? Őszintén bevallom, nem néztem, nem is érdekelt. Még a saját italom sem ittam meg, miért érdekelne az utánpótlása?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Szer. 4 Jan. - 17:29

Halkan kuncogok csak a tiltakozására, mielőtt még felelnék:
-Sajnálom szépségem, de az alkohol oldja a gátlásokat, és megerősíti a téveszméket mindkettőnkben, szóval még pár pohár, és állatira úgy tűnik majd, mintha ismernénk egymást.
Aztán felvont szemöldökkel fordulok felé, amíg hárítja az elméletem arról, hogy ez talán nem a valóság. Ami mint bevallottam a legfeleslegesebb elmélkedés véleményem szerint amit csak el lehet képzelni, de akkor már menünk bele a dologba.
-Ha normális szerinted, hogy a valóság szürke, mi a biztosíték rá, hogy a képzelt világod vidám lenne, pláne, ha nem is tudod, hogy azt a világot csak képzeled?
A második magyarázata viszont már teljesen elfogadható. Biccentek is rá, hisz ha őszinte akarok lenni, én is érzem csak, hogy ez a valóság. Meg azt is, hogy épp nem lopja ki a szemem. Persze lehet tévedek. Abban mondjuk nem, hogy eléggé fura élete lehetett. Láthatóan nem vagyok egy otthon ülős alkat, szóval a feltételezés, hogy ez a szupermodellnek kinéző diáklány rázósabb életet élt mint én nevetségesnek hathat, még a börtönéveim ismerete nélkül is, és mégis...nem tudom, honnan tudtam, hogy neki több oka lenne alkoholizálni, csak éreztem.
-Francba...pedig kezdtem élvezni a társalgást a titokzatos idegennel. erre bedobsz itt nekem egy nevet...
Sóhajtva rázom meg a fejem, de aztán elfogadom a kezet.
-Jared. Hogy örvendek-e azt még meglátjuk.
Halványan rámosolygok, aztán visszafordulok az italomhoz, és meglepve veszem észre, hogy üres a poharam, és az üveg is eltűnt a pultról előlünk. Gyanakodva kezdek el körülnézni.
-Te csináltad ezt...? Vagy én felejtettem el hova raktam?
Ott mondjuk elvileg még nem tartok, de jobb nem elbízni magunkat ennyi pia után.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Szomb. 31 Dec. - 12:04

*Kétség kívül szórakozhatnék mással és, ugyanakkor valóban rég éreztem magam ilyen jól, mint most. Ez persze lehet azért is, mert őt nem sajnálom, nyugodt szívvel szórakozom vele, hozom rá a frsázt, pedig ez nem szokásom. Talán nem sajnálom, nem olyannak néz ki, akit szíven üt az efféle dolog.
Hát hoznám is fel az épphogy éledő szadista hajlamaim, de ő már megelőz, így nekem csak annyi marad, hogy elégedett mosollyal az arcomon bólogassak.
- Ne tégy úgy, mintha belém látnál, mintha ismernél. Mert nincs így - ingatom a fejem, kissé már-már rászóló hangsúllyal intve. Lehet, hogy valamikor tényleg az a fajta jókislány voltam, amire ő gondol. De az idők változnak, változom én is, még ha az a bizonyos elmebetegség még nem is uralkodott el rajtam. De hát, ami késik nem múlik, ugye?
- Ha nagy szavakkal akarnék dobálózni, azt mondanám, hogy a képzeletben minden happy és tökéletes lenne. Már pedig nem az, szóval ez csak a valóság lehet - tolom el egy fanyar mosoly kíséretében a teli töltött poharat magam elől.
- Ugyanakkor inkább azt mondanám, érzem. Még érzem, még meg tudom különböztetni. Persze ahogy minden telepatát, úgy engem is fenyeget a veszély, hogy egyszer elvesztem a kontrollt a dolog felett. De akkor meg már nem mindegy?! - kuncogok fel, még is csak belekortoylva még egyet az italba, amit aztán újabb lendülettel tolok el. Magam sem tudom, mit akarok vele. Meginni, csak hogy lássa, bírom, és ráadásul jó részegre döntve magam, vagy inkább megmaradva a józanság talaján eltűnni.
- Nem fogadok magam ellen. Hülye azért nem vagyok - rázom a fejem kuncogva. Eh, ha mesélni kezdenék alán igencsak elcsodálkoznak. Sok mutáns csak a mindennapi életet éli, legfeljebb kis részben használva ki erejét. De ahányféle szarba én keveredtem a suli okán... Tuti én viszem kettőnk közül a pálmát.
- Egyébként Tati vagyok - nyújtom a kezem szinte már barátságosan, hisz a bemutatkozásig még mindig nem jutottunk el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 23 Dec. - 18:13

Vállat vonok a kérdésére. Ellenállhatatlannak éppen nem hiszem magam, de vagyok olyan jó pasi, mint ő nő, ami azért nem rossz. Sőt, ha jobban belegondolok, nekem még priuszom is van, az pedig, hogy ettől jobban, vagy kevésbé vagyok vonzó már csak ízlés kérdése.
-Csak azt hiszem, hogy jobban szórakoztat a társaságom, mint bármi az elmúlt időben. És nyilvánvalóan lóghatnál mással is, ha akarnál...
Hátra sandítok, a fiúra, aki már akkor is szúrós szemmel nézett minket, amikor elmentünk, és most is eléggé egyértelmű mit gondol, csak eddig úgy tettem, mint aki nem vette észre.
-Kár, hogy csupán azért élvezed a társaságom, mert eléggé szadista hajlamaid vannak.
Felhajtom a második poharam, aztán újra töltöm az üvegből, amit az egyszerűség kedvéért kikértem, majd ha ő továbbra is csak szagolgatta a sajátját, azzal sem törődve színültig töltöm a poharát. Akkor neki legyen dupla.
-Először megmentettél, szóval nem hiszem. Aztán lehet csak túl jó színésznő vagy, de az elmebeteg szadista álarc alatt szerintem te tipikusan jó kislány vagy. Na persze, ez is olyan dolog, amire nem lehetek hatással, szóval nem érdekel.
Aztán elgondolkodva nézek bele a piámba, melyben csak a képzeletemben látom a saját tükörképem, és kicsit megmozgatom örvényt formálva, hogy pont ne löttyentsem ki.
-Te honnan tudod, hogy bármi valóságos az életedben?
Aztán csak kuncogok a kérdésére, és kiteszek egy ötöst az asztalra.
-Rengetegszer. De fogadok veled egy tequilában, hogy kevesebbszer voltam életveszélyben mint te.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Vas. 18 Dec. - 8:19

*Apró mosolyt csal arcomra kicsúszó káromkodása. Hogy miért akarok szinte már tudatosan az agyára menni? Magam sem tudom, de legalább végre egy estén jól szórakozom. legalább is kezdek jól szórakozni.
- Roppant ellenállhatatlannak hiszed magad, ugye? - vonom fel a szemöldököm intő szavaira. Miért hiszik azt a férfiak, hogy a szex a minden? Hogy az italra foghatják gátlástalanságukat, lerázva magukróla felelősség láncait?
Ugyanakkor még is, talán a szavak hatása, talán maradt még némi józan eszem, nem hajtom fel az erős italt mint ő, csak bele-belekortyolok, igyekezvén enm elbőgni magam. Mármint a pia okozta torokkaparás okán, nem pedig más miatt.
- És mi van, ha pont most nyúllak le egy csomó pénzzel? - döntöm oldalt a fejem, mosolyogva, felcsillantva a régi Tatjana bűbáját, cukiságát, ösztönösségét, mit Ő annyira szeretett. De h ogy múlhatott el? Mitől változott? Miért nem Ő van most itt?
- Hányszor próbáltak már elpáholni a túlzott magabiztosságod miatt? - firtatom szinte már baráti hangban, újabb apró korty whiskey-vel mérgezve szervezetem. Ej, ha jóanyámék most látnának...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Hétf. 12 Dec. - 16:40

A kocsma füsttől bűzös levegője megkönnyebbüléssel tölt el, mintha épp most buknék fel a jeges víz alól nagyon hosszú idő után, végre egy olyan helyen, ahol nincs a fejem felett jég. Bármennyire is dögös, a végére kezdett a csaj közveszélyes lenni, és bevallom, kicsit boldog vagyok, hogy innentől valaki más problémája lesz.
-Ó, az ég szerelmére...
Halkan káromkodom egyet magamban, de aztán teljesítem a kérését, elvégre, én nyitottam azzal, hogy meg akartam hívni valamire. Szóval ilyen az, amikor teljesül a kívánságunk, és nem vagyunk felhőtlenül boldogok tőle. Viszont akkor már Whiskey-t rendelek neki is.
-Talán mondanom sem kell, de nem vagyok úriember. Ha bepiálsz, és az ágyamban kötsz ki, magadra vess.
Eddigre megkapjuk a két pohár italt, én pedig a magamét azonnal fel is hajtom, és kérem is a következőt.
-Egyébként, fogalmam sincs. Nem tudhatom ezek után, mi a valóság, de mit izgassam magam amiatt, amit úgysem deríthetek ki? Amiatt sem aggódom, felkel-e holnap a nap, vagy az oroszok fogják, és szétlőnek mindent. Ebben a konkrét helyzetben meg...
Megkapom a következő pohár whiskey-t, és már emelem is a poharam felé, egy fanyar mosollyal.
-Én igazinak érzem az ízét, és a hatását is. Ha mégsem igazi, akkor most spórolsz nekem egy csomó pénzt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Szomb. 10 Dec. - 11:34

*Meg sem lepődöm mikor felpattanva nekem jön, a falhoz présel. Láttam már ilyet, nem egyszer és nem utoljára. Félsz nincs bennem, hisz bármikor tehetek a dolog ellen, láthatja is tekintetemben a rezdületlenséget, máűr-már unalmat, mintha nem érdekelne, ujjai szorosabban fognak-e rám, eltörve a gégémet.
És nem is teszi, gyáván visszakoz, mintha maga is megrettent volna saját indulataitól. Illetve csak ő lenne, én már semmin sem csodálkozom.
- Miből gondolod, hogy az az alkohol tényleg létezik? Miből gondolod, hogy újjászületve a valóságba csöppentél, idegen? Talán maga az élet is csak egy csalfa vízió, mit csak mi hiszünk, hogy irányíthatunk? - kiáltok utána, ahogy a kocsma felé lépked ismét. Babonázom tovább vagy ez már a valóság? Ki tudja? Nekem kéne, de mi a garancia rá, hogy elszabadulhatok a saját világomból, hogy nem könnyebb az egészet ekként megélni, mint a valós valóságot elfogadni a fájdalommal és a keserű csalódással együtt?
- Fizess nekem is egy italt - lépek még is mellé, hirtelen hangulatingadozásaimmal talán megfejelve amúgy sem jó véleményét. De kit érdekel már?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Hétf. 5 Dec. - 17:34

Kezdek egyetérteni vele. Tényleg nem tennék jó lóra vele, sőt, egyre inkább az az érzésem, hogy kellemesebb társaság lett volna a csapat részeg, vagy legalábbis kevésbé fájdalmas, ha ez így megy tovább.
-Utálom...
Csupán ennyivel jellemzem, hogyan viszonyulok a bezártsághoz. Hogy rács mögé, a pincébe, vagy éppen csak a szekrénybe, az mindegy, eddigi tapasztalatim alapján nem sok okom volt megszeretni, és nem is szoktam jól reagálni rá. Most sem fogok, bármennyire is próbálom megállni, hogy elveszítsem a fejem. Ha őszinte akarok lenni, igazándiból már mindegy is.
-Eressz ki, vagy te fogsz fulladni!!!
Fenyegetésem persze nélkülöz minden logikát. Amíg bezárva tart aligha árthatnék lenni, ő ugyanakkor... A hideg víz nem zavar, és esküszöm, még segít is lenyugodni. Hiába, ha racionálisan tudnánk gondolkodni, nem fóbiának hívnák. Ez persze nem azt jelenti, hogy amikor elfogy a levegő, nem kezdek el újra pánikolni, de levegő híján ezt már csendben teszem.
Ahogy szabadulok, válasz helyett felpattanok, és egész testemmel a falnak szegezem. A kezeim is megindulnak a torka felé, hogy megragadjam, de végül nem szorítok rá, csak ott állok vele szemben fújtatva, összeszorított fogakkal, gyilkos kezeimmel a torkán. Végül visszahúzom őket. Nem vagyok éppen jó ember, s ha az lennék sem biztos, hogy nem érdemelné meg, de...nincs értelme harcolni.
-Nem...
Eleresztem a nyakát, de még mindig a szemeibe nézek, egészen közelről, igaz már kissé kevésbé forognak vérben a szemeim.
-Azt hittem túl kedves lány vagy a magamfajtához. Tévedtem...
Aztán elhúzódom tőle, és megindulok vissza a csehóba.
-És mégiscsak korán van hazamenni józanul...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Vas. 4 Dec. - 19:50

*Valami ilyesmi. Legalább is úgy gondolom, ez az oka, hogy ilyen "jégkirálynő" lettem. Mert valahol találóak szavai, még ha önmagát cenzúrázza is.
- Szerintem nem tennél jó lóra velem - mosolyodom el szomorkással gúnnyal. Nem mintha csúnya lenne a srác, vagy nem válhatna vonzóvá a szememben. De vannak azok a béklyók, mit az ember kételen levedleni, még ha meg is érdemelnék.
- Tán nem bírod a bezártságot? - kuncogok fel vérfagylalón, előrébb dőlve, mintha csak jobban akarnám látni, mintha nem akarnék egyetlen pillanatról sem lemaradni.
És csak nézem, ahogy lendül a láb, és bár a kezek masszív felületen támaszkodnak, a láb akárha levegőt rúgna, van és nincs akadály, látja, átlépni nem tudja, de az erőszak sem megoldás.
- Vagy van, amitől jobban félsz? Mondjuka fulladás? - kérdem, ismét hátradőlva, miközben a kalickába víz zúdul,a kárha felhőszakadás lenne, de nem látni a felhőket, ahogy az üvegek tetejét sem, mintha nem is lenne, mintha az égig érne. De úgy telik a kalit, hogy egyértelműen nem természetes, már nyakig betölti a helyet és halad feljebb, ellepve a bent küzdőt, elnyelve, besötétedve, elnyelve fényt, érzést, tapintást. Az anyaméh talán az lehet ilyen.
Ám mielőtt a pánik teljes lehetne, mielőtt az ember agyilag fulladna meg, kihúzzák a dugót, egy levegővételnyi idő alatt tűnik el minden, tényleg egyetlen, hisz a szenvedőnek másra most nincs igénye.
És ott támaszkodom egy falnak, alig pár lépésre a kocsmától, amit elvileg rég elhagytunk, szomorkás kíváncsisággal lesve a földön fekvőt.
- Még mindig ugyanaz a véleményed?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Szomb. 3 Dec. - 14:15

-Szóval, ez történt veled? - Kérdem halkan, rá sem nézve, mikor a harmóniáról beszél, és az unalomról, vagy valami ilyesmiről. - Úgy értem, kedves csajnak tűnsz, nem hiszem, hogy magadtól vagy ilyen...jégkirálynő az túlzás, de a hidegség a nemes vérvonal az adott.
Közben kihasználom, hogy végre nem ellenkezik minden közeledésem ellen, bár igaz, hogy nagyjából sejtem, hogy valójában egyáltalán nem érek hozzá. Nem tudom miből, ez leginkább csak megérzés, de ugyanakkor, ha érezné a kezem, már tuti félreütötte volna, vagy hátrébb áll, vagy valami ehhez hasonló, akárcsak korábban.
-Szerintem ki tudod találni. Mármint, ne gondolj rosszra, csak arról van szó, hogy nagyon tetszel, és nem bánnám, ha nem ma látnálak utoljára, annyira azonban nem vészesen őrült a helyzet.
Szívesen követném, és leülnék mellé a kanapéra, fogak ide vagy oda, ám megvan a saját problémám. Tenyeremmel próbálom távol tartani a falakat, és láthatóan kezd egyre jobban zavarni a növekvő bezártságom.
-Na jó...ez már tényleg eléggé gáz.
Próbálom megőrizni a hidegvérem, de nem megy valami könnyen. bezárva, védtelenül, miközben néznek. Ez már kezd sok lenni, és bár nem gondolok rá, nagyon is ismerős. Kívülről közel sem tűnök annyira vészesnek, mint amilyennek érzem magam, de hűvös nyugalmat akkor se várjon most semmi.
-Szerintem még így is elég dögös vagy...de azért kiengednél???
A következő pillanatban már nem bírom megállni. Előre lendülök, és az egyik tenyeremen megtartva magam páros lábbal rúgok az előttem lévő üvegbe, hogy kitörjem azt...vagy legalábbis oda, ahol az üveget látom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Kedd 29 Nov. - 9:06

Számításom? Nem volt itt semmi tudatos, abba a koszos csehóba sem azért mentem, mert számításaim voltak. A lányok hívtak, én pedig nem akartam még hazamenni az üres lakásba. Ahogy az sem volt számításba, hogy egyáltalán szóba állok valakivel, hogy kimentem az irháját a szorult helyzetből és még sétálni is indulok vele. Semmi sem volt számított vagy tudatos.
- A harmónia sem minden... Az is tönkre mehet, vagy épp az ember agyára. Vagy egyszerűen csak a változások őrlik fel. Nem mintha veled bármit is terveznék, szóval nem hiszem, hogy a témának túl nagy jelentőséget kéne tulajdonítani - vonom meg újfent a vállam, mert tényleg csak véletlenek sorozata az, hogy most itt vagyunk.
És közben teszem amit teszek, mutatványozom, ahogy egyesek mondanák, és átkerülök a tükör túloldalára. Illetve nem is tükör az, hanem üvegfal, csupán a mögötte sejlő homály tette azzá.
Kíváncsian, érdeklődőn figyelem a kinyújtott kezet, mi egyértelműen üveget érint, kemény, hűs falat, érintve rátetsző alakom, de engem még sem. Ennyi talán megengedett.
- Megérem? Mert mit vársz ettől az egésztől? Megér-e ekkora őrültséget az egész? - kérdem, hátrálva pár lépést, míg el nemérem azt a különösen vicsorgó kanapét, sértetlenül foglalva helyet rajta.
És míg én elhelyezkedem, addig ő különös csillogást észlelhet a szeme sarkából, fordultában tűnhet fel, ő az, ki valójában üvegkalitkába záródott, és a falat is mintha egyre közelednének, szűkítve a helyet, körülfonva lassan alakját. Ám hiába ellenkezik, tesz bármit, azok mintha törhetetlenek lennék, sértetlenek bármit tesz is, míg én csak ülök, akárha páholyból nézném az előadást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Hétf. 28 Nov. - 18:03

Mint valami átkozott úriember, magamba fojtom a megjegyzést ami a fekvő helyzet hallatán jut az eszembe, és csak bólintok arra amit mond. Kezd összeállni a kép, bár igazándiból eddig is sejtettem, mi történhetett vele. Szomorú, de nem túl meglepő. Egy ilyen szép lány általában akkor kezd egy magamfajtával, ha bosszút akar állni valakin. Úgy tűnik erre a célra elsőosztályú vagyok.
-Nos, örülök, hogy eddig megtaláltad a számításod velem.
Még mosolygok is rá egy pillanatra az üveg tükörképében ,de aztán megint megszökik előlem. Kemény dió ez a csaj az biztos. Kezdem is érezni, hogy fel kéne adni.
-Viszont, lehet jobban járnál valaki értelmesebbel, vagy kedvesebbel. Én csak azt tudom garantálni, hogy az agyadra fogok menni.
Hogy ez mennyire kölcsönös, arra inkább nem térek ki. Nagyon egyébként, sőt, az is lehet, hogy már megint ő vezet néhány arasszal. Összeráncolt homlokkal figyelem a mutatványát, amivel simán elvonja a figyelmem a kanapéról, és most már csak azt nézem, ahogy a két dögös barnából hirtelen egyetlen egy lesz, és még az is a tükör rossz oldalán.
-A szerencse elég béna kifejezés....és a bizakodás sem az én stílusom. Inkább csak mérlegelek, hogy a következő őrültség megéri-e a kockázatot.
Tőlem szokatlanul kissé bátortalanul nyúlok az üveg felé, hogy az ujjamat végighúzzam a tükörlány arcán, megsimogatva üvegbörtöne által közvetve őt, de gyakorlatilag egyáltalán nem érintve. Nem nagy szám, de így legalább a kezem sem tudja félreütni kivételesen.
-Ha tényleg halálos is vagy, Te akkor is megéred a veszélyt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Hétf. 28 Nov. - 16:59

Számít? Számít.. Azért jó tudni, hogy még van némi vonzerőm a külsőmön kívül, hogy cinizmusom és némi megkeseredettségem nem halványított el teljesen. Nem mintha különösebben tetszelegni akarnék én bárkinek is.
- Szerintem a fekvő helyzet egy terápián nem feltétlen lazít el, sokakban feszültséget, kényelmetlenséget hoz elő. Egy kocsmárossal, a széken gubbasztva is legalább olyan könnyedén öntöd ki a lelked. A lényeg, hogy ismeretlen legyen, hogy ne kelljen attól tartanod, szembejön veled az utcán - vonom meg újfent a vállam, már-már bocsánatkérőn épp, hisz megint csak. Pedig nem is ittam sokat. De ki tudja, talán most inverzként én használom fel őt, hogy kibeszéljem magam, egy idegen, akivel utána sose találkozom.
- Bárki, akinek tetszik - mosolyodom el, bár ahogy túl közel lép, ahogy tarkómon érzem a leheletet összerázkódom és lépek egyet oldalt.
- Mindenre kell válasznak lennie? Olykor nem mérlegelünk és nem gondolkodunk, mielőtt döntést hozunk. A legnagyobb előnyöd az, hogy egy csipetnyi hasonlóság sincs bennetek - teszem még hozzá, már-már ijesztőn sejtelemesen. De arcomon egyetlen izom se rezzen, nem mosolygok, nem viccelődöm. Érzek még egyáltalán?
- Talán igen... Talán egy fekete özvegy vagyok magam is. Olyan tudatlanul, olyan bátran kezdeményeztél. Ennyire vakon hiszel a mázlidba, mi? - nevetek fel, karbafont kézzel figyelve a tükörképét az üvegben, majd a sajátom, mi lassan beleolvad az üvegbe, hogy aztán, akárha tükörképem kapott volna életre, a másik oldalt eresszen el, szembe állítva vele, üvegkalickába zárva engem. Vagy őt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Hétf. 28 Nov. - 16:49

-Gondoltam minek ragozni a nyilvánvalót. - Mosolyogva vonok vállat, és bár nem állítom, hogy nincs benne igazság, de azért hallhatja, hogy nem mondom teljesen komolyan...inkább csak javarészt komolyan. Nem akarom, hogy itt helyben vetkőzzön le na. - De, ha ez számít valamit, úgy érzem te ruhában is le tudod kötni az ember figyelmét, és nem feltétlenül csak a külsőddel.
Aztán megvonom a vállam. Nem vagyok én mutánsológus, hogy tudjam neki erre a választ, egyszerűen csak tudom, hogy sosem voltam sem ennyire szerencsés, sem pedig ügyes, hogy bármelyik meg tudja magyarázni azt, amire képes vagyok. Egyszerűen csak tudom m i vagyok és kész. Beszéd helyett inkább mögé állok, amíg ő a kanapékat nézi.
-Előbb épp mondani akartam, hogy ha sokat lélek búvárkodunk még, akkor szükségünk lesz egy olyanra...
Ezúttal nem érintem meg, épp csak belépek az aurájába hátulról.
-A csók után be akartam mutatkozni, csak ugye a mini agyrázkódás szétszórttá tett és....de fura....annak a kanapénak olyan a mintázata, mintha fogai lennének. Ki vesz ilyesmit?
Összeráncolt homlokkal nézem az ülőgarnitúrát. Nem sok mutánst ismerek, így alapvetően nem szoktam képességekre gyanakodni, ha valami közepesen furát látok. Lehet ideje lenne rászoknom erre?
-Miért jöttél velem amúgy hmm? - Kérdem, egész közel hajolva hozzá, majdhogynem a fülébe súgva, ám nem tudok erre koncentrál. Az a bizarr kanapé minduntalan a figyelmem középpontjába kerül. - Na jó...esküdni mernék, hogy az a vacak rám vicsorított az előbb....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Hétf. 28 Nov. - 16:31

- Mondd ki bátran, hogy legszívesebben Éva kosztümben látnál, csak hát nem akartad ezzel kezdeni - fintorgok rá vigyorogva, mert lehet, csak én sarkalasítom ki a tipikus férfi viselkedést, felruházva vele őt is. De hát nah.. a csók után mi másra asszociálhatnék?
- Aham.. és ha ennyire jellegtelen a képességed, miből gondolod, hogy valóban az? Nem lehet, hogy csak te vagy a világon a legmázlisabb ember? Ez még nem feltétlen jelenti azt, hogy _magadfajta_ vagy - ismétlem újfent az általa használt szót, mintha attól tartanánk, lesben áll megannyi ellenfél, kik nem szimpatizálnak velük. Mert tudom, vannak olyanok, vannak, akik tudnak a létezésünkről sé nem nyertük el a tetszésük. A professzor nem véletlen tart olyan nagy óvintézkedéseket a birtokon.
Közben persze nem csak a szám jár, lépkedek, jobb a bal után, majd újra. Még ne tudom, merre megyünk, megyünk-e valamerre egyáltalán. nincs cél, nincs következő csekkolópont. Csak bele a világba. Vagy még sem?
Nicsak, egy újabb bútorbolt. És újabb piros kanapék fehér szegéllyel. Mint a fogak.
Halk kuncogással nézem a kirakatot, ujjaimmal érintve hűs üvegét, egy pillanatra beleveszve a félhomályos megvilágításba.
- Miből gondolod, hogy nem nyíltam meg? Honnan veszed, hogy nem engedtem-e már is nagyobb belátást, mint azt hinnéd, vagy mint azt sokan gondolnák? Hogy lehetsz olyan magabiztos, mikor azt sem tudod, mire vagyok képes.. Még a nevem sem tudom...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Hétf. 28 Nov. - 16:01

Halkan horkanok fel a kérdésére, elfojtva ezzel egy apró nevetésfélét. Úgy tűnik kezdjük megszokni egymást...vagy legalábbis megtaláltuk hogyan lehet szórakoztató a másik jelenléte. Érdekes, milyen gyakran jövök ki könnyedén azokkal, akik mókásnak találják az epés beszólásokat.
-Tudod, ezen most megsértődhetnék, de a helyzet az, hogy én is jobban örülnék egy olyan fátyolnak, amiben nem látszik az arcom. Téged inkább néznélek meg hamupipőke kosztümben....szigorúan éjfél előtt persze.
Követem a tekintetét, aztán megint felhorkanok. Hát persze, kanapék. Sejthettem volna. Sokáig viszont nincs időm a bútorboltokkal foglalkozni, mert őt valamiért nagyon érdekli a gyermekkorom. Ezt most még lenyelem, de ha rátérünk a szüleimmel való kapcsolatomra is, tényleg megfontolom, hogy lelépek bármennyire is dögös. Mondjuk lehet az árvaházból ítélve csak feltételezni fogja, hogy semmilyen....hát remélem.
-Persze. Ne érts félre, ezt úgy mondom, hogy tudom, másnak gáz lett volna, vagy gáz is, de ami engem illet....a képességem nem jár testi elváltozással, vagy nem látszik, ha használom akkor sem borzalmasan látványos, és az igazat megvallva, ha nem lenne majdnem mindenki ilyen tunya ebben az országban, lehet sosem veszem észre, hogy más vagyok.
A monológom után én is meglátok egy kirakatot, csak én egy játékboltét. Azonnal el is kapom a tekintetem, és inkább előre nézek.
-Egyébként is kívülállónak éreztem magam, mert azzá tettek. Ha szemen tudtam volna dobni őket 100 méterről akkor is, legalább nyugtom lett volna...viszont kezdem úgy érezni, hogy az egyikünk nem nagyon akar megnyílni, és bármilyen fura, ez kivételesen nem én vagyok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Hétf. 28 Nov. - 12:35

- Szerintem nem csak a pszichorizsával lehet egymás agyára menni. Vagy.. azt ne mondd, hogy még sose beszélgettél egy lánnyal - vigyorodom el, bár kissé gonosz-gúnyos mosoly ez. A srác nem olyannak tűnik, mint aki most szabadult valami kolostorból, és a kocsmai kilépője sem arra utal, hogy félénk lenne. Persze tudom, pasiként bőven lenne ötlete, mivel tölthetnénk ki az időt, de akkor sajnos nagyon kell majd tévednie.
A szavaim kiforgatásán és lebékázásomon csak mosolygok, noha nyugodt szívvel fel is kaphatnám a vizet. De nem, valahol igaza van, mióta a herceg a légörvényével elsepert én lettem a béka, aki várja a megváltó csókot. Csak hát az adó személye nem mindegy.
- Szerintem ritka ronda hercegnő lennél. Persze vannak sűrű szövésű fátylak - vigyorgom továbbra is gonoszkásan, bár tekintetem nem rá szegezem, hanem a járdát nézem, a mellettünk elhaladó kirakatokat figyelem.
Nicsak, egy bútorbolt.. és milyen érdekes az a piros kanapé. Hm.. micsoda éles fantázia! Milyen gyorsan halad a kor, az ember fejében megfogan egy ötlet és ím, valaki már meg is alkotja. Hm.. és milyen meglepő, hogy egy efféle környéken ennyi a bútorbolt, bár be kell valljam, a kínál elég hasonlatos. De lehet, egy a beszerző. Bár az a fotel elég hívogató, az ember szívesen beleülne, és beleragadna. Szinte látom, miként záródnak össze a puha párnák, elnyelve rabjukat.
- És vajon gyermekként, főleg abban a zárt-zavaros világban képes lettél volna megbirkózni a másságoddal? Á, hagyjuk - legyintek is azonnal, hisz épp az előbb mondta, az agyára megyek a pszichodumámmal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Szomb. 26 Nov. - 11:58

-Köszönöm - mondom, enyhén előre döntve a fejem a szinte bókra vagy mire - így viszont sajnos jobban hozzáférsz a csontjaimhoz. Na mindegy, ha azt mondod megmaradsz, én elhiszem.
Kezd fura lenni ez a lány. Amíg egymás mellett haladunk komolyan mérlegelem, mégis mit gondoljak róla. A cinizmusa bejön, és kétségtelenül gyönyörű, azt viszont nem tudom eldönteni, hogy vajon józanul is a legkisebb ingerre képes szociológia órát tartani egy lélegzettel, vagy csak a pia hozza ki belőle a bölcset. Mindemellett akárhogy is próbálja elrejteni, egyértelműen egy végtelenül kedves, jószívű lányról van szó, ami miatt sajnos hosszú távon biztosan nem vagyunk kompatibilisek egymással.
-Vedd úgy, hogy szóltam - jegyzem meg halkan, de aztán hozzáteszem - de, ha nem mehetünk egymás agyára, mit fogunk csinálni egész este nem igaz?
Zavarba hozni nem fogom mondjuk az biztos. Éles a nyelve azt meg kell hagyni.
-Nem nagyon tettszik ez a hasonlat. Neked még jól állna a zöld, de én hogy néznék már ki egy tiarával a fejemen? - Sajnos valamiért mindent elképzelek, amit mondok. Mások úgy mondanák, vizuális típus, de alapvetően rühellem a másokat, szóval hagyjuk. - Talán ha olyan szép hosszú hajam lenne mint neked Breki...
Ami az agytúrkászt illeti, sosem volt szerencsém egyhez sem. A legközelebbi az a kocsmáros volt, de kétlem, hogy neki lett volna diplomája, és mellesleg, mennyire lehet ijesztő valaki, akitől pénzért kaphat italt az ember?
-Talán egy húsevő kanapé, ami Vénusz légycsapója stílusban nyomja...
Ami a börtön, és árvaház dolgokat illeti, a többi témához képest szokatlanul csendben álltam a dologhoz, de ugyanakkor, megfutamodni sem volt kedvem a dolog elől, és a szokásos magabiztosságot mellőzve a hangomból halkan jegyzem meg:
-Eléggé nyeszlett fiúcska voltam...és elég szerencsétlen. A fél karom odaadtam volna a tinikori "mázlimért", az idő felében úgyis gipszben volt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Szomb. 26 Nov. - 8:21

- Azért nincs annyira vastag bőr a képeden, hogy ne éljem túl - fintorgok a már-már barátságosnak hangzó kérdésre. És sóhajtok is azonnal, nem voltam én mindig ilyen kekec. Azt hiszem, valamikor el kéne mennem Leah-hoz, ő talán visszaráz a régi kerékvágásba, vele nem tudnék ilyen lenni. Igen, valamikor szerét kéne ejtenem a látogatásnak...
Mert hát érzéketlen sem voltam ennyire, hisz hiába próbál a lelkemre hatni hányattatott sorsával, egy szikra sajnálat se fut végig az arcomon.
- Mondom, kevésbé feltűnő mód élnek. Ami pedig a lelencet érinti... Nem biztos, hogy egy olyan zárt közösségben pont a kirívó a jó. Legalább is nem ilyen értelemben. Az elhagyott gyerekek tele vannak kisebbrendűségi érzéssel, félelemmel, és sokszor csak a fizikai erőfitogtatás hat. Mivel mint tapasztaltuk, a képességed nem védi ki az ütést, ebben a témában nem nyertél volna. Tehát a másság kiközösítést jelentett volna az amúgy is kitaszított világban - motyogom, magyarázom, majd zavartan végig is túrok a hajamon ujjaimmal. Eh, ez is olyan Gabe-es mozdulat.
- Bocs.. szólj rám, ha már az agyadra ment a pszichológia.
És bár épp az enyhülés felé hajlanék, következő beszólása már újból gúnyt varázsol az arcomra.
- Tudod a remek smároláshoz olyan partner kell, aki ki is tudja hozni azt. A béka mindig csak béka marad, hiába próbálkozik a királylány - vonom meg a vállam újfent, félő lassan ficamos lesz.
És még is enyhülök, mint aki érzelmi hullámvasúton száguldozik, még el is nevetem magam. Veszélyes kisugárzásom? Bár van benne valami, hisz remekmedúzaidomár lehetnék. Hess-hess...
- Agyturkász vagyok, leszek. Lehet-e valami ennél fenyegetőbb?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 25 Nov. - 17:42

A mogyoróvaj említése jól hallhatóan megkordul a gyomrom, de úgy, hogy szinte visszhangzik itt az utcán. Jó tudni,hogy vannak dolgok, amik elsőbbséget élveznek a hölgy fekete humoránál.
-Egyben vagy? - Kérdem, a cigi parázsló végével a keze felé mutatva egy pillanatra, aztán megint beleszívok. Próbálom nem magamra venni a beszólásait, elvégre ennyi még jár neki, szerencsére azonban arról nem szól a fáma, hogy nem felelhetek neki gúnyosan, főleg mert nagyon úgy néz ki, hogy a kapcsolatunkban ez a normális. Megindulok mellette az utcán, hogy végre magunk mögött hagyhassuk a késdobálót és amikor befejezi a monológját én is pont a cigim végére érek, és egy hanyag mozdulattal pöckölöm bele a maradékot egy kukába.
-Vagy lehet a börtönbe kevesebben kerülnek be élve...nekem legalábbis nem tűnt fel ott az évek alatt senki. Az árvaházban szintén én voltam az egyetlen...bár ott lehet népszerűbb lett volna egy magunkfajta.
Felé sandítok. Kíváncsi vagyok, mit reagál erre. Majdhogynem nyilvánvaló, hogy ő is közénk tartozik, de teljesen egyértelműen ezt még nem mondta ki, ahogy azt sem, hogy mire képes. Bár, lehet egyszerűbb lenne csak megkérdezni tőle...
-Szóval, te mit tudsz? Arra már rájöttem, hogy nem szuper smárolás a képességed, és nem is emberfeletti erő szerencsére, viszont van egy olyan...veszélyes kisugárzásod. Kíváncsi vagyok miért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 25 Nov. - 16:42

Hm, érdekes. Hát még sem olyan mázlis? Vagy koncentrálnia kell? Persze meglehet, én vagyok a zavaró tényező, Gabe-nek is edződni kellett kicsit. Ahogy nekem is az ő utazásaihoz. Na de hess csúf gondolatok.
- Örülj, hogy nem csináltam mogyoróvajat a golyóidból - dörgölöm a tenyerem a nadrágom szárához, mert azért volt benne lendület, én pedig nem szoktam pofozkodni, szóval zsibong rendesen. De hát még se hagyhattam szó nélkül, azaz tett nélkül, mert kétlem, hogy a szép szóból értett volna. És az fele ennyire se lett volna hatásos.
A cigit ugyanakkor elhárítom, odáig még nem süllyedtem, elég a pia. Inkább szavaira figyelek, na meg a kabalaként leszerepelt golyó röppályájában. Annyi féle képesség van, annyi minden lehet, hogy nem tudnám egyértelműen megfogalmazni gyanakvásom. Vagy inkább sejtésem. Ezek szerint nem csak az olyan pasikat vonzom, akik utána cserben hagynak...
- Ha a mázlid mellé némi ész is párosult volna tudhatnád, hogy egy _magadfajta_ tudhat róla. És hogy nem vagy te olyan kivételes, mint hinnéd. Több száz _magadfajta_ van, legfeljebb ívesen kerülnek. Vagy van annyi eszük, hogy kevésbé feltűnő mód élik az életük.
Zsebre vágom a kezeim, majd lassan megindulok az utcán, egyelőre céltalanul. Végül is, ha csak a kocsma előtt akar ácsorogni, akkor teljesen felesleges volt kijönni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 25 Nov. - 16:31

Az arcom nagyot csattan. Ez jár annak, aki hagyja, hogy lefoglalja a figyelmét valami, vagy valaki más, amikor egyértelműen veszélyes sebességgel száguldó kézfejekre kéne figyelnie. Picit oldalra is rándul a fejem az ütés erejétől, aztán pedig lassan fordulok vissza felé, mint aki meg sem érezte a dolgot. Egyértelműen úri hölggyel van dolgom, hisz nem övön alul nyilvánította ki a nemtetszését.
-Áú...
A szavam halk, nem gúnyos, bár éppen annak is lehet venni. A lány összességében nem üt rosszul, sőt, mondhatni elsőosztályúan, de egy bőrön elnyomott cigarettacsikkhez képest ez igazán semmi. Erre a gondolatra kedvem is is támad rágyújtani, már villan is az öngyújtó a kezemben, és perzselődik a cigi a számban, utána felé nyújtom a dobozt, mintha mi sem történt volna.
-Egyébként...odabent igazad volt. Nem vagyok szerencsés. És ez a golyó sem...
Miután eltettem a gyújtót, a következő tárgy a kezemben az a kis kerek, amit el is hajítok a magasba, hogy aztán azt nem kevesebbszer, mint kilencszer pattanjon vissza a különböző felületekről, mielőtt ketté törne a fal élén, és mindkét fele belehullana egy kukába, csupán pár méterre tőlem.
-De te honnan tudsz ezekről? Úgy értem, a magam fajta nem szokta újságban hirdetni a létezését, és életem során ha három másikkal találkoztam...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 25 Nov. - 16:20

~Nocsak, ismeri az illemet~
Kétkedve vonom fel a szemöldököm, ahogy kitárja előttem az ajtót, ami kifelé sem nyikorog sejtelmesebben, mint befelé. De a belső oldalt legalább nem látták el humoros megjegyzésekkel.
Nagyot szippantok a kinti levegőből, nem mintha nem lenne szmogos, ehhez képest a birtoki levegőt palackozni lehetne, de akkor is kevésbé állott, mint a benti.
És bent is reked a levegő, meglepetten nyikkanok fel, ahogy hirtelen átkarol, hollywoodi stílben hátradönt, és.. lesmárol.
Meglepetten pislogok, nem épp szenvedélyes a csókom, mármint a viszonzás, még a szemem sem hunyom le, inkább kicsit olyan ez az egész, mint mikor az ember alig várja, hogy valaminek vége legyen.
És vége is szakad, végül is, neki is kell levegő, ám hiába kacsint, az én kezem zsigerből lendül, egyenest az arcát célozva. Meglátjuk, mennyi szerencsét hoz neki a suttyomban lenyúlt golyó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Hozzászólások száma : 19
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 25 Nov. - 16:14

A mutató ujjammal megállítom a golyót, és megrázom a fejem.
-Nem igazán hiszek a kabalákban...
A szemem sarkából viszont figyelem a csapost, és amikor elfordul, hogy valaki mást szolgáljon ki, mégis a zsebembe mélyesztem a golyót, aztán pedig ártatlanul mosolygok a barnára.
-Ugyanakkor, eddig bevált.
A kérdésére csak bólintok, bár őszintén szólva még én sem hinném el, hogy tényleg csak beszélgetni szeretnék vele, a hangjából ítélve pedig ő sem tartja ezt valószínűnek, szóval kicsit meglep, amikor rövid gondolkodás után igent mond nekem. Fel is pattanok a bárszékről, és kinyitom előtte a kocsma ajtaját, mint valami átkozott úriember. Mondjuk állítólag ezt az illemet azért találták ki, hogy ha kifelé menet valaki ránk akar támadni, a férfi útját állhassa ennek. Nem tudom ez igaz-e, de jelen pillanatban nagyon is találó.
Odakint a az éjszaka sötétsége, és a csillagos ég helyett a várost bevilágító millió neonlámpa fénye fogad minket. Nincs nagyon kevésbé világos, mint nappal, mégis meglepő mennyire gyorsan beesteledik újabban. Minden esetre mindketten láttuk már ezt épp eleget, s bár igaz, hogy nem így, hogy barna íriszeiben tükröződik a fényjáték, nekem mégis pont elég addig látnom ezt, amíg egy hirtelen mozdulattal átkarolom a derekát, és enyhén hátradöntve rabul ejtem az ajkait egy vad, lehengerlő csókban.
-Még egyszer köszönöm, hogy megmentettél odabent - suttogom aztán aj ajkaira, majd eltávolodva tőle rákacsintok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Irina Shayk
Hozzászólások száma : 531
Kor : 21TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   Pént. 25 Nov. - 15:26

- Hát akkor hajrá! - gurítom felé az emlegetett darabot, noha sejtem, a pultos nem nézi jó szemmel műveletünk, ahogy azt sem nézné, ha zsebre akarnánk vágni a golyót. Azon csodálkozom, hogy a biliárdosok még nem követelték.
- Látod? Mondom... - mosolyodom el gúnyosan a vonzásra. Na igen, ebből a srácból se nézek ki sokat. Hajaj, nagyon cinikus lettem. De hát ez van, ha az ember felnő, másként látja a világot. Már semmi sem olyan rózsaszín és gondmentes.
- Aha.. Tehát csak beszélgetni akarsz - nevetek el először jókedvűen, mióta beléptem erre a pucctalan helyre. Na persze. Lehet hogy cinikus, lehet hogy komor vagyok, de hülye nem.
Mintha csak magam vizualizálnám, szinte látom, ahogy Gabe karba font kézzel ingatja a fejét. Ha itt lenne, már tuti a derekam ölelné, így fejezve ki birtokhatárait. De nincs itt!
És hogy mit szólna, ha elmennék _beszélgetni_ egy idegennel? Tuti, hogy helytelen csóválná a fejét és rosszkedvűen pislogna. Istenem Tati, kezdesz bekattanni!
- Menjünk - hajtom fel hirtelen gondolattól azt a keserű mérget, mit kaptam, minden korábbi megfontolásom ellenére, majd intek Sammy-nak és kisétálok a kocsmából. Nincs mitől tartanom.. Nem mintha sok mindent veszthetnék...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Késdobáló korcsma és vendéglő   

Vissza az elejére Go down
 
Késdobáló korcsma és vendéglő
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Vendégszoba
» Vendéglista
» Vendéglista
» Vámpír vendégház

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: New York-