we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szer. 18 Okt. - 18:28

Adler nyaraló
by Aaron Adler
Szer. 18 Okt. - 15:08

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szer. 18 Okt. - 14:56

Hope Town - Eredetkutatás
by Adrienne Meyer
Szer. 18 Okt. - 14:45

Utak, ösvények
by Dakota Lincoln
Csüt. 12 Okt. - 8:22

Folyosók
by Wilmer Murtaugh
Szomb. 7 Okt. - 8:54

Bellamy & Felicity - Koccanás
by Felicity Phoenix
Csüt. 5 Okt. - 20:36

Four Seasons szálloda
by Jamie Cavenaugh
Vas. 1 Okt. - 19:15

Top posting users this month
Jeremy Carlson
 
Adrienne Meyer
 
Jamie Cavenaugh
 
Dakota Lincoln
 
Shosanna Webber
 
Mesélő
 
Casey Andrews
 
Felicity Phoenix
 
Kieran Boomer
 
Jean Grey
 
i'm here

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Hope Town - Eredetkutatás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 78
Kor : 29TémanyitásTárgy: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 22 Márc. - 21:10

First topic message reminder :


Ruby, Andie, Jeremy & RyanMásnap délután van, a kocsi végre döcög alattunk, megúszta némi horpadással, de már az aksi is rendben van. Túléltük azt a pokoli éjszakát, amely ha lehet, még jobban összehozott minket Rubyval. Megint kölcsönösen megmentettük egymás életét, már az sem érdekel, ha teszem azt tényleg a testvérem. Egymásra vagyunk utalva, és azt kell mondanom, ütőképes párost alkotunk. Még mindig meghökkenek, ahogyan olykor a legváratlanabb pillanatokban kezdeményez felém, talán én voltam túlságosan sokáig elszigetelve a nőktől az önként vállalt remeteségem miatt, ám nem engedi, hogy túlzottan engedjek az önsajnálatnak, és az ügyetlenkedésnek, sőt, mintha még előnyként is fogná fel, hogy ennyire vannak tartalékaim, és rá igenis oda tudok figyelni. Most, hogy magunk mögött hagytuk az őrült gróf és szektájának birtokát, nincsen más dolgunk, mint hogy átlépjük Hope Town határát. A városka jellegtelen, szinte csak egy főutca, néhány vegyesbolt, egy rendőrség, talán még valami városháza is lehet, mert ott magasodik egy két emeletes épület, annak tippelem. És feltűnik is a levélben említett Friendly Joe’s Pub, amely valami panzió lehet. Bekanyarodok elé a kocsival, és keresek egy üres helyet, hogy parkoljunk.
- Na akkor már csak ezt a Jeremyt meg Andie-t találjuk meg valahogy. Náluk keresztnév volt, de elképzelésem sincsen, hogy Gethin honnan tudhatta ezt tizenkét év távlatából.
– Nem akarom megbántani Rubyt azzal, hogy még abban is reménykedek, hogy a két új társunk talán többet tud majd az ügyről, mint amit ő tudott. Igenis meg vagyok elégedve azzal, ami kettőnk között kisült, végtére is nem baj, hogy nem az apját találtam meg. Jobb ha hasonló korúak vagyunk. Ráadásul különböző neműek. Így tudunk igazán csak nagyot alkotni. Azért most mégsem fogom meg Ruby kezét, ugyanis nem tudhatjuk, hogy mit várhatunk a két idegentől, valahogy a magánügyünknek tekintetem, hogy van köztünk valami. Nem titkolt izgatottsággal lépek be a panzió ajtaján, még csak azt sem tudom, hogy kiket keresünk.
- Na mi legyen? Kérdezősködjünk?
– Vetem fel az ötletet, de akár meg is ebédelhetünk, vagy az már lassan vacsora? Most a női találékonyságra bízom magamat, legalább lesz kit hibáztatni. Ez a pasi mentalitás.ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 78
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 22 Május - 12:07


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

A társalgás elején még úgy érzem, hogy szívesen átölelem Rubyt, mert ha a másik páros is kifejezi, hogy együtt vannak, de az nekem igenis zavaró, hogy a lány ennyire szabadszájúan méltatja, hogy mi van köztünk. Még nevetgélek, de aztán amikor felmerül, hogy Ruby hogy érne Jeremy meztelen felsőtestéhez, meg olyan pillantást vet rám, hogy ne akarjam kisajátítani, akkor már értem, hogy részéről ez nagyon nem komoly, csak én gondoltam túl. Igaz is, ő a saját életetét éli, most mellém csapódott, de csak mert egyszer szétvertünk egy szobát, ez nem jelent túl sokat. Elveszem inkább a kezemet, akkor részemről ennyi volt, nem fogok rajta megsértődni, nem vagyunk egymás tulajdonai, viszont akkor indoka sem lesz kiteregetni rólunk az intim részeket. Mint kiderül, Jeremyék között ez fel sem merülhet a srác képessége miatt. Nálunk is halálos veszélyben voltunk, de leküzdöttük, itt Ruby szeszélyessége a gond, amit nem is szándékozom kezelni. Láthatóan nem túlzottan izgatja, amikor pedig kettesben leszünk, akkor sem szándékozom majd magyarázkodni, csak nem alszom vele, úgy lesz a legegyszerűbb. Még ha közös szobát is vett ki, jó lesz nekem a földön, vagy ilyesmi.
- Aha. – Bólintok, amikor ismét megüt, mintha valami kutya lennék. Nem is nézek rá, csak Andie-t fürkészem, aki meg is jegyzi, hogy milyen béna vagyok. Igaza van, sosem volt muszáj senkit vezetnem, és most sem érzem úgy, hogy csapatkapitány lennék. Érdekel a sorsom, én csak a nyomokon megyek végig, ha egyedül, akkor egyedül. Azzal, hogy hozzám csapódnak, még nem tudok komolyabb instrukciókat adni, mint a kételyeimet megfogalmazni, amikor nyomasztanak.
- Nem okoztok csalódást. Még én sem tudom, hogy egyáltalán mit tegyek, köszönöm, hogy itt vagytok. – Felelem Jeremynek, és ismét visszanézek Andie-re, hogy megrázzam a fejemet. – Nem akarlak semmibe belerángatni, a ti döntésetek, hogy jöttök-e. De ha igen, nekem megfelel, hogy saját járgánnyal menjünk, csak akkor kétséges, hogy beengednek-e. Valahogy úgy vagyok az ilyen vallási közösséggel, hogy biztosan vannak falaik, kerítésük. És milyen indokkal megyünk be vizsgálódni? – Pillantok végig a társaságon, most már valóban nem ártana valami ötlet, és ha már miattam vannak itt, nekem kéne megfogalmazni. – Azt kizárhatjuk, hogy beszökünk.Van ENSZ-es igazolványom, esetleg bemehetünk olyan indokkal, hogy támogatást szeretnénk nyújtani a közösségnek, de szükség van arra, hogy felmérjük a benti állapotokat. – Mondom ki a hirtelen támadt ötletet, nem tudom, hogy tudnak-e jobbat.

ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 137
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 18 Május - 15:31Nyomozgatás Hope Town-ban


Nem akarok én senkit sem letörli, a lelkivilágába beletaposni meg főként nem, de ahogy Jeremy is hangot ad neki, nekünk ez még hirtelen, sok, sőt nekem sokk is, hisz alig néhány hete tudok egyáltalán arról, hogy ilyesmi létezik, az pedig még rövidebb ideje telepedett meg bennem, hogy talán magam is ilyen vagyok.
- Nem lennél jó csapatkapitány, ugye tudod? - villantom felemás szemeim mosolygósan Ryan-re finom kifakadása után. Nem bántani akarom, de ha akarja, hogy összetartsunk, hogy tényleg menjünk ezek a mormonizék után, nem lehet ilyen félvállas. persze nem durva kritika ez, és nem is tart soká a komolyságom, hisz ahogy Ruby a világítós kezet emlegeti, akaratlanul is felnevetek. Nem tudom ő hogy reagált, de én tuti sóbálvánnyá meredtem volna.
- Egy alkalom bizonyított, azt a részletességet viszont senkinek sem kívánom - fordulok komolyan Jeremy felé, miközben biztat. Ő tudja, miről van szó, és azt is tudja, mennyire megrázott akkor a dolog. Persze azóta túlléptem rajta, de akkor is erős hidegzuhany volt. A finom szorítása viszont jól esik, ösztönösen viszonzom is. Úgy tűnik, nekünk egyelőre ez marad.
- Szerintem ha már a bugyinkat nézegetik, rég nagy bajban vagyunk - nevetem el magam Ruby lelkesedésén. Bár néha még nekem is kicsit harsány, még is úgy érzem, jól ki fogunk jönni. A két karót nyelt srác mellett kell ez az életvidámság is, ha nem akarunk beszürkülni.
- Jeremy-vel értek egyet. Menjünk saját járgánnyal, hogy ha fel kell kapni a nyúlcipőt, ne a lábunk kopjon. Nem hinném, hogy jól viselném az ördögűzést - engedek meg egy újabb mosolyt, hogy mindannyian láthassák, nem vettem magamra semmit, nincs bennem se hiszti, se sértődés. Pusztán olykor talán nyersebben fejezem ki magam, mint mások megszokták. De ahogy Ruby szókimondását, ezt is el kell nézniük a fiúknak, ha ilyen jó társaságot akarnak.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 240
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 13 Május - 20:08Nyomozgatás Hope TownbanIgazán megpróbálhatnának belegondolni a mi helyzetünkbe is. Ők, ha jól értem, akkor már egy ideje foglalkoznak ezzel az egésszel. Sőt a srác valószínűleg hosszabb ideje, míg a lány amúgy is láthatóan sokkal lazább, mint a legtöbb átlag ismerősöm. Mi viszont nem vagyunk ilyen lazák, komolyabbak vagyunk, még ha Andie időnként mintha kicsit egy hullámhosszra is kerülne a lánnyal, ami igazából nem tetszik nekem, mert a kis cserfes szájú az én visszafogott ízlésemnek kissé sok. Viszont pont e miatt nekünk egy kicsit több idő kell, amíg ezt az egészet rendezni tudjuk magunkban, vagy egyáltalán felfogni, hogy mi történik pontosan. Nem megy az olyan könnyen, ahogyan várják tőlünk. Én is tudni akarom a válaszokat, Andie viszont el se akart jönni és igazából csak pár perce tudtuk meg az infokat erről a Gethinről, meg arról, hogy talán valami közünk van egymáshoz. Nem megy az pár pillanat alatt, hogy egyből belevessük magunkat a kutatásba, főleg, hogy őket se ismerjük, így aztán van azért bennünk egy nagy adag tartás is, félsz... gyanakvás, effélék.
- Igen, őt főleg én rángattam el, szóval... bocs ha csalódást okozunk, de nekünk ez még kicsit új. - látom én azért Ryanen, hogy kicsit nehezen visel minket, vagy csak az esetleges elutasítást, pedig nem akarom én sem elvenni a kedvét, csak egy kicsit lassabban lendülünk bele, mint ők. Azért jöttünk ide, hogy kapjunk pár választ, vagy esetleg ha válaszok nincsenek, akkor pihenjünk egyet együtt, mint valamiféle kis rövid nyaralás, vagy röpke hétvége, de helyette most úgy fest valami mormonok után kell nyomozni, ami talán zsákutca lesz, ki tudja. Viszont Andie legalább felbátorodik annyira, hogy elmondja mi a szerintem képessége, legalábbis azt, ami történik vele és még nem tudjuk, hogy pontosan mi is az igazából.
- De nem olyan helyzetekkel, amik tényleg megtörténtek és főleg nem olyan részletességgel, ahogyan te álmodtál róla. - teszem hozzá azért egy halvány mosollyal és ha még mindig fogja a kezemet, akkor finoman megszorítom az övét. Tudom, hogy még nem jutottunk el a birtokra és azt is, hogy egyelőre még nem hisz abban, hogy van képessége, pedig szerintem nagyon is így van. Majd idővel talán hinni fog benne, reméljük, csak kell egy kis idő, amíg ez megtörténik, vagy valami komolyabb bizonyosság.
- Ha ez egy nyíltabb dolog, akkor biztosan van aki a városban tudja, hogy merre vannak, akkor simán odamehetünk a nélkül is, hogy fel kellene kéredzkednünk bármire is. Jobban érezném magamat, ha lenne a közelben kocsink, ha gyorsan kellene távozni. - nem akarok csak úgy odamenni valahová, hogy aztán nem tudjuk hogyan jövünk e. Az túlságosan kockázatos lenne és miután Andie képessége nem alkalmas támadásra és az enyémhez is minimum testi kontaktus kell, mi nem vagyunk éppenséggel profik abban, hogyan védjük meg magunkat. Remélem, hogy azért ezt megértik.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 95
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Csüt. 12 Május - 7:24


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby*Sóval se a mormonok se az amishok nem normálisak, ebben legalább egyetértünk mindannyian, nem kell attól félnem, hogy valaki ott marad majd mert szebbnek és jobbnak tartja az ottlétet. Szó se róla, kezd érdekes lenni ez az egész nyomozósdi, de a mormonok nem igazán villanyoznak fel, azt hiszem egészen mást vallanak a szexualitásról és a nők-férfiak egymáshoz való viszonyáról, ha mi oda besétálunk, tutira lenyilaznak minket. Ryan közben átölel és a tarkómat simogatja, ami meglep, tekintve, hogy amikor beléptünk ide, olyan érzésem volt, hogy titkolni szeretné a kapcsolatunkat, de úgy látszik hatással van rá a nyíltságom és feladta ezt a törekvését. Egyébként felesleges hiszen Andie és Jeremy is egymás kezét fogják, bár engem zavarna a kesztyű. Mint kiderül az sem a bunkóság jele hanem a védelemé, mert Jeremy valami elszívó izé és ez akkor is félelmetes ha nem igazán fogom fel hogyan működik. Tény és való, talán Ryannek volt mindannyiunk közül a legkönnyebb dolga, mert volt aki foglakozzon vele, míg én csak az anyámon gyakoroltam, és nem mondom, hogy jó volt amikor részegen nekem esett és ott ütött ahol ért. Az is lehet, hogy ha nem ilyen a képességem csak később alakul ki vagy soha, én azért nem köszönöm meg neki, bármennyire is kezdem élvezni. Eddig utáltam, mert rossz emlékeket idézett fel bennem, ám Ryan mellett ezen is sikerült túltennem magam. Casper nem úgy néz ki mintha olyan nagyon rossz képesség lenne, de nem is olyan jó, néha kicsit haszontalannak érzem, de el vagyok vele. Viszont Jeremeynek nem lehetett könnyű úgy, hogy senki nem bátorította, nem segített neki, ne vigasztalta mikor az első áldozata meglett. Tutira ideggyogyóba kerültem volna a helyében. Ám eddig csak a kezéről volt szó, most viszont már az egész testéről, mert naná, hogy rákérdezek. Fel is ugrik mindkét szemöldököm és láthatóan kombinálok és persze, hogy a szex jut az eszembe. Ezek ketten oda vannak egymásért a vak is láthatja, mégis olyan távol mint New York Jeruzsálemtől. Már épp nyitnám a számat, hogy megoldást nyújtsak, mert láthatóan nekik nem jutott eszükbe, de Andie újra szorít és nem tudom nem észrevenni, Ryan meg a vállbökdösés után elveszi a kezét. Szóval csendben maradok, ez tőlem nagyon elüt, de tudok én diszkrét is lenni, vagy elnéző, vagy egyszerűen csak befogom a számat. Ryan-t nem értem igazán de mindegy, ha nem akar ölelgetni, akkor nem ölelget. Azzal, hogy vállon böktem csak a húgi témát szerettem volna feledésbe meríteni, mert Andie nem nagyon van oda az ötletért.* -Először engem sem nagyon érdekelt, főleg mert a soha nem ismert apám volt hivatalos erre a körútra, de úgy tűnik ez a valaki ezzel is számolt. A részletek egyre inkább egymás felé tereltek minket és most már kezd érdekes lenni. Az azért szép volt amikor Ryan becsengetett és integetett a világítós kezével.
*Megértem én, mindenki fázik ettől az egésztől egy kicsit, mert annyira titokzatos és sosem tudhatjuk igazán, hogy értünk van vagy ellenünk, főleg, hogy mind a négyen másak vagyunk, mutánsok, ez nem lehet véletlen. Az viszont tény, hogy Ryan a leglelkesebb és nem szeretném ha letörne ez a lelkesedése, pedig szép lassan így lesz, ez a szavaiból tűnik ki. Szinte már fű alatt könyörög, hogy oda menjünk ahova a nyomok vezetnek és utána közli, mindenki mehet amerre lát. Na ezt azért nem vártam tőle, főleg, hogy rám is rám néz. Megint vállon ütöm, jelzésértékűen.- -Rám ne nézz amikor azt mondod bárki kiszállhat. Engem nem vakarsz le magadról mint egy használt rágógumit.
*Fel vagyok háborodva, bele is iszok a sörömbe, igazából addig iszom amíg csak a keserű hab marad, a poharat meg lecsapom az asztalra. Andie-re bocsánatkérő pillantást vetek, elvégre kérdeztük és nem illik belé fojtani a szót. Az ő képessége megfoghatatlan, igazából semminek tűnik ahogy mondja, de nem hiszem, hogy csak ennyi lenne, főleg mert láthatóan Jeremy meg van győződve az ellenkezőjéről.* -Oké, Jeremy szerint nem semmi, szóval nyugodj bele, majd csak hasznát vesszük. Megyünk mormonozni. A csipkés bugyit a táska mélyére tesszük, és nem mi stoppolunk, mert akkor sosem jutunk a falujukba vagy mifenébe. Szerintem itt bárki tudja merre kell menni hozzájuk, hogy még véletlenül se menjenek arra, szóval megkérdezhetnénk.
*Kérdőn nézek körbe, idióta mosollyal az arcomon, és várom, hogy rábólintsanak a világbajnok ötletemre.*♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 78
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 10 Május - 20:18


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

Végül mégis úgy döntök, hogy mégse veszem az elejét annak, hogy Ruby felvilágosítsa újdonsült utitársainkat arról, hogy miket művelünk mi ketten egymással, mert különálló egyéniség, és ha zavarbaejtő is, valahogy mégis büszkeséggel tölt el, hogy így felvállalja a dolgot. Ugyan kicsit zavartan hallgatom az élménybeszámolóját, aminek aktív résztvevője voltam.
- Szerintem se. – Adok most igazat, és megsimítom a tarkóját, ennyi nekem is bele kell hogy férjen, ha Andie-ék, így fogdossák egymás kezét. Na nem mintha szándékosan alá akarnám húzni, hogy mi is együtt vagyunk. Nem, csak úgy vélem, hogy ha Ruby beszélhet kettőnkről, akkor én is lehetek egy kicsit önmagam, és kifejezhetem, hogy igen, valahol már összefonódott a sorsunk. Nekem is feltűnik, hogy Andie mennyire ágál az ellen, hogy testvérek vagyunk mi négyen, vagy csak ők ketten. Mi valahogy Rubyval ennél sokkal gyorsabban túlléptünk, de hát mi mások vagyunk. Azért nyilván az lenne a legjobb, ha nem így lenne. Vagy úgy, amiről már beszéltünk, hogy nem génileg, hanem valahogy máshogyan vagyunk a leszármazottjai ennek a közös apának, és csak nagyon hasonlóak vagyunk, nem igazi testvérek, azzal már jobban ki tudnék egyezni. Azért ezen a ponton kissé szemet forgatok Ruby kérdésére, ő csak ne akarjon Jeremyvel egy légtérben lenni, amikor a srácon nincsen póló, hozzádörgölőzni meg főleg. Nem vagyok egy alfahím típus, de azért némi féltékeny láng lobban a szememben, na azt adja meg az úristen, hogy ilyesmi felmerül..
Mégsem öntöm szavakba, amit gondolok, miközben Ruby meg vállon üt. Igaza van, tényleg felmerült bennem némi birtoklási vágy, akkor hát le is fejtem róla a kezemet, minek is vegyük komolyan egymást, amikor ő mindent ilyen lazán vesz? Akkor csináljon csak, amit akar.
Bólintok Andie-nek is, akkor viccelődés is kizárva. Most már kezdem én visszasírni azokat az időket, amikor egyedül voltam, és legalább a magányon túl nem volt kötekedés, vagy éppen női szeszély, amellyel meg kell küzdeni, ezért inkább Jeremynek válaszolok.
- Igen, szeretném, ha felkutatnánk őket, és valahogy utánajárnánk, miért kell most itt lennünk. Hiszen ők a következő nyom. Aztán ha valaki ki akar szállni, akkor megteszi. – Mondom most mindhármukra nézve. Igen, Ruby sincsen hozzám kötve, mert csak én éltem bele magamat, ő meg mindent elviccel, vagy leráz magáról. Akkor én is így fogom ezt az egészet kezelni.  – A hegyekben van a mormon település, onnan járnak ide le, kéthetente egyszer. Követjük őket, vagy valahogy felkérezdkedünk a teherautóikra? – Azért Andie az elmondottak alapján szintén közülünk valónak tűnik, de már nem is akarok erre is rákérdezni, mert még azelőtt összeveszünk, hogy elindultunk volna. Legalább Gethin kedvéért maradok, és végigcsinálom, mert kiváncsi vagyok, hova vezet az út.
ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 137
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 7 Május - 10:52Nyomozgatás Hope Town-ban


- Egyetértek veled - biccentek Ruby kijelentésére. Azok a vallásos fanatikusok tényleg nem normálisok. Hogy lehet mindenről lemondani, minden tekintetben alárendelni magad néhány vezérfélének, akik igazából nem kiemelkedőbben semmiben, legfeljebb koruk, vagy helyzetük adja nekik ezt az előjogot. Mert bár nem ismerem teljesen a rendszerük felépítését, azt nem hiszem el, hogy akár anyagilag, akár egyéb javak tekintetében mindenki egyforma lenne. Ilyen társadalom nem létezik. Ám amiket hallani lehet róluk, az épp elég egy laza keretek között felnevelkedett személynek, hogy a rendszerük idegennek és bolondnak nevezze. Vagy legalább is roppant szigorúnak.
Még is, nagyon úgy tűnik, Ryan errefelé akar kutakodni. Én viszont tartok tőle, ha minket Ruby-val oda bevisznek, már amennyire ennyi idő alatt megismerhettem a lányt, tuti, hogy valamiféle parasztlázadást szítunk, vagy máglyára dobnak minket.
A szörnyeteg megnevezésnél, Jeremy válaszszavainál viszont már kénytelen vagyok jobban odafigyelni. Ujjaim, melyek eddig lazán fogták körül az övéit, most picit rászorítanak, mintha csak vigasztalni akarnám. Sejtem, milyen nehéz lehetett neki, már annyiból is leszűrhető, amit megosztott velem, pedig úgy hiszem, az még eléggé megszépített volt. Ha ketten lennénk, most elmondanám neki, hogy nem szörny, hogy sose tudnám annak látni. De nem vagyunk, így marad a pici, finom szorítás. Ami kissé elevenebbre sikerül, ahogy Ruby újfent beveti magát. Kínos téma, vagy inkább necces, hisz ez rögtön sok mindent felvet velünk kapcsolatban is. Mert hát ők sem hülyék, sejthetik, hogy Jeremy képessége sok mindenben akadályokat szab elénk. De persze törekszünk arra, hogy ezeket megoldjuk vagy áthidaljuk. Csak idő kérdése. Ugye?
- Nem vagyok a hugid, oké? - fordulnak heterokrómjaim Ryan felé talán cseppet figyelmeztetően. lehet, hogy ők buliból belelovalják magukat ebbe a felvetésbe, de én egyke voltam és az is maradok.
- Nem olvastam előírást vagy szabályt, ami szerint részt lehet venni ebben a játékban. Igazából ha Jeremy nem olyan állhatatos, itt sem lennék - vonom meg a vállam. Ez tény, ha Jeremy-t nem érdekli annyira az egész, ha előző este nem történt volna ami, én nagy ívben tojtam volna a levélre, azonnal ment volna a kukába. Nem érdekel se az, aki írta, se az, amivel esetleg etetni akar.
- Nincsenek ilyen egyértelmű, kézzel fogható bizonyítékaim, mint nektek - vonom meg a vállam kissé enyhültebben. Sejtem, hogy nekik ez az egész fontos, és Jeremy kedvéért nem is akarok játékrontó lenni. De azért egy oldalpillantásomból leszűrheti, sokkal jön ezek után nekem.
- Néha emberekkel álmodom.. khm... úgy látom őket, ahogy épp vannak. Legalább is azt hiszem, mert nem jártam még soha utána.. Egy eset bizonyított csak, de ez nem hinném, hogy képesség. Más is álmodik emberekkel - vonom meg újfent a vállam kissé már zavartan. Nehéz olyanról beszélni, ami ennyire zavaros, főképp olyanok előtt, akik egyértelműen otthon vannak a témában.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 240
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 2 Május - 17:26Nyomozgatás Hope TownbanHatározottan furcsa páros ezek ketten és azt hiszem idő kell nekem is hozzá, hogy szokjam a stílust, főleg a lányét. Nem gondoltam, hogy amikor majd ide jövünk, akkor beléjük botlunk. Nem olyanok, amire számítottam. Persze nem tudom magam sem, hogy pontosan mire is számítottam, de... a fene tudja valami másra azt hiszem. Úgy gondoltam, hogy majd lesz itt valaki, aki beszél az apámról, aki nem az a részeges alak, akit ismertem és akit sikerült egyszer majdnem megölnöm, ha nem is szándékosan. De legalább nem csapda és veszély, amire Andie számított. végül is, ha ezt nézzük, akkor jó a helyzet, rosszabb is lehetett volna és persze jobb is. Így viszont marad a nyomozás a mormonok után, mert amúgy fogalmunk sincs, hogy miért vagyunk itt pontosan.
- Tehát azt mondod talán náluk válaszokat találunk? - mert hát nekem millió kérdésem lenne és úgy fest, hogy ők se sokkal többet tudnak nálunk, hiába, hogy abban reménykedtem. Az viszont tényleg kizárt, hogy testvérek legyünk, legalábbis biztos, hogy nem örülnék egy efféle hírnek, ahogyan jól láthatóan Andie sem. Persze tudom, hogy mindketten megkaptuk ezt a levelet és nem tervezünk gyereket, de mi még csak addig se jutottunk el, hogy komolyabban egymásra találnánk. Nem lenne jó már eleve a miatt is aggódni, mert kiderül, hogy rokonilag közünk van egymáshoz.
- Ezzel nem vagy egyedül, de engem nem gyámolított senki sem. - szörnyeteg, hát valahogy én is így éreztem magamat mindig is, és bár nem így nőttem fel, mert viszonylag későn tudtam meg magamról, hogy mire vagyok képes, de nem volt senki, aki segítsen, vagy elmagyarázza, hogy mi a fene ez az egész és mit kellene tennem azért, hogy jobb legyen. Neki legalább volt valaki, aki segítette, így egy fokkal könnyebb szörnyetegnek lenni, még ha másféleképpen jelent is meg ez nála, mint mondjuk nálam. Láthatóan a lánynak nem rossz a képessége, ahogyan Andié sem veszélyes, bár még nem tudunk róla túl sokat, de ha veszélyes lenne az már jó eséllyel kiderült volna. Ruby kérdései már meg se lepnek, főleg az, amilyen formában felteszi őket. Az lenne a furcsa, ha nem jött volna ilyesmivel.
- A bőröm működik így, ha máshol hozzámérsz, akkor is ugyanaz a helyzet, csak akkor el tudod húzni a kezedet, míg ha én fogom meg és én nem hagyom... akkor nem. - de mondjuk azt se nagyon hinném, hogy bármikor is póló nélkül találnék nekiütközni Ruby-nak. Ez a lány nekem ahhoz túlságosan sok, hogy valamikor is ilyen helyzetbe kerüljek vele ebben teljesen biztos vagyok. A húgi megszólításra azért kissé aggódva pillantok oldalt Andiere. Nem hiszem, hogy tetszeni fog neki a dolog, meg aztán az sem, hogy mindenképpen ki akarják húzni belőle, hogy képessége van, de még sem szólalok fel helyette. Elég erős és karakán nő, talán még zokon is venné, ha megtenném, egyébként is én magam is azt mondom, hogy van képessége csak nekem még mindig nem volt hajlandó elhinni és egyelőre még nem jutunk el a birtokra sem. Első körben az itteni ügyeket kell elintézni és majd utána jöhet az a következő lépésként.
- Tehát akkor a következő lépés, hogy megnézzük mit csinálnak azok a mormonok? - ez lesz a nehéz, mert nem vagyok egy nyomozó és tudom hogy Andie sem ezért jött. Legszívesebben pihenne itt pár napot, ahogyan volt is erről szó és ennyi. Helyette úgy fest, hogy utána kell járnunk ennek-annak, nyomoznunk kell és ki kell derítenünk dolgokat. Remélem, hogy nem dönt úgy hogy inkább hazamegy és ebbe nem akar belekeveredni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 95
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 29 Ápr. - 21:14


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby

*Lelkesen bólogatok Andie visszakérdezésére, láthatóan nem hiszi, hogy mindezt komolyan mondom, pedig Deeeee! Igen, szétvertük a szobát, darabokra tört az ágy, kicsit sajgott is a derekam, de mindezt überelte, hogy majdnem meghaltunk. Nem sokon múlt, hogy otthagyjuk a fogunkat a gróf úr házában, de ez nem olyan izgalmas sztori. Ha lesz alkalmam majd mindent elmesélek Andienek, úgy tűnik ő vevő az ilyenekre, míg Jeremy nagy erőfeszítéseket tesz, hogy ne ejtse a fejét látványosan a tenyerébe, ezzel is tükrözve a gondolatait, miszerint kissé flúgos társakat kapott, főleg az én személyemben és, hogyan fogja kibírni ezt az egészet. „Anyám borogass!” valami ilyesmit gondolhat talán. *
-Jaaa, az amishok, mindig összekeverem őket, de nem csoda. Egy kutya. Nekem. Szóval nem normális egyik bagázs sem.
*Rázom a fejem, hogy nyomatékosítsam a véleményemet. Nekem viszont végül is mindegy kicsodák, nem hiszem, hogy közünk lenne hozzájuk vagy fordítva és nem is nagyon szeretnék oda elmenni, még a végén meg akarnak téríteni és én azt nagyon nem bírom. A poligámiát bírom, feltéve ha én vagyok a főnök és nem a második feleség, és igazából az sem érdekel ha Ryannel testvérek vagyunk, nem úgy nőttünk fel és ha a génjeink ennyire különböznek a normális emberekétől, ráadásul a képességeink is igen különbözőek, akkor nem lehet gond. Ryan szavait némi fintorral fogadom, Gethin mintha mindent eltervezett volna velünk kapcsolatban, ráadásul úgy, hogy akkor is működjön a dolog amikor ő már nem él. Azt nem tudni, hogy csak biztosítéknak szervezett be embereket akikről szintén nem tudunk, vagy előre tudta, hogy mire mindennek be kell indulnia, már halott lesz. Ahogy elnézem az a szikra amit nem tudtam nem észrevenni Andie és Jeremy között, ennek a feltételezett rokoni kapcsolatnak köszönhetően újra fellobban. Andienek nagyon nem tetszik ez a verzió és ezen csak mosolyogni tudok. „Kizárt, kizárt!” ~Höhö kisanyám, nem eszik azt olyan forrón, nyugi.~ *Mindezek után persze, hogy előhívom Caspert, és learatom a babérokat vele is és Ryan képességével is. Tanulmányt lehetne írni az arcukról, és Andiere nézve sejtelmes mosollyal bólogatni kezdek közvetlenül azután, hogy megemlítettem Ryan vadállatságát. Talán leesik neki a tantusz a motellal kapcsolatban. Azért nekem sem kell a szomszédba menni elképedt arcért mikor Jeremy közli azt az életerős cuccost és felmutatja a kesztyűjét. *
-Aha, ezek szerint nem piszokfóbiád van. *Tócsányira kerekedett szemekkel meredek rá, Andie markolássza a srác kezét a kesztyűn keresztül, de nekem azért több kel. Hát ki tudja, véletlenül nem érek e hozzá és mi van ha az arcával is elszív, vagy ilyesmi, és akkor ott van még Andie is. *-És csak a kezeddel vagy..khhhmmm….mással is? Úúúgy értem ha netán, véletlenül az arcodhoz érnék, vagy neked mennék amikor nincs rajtad póló. Szóval csak jobb tudni. *Andiere nézek, ő persze nem mond semmit, hogy mit tud és ez elég fura a történetet tekintve és közben azért jár az agyam rendesen.* -Az kizárt! Neked is kell, hogy legyen valami, különben borul a nagy közös ötlete. Legalább ennek egyeznie kell.
*Ryan hugis szövegére szemet forgatok, majd vállon ütöm annak ellenére, hogy átkarolt. Na igen, a férfi birtoklási vágya kiütközött rajta. Persze mindezt pont azután csinálni, hogy bedobja a testvérek vagyunk és a mi kis családunk bombát, nem éppen erkölcsös, de ki nem szarja le? És még én vagyok a szabad szájú perverz. Látom ám milyen szemeket mereszt Jeremy, nem győzi visszaszuszakolni magába a felháborodását.* ~Azt hiszem kicsit sok vagy neki Ruby.~


♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 78
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 26 Ápr. - 17:56


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 

Értem én, hogy Ruby most kirekesztettnek érzi magát, mert a lényeget elmondtam neki, és herótja van az újraismétléstől, de ettől még a szex téma picit nem odaillik. Nevetgélek rajta, mert azért legyezgeti a hiúságomat, hogy ez a lány volt olyan őrült, hogy megkockáztatta azt is, hogy akár szét is téphetem, és nem a szó szexuális értelmében. Vagy akár fel is robbanhatunk, az ő maradványait pedig vödörben áztatja fel a halottkém. Igen, szinte mesés volt ez az egymásra találás, főleg, hogy előtte még molesztálták is, ezért az elején kissé nehéz dolgom volt, hiszen rém bizalmatlan volt velem, az idegen pasival, akinek még a keze is világít, és mindenféle hősies, vagy dícstelen kalandra akarom rávenni. A kezdeti nehézségek elmúlt, éppenséggel prűdnek sem vagyok mondható, lévén valóban kiéltük magunkat a lánnyal, ami csak a kezdet volt, na de az nekem is kezd kissé sok lenni, a szexi dög már másokat is zavarba hoz ezzel, itt azonban még nem teszem ezt szóvá, hiszen tegye csak, ha jól esik.
- De igen, ők azok. És teljesen mások a törvényeik, mint teszem azt nekünk. Ezért nem mindegy, hogy mit csinálnak. Nem akarok rájuk ujjal mutogatni, de valamiért az a tipp, hogy Gethin feléjük akart terelgetni minket . – Vonogatom meg a vállamat, mert bár a nevelőapám most úgy tűnik, nagyon titokzatos ember volt, neki köszönhetően még mindig élek. Valahogy a legjobbat akarta nekem, és nem lennék meglepődve rajta, hogy ha az asztaltársaságom többi tagjának is felügyelte volna a sorsát.
- Nézd, én úgy nőttem fel, hogy tudtam, hogy valami szörnyeteg lakozik bennem, méghozzá az apám miatt, de... Gethin mindig gyámolított, és bíztatott arra, hogy majd egyszer minden jobb lesz. De konkrétumokat sosem mondott, egészen eddig a levélig. Igaz, ez is elég talányos, csak induljunk el, és ki tudja, hogy hol a végcél.  – Megint oldalra pillantok, ahogyan Ruby közbekotyog, na igen, erről már beszéltünk, ha testvérek vagyunk, elvileg az elég sok mindent megváltoztatna, de.. lehet, hogy mégsem? – Nem tudom, de Gethin mintha azt akarta volna, hogy idejőjjünk ebbe az istenhátamögötti városba. Kétlem, hogy csak a lekvár miatt. Ezért tippelek a mormonokra. – Látom, hogy Andie nagyon ragaszkodik Jeremyhez, ahogyan Ruby is hozzám, és azért én is örülnék neki, ha nem volnánk igazi testvérek. Valahol összefűz a dolog, hogy közös a sorsunk, de akkor biztosan nem lennének furcsa egymásra pillantások, gondolom ők egy egy pár. Azért az ember a testvérével viszonylag ritkán bonyolódik szexuális viszonyba, vagy lesz szerelmes.
- És te mit tudsz... hugi? – Kérdezek rá félmosollyal a másik lánynál, a vicc kedvéért eljátszhatjuk, hogy mi négyen testvérek vagyunk. Ha eldönttöttük, hogy merre tovább, akkor felkerekedhetünk, megtervezhetjük, hogy mit akarunk, de még csak az ismerkedésnél vagyunk. Kitárom a karomat, és odahúzom magamhoz Rubyt, de remélem nem kezd ebből megint pikáns dumákat gyártani, mert nem ez a lényeg. Most semmiképpen sem.
ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 137
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 22 Ápr. - 18:37Nyomozgatás Hope Town-ban


Fura ez az egész. Nem kicsit, nagyon. De úgy tűnik, Ryan-ék se tudnak pontos válaszokat adni. Pedig azt hiszem, Jeremy valahol ebben reménykedett. Hogy jön a kérdéseivel és kapja is a kész válaszokat. Én pedig pont ettől tartottam. Hogy nemhogy válaszok nincsenek, viszont a kérdések rendesen megszaporodtak.
És mi is szaporítjuk tovább, a hogyannal és a miért mosttal. És ez is jó kérdés Jeremy részéről. Miért pont most? Mire vártak eddig? Vagy mi az, ami miatt nem lehetett a dolgot tovább titkolni, halasztani? Túl sok a kérdés.
- Lerombolt motel? - pislantok meglepetten Ruby-ra. Persze valószínűleg csak viccel, túloz. Csak úgy a poén kedvéért, mert ő ilyen lehet. Mi másért nyomta volna be azt a provokatív kérdést? Szórakozik, rajtunk, magukon, velünk. És ez azért tetszik benne.
Még sem tudunk ezen a vidám szálon megmaradni, visszaterelik a témát a főszálba, pedig olyan szívesen elengedném.
- Ha jól tudom, az amishok a mindentől elzárkózó, csendes nép. A mormonok valami másabb, zavarodottabb vallást követnek - szólok én is közbe, és nem azért, hogy ismereteim villogtassam. Bár én nem néztem utána a városnak, mint már annyiszor leszögeztük Jeremy-vel, ő az alaposabb, utánajárósabb, én az ösztönösebb. De azért nem vagyok buta, ráadásul a suliban is sokat kell olvasnunk, kutakodnunk több témában. Valahol ezen is megakadt a szemem egy pillanatra.
Viszont robban a bomba, mármint képletesen. Azt hiszem, Jeremy valami ilyesmit is remélt, hogy a képességével kapcsolatos a dolog, hogy erre is választ kaphat, vagy legalább segítséget. Mondjuk annak én is örülnék. Ám mielőtt beleélhetnénk magunkat Ryan bedob még egy tényt, amire Ruby poénkodva ráerősít.
- Testvérek? Kizárt - rázom a fejem, csak úgy halkan ellenkezve. Kizárt, teljesen lehetetlen. Nem mintha gyermeket terveznék, ahogy azt Ruby előre leszögezte. De akkor sem vagyok képes Jeremy-re a testvéremként gondolni. Egészen más érzelmek dübörögnek bennem, és nem is vagyok hajlandó elnyomni azokat.
Ugyanakkor míg Ryan csak burkoltan céloz, Ruby ismét szókimondóbb, mintha csak alá akarná támasztani korábbi állítását. Világít a keze? Állattá változik?
Csak meglepetten pislogok, talán picit hátrébb is húzódok ültömben. Nem tartok tőlük, nem... egyszerűen ez az egész kezd egyre furább lenni nekem.
És erre az érzésre csak rátetéz, ahogy Ruby-kettő besétál és leül mellénk. Bár kétségtelen van valami különös benne, mintha nem lenne olyan élettel teli, mint a velem szemközt ülő lány, mégis...
És Jeremy se nagyon lepődik meg, kesztyűs kezét emelve magyaráz, ám keveset hallok belőle, még az új tudás hatása alatt állok. Csak akkor eszmélek, mikor három szempár szegeződik rám... azaz négy.
- Hm? - pislogok zavartan, mintha nem itt járnék, mintha nem is én ücsörögtem volna itt eddig és még most emészteném az információkat.
- Ne nézzetek rám, én néhány héttel ezelőtt még azt sem tudtam, hogy van efféle a földön - nyögöm ki nehezen. Nem, ilyen egyértelmű dolgok után nem tudok mit mondani. Jeremy meg van győződve róla, hogy én is olyan vagyok, és talán vannak pillanatok, mikor magam is kezdek hinni benne. De ilyen magabiztosságok után mit mondhatnék? Hogy néha emberekről álmodom? Azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen ember, aki álmodik.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 240
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Csüt. 21 Ápr. - 16:37Nyomozgatás Hope TownbanMég mindig úgy gondolom, hogy igenis jó ötlet volt ide jönni, akármi is derül ki, vagy épp nem derül. Valami miatt a másik két alak is itt van és úgy fest, hogy nem tőlük kaptuk a levelet, de ez se számít most. Az a fő, hogy valamiféle válaszokat kapjuk, de mintha ők se sokkal többet tudnának nálunk. Ez van, majd akkor összedugjuk a fejünket, bár azt hiszem az kellene hozzá, hogy a másik duó lány tagja inkább kevesebbet szóljon hozzá, na nem is a témához, hanem úgy általában az egészhez, mert a stílusa finoman szólva is... érdekes.
- Igen, én is elég sokat költöztem. - bólintok csak futólag Andie szavaira, de nem derül ki, hogy mégis ennek ellenére hogyan juthatott el hozzánk a két levél, főleg az enyém Andiehez. Inkább olyan, mintha valakit talán a fickó, Ryan nevelőapja megbízhatott valakit, aki azóta is foglalkozik ezzel az egésszel, vagy megmondta neki, hogy mikor keressen meg minket. Csak az a kérdés, hogy miért pont most. - Eddig ezek szerint te se tudtál semmit, vajon mi lehet az oka, hogy ez most indult el? - biztosan nem valami random véletlen időpont, de akkor mi lehet az oka?
A Ruby nevű lány stílusa nekem még mindig elég sok, de próbálok nem szemforgatni, főleg hogy Andie láthatóan benne van a játékban és még rá is kontrázik a dologra. Inkább megpróbálom ezt a részt figyelmen kívül hagyni és azzal sem foglalkozom egyelőre, hogy mi van, ha tényleg testvérek vagyunk. De az is lehet, hogy csak ő azok, vagy nem is ez az oka, hogy mind itt vagyunk. A mormon témára viszont már kicsit felkapom a fejemet, ez már érdekesebbnek hangzik, főleg hogy...
- Mielőtt ide jöttem én is utána néztem a városnak és róluk olvastam is, de mi közük lehet a mi dolgunkhoz? - nem azért jöttünk ide, hogy megvédjük a várost, főleg hogy Andie képessége még nem is nyilvánvaló, sőt ha van is, akkor sem olyasmi, amit használni tudnánk, tehát nem tudom, hogy hogyan is tudnánk bárkinek is segíteni. Úgy fest, hogy a másik kettő viszont nagyon is aktív képességgel rendelkezik. Ruby megjelenő hasonmása sejtem, hogy nem ikertestvér lehet, Ryan pedig ki tudja ezek alapján, hogy mire képes. De mormonok? Én is úgy hallottam, hogy magunkavaló békés népség, ha csak... - Talán nem mormonok, csak annak adják ki magukat. - ki is mondom végül hangosan azt, ami eszembe jut, bár azt még mindig nem tudom, hogy nekünk mi közünk lehet hozzájuk.
- Én elszívom az életerőt, ha hozzáérek valakihez. - lepillantok futólag a kezemre és kicsit megmozgatom az ujjaimat is benne. - Ezért a kesztyű. - teszem aztán hozzá végül, csak aztán pillantok oldalt Andiere, hiszen a saját képességéről neki kell beszélnie, főleg hogy egyelőre még a birtokra se jött el velem, hogy egyáltalán megnézzük tényleg jól sejtem-e és van neki. Kíváncsi vagyok, hogy itt most mit fog majd mondani, mennyire hisz már ebben az egészben.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 95
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 19 Ápr. - 8:34


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby

*Egy ideig elszórakoztatom magam Casper és a nő témával, meg a budival, addig Ryan nyugodtan elmondhatja a történetet amit már ismerek, felesleges lenne még egyszer ugyanazt elmondanom, ezért hallgatok egy ideig. Miután túllendültünk mindketten az ismert dolgokon, már jobban figyelek és elmerengek néhány részleten. Andie és Jeremy azért sokkal jobban el van eresztve kapcsolat terén, hiszen ők együtt nőttek fel, bennünk ez sem közös és, hogy őszinte legyek semmi más sem. Soha nem találkoztunk még véletlenül sem, mert akkor emlékeznék arra a szép pofira amit Ryan visel, nem hallottunk egymás nevéről, nem jártunk ugyanazokra a helyekre, sőt mi több, egészen más városban nőttünk fel. A bomba akkor robbant amikor felkeresett és az apámról érdeklődött. Andie felveti a kérdést, jogosan, hogy mégis hogyan jött mindez össze, persze én tudnék választ adni rá de nem teszem. Ha van elég gógyijuk a válasz ott fog világítani a fejükben. Gethin talán számos – a biztonság kedvéért – helyen nyomot hagyott maga után, megbízott pár embert, hogy x évben ide és ide, meg oda és oda kézbesítsen pár levelet – megjegyzem én nem kaptam, hozzám Ryan jött el – és aki életben maradt az eltelt idő után, az megtette. Jelen helyzetet tekintve egyetlen ember él csak aki választ tudna adni Gethint illetően, mert aki levelet kapott csak egyet kapott. A társalgás számomra kezd az unalmas és száraz tények gödrébe fulladni, ezért bedobom az amúgy igen nyilvánvaló szex és szikrázás dolgot. Jeremyt rögtön elkönyvelem prűdnek, míg Andie kezd szimpatikus lenni. Felkapom a sörömet, bár jobban szerettem volna valami erősebbet, mondjuk egy vodkát, de nem válogatok. Kortyolok a korsó pereme felett viháncoló szemeimmel pedig Andie-re pislogok. *
-Ó hát persze. Magunk mögött hagytunk egy félig lerombolt motelt.
*Tovább szítom a tüzet, mert egyrészt ez a téma – kulcs közeliségével – sokkal érdekfeszítőbb, másrészt nem tudom nem észrevenni, ahogy a lány finoman és nyugtatóan megszorította a köpni-nyelni nem tudó Jeremy kezét. Ryan tovább mesél, már kezd körvonalazódni néhány dolog. Kissé neheztelek rá amiért nem mondott el nekem mindent, de legalább nem unatkozom már.*
-A mormonok azok nem a polygámisták? Akik nem használnak semmilyen technikát és lovas kocsival járnak. Érdekes, ők inkább meghúzzák magukat mint fenyegetőzzenek, mellesleg mivel tennék? „felszúrlak a vasvillámra öcsi”-vel?
*Nem sokat tudok róluk, érthető miért nem mélyedtem el a kultúrájukban, náluk többnejűség van nem többférjűség. Aztán Ryan bedobja a képességes cuccot amire már felkapom a fejem. Tényleg, ez jó móka. Skóciában szembesülhettem azzal, hogy nem vagyok egyedül, mi több, képességek terén is igen változatos a paletta, akkor valami tűzgyújtó képességet kaptam ideiglenesen, sikerült is felgyújtanom vele egy fél kastélyt. Vagy majdnem. A karom az égett tutira még sem fájt és a ruhám is sértetlen maradt. *
-Ja, szívás lenne ha tesók lennénk, de mondjuk engem nem zavar. Úgy sem akarok gyereket. Na és? Ti mit tudtok? *Érthető módon lehalkítom a hangomat, azért még sem kellene, hogy mindenki tudja mire vagyunk képesek vagy dilisnek nézzenek minket. Mondjuk az utóbbi még veszélytelen.* - Ryan-nek világít a keze és vadállattá változik. Höhö, nem véletlen, hogy szétvertük a motelt, pedig csak integetett a mancsával.
*Csiklandoz a nevetés. Jeremy el fog ájulni az tuti, de azt hiszem erre Andie is csak tátogni fog mint hal a parton. Jómagam elszaladok a lóval és előhívom Caspert. Persze nem csak úgy a semmiből jelenik meg, azért hülye és felelőtlen nem vagyok, a budi felől jön. Vagyis jövök én vigyorogva, majd leültetem egy közben magunkhoz húzott székre. Észre sem lehet venni, hogy nem igaz, csak ha meg akarnák érinteni.*


♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 78
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 17 Ápr. - 20:52


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 
 
Ha tudnám, hogy mi jár Ruby fejében, biztosan vétóznám, maximálisan tagadom, hogy mindez a nemiséghez köthető. Nem hiszem, hogy csak mert Jeremyvel beszélgetünk, ezzel el is dőlne, hogy mivel mi vagyunk a pasik, öntörvényűen lefektetjük az alapszabályokat. Itt most egyenlőség van, nem véletlenül dolgoztam az ENSZ-ben, hiszen az elnyomás ellen küzdök, és a béke fennmaradáséért. Még ha jelenleg nagyon is benne vagyunk a sűrűjében, a grófot meg azt a borzadályos szektát is meg kellett semmisítenünk azért, hogy mi túlélhessük.
- Igen, sejtettem. Ruby sem volt a helyzet magaslatán, amikor bekopogtam hozzá. Úgy tűnik a nevelőapám egyoldalúan ismert titeket, akik nem tudtatok róla semmit. Pedig valami közös biztosan van bennünk. – Megint sikerül elnevetnem magamat, ahogyan Ruby bedobja a szex témát. Én azért ennyire nem vagyok nyílt, másoknak elméletileg nincsen köze, hogy mi van köztünk, ahogyan ránk sem tartozik, hogy ők mit művelnek egymással az ágyban. Alkalmi szeretőm kissé szabadszájú, ami engem nem zavar, sőt, de másokra azért ez lehet elriasztó hatással. Látom, hogy Jeremytől nagyon távol áll ez a stílus, de mintha ott is Andie lenne aki viszi az érzelmi szálat, és megnyugtató, hogy köztük is van valamiféle harmónia, még ha erre Ruby faltörő kosként hívta fel a figyelmet.
- Nem tudom Andie. Úgy tűnik ez az ügy túlmutat rajtunk. Hope Townba hozott a nyom, amiről nem tudok túl sokat. Utánanéztem a munkám révén, és valami mormon közösség él a közeli hegyekben, akik ugyan lejárkálnak a városba, de elég rossz hírük van. Nem pusztán a vallásuk az, amely kiemeli őket, hanem... értitek, eléggé fenyegetve van a város általuk. – Vonom meg a vállamat, erre még Rubynak sem mondtam semmi alapot, gondoltam majd ha megérkeztünk, akkor négyesben kezdjük mindezt fejtegetni. – Szóval a mostohaapám lehetne a kulcs, vagy az, ami összeköt minket. Elsőre olyanra gondoltunk, vagyis Ruby vezette fel, hogy ha ez az alak... különleges volt, akinek számos gyereke volt, köztük mi is, akkor szívás, de testvérek vagyunk. Csak abban reménykedhetünk, hogy nem szó szerint. Gethin hozzátok irányított minket, akkor... nektek is vannak... rejtett adottságaitok? – Talán túl direkt kérdés, de muszáj hogy felvezessük a dolgot időhúzás helyett, mert céllal érkeztünk ide mind a négyen. És a felesleges szócséplés talán egyikünknek sem a kenyere. Láttam, hogy Ruby milyen fancsali, türelmetlen fintort vágott le, amikor Jeremyék közvetlenül utánunk jöttek meg, lehet, hogy tervei vannak azzal a szobakulccsal? Rákészülünk a halálos veszélyre némi gőz kieresztéssel?


ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 137
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 16 Ápr. - 11:23Nyomozgatás Hope Town-ban


Igazság szerint nem rajongok azért, ha a megkérdezésem nélkül döntenek a fejem felett, még ha csak olyan kis apróságról is van szó, mint hogy mit iszok. De most kegyesen átsuhanok a dolog felett, megpróbálom úgy venni a dolgot, hogy a srác kedves akart lenni, oldani a görcsöt. Így ellenkezés vagy csípős odaszólás nélkül biccentek a pincérnek, mikor lerakja elém a poharat, de egyelőre mellőzöm, hisz beszélek, vagy is kérdezek, és ezt ivás közben igencsak nehéz.
A válasz hallatán ugyanakkor kissé megemelkedik a szemöldököm, ami némi kétkedést akar most kifejezni. Nem, a dolgok nagyon nem állnak össze.
- Azt mondod, tizenkét éve halott... Én akkor még anyámmal éltem, azóta legalább fél tucatszor költöztem. Ehhez képest megtalált a levél, ami ráadásul nem volt címezve, postázva. Csak úgy letéve az ajtóm elé. Ez szerinted hogy működik?
Na jó, picit talán kekeckedek, de ebben a helyzetben talán senki nem róhatná fel nekem, hisz az egész történés úgy bűzlik, ahogy van. Egyre inkább úgy érzem, csapda vagy valami idétlen vicc, amire kár az időt fecsérelni. Annyira ködösek, annyira képtelenség, amit állít.
Jeremy persze más, ő keresi a kapcsot, a lehetőséget, így válaszol, helyettem is. Úgy is csak ugyanazt tudnánk mondani, egy helyen nőttünk fel és ennyi. Még a név említésére is csak nemlegesen rázom a fejem. Az életben nem hallottam, de ha valóban pap volt, ezen nincs is mit csodálkozni. Templomnak még csak a közelében se nagyon jártam már vagy húsz éve.
Ám ahelyett, hogy a társalgás gyanakvóvá, vagy épp reményvesztetté válna, netán ellaposodna, Ruby olyan bombát robban, mire nincs is jobb reakció, mint hogy...
Na valljuk be, röhögnöm kell, noha diszkréten és nőiesen teszem, de nem tudok mást tenni, tetszik a csak, még ha roppant indiszkrét is.
- Tudnék miről mesélni, de úgy sejtem, te is - kontrázok, amolyan mi nők vagyunk, mi értjük stílusban. Azt sejtem, Jeremy-t letaglózza ez a fajta őszinteség, könnyed és szemtelen megnyilvánulás, de nekem ez az első pillanat, ami tetszetős ebben a faramuci helyzetben.
Azért finoman megszorítom kesztyűs kezét, biztatón, csillapítón, mert én tudom, neki mennyire kínos lenen azt a témát boncolgatni. A továbbiakra csak elhúzom a szám és megvonom a vállam. Azt meg neki kell tudnia, engem mennyire nem érdekel ez az ügy, főként csak miatta vagyok itt.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 240
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Csüt. 14 Ápr. - 22:13Nyomozgatás Hope TownbanElső ránézésre a két alak igazából nem tűnik veszélyesnek, de sose lehet tudni. Az a biztos, ha óvatos vagy és figyelsz a részletekre, aztán majd meglátjuk. Én ennek fényében óvatosan szemlélem a velünk szemben ülő párost. Nem mondom, hogy furcsák, de azért van bennük valami... amit nem tudok hová tenni, bár könnyen lehet, hogy ennek az az oka, hogy nem ismerem őket és ha tőlük van a levél akkor azért gyanakvó is vagyok. Lehet csapda, vagy átverés és nem akarom, hogy Andie az én csökönyösségem miatt kerüljön bajba, hiszen jó eséllyel ha rajta múlik akkor nem is jövünk el, de eljöttünk, mert nekem muszáj volt tudni, hogy mi folyik itt és képtelen lettem volna e nélkül álomra hajtani a fejemet. Mások vagyunk e téren, ő könnyen túllépett volna rajta, én nem. E miatt vagyunk most itt, főleg miattam, de a kérdése jogos. Nem tudni honnan tudta a címet a srác, és mielőtt még kibukna belőlem a kérdés, honnan tudta hogy én is ott leszek jönnek a válaszok, amikre azért kap pár meglepett pislogást.
- Mármint a nevelőapádról? Úgy tűnik, hogy tudunk róla bármit is? Nem is hallottam még ezt a nevet. - oldalra sandítok Andiere, de valahogy úgy sejtem, hogy neki se lesz több fogalma erről az egészről, mint nekem, ő se hiszem, hogy ismer egy Gethin nevű papot, vagy hallott volna róla. - fogalmam sincs, hogy mi bennünk a közös. Egy környéken nőttünk fel, de... - megvonom a vállamat, hiszen nem tudom, hogy mi lehet a közös bennünk. Ismertük egymást régen, de ennyi, jó ideje nem találkoztunk azóta, hogy újra sikerült összefutni és hát azóta se volt minden pillanatunk fényes. Nem hiszem, hogy az kötne össze minket, hogy ugyanonnan származunk, hiszen még volt jó pár kölyök arrafelé, akik nem kaptak levelet és most nincsenek itt. Amikor viszont a páros lány tagja szólal meg enyhén szólva is megáll a kezemben a közben megérkezett sör. Kész csoda, hogy nem sikerül ki is köpni egy adagot. Hát na ez úgy finoman szólva is nagyon direkt megjegyzés volt és nem igazán tudom hirtelen, hogy mit is kellene mondanom rá, csak nagyokat pislogok és beszéd helyett inkább kortyolgatom tovább a sörömet, mert az biztos, hogy erre nem tudnék mit mondani. Lehet, hogy Andie igen, mert a nők jobban megértik egymást, ezért csak oldalra sandítok kíváncsian, de valahogy nem hiszem, hogy olyasmit reagálna, ami nagyon meglepne.
- Igen, elvileg pont e miatt vagyunk itt, hogy kiderítsük, hogy mi is ez az egész. - szó se róla, az én visszafogott stílusomnak Ruby elég sok. Nem is csak a stílus és a szó használat, hanem úgy általában az egész lány. Andie is szabadjára tudja engedni magát tisztában vagyok én vele, de azért ilyen szinten sosem. Furcsa páros, hiszen a másik srác jóval komolyabbnak és visszafogottabbnak tűnik, nem is értem, hogyan heveredhettek egymás mellé, no meg hogyan alakulhatott ki bármiféle szikrázás is közöttük, hiszen tűz és víznek tűnnek így elsőre. Vagy a srác sem olyan visszafogott, mint aminek elsőre tűnik?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 95
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Vas. 10 Ápr. - 13:42


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby


*Elnézem ahogy kezet fognak egymással, mindenki méregeti a másikat mit az illegális kakasviadalokon a taréjosok. Főleg persze a két pasi, a lány meg csak úgy nőiesen, elgondolkodik, hogy nyújtsa vagy ne nyújtsa, még talán nagy rosszindulattal azt is feltételezhetem, hogy undorodik más kezének megfogásától, persze nyilván más oka van. Én ettől a dilemmától megkímélem magam, ráfoghatom a teli kezemre, mindkettőre amiért nem fogok kezet velük, elvégre még integetni sem egyszerű kulccsal a kezemben, hát még táskával. Azért kedves vagyok meg minden, mosolygok is és nincs egyetlen megjegyzésem se, nem mintha lenne rá okom.
Megértem a kételyeiket és a bizalmatlanságot, nekem is volt egy nagy adaggal amikor Ryan beállított, pláne, hogy az első percben a világítós kezét lóbálta előttem. Aztán az a mese Gethinről, meg, hogy az apámat keresi akiről én sem tudom él-e hal-e, és különösebben nem is érdekel. Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, azt mondanám, hogy az egész rábólintásom nagyban függött attól, hogy együtt kellett élnem az alkoholista anyámmal és mikkor visszajöttünk Skóciából az állásomat is elveszítettem. Persze Skóciában azért már volt köztünk némi szikra és semmi köze nem volt Ryan képességéhez.
Mikor leültünk végre egy asztalhoz, hagytam a két pasit kibontakozni a férfiasságukban, vagyis rájuk bíztam a nagy megbeszélést és a másik lány is így tett. Addig körülnéztem Casperrel az asztráltestemmel, de ha így gondolok rá, vagyis magamra nem olyan érdekes és szórakoztató. Szerencsétlenségemre pont volt egy nőci a mosdóban és összetalálkoztak/tunk, mosolyogva integett/tem neki, majd benéztem a két ülőkés wc-be, szemrevételeztem a mosdót, találtam folyékony szappant és kéztörlőt is. Meg voltam elégedve, addigra a nő is eltűnt de nem is ez a találkozás volt a csúcspontja a történetnek, hanem az amikor odakint engem látott meg teljes valómban. Addigra Caspert visszahívtam magamba, már ott a budin felszívódott ám a nő rám nézett és elkerekedtek a szemei. Annyira bámult, hogy majdnem nekiment a pultnak, kis híja volt. Integettem neki és rámosolyogtam, kérem szépen, van egy ikrem, mit kell ezen fennakadni? Andie kérdését nem hallottam a kis intermezzo miatt, csak Ryan magyarázatára kaptam fel a fejem és a figyelmem.*
-A szex. Az bennük a közös, csak úgy szikrázik közöttük a levegő. Mellesleg közöttünk is bár néha más is szikrázik de arról nem mi tehetünk.
*Bájos mosolyt villantottam Jeremyre és kérdőn felvontam a szemöldököm, vajon mit szól mindehhez. Arról kétségem sem volt, hogy van köztük valami, de ha még nem bontakozott ki, most kiugrik a nyúl a bokorból. Eszem bogában sem volt visszafogni magam, roppant szórakoztató volt ez a páros randi amit az a Gethin intézett el nekünk. *
-Az a gyanúm, hogy mi négyen valami globális szarságnak vagyunk a mozgatórugói és nem bírom ha más rángat. Szóval ki kell derítenünk, hogy ki az, miért csinálja és mennyire éri meg nekünk, hogy hagyjuk.
*Andie-re pislogtam, nekünk nőknek össze kell fognunk. Vannak olyan dolgok amikről a pasik nem tudhatnak, azt hiszem lassan ideje lesz egy budis csevejnek.*

♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 78
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Pént. 8 Ápr. - 12:01


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 
 
Már kezdem megszokni, hogy Ruby mennyire nagyszájú, és másokban is felmerül, hogy olyasmiket műveljen vele, mint amit én tettem abban a bizonyos hotelszobában. Karbafont kézzel vigyorgok az ügyintézésén. Én már kezdem őt megismerni, nem csak egy darab hús, többek között a humora és a stílusa is megfog, de a külsőt kár lenne letagadnom, hogy mennyire megvan így is a kémia szinte az első perctől kezdve. Nem nagyon kellett egymásra hangolódnunk, hogy velem tartson, félretéve az egyébként pocsék életét. Nekem sem volt sokkal jobb, másoknak próbáltam segíteni úgy, hogy nekem nem volt családom, sem érdemi célom. A levél a legjobbkor jött, hogy felébresszen, igenis is érek valamit, és van kijölölt utam. Azt nem merem megkockáztatni hogy Gethin is mutáns volt, netán időutazó. Egyszerű ember inkább, aki azonban sokkal többet tudott rólam, rólunk, a mutánsokról. A valódi apámról, és erről az egész szörnyűséges helyzetről. A múlt éjszakát már nem is említem, amelynek köze nem volt a történetünkhöz, és a vonzódásunkhoz sem. Egy idióta csalt lépre minket, és csoda, hogy ki tudtunk szabadulni. Bólintok nevetve, amikor megjött a kulccsal, ám már nincsen lehetőségünk kifújni magunkat, és felavatni az új helyszínt, mert Ruby kérdezősködése nyomán meg is jön a két delikvens, akikről szinte lerí, hogy összetartoznak. Mi azért még nem vagyunk ennyire összeszokottak. Miután kezet nyújtottam a srácnak, a lánnyal is megteszem ugyanezt.
- Én nem tudtam. A nevelőapám ezek szerint jobban ismert titeket is, mint hogy tudtok róla. Gethinnek hívták, pap volt, és több éve halt meg. Pontosabban tizenkettő. Ő nevelt fel. Akkor azt mondta, hogy meghaltak a szüleim, az apám sorozatgyilkos volt. Ám úgy halt meg, hogy engem kerestek nála, és...  Nem tudtam megmenteni. Azóta egyedül vagyok, és a napokban érkezett a levele, amit nem is tudom, hogy mikor adott fel. Ruby apjához irányított, de mint kiderült, Ruby sem tudja, hogy hol van ő, így... ketten próbálkoztunk. A másik két név ti voltatok. Mit tudtok róla? És... mi bennetek a közös? – Kérdezem négy sört kérve az asztalunkhoz, bár el tudom képzelni, hogy ha komolyabb témákról esik szó, akkor lesz itt még keményebb pia is. Rubyra sandítok némi bátorításért, nekem csak a képességeim halálosak, stílusra ő a magabiztosabb. Viszont ez lényegében az én keresztem, bármennyire is át akarom hárítani a felelősséget.

ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 137
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 6 Ápr. - 15:45Nyomozgatás Hope Town-ban


Ha nem lennék teli kérdőjelekkel a helyzet miatt, hát tuti hogy belőném a páros randi poént. Mert első blikkre ez ennyi lesz. Lehet hülye konyhapszichológia, de mi nők megérezzük az efféle felajzottságot, az adott pasi iránti figyelmet. Már pedig a Ruby nevezetű lány tuti sokkal szívesebben vonná most a srácot a kezében lengetett kulcs szobájába, mintsem egy asztalhoz. Valószínűleg az én kisugárzásom is hasonló, csak a valóság bonyolultabb. De ez már nme az ő dolguk.
A kéznyújtásra finoman felvonom az egyik szemöldököm, talán egy csipet hezitálás is kiérződik a mozdulatból, de aztán csak megfogom a srác mancsát. Ha esetleg afféle, mint Jeremy, azt úgy is rögtön észreveszem. Akinek a kezét még az asztal felé menet se engedem el, magamnak be kell valljam, kissé zavar a helyzet, talán egy csipet félsz is van bennem. Nem szeretem, ha a rejtélyes ügyek rajtam keresztül jönnek létre. Én riporterként csak külső szemlélő akarok lenni, aki más örömét vagy épp kálváriáját megörökíti a kíváncsi hallgatóság számára.
Még is itt vagyok, főképp mert Jeremy nagyon ügyesen érvel, és talán pici részben saját kíváncsiságom okán. Annyira viszont nincs nyílt barátság, hogy nekivetkőzve kényelmesedjek el a széken, inkább csak a szélén ülök meg, feszes háttal, ugrásra készen. Bár inkább mint egy macska, mintsem egy riadt egér.
- Honnan tudtad a címem? - szólalok meg először, talán kissé túl lényegre törőn. De hát valahol el kéne kezdeni ezt a társalgást végre, hogy lássuk, mi a cél. Érdemes-e foglalkozni vele, vagy csak felesleges hülyeség, mert akkor ebben az esetben inkább Jeremy-vel tölteném az időt, mintsem itt bogozzam a szálakat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 240
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szer. 6 Ápr. - 13:59Nyomozgatás Hope TownbanLehet átverés, ahogyan lehet akár csapda is, de ettől még muszáj megnézni, mert bármelyik is legyen majd megoldjuk, viszont ha netán nem erről van szó, ha mégis valami pozitív, ha valami fontos hír... gőzöm sincs, akkor nem hátrálhatunk meg csak azért, mert rossz is lehet. Az életben bármi alakulhat rosszul, de ettől még egy próbát tenned kell, hátha mégis csak jól alakul, legalább az esélyt adjuk meg, és én meg akartam adni. Szerencsére Andiet is sikerült rábeszélni arra, hogy ő is akarja, még ha nem is volt épp könnyű menet.
- Tényleg? - meglepetten pillantok oldalra kicsit. Az út hosszú és egyenes, nem igen kell azon aggódni, hogy elénk ugrik-e egy szarvas, vagy hasonló, így nem gond pár másodperc, amit nem az út bámulásával töltök el. - Végül is én se sok felé jártam, csak a környéken szinte, kisebb városokban, amíg munkát nem találtam. - mert hát itt a városban nem maradhattam, mert a szüleimtől kellett távol tartanom magamat, így maradt végül North Salem. Kisváros, megszokható és végül is jól éreztem magamat, de tény, hogy nem igazán volt lehetőségem kiteljesedni, vagy távoli célokat kitűzni magam elé, ahogyan azt ő megtette.
- Én azért izgulok, de a kirándulás is jól hangzik, legalább kimozdulsz. - legalábbis a városból, legalább valamelyest, ez is mindenképpen jó és tényleg felfoghatjuk afféle szórakozásnak is, mert végül is az. Jól érezzük magunkat, ha nem lesz ott senki, ha pedig igen, akkor reméljük szolgál valamiféle infoval arról, hogy miért is kaptunk levelet névre szólóan és én nem is a saját címemre.
A célhelyre érve hamar kiszúrom azokat, akik minket emlegetnek, kérdés csak, hogy rosszat vagy jót akarnak. Ösztönös ahogyan megfogom Andie kezét, hogy ha bármi gond lenne, akkor megvédhessem és ne sodródjunk el egymástól. Csak aztán pillantok a srácra, mert úgy fest, hogy ő küldte a levelet, de vajon miért? Nem tűnnek a veszélyesnek, főleg a lány, aki elég fiatal és folyton ide-oda jár a tekintete. Nem tudni, hogy azért, mert izgága természet, vagy mert folyton máshol jár az esze, de nem is igazán számít ez most, csak hogy megtudjuk, hogy miért vagyunk itt egyáltalán.
- Gondolom igen, és Jeremy... Andie, bár ez akkor már világos. - hiszen eleve minket kerestek. Elfogadom mindenesetre a srác kezét, jó meg is nézem magamnak, hogy le tudjak valamit szűrni a kiállásából, vagy bármi. Veszélyes-e, vigyáznunk kell-e vele stb. Megrázom a kezét, a kesztyű persze akkor se kerül le a kezemről, amikor leülünk, ahogyan egyelőre a kabát sem. Nem tudjuk mit akarnak és miért vagyunk itt, addig nem is érdemes nagyon levetkőzni, előbb lássuk a tényeket.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 95
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 4 Ápr. - 7:44


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby


*Ez a Gethin rejtélyes egy emer volt az már egyszer biztos, de mivel meghalt és én nem hiszek az időutazásban, nem különösebben érdekel, hogy mit honnan tudott meg. biztosan megvoltak a maga titkos forrásai, a CIA ügynökei sem szokták kiteregetni a szennyesüket és az informátoraikat, legfeljebb legyilkolásszák őket ha nagyon jár a szájuk. Épp eezért nem is akarok Gethin után kutatni, elég annyi ami a levélben volt és amit Ryan akar megtudni, az úgy is kötelező jellegű, utasításba kapta és általa én is, ha már nincs apám, hogy találkozzunk a másik rejtélyes párossal. Nekik mi vagyunk a rejtélyes páros, bár nem tudo ők mennyit tudnak, az én szeélyem minden bizonnyal nem merült fel, hiszen Ryan is a nemzőmet kereste és nem engem.*
-Ámen! Áldassék az úr és Gethin neve.
*Sosem hittem istenben, nem most fogom elkezdeni, általában nem is viccelek a hívők előtt ilyenekkel, bár nem anyámtól tanultam, de tiszteletben tartom más agybaját. Anyámnak még ennyi jó érzése sincs, ő aztán lelkiismeret furdalás nélkül küld el mindenkit az istenébe ha még tud beszélni és nam akad össze a nyelve saját magával. Most poénkodom, Ryan nem hívő, azt hiszem egyetlen mutáns sem az, nem lehetnek hiszen olyan életük, életünk van amiről a Biblia nem beszél, szóval helyünk sincs abban a világban. A panzióban viszont lesz nem sokára, csak egy szobakulcsot kell szereznünk és minden oké lesz. Nem véletlen a felvezetés, vannak terveim egy ilyen hosszú út után és a tusolás végeztével már tudom is, hogy mibe kezdek bele, ahhoz pedig szükséges a nyugalom, mert utálnám ha más léptei fel alá koppannának a folyosón az ajtónk előtt. A panziós nagy szemeket mereszt a széles mosolyomra és esküszöm, hogy lejjebb is vándorolt a tekintete. Naná, egy ilyen indítás után én is lenéznék, ezért még szélesebbre húzom a számat és felemelt kezem mutatóujját a szemem mellé teszem.*
-Hééé! itt vagyok fent. Kulcs?
*A bámulásban és képzelgésben megzavart pasi kissé megrázkódik, majd nemmel integet a fejével a korábbi kérdésemre. Azon csodálkozom, hogy egyáltalán eljutott az agyáig, de legalább kulcsot kapok és midőn a kezmbe zárom azt, látom, hogy elnéz mellettem. A kérdésre sarkon fordulok, a mosolly még ott trónol az arcomon, a kulcs halkan csörög a ráaggatott szobaszámot viselő fityegővel. *
-Heuréka!
*Kiáltok fel, de azátn eszembe jut, hogy most akkor elmarad a tervem, kezdve a tusolással és folytatva minden mással amit utána kigondoltam.* ~Francba! Jöhettek volna később is, vagy megvárták volna míg kiderítjük hol vannak és megérkezünk. Pápá Ryan kukac!~
*A mosoly marad, gondolataim nem formálják át fintorrá, fejemet oldalra hajtom - mintha így többet látnék belőlük - és alaposan végignézek rajtuk. Úgy vélem a látottak alapján, hogy a beszélgetésünk rövid lesz, mert nekik is nagyon gyorsan szükségük van némi nyugalomra, olyanra aminek a gyakorlatába a megjelenésük beleszólt. Ryan átveszi a szót és én hagyom neki, a másik csajjal szinkronban úgy döntök, hogy legyen a szó csak a pasiké, mi meg csak hallgatunk és majd úgy öt perc múlva kimegyünk a mosdóba megbeszélni azt ami most a fejünkben kavarog. Csak integetek a kezemmel, azzal amiben a kulcs van, mert a másikkal még mindig a táskámat szorongatom, így a kzfogás szóba sem jöhet, majd követem Ryant a távoli asztalhoz. Közben csekkolom a mosdót, hogy merre van, nehogy később kelljen keresgélni, vagy épp amikor a szükség rámjön, mert akkor szaladás van és mivel ez egy kisváros, az utca végén is előbb tudják majd meg, hogy milyen mérgezett egér futást rendeztem le. Amint leülünk, néhány pillanatra elbambulok, de csak azért mert Caspert előreküldö a mosdóba, hogy lássam mennyire takarítják, alkalmas-e egészségügyi szempontból, vagy csak beszélgetésre használjam.*


♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 78
Kor : 29TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 2 Ápr. - 21:30


Ruby, Andie, Jeremy & Ryan

 Prüszkölve nevetem el magamat, amilyen szabadszájúan beszél. Nem tudom, hogy hol nőtt fel ez a lány, neki legalább anyja volt, de emlékezve a sorházak mentén dülöngélő alkoholistára azt hiszem neki sem volt jobb sorsa, mint nekem. Ám belém Gethin verte a jómodort, mindenkivel tisztességesen próbálok viselkedni, megérdemlik az esélyt, hogy a szolgálatukra legyek, ezért is dolgoztam az ENSZnél, felkaroltam Rubyt is, holott megtehettem volna, hogy nem indulok el az úton és csakis a saját képességem kiteljesítére szánom az időmet.
- Erre nem gondoltam eddig. Nem, valahogy mégis megoldotta sima emberként. Talán ismert egy időutazót? Nem mondom, átkozottul jó lenne még egyszer látni, de már meghalt.. – Rázom a fejemet, az időutazókkal véleményem szerint a haláluk után is lehet találkozni, ha elérünk abba a korba, ahova utazott, majd vissza a jelenjébe, ahol végül meghalt. Mégsem látok erre sok esélyt, Gethinnek vége, meggyászoltam, soha többé nem fog visszatérni. Ezt kettőnknek kell megoldani. Illetve ha az említett páros is becsatlakozik, akkor négyünknek. Remélem társakra találunk, bár én Rubyval is tökéletesen jól elvagyunk, mégis, ha így lesz, jelentősen csökkenni fognak az intim pillanataink. Talán erre készülök fel, hogy nem a kezét taperolom. Értetlenkedő pillantással követem a lányt, és szélesen elvigyorodom a hallottak alapján, hát ez hihetetlen, állandóan be tud dobni, valami dögöset. Nem hökkenek meg annyira látványosan, hogy beleköthető legyen a mese, hiszen ha úgy vesszük, lebeszélt dolog, hogy ezúttal megpróbálunk finomabbak lenni egymással, ehhez képest Ruby ismét valami vad dolognak az előfutárát dobja be, hát fúúú... nem gondoltam, hogy így kezd el kérdezősködni. És úgy tűnik szerencsénk van, az említett páros ugyanis nem sokkal mögöttünk lép be az ajtón, fiatalok, mint mi. Most már nem akadok ezen fent, Ruby apjával sem sikerült találkoznom, akkor elfogadtam, hogy nem ősz mentorokkal leszek körülvéve.
- Nem tőle. Az én nevelőapámtól. Ryan vagyok, ő Ruby. Leülünk? – Kérdezem kezet nyújtva, nem tűnik fel, hogy a srácon kesztyű van. Az viszont igen, hogy milyen vibrálás van köztük, a lány mintha még macskásan oda is dörzsölőzne a sráchoz, amikor elhalad mellette. Na itt is tombolnak a hormonok, ahogy nézem. Ezért aztán magától értetődően Rubyra sandítok, valahogy gyorsan eszembe jut. Akár elfogadják a kéznyújtásomat, akár nem, egy közeli asztalhoz csücsenek, remélem Ruby mellém teszi majd le magát, ha megvan a szobakulcsunk.


ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Mila Kunis
Hozzászólások száma : 137
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 29 Márc. - 16:00Nyomozgatás Hope Town-ban


Őszintén szólva nehezebb volt ez a döntés, mint egy szülés. Bár ezt így nem jelenthetem ki, végül is, sose szültem, fogalmam sincs, milyen is az. De akkor is pokoli nehezen jutottunk erre Jeremy-vel, ezerszer körbejártuk a dolgot. Mert hát érint ez mindkettőnket, és valahogy fel sem merült, hogy egyikünk a másik nélkül is meglépné azt, amire a levélkében buzdítottak. Olyan egyértelműnek tűnt, hogy ha belemegyünk, akkor együtt. És ez volt a dologban a legkönnyebb döntés, a legértelemszerűbb.
Még is ódzkodtunk, tartottunk attól, mennyire szívatás ez, avagy mi is lehet. Egyáltalán kinek áll efféle az érdekében? Ki ismer minket? Ki ismeri a múltunkat, ki akarna nekünk rosszat?
Az én részemről teljesen kizárható a dolog. Az egyetlen, aki ártani akarna nekem, már rég alulról szagolja a vakondtúrást, hála Jeremy-nek. Viszont ő sem tudott senki konkrétat megnevezni, akinek ez a játék érdekében állt volna. De hát csak riporternek készülök, akik kapnak a rejtélyes dolgok után, nem?
- Izgulni? Nem igazán... Legalább is nem amiatt, ami miatt jöttünk. Sokkal izgibb, hogy kicsit eljöhettem a városból, hogy csak úgy kocsikázunk, bámulhatom a tájat. Tudod, még sose jártam New York-on túl - vallom be egy vállvonás kíséretében a dolgot. Nincs mit tagadnom, utazásra nem volt lehetőségem, még csak úgy sem, hogy felülök a vonatra aztán uzsgyi neki. Nem, minden fillért félretettem a sulira. Efféle luxusra pedig nem is gondoltam, hogy majd kocsikáztatnak.
- Egyelőre próbálom úgy felfogni a dolgot, hogy elhoztál kirándulni - mosolygok rá, ahogy mellém kerül, szinte már akadékosság nélkül, ösztönösen nyúlok magam is a keze után, összefonva az ujjaink. Persze a kesztyű ott van, muszáj, jobb,ha most nem vonjuk el érintéssel a figyelmét.
Terelem a sajátom is, érdeklődve figyelem a kicsiny hotelt, vagy inkább panziót, ami legalább olyan poros kívül, mint belül. Mármint stílusilag, nem takarításilag. De legalább nem lógok ki egyszerű farmerommal, fekete csizmámmal, fekete pólómmal, bőrdzsekimmel. A hajam is csak felfogtam, a fejemen napszemüveg, hogy azért sugalljak valamit városi létemből is. De a pultnál ácsorgó pár, a kérdezősködő csaj le van porolva, egyértelműen nem itteni, főképp nem dolgozó. De hát mikor is állnak az alkalmazottak a pult ezen oldalán?
Jeremy pillantására csak finoman bólintok. hallottam a nevünk, nem olyan nagy itt a nyüzsgés, hogy elveszett volna. Talán ha elcsitulunk még a legyek döngését is felismerhetjük. Így hát lépkedek Jeremy mellett, talán kissé hozzá is simulva, ahogy a pultot közelítjük. Ráhagyom a beszédet, még csak felmérek, ismerkedem a szituációval, próbálom magamba szívni a benyomásokat, amikből aztán majd levonom a következtetésem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : ₪ Justin Timberlake
Hozzászólások száma : 240
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Hétf. 28 Márc. - 20:40Nyomozgatás Hope TownbanNem mondom, hogy könnyű volt eldönteni, hogy jövünk-e egyáltalán, hiszen Andie számára nem is olyan egyszerű csak úgy szabadságot kivenni és elutazni, esetemben még ez a könnyebben megoldható volt, szerencsére a főnök nem annyira szigorú, meg hát a munkaidőm se vészesen kötött és néha kell egy kis kimenő. Viszont eldönteni, hogy ez mennyiben átverés és mennyiben igaz... na ez volt a nehezebb. Őszintén szólva én sem akartam jönni először, mert nem tudtam, hogy van-e értelme. Lehet bármiféle átverés, de akkor is meglepő, hogy valaki tényleg tudta, hogy épp Andienél vagyok, amikor ez még számomra sem volt egyértelmű, hiszen nem terveztük el, épp csak így sikerült az az este. Mégis oda kaptam a levelet úgy, hogy még egy árva bélyeg se volt rajta.
Talán felesleges lesz ez az út, de legalább esélyt kell adni annak, hogy esetleg még sem. Ki tudja, lehet hogy lesz haszna, legalább egy kicsit beszélgetünk és azért az se rossz dolog, ha olyan valakivel tölthetek el időt, aki azért nagyon is közel áll hozzám. Nem tartottam attól, hogy majd nem fogom jól érezni magamat, pedig jó pár órás kocsiút várt rám, no de elég korán indulni és máris meg van oldva. Természetes volt számomra, hogy én leszek az, aki felveszem a lakásánál Andiet és vezetek is. Így egyszerűbb, mint vonat, vagy busz, aztán meg oda vagy kötve, ha épp nem jön semmi. Így ha mégis csak valami átverésféle, akkor meg van oldva, gyorsan lelépünk.
Amiről Andie nem tud az az, hogy még egy pisztolyt is kölcsönkértem Nathantől. Vonakodott adni, de lőni tudok, amúgy is tanultam már tőle, hogy legyen egy alap önvédelmi szint, de nem gondoltam, hogy szükség is lesz rá. Persze egyelőre még mindig nem biztos, hogy kelleni fog a pisztoly, de jó ha van, hiszen a képességem csak közelről működik és ha ez netán egy átverés, vagy... csapda, akkor jobb felkészülni az esetleges nehézségekre.
- No izgulsz? - pillantok oldalra mielőtt leállítanám a motort. Ha más nem hát utaztunk egyet és jót beszélgettünk út közben, engem még az se zavar, ha itt töltünk egy éjszakát, vagy visszafelé alszik maximum a kocsiban, de hátha van értelme egyáltalán ennek az egésznek.
Nagyjából akkor lépünk be az ajtón, amikor Ruby a neveinket emlegeti odabent. Talán ő az, aki minket keres és ő küldte a leveleket, amiket természetesen magunkkal hoztunk? Egy jelentőségteljes pillantást váltok Andievel, majd a keze után nyúlok. Természetesen szigorúan kesztyűben, de mégis csak biztonságosabbnak érzem, ha összekapaszkodunk és csak ha bólint, vagy jelzi, hogy nézzük meg azt a lányt és a vele lévő fickót, akkor indulok meg feléjük. Halk torokköszörülés után állok meg mellettük, de a levelet nem veszem elő azonnal, hátha a nélkül is tudja, hogy kik vagyunk, bár mivel a nevünket emlegette csak... ez egyáltalán nem biztos.
- Tőled kaptuk a két levelet talán? - a jó ég tudja, csapjunk a közepébe, mert ha tőle van, akkor majd valami reakció elárulja, ha viszont nem, akkor hiteles lesz a meglepettsége, hogy milyen levélről beszélek. Meglátjuk.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : India Eisley
Hozzászólások száma : 95
Kor : 23TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   Szomb. 26 Márc. - 6:19


Andie, Jeremy,
Ryan & Ruby


*Az utazás némileg lenyugtatott, bár elaludni nem mertem és valahányszor le-lecsukódtak a szemeim, az adrenalin újfent szétáramlott bennem és éberré váltam. Nem csoda ha rémálmoktól tartok, az ami velünk történt olyan hihetetlen, hogy még egy forgatókönyvírónak sem fog eszébe jutni sosem. Amit lehetett azt mind átéltem, Ryan összes képessége szinte megvalósult a szemeim előtt, ami nem az meg ne is valósuljon meg soha, bár akkor nekem már mindegy, legalább egy szép tűzijátékkal veszek búcsút ettől a földi pokoltól. Míg be nem kanyarodtunk Hope Town egyetlen utcájába, legalább százszor újra játszottam magamban Ryan átváltozását, egyszerre volt csodálatos, lenyűgöző és félelmetes. Ő azt mondta olyankor nem ura önmagának, és talán engem is széttépne, ám mégsem tette, pedig volt egy nagyon rövid pillanat amikor egymással szemben álltunk és a tekintetünk összekapcsolódott. Ez a pillanat örökre bevésődött az elmémbe, olyasmit láttam a szemeiben ami szinte fizikailag ölelt át. Hideg volt, erős, éreztem ahogy magához vonz mégsem féltem tőle.  Nem lehet szavakkal leírni, azóta is ezt emlegetem, már amikor képes vagyok megszólalni. Egyébként csak nézek ki a fejemből és a táj úgy suhan el mellettem mint egy elmaszatolt festmény. Azt hiszem még sokáig a történtek hatása alatt leszek. A táskámat úgy ölelem magamhoz mintha a teste része lenne, a kedvenc fegyvereimet pedig szétosztottam a zsebeim között, mindenhova jutott valami, nehogy úgy járjak mint a gróf házában. Tanultam belőle nem is keveset, ami viszont nagy megelégedéssel tölt el és amire soha nem gondoltam volna míg meg nem ismertem Ryant, az az, hogy soha többé nem leszek magamra utalva. Mi ketten jó csapat vagyunk és ezt ő is tudja, bárhogyan is alakuljon az életünk nem fogjuk egymást elhagyni. Persze ez nem amolyan romantikus, örök szerelem, lángoló és világokat ledöntő. Nem, az nem illik ránk és a helyzetünkre, inkább szimbiózisnak nevezném. Tény, hogy nem tudnánk meglenni a másik nélkül, Ryan védelmez én elszórakoztatom őt, a szex pedig…..hát az mesés és talán túlzás nélkül állíthatom, hogy földöntúli. Nekem bejön az a kissé vad stílus őt pedig fura módon lenyugtatom, bár hagytunk magunk mögött szétszedett motelszobát, én egyben vagyok. Azt nem állítanám, hogy szerelmes vagyok és hallom a fejemben az esküvői harangokat zúgni, azt hiszem Ryan sem gondolt arra és nem is fog, hogy gyűrűvel a kezében letérdeljen előttem, de kölcsönösen vonzódunk egymáshoz nem is kicsit. szóval az izgalmakon túl azt hiszem ez egy nagyon finoman gyümölcsöző kapcsolat, kiegészítjük egymást. befoltozzuk a másik hiányosságait és szerintem csodás kép kerekedett ki belőlünk.*
-Te jó ég! Olyan kicsi ez a város, hogy ha az elején elfingja magát valaki azt a végén is hallják. Legalább nem veszítjük el egymást.
*Nagyon körül sem tudok nézni mert elég gyorsan végzek vele, de minden rosszban van valami jó; térkép sem kell ahhoz, hogy megtaláljunk bármit vagy bárkit. Itt mindenki ismeri egymást, ez a lakópark szindróma ahol mindenki a másik szájában lakik.*
-Biztosan időutazó volt.
*Vetem oda Ryan kérdésére a válaszomat miközben kiszállok a kocsiból. Megkerülöm a sokat megélt verdát és Ryan mellé sorolok, fel sem tűnik, hogy nem fogja meg a kezem, eddig is csak akkor fogta ha bajban voltunk, nem is kell az ördögöt előre a falra festeni. Inkább a hátitáskámat ölelem magamhoz még mielőtt valaki megfoszt tőle. *
-Mást úgy sem tudsz. Legyen ragtapasz.
*Nem tudom, hogy a pasik mit tudnak annyit körülményeskedni. Nem egyszerűbb ha megkérdezzük azt amit tudni szeretnénk, ahelyett, hogy várjuk a sültgalambot. A panzió recepciósához lépek, úgy is kell szoba, itt meg mindenki ismeri egymást. Bájos, széles mosolyt dobok a fickó felé, amolyan friss házasosat. *
-Hello! Szobát szeretnénk, nagy ággyal és a lehető legmesszebb a közös helyiségektől. Tudja…..elég…hangosak vagyunk, dúl a …..hagyjuk. Ismeri Jeremyt és Andie-t? Valahol meg volt a címük de útközben baleset ért minket és elveszett a holmink fele, persze a cetlit sem találjuk ahova felírtuk. Ígértek nekünk egy túrát, tudja?
*Sejtelmes vagyok mikor magunkról beszélek de a közepén úgy gondolom inkább hagyjuk a szaftos részleteket és legyintek egyet. A többi meg csak úgy dől belőlem, improvizálok, hogy ha már rám lett bízva a szövegelés akkor kiaknázom az eddig rejtett képességemet is.*


♫ Zenécske ♫ ϟ Aktuális viselet ϟ Idézet, szöveg ϟ ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
hõs
look behind my mask
Play By : Chris Pine
Hozzászólások száma : 78
Kor : 29TémanyitásTárgy: Hope Town - Eredetkutatás   Kedd 22 Márc. - 21:10


Ruby, Andie, Jeremy & RyanMásnap délután van, a kocsi végre döcög alattunk, megúszta némi horpadással, de már az aksi is rendben van. Túléltük azt a pokoli éjszakát, amely ha lehet, még jobban összehozott minket Rubyval. Megint kölcsönösen megmentettük egymás életét, már az sem érdekel, ha teszem azt tényleg a testvérem. Egymásra vagyunk utalva, és azt kell mondanom, ütőképes párost alkotunk. Még mindig meghökkenek, ahogyan olykor a legváratlanabb pillanatokban kezdeményez felém, talán én voltam túlságosan sokáig elszigetelve a nőktől az önként vállalt remeteségem miatt, ám nem engedi, hogy túlzottan engedjek az önsajnálatnak, és az ügyetlenkedésnek, sőt, mintha még előnyként is fogná fel, hogy ennyire vannak tartalékaim, és rá igenis oda tudok figyelni. Most, hogy magunk mögött hagytuk az őrült gróf és szektájának birtokát, nincsen más dolgunk, mint hogy átlépjük Hope Town határát. A városka jellegtelen, szinte csak egy főutca, néhány vegyesbolt, egy rendőrség, talán még valami városháza is lehet, mert ott magasodik egy két emeletes épület, annak tippelem. És feltűnik is a levélben említett Friendly Joe’s Pub, amely valami panzió lehet. Bekanyarodok elé a kocsival, és keresek egy üres helyet, hogy parkoljunk.
- Na akkor már csak ezt a Jeremyt meg Andie-t találjuk meg valahogy. Náluk keresztnév volt, de elképzelésem sincsen, hogy Gethin honnan tudhatta ezt tizenkét év távlatából.
– Nem akarom megbántani Rubyt azzal, hogy még abban is reménykedek, hogy a két új társunk talán többet tud majd az ügyről, mint amit ő tudott. Igenis meg vagyok elégedve azzal, ami kettőnk között kisült, végtére is nem baj, hogy nem az apját találtam meg. Jobb ha hasonló korúak vagyunk. Ráadásul különböző neműek. Így tudunk igazán csak nagyot alkotni. Azért most mégsem fogom meg Ruby kezét, ugyanis nem tudhatjuk, hogy mit várhatunk a két idegentől, valahogy a magánügyünknek tekintetem, hogy van köztünk valami. Nem titkolt izgatottsággal lépek be a panzió ajtaján, még csak azt sem tudom, hogy kiket keresünk.
- Na mi legyen? Kérdezősködjünk?
– Vetem fel az ötletet, de akár meg is ebédelhetünk, vagy az már lassan vacsora? Most a női találékonyságra bízom magamat, legalább lesz kit hibáztatni. Ez a pasi mentalitás.ruby & ryan

strangers in the night
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Hope Town - Eredetkutatás   

Vissza az elejére Go down
 
Hope Town - Eredetkutatás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» New Orleans-i park

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: Közel s távol-