we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Maszkabálba menni jó! :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:34

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Konyha
by Wilmer Murtaugh
Pént. 30 Márc. - 10:33

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 28 Márc. - 14:50

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Top posting users this month
Emma Frost
 
James Hurley
 
i'm here

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Lacey Reyner

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Tag
Play By : Emily Kinney
Hozzászólások száma : 1
Kor : 21TémanyitásTárgy: Lacey Reyner   Vas. 22 Nov. - 14:29


Lacey Reyner
Az emberek azt hiszik, hogy ha egyedül vagy, akkor magányos is. Mint minden egyéb feltételezés, ez is hibás.


Userinfo: Főkarakter - Charles Xavier

Név: Lacey Reyner
Mutáns név:  A rá jellemző mutáns név (magyarul)
Születési dátum és hely: 2018. június 4. North Salemtől nem messze
Besorolás: Független

Képesség(ek):

Elsődleges képesség: Képesség neve
Osztályozás: Alfa/Omega/Béta/Delta/Gamma/Epsilon mutáns
Aktiválódás: x éves kor (Ez azért fontos, mert nem mindegy, hogy a karid mondjuk 30 éves, és születésétől fogva ismeri a képességét és tanulja a használatát, vagy csak 15 éves korában jelentkezett nála.)
Képesség jelenlegi szintje: Ide írd le, hogy pontosan mit is tud a képességed jelenleg, pl. ha a képességed a Pirokinézis, akkor hány fokos hőt bír ki a szervezeted, milyen formában tudsz tüzet lövellni stb. Felsorolás szerűen bőven fejtsd ki!
Képesség távlatai: Itt kifejtheted bővebben, hogy hová fejlődhet még a karaktered.
Hátrányok: Kísérleti alanyoknak kötelező, egyébként elhagyható.


Jellem: Apám mindig is elég fiúsnak nevelt, ami nem csoda, ha egyszer anya nélkül nősz fel, egy darab fivérrel a nyakadban. Azért nem panaszkodhatom, egyáltalán nem volt ez rossz, legalább elég karakán lettem ahhoz, hogy bármikor és bárhol kiálljak magamért, de mégis meg van a gondoskodó és segítőkész női oldalam is, ami miatt olyan nagyon szeretek énekelni és zongorázni, bár... egy ideje már nem gyakoroltam. Elég nagy a szám és egyre gyakrabban fordul elő, hogy - bár apa nem értékeli -, de egy-egy röpke káromkodás is elhagyja az ajkaimat, amikor mondjuk nem sikerül eltalálnom a konzervdobozt, célba lövésnél. Lenne még mit fejlődnöm és fejlődtem volna, ha... de ez már nem ide tartozik. Nem olyan régen kezdett el tanítani, és még nem kellett éles helyzetben próbálkoznom, de most más a helyzet... minden megváltozott. Tehát elég karakán kiállású leányzó vagyok, aki gond nélkül visszaszól bárkinek, vagy akár neki is megy, ha nem állítják meg. Apa sokszor jött be régen is a suliba, mert verekedtem, de legalább nem kell félteni igaz? Mit is mondhatnék még? Elég önálló vagyok, hiszen anyám nincs, még kiskoromban elment, így együtt végzünk minden házimunkát hárman, azaz... végeztünk eddig. Szerettem ezt a várost, hiába csak North Salem határában élünk, de már nem... már nem érdekel mi lesz azokkal, akik odabent vannak, mert őket sem érdekli mi lesz velünk idekint. Nem adom fel... meg kell védenem a házat, magamat amíg apa és a bátyám vissza nem jönnek, mert visszajönnek... tudom, valamikor, de azon vannak, valahol ott kint, hogy visszajöjjenek.

Kinézet, megjelenés: Szőke, göndör haj, fakó bőr, kissé beesett arc és sokat sejtető tekintet. Azt szokták mondani, hogy a szem a lélek tükre, hát az én kék szememben nagyon sok mindent lehet látni, még akkor is, amikor a szám mosolyra húzódik. Próbálok hinni az emberekben még a mai napig is, de... egyre kevésbé vagyok biztos benne, hogy érdemes. Nem vagyok túl magas, bár az is lehet, hogy még fogok nőni, sejtelmem sincs. Nem fejeztem be a sulit, mert előtte jött... ez az egész helyzet. Tökéletesen tisztában vagyok vagyok vele, hogy mi vagyok, hogy a bátyám micsoda, hogy végezni akarnak velünk, de mégis próbálok hinni benne, hogy a világ valahogy még lehet jobb. A ruházatom elég fiús a neveltetésem és a helyzet miatt is egyben. Régen volt már, hogy csinos ruhát viseltem, vagy hasonlót. Elég gyakran vagyok koszos, és határozottan vézna, de ez érthető, ha az ember nem eszik minden nap normálisan, de most ez a helyzet, ezt kell elfogadni.

Előtörténet: Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás. Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás. Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Lacey Reyner
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Karakteralkotás :: Karakteralkotás-