we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Konyha
by Wilmer Murtaugh
Pént. 30 Márc. - 10:33

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 28 Márc. - 14:50

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Törvényen kívüli canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Törvényen kívüli canon karakterek   Szer. 21 Aug. - 18:06

Választható törvényen kívüli canon karakterek a filmek világából


Név: Emma Frost (Fehér királynő)
PlayBy: January Jones
Kor: 26 év
Rövid leírás: Gazdag családban született. Apja nem becsülte sokra, inkább Emma húga volt a kedvenc gyereke. Gimnáziumi évei alatt beleszeretett az egyik tanárba, és mivel ekkor jelentkeztek elsőként telepatikus képességei, rájött, hogy a tanár is kölcsönös érzelmeket táplál felé. Viszont az apja rájött erre, és kirúgatta a tanárt az iskolából. Eztán Emma otthagyta a családját, mert úgy vélte, túlságosan kontroll alatt akarják tartani. Nem tudott sokáig beilleszkedni sehova, majd megismert egy fiút, akibe beleszeretett. Mint kiderült, a fiú rengeteg pénzzel tartozott egy maffia vezérnek, és Emma segített neki összegyűjteni a pénzt egy kaszinóban a képességét bevetve. Mikor elvitték a pénzt a maffia vezérnek, az természetesen nem eresztette el őket, még többet akart. Hogy kibújjon a fiú a szorult helyzetéből, elmondta, hogy Emma egy gazdag családból származik, és biztos adnának érte váltságdíjat. Azonban az apja nem volt hajlandó fizetni érte, az mondta, felőle meg is ölhetik. Emma eztán a képességét és dühét bevetve megszökött, ám a fiú életét vesztette közben.
Eztán futott össze a Pokoltűz Klubbal, akik bevették magukhoz, és náluk fejlesztette tovább a képességét, illetve kiderül, hogy van másodlagos mutációja is. Vezetői szerephez is jutott a Klubban, ő lett a Fehér Királynő, majd Shaw vezetésével indították meg első támadásukat az emberek felé. A harcok lezárása után elmenekült, Shaw sisakját magáénak tudva átvéve a vezetői szerepet és most a kissé szétzilált Pokoltűz Klub élén áll.
Képesség: Telepatikus képességgel bír, azaz képes másokat irányítani, gondolati úton üzenetet küldeni és e mellett másodlagos képességként a testét rendkívül ellenálló gyémánttá tudja alakítani.


Név: Victor Creed (Kardfog)
PlayBy: Liev Schreiber
Kor: ...
Rövid leírás: Logan bátyja, akivel együtt élték meg életük első nem épp könnyű éveit. Kezdetekben elég jól alakult a viszonyuk, hadseregbe álltak, együtt harcoltak, de Logan egy idő után nem viselte jól, hogy Victor gond nélkül mészárol és éli ki állati ösztöneit, amiket ő inkább próbált elnyomni. Ellenségessé vált hát közöttük a viszont ld. Farkas - Kezdetek. A nagy összecsapásban, amikor Farkas legyőzte Strikert végül Victor is mellé állt az utolsó pillanatban, de aztán elváltak útjaik, hiszen az elveik ugyanúgy nem változtak semmit. Nem igazán nézi jó szemmel, hogy Logan emlékeit megpiszkálták és most békés, nyugis életet él az iskolában, ezért nem volt kérdés, hogy beáll a Pokoltűz Klub harcos mutánsai közé, hogy Emma vezetése alatt idővel majd lecsaphassanak az emberekre és a beilleszkedésre vágyó mutánsokra.
Képesség: Emberfeletti testi erővel, gyors öngyógyuló képességgel, éles tépőfogakkal és karmokkal, valamint fejlett érzékszervekkel rendelkezik. Vérengző ragadozó, aki kiéli és nem próbálja visszafojtani állati ösztöneit.
Név: Azazel (Ördög)
PlayBy: Jason Flemyng
Kor: 33 év
Rövid leírás: Lássuk be, ilyen külsővel elég kevés esély van rá, hogy az utad nem vesz majd idővel rossz irányt. Kezdetben ő is átlagos kisfiú volt, semmi több. Átlagos szülőkkel, átlagos élettel, legalábbis fogjuk rá, mert hát az apja nem volt épp békés ember. Még csak öt éves volt, amikor egy reggel arra ébredt, hogy valami nem stimmel, de nem igazán tudta hova tenni a dolgot így aztán figyelmen kívül hagyta a furcsa érzést. Az apja aznap is sokat ivott, így aztán a délután nem telt békésen... azaz hát ez fokozottan igaz. Amikor hazaért az apja már teljesen be volt állva, és az anyja több helyen is vérzett. Ő lett volna a következő, de ekkor valahogy a düh és félelem keveréke bekapcsolta azt az apró kis gombot, ami mindent elindított. A következő pillanatban már nem ott volt, ahová a férfi az ütést indította, majd szinte fel sem fogta, hogy újonnan előkerült farka csavarodott rá a konyha késre és a következő pillanatban már ömlött a vér. Az anyja sikoltott és egyszerűen elájult a látványtól. Képtelen volt feldolgozni. Lássuk be ez azért elég nagy törés egy gyerek életében. A külseje vad lett és riasztó, így hát elmenekült. Nem volt egyszerű, de kemény és erős férfivá érett, végül majdnem húsz évesen került be a Klubba a háta mögött nehéz évekkel, így nem csoda, ha a szíve csordultig telt bosszúval és könyörtelenséggel.
Képesség: Látótávolságon belül bárhová tud teleportálni, egy kevéske feketés füsteffektet hagyva maga után minden alkalommal. Ezzel rendkívül kifinomult és gyors meglepetés szerű harcot produkálva a speciális éles végű harci bottal és egy emberhez képest többszörös erejével és gyorsaságával. Hosszú, vöröses szigonyszerű farkával mint egy harmadik kép képes másokat hatástalanítani, vagy megtámadni.


Név: Angel Salvadore (Orkán hivatalosan, vagy Tündér)
PlayBy: Zoe Kravitz
Kor: 20 év
Rövid leírás: Angel a történetvonal előtt Sztriptíztáncosnőként dolgozott egy bárban, majd miután Charlesék megtalálták csatlakozott a többi fiatalhoz. Elég vad és nagyszájú csajszi, aki erőteljesen mindig mások tudtára adja a véleményét, éppen ezért nem sokáig tartott ki az újonnan alakult X-menek között. Amikor a helyzet veszélyesebbé vált, akkor egyszerűen elpártolt tőlük, hogy Shaw mellett folytassa tovább az életét. Talán igazán senkit sem lepett meg a dolog, csak a naivabbakat. Miután a harcuk elbukott maradt Emma mellett, mert úgy érzi, hogy sokkal kevésbé tartják kordában, mint azt az iskolában tennék. A további előéletére és történetére nincs extra kikötés, és hogy milyen viszonyban van a többi Pokoltűz Klubos karakterrel is rád van bízva. Akár később lehet belőle beépített ember, vagy marad a rossz oldalon, nyugodtan légy kreatív. Smile
Képesség: A vállára nyúló hátán húzódó tetoválásból képes megidézni erős tündérszárnyait, amikkel repülni képes és persze ilyen módon elég gyorssá válni. Ezen kívül egy tűz alapú köpettel is rendelkezik, ami enyhén savas és maró hatású is egyben, mint egy apró savból és tűzből gyúrt golyó.


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Törvényen kívüli canon karakterek
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Canon karakterek
» Canon karakterek
» Canon karakterek
» Asgard > Mitológiai karakterek
» Batman karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Archivum :: A múlt árnyai-