we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Konyha
by Wilmer Murtaugh
Pént. 30 Márc. - 10:33

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 28 Márc. - 14:50

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Tanár canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Tanár canon karakterek   Szer. 21 Aug. - 13:25

Választható tanár canon karakterek a filmek világából


Név: Dr. Henry McCoy (Bestia)
PlayBy: Nicholas Hoult
Kor: 21 év
Rövid leírás: Eredetileg Henry szimplán csak rendkívül furcsán hosszú és erős lábakkal rendelkezett, melyekhez nagyobb erő, gyorsaság és akrobatikus tehetség járult, mint egy szimpla ember esetén. Az apja neves tudós volt, így aztán ő sem szenved hiányt intelligencia terén. Mindig is jó tanuló volt, ám rendkívül visszahúzódó is, hiszen sokat csúfolták fiatal korában a külseje miatt, amit hiába próbált elrejteni, nem mindig sikerült elég jól. Egy titkos kormányprogramnak hála ismerkedett meg Eric és Charles kettősével, ő fejlesztette ki Cerebro első kezdetleges formáját, majd miután sikeresen legyőzték Shawt az iskola diákja lett. Mostani látványos külsejét egy kísérlet hátrányaként szenvedte el, amikor is megpróbált kifejleszteni egy olyan anyagot, ami képes a mutánsok kinézeti hátrányosságait elnyomni és csak a pozitív erőket megtartani. A dolog rosszul sült el és a lába helyreállítása helyett az egész teste megváltozott, kék szőr, agyarak stb. Az iskolába jár három éve és miután elég tapasztalt és rendkívül okos, nem régen nevezték ki újdonsült tanárrá fiatal kora ellenére. Elég nagy kihívás ez neki, hiszen nem igazán szereti a rivaldafényt.
Képesség: Emberfeletti erő, gyorsaság, szívósság és akrobatikus képességek. Akár három emeletnyi zuhanást is túlél és talpra esik sérülés nélkül, helyből akár 15 láb magasra és 25 láb távolságban ugrik. Képes olyan falakat megmászni, ahol az ujjait a kisebb repedésekbe be tudja ékelni, profi mindenféle akrobatikus mutatványokban, és akár órákig kézen járás. Tud akár egyszerre írni mindkét kézzel. Rendelkezik felfokozott érzékekkel, a képességgel, hogy olyan hormont válasszon ki, ami vonzza az ellenkező nem tagjait, pont úgy, mint egy csekély öngyógyító erővel, ami képessé teszi őt kisebb sérülések gyógyítására és olyan kisebb betegségek gyors kiheverésére, mint a nátha. Rendelkezik még éjszakai látással és borotvaéles karmokkal a kezein és a lábain.


Név: James "Logan" Howlett (Farkas)
PlayBy: Hugh Jackman
Kor: kb. 145 év
Rövid leírás: Történetét főként az X-men Kezdetek - Farkas sztorira alapozzuk, tehát a legegyszerűbb, ha megnézed a filmet, ha eddig még nem tetted. :)Egy földbirtokos fiaként nőtt fel a bátyjával Victorral, elég sokat betegeskedett fiatal korában, amíg végül elő nem jött a képessége, mikor az igazi apja lelőtte a nevelőapját, akivel aztán ő maga végzett. Menekültek Victorral és csak úgy röppentek el az évek felettük, megállva az öregedésben. Rengeteg háborút vívtak meg együtt, míg végül rájuk nem talált Striker, aki összeállította a maga kis speciális csapatát. Logan egyre inkább kezdett belefáradni a gyilkolásba, amíg végül úgy nem döntött, hogy kiszáll. Próbál normális életet kialakítani, de ez persze ennyire nem megy könnyen. A mi történetünkben Logant valamikor akkor keresték meg először Charlesék, amikor favágóskodott és az élete egész értelmes mederben folyt a szeretett nő mellett. Ekkor elküldte őket melegebb éghajlatra. A sztori végén Stiker lelövi, tehát az emlékeit elveszítette, ám rátalált a két alapító miután kimentették a gyerekeket és Charles új emlékeket adott neki. Ez persze labilis és nem tart majd örökké, de jelenleg e miatt viszonylag nyugodtan létezik a birtokon, tanárként, persze a maga kissé érdes módján.
Képesség: Elsődleges képessége a regenerálódás, e mellett viszont több szerteágazó adottsága is van. Jobbak a reflexei az átlagnál, mint ahogyan az érzékszervei is sokkal erősebbek. Képes a kézfejéből három-három adamantiummal átitatott pengét kiereszteni. Az egész csontszerkezete ezzel a fémmel van átitatva, ami miatt jóval ellenállóbb és szinte törhetetlenek a csontjai.


Név: Raven Darkholme (Rejtély, Mystique)
PlayBy: Jennifer Lawrence
Kor: 24 év
Rövid leírás: A gyerekkoráról nem sokat tudunk, arról is dönthetsz te magad, hogy pontosan mikor jött el otthonról, hol vannak a szülei, mikor jött elő a képessége. Annyi fontos, hogy olvasd el Charles Xavier előtörténetét, hiszen kiskorától kezdve már az X-Birtokon élt. A történetünkben természetesen nem állt át a másik oldalra, hiszen Eric is maradt, de már erősebben él benne a dacos, "Mutáns légy büszke!" életszemlélet. Ez a te döntésed, hogy hol tart úgymond a jellemformálódás útján, vagy hogy pl. hol tart most a kapcsolata Bestiával, milyen a viszonya pontosan a két alapítóval stb. Természetesen mivel a Birtokon van a többiekkel három éve, azért érdemes egyeztetni e téren a sztorikat. Smile
Képesség: Képes bárkinek felvenni az alakját, a legapróbb részletekig lemásolva, így akár egy retinavizsgálat, vagy ujjlenyomat tesz sem okoz neki gondot. A ruházatát is tetszés szerint tudja formálni. Egyetlen hátránya van, mégpedig az, hogy nem tud súlyt lemásolni, ez annyit tesz, hogy külsőre változik a testalkata, de ha rááll egy mérlegre, akkor az a saját súlyát jelzi ki. E mellett ha túl sokáig marad olyan ember bőrében aki nála jóval magasabb, nehezebb, akkor egy idő után a rendszer összeomlik és automatikusan visszakerül a saját alakjába. Ezen kívül az átlagosnál valamivel erősebb és kiváló atléta, rendkívül hajlékony.


Ne feledd Eric:
Derű és harag között!
 Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Tanár canon karakterek
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Canon karakterek
» Canon karakterek
» Canon karakterek
» Mester új tanítványa? Hikuro vs Akira
» Asgard > Mitológiai karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Archivum :: A múlt árnyai-