we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Folyosók
by Jean Grey
Yesterday at 17:51

Új fiú a láthatáron :)
by James Hurley
Vas. 18 Márc. - 17:41

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szer. 31 Jan. - 21:07

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Hope Town - Eredetkutatás
by Ruby Faro
Kedd 19 Dec. - 10:17

Utak, ösvények
by Dakota Lincoln
Pént. 8 Dec. - 17:16

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
Jean Grey
 
Faye Adler-Barlow
 
Wilmer Murtaugh
 
i'm here

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Ricky & Sheela - Várt váratlan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Pént. 30 Jan. - 18:55

First topic message reminder :

Federico az új központjának luxus iroda termében ült és várta a 12 órás ügyfelet. Igen, mostanában kerülte a közelharcot, lényegében a kölyök miatt akit ki kellett képezni, a másik pedig, hogy betört egy konkurens vállalkozás az illegális drogpiacra és fergeteges sebességgel ívelt a csúcs felé. Federicot aggasztotta a japán vállalat. Mr. Yo volt a fejese a cégnek, ám mindenki tudta, hogy csupán csak egy lábnyom az egész üzletben, valaki más irányította ám azt senki sem tudta ki. A karter bár próbált mindent megmozgatni semmire sem jutottak, valaki nagyon ügyelt arra, hogy a háttérben maradjon. Federico-t nap mint nap aggasztotta a piac fellendülése, minden profitot a Yamage zsebelt be, emellett Ricky és az üzlete háttértáncosoknak tűnhettek. Eddig akár csak a fekete piacon a drog ügyletekben is vezetői helyet foglalt el, mivel cége Kanada központjában volt ahonnan töménytelen árut tudott az erdőn keresztül leszállítani anélkül, hogy bárki is megneszelte volna, ha meg mégis akkor hamar el lett hallgattatva. Ez eddig a legjobb profitot hozó vállalkozása volt, most azonban, alig 3 hónap alatt visszacsúszott a kereslet és a japánok betörésével nagyon úgy festett, hogy apró elszámításokra lehet majd készülni, a cég egyre lejjebb süllyedt a mocsárban. Ha nem talál ki azonnal valamit akkor lehúzhatja a rolót azt pedig nem fogja megtenni, se a büszkesége se a hatalma nem engedhetett meg ekkora csorbát.
Az iratokat a dossziéba rendezte a kartonszám alapján és visszarakta a polcra a további 12 hónap mappái közé. Mind az üzlet hanyatlását jelezték, hónapról hónapra le volt vezetve a kereslet csökkenés, grafikon ábrák jól mutatták, hogy mikor kezdett minden a feje tetejére állni. A Yamage cég beindulása után csökkent a rendelés és a mennyiség és persze az ezzel befolyó összeg is. Ide sürgős beavatkozásra volt szükség. Ezért hát magának Federico-nak is ide kellett utaznia. Ha a cég nem megy magától hát rugdosni kell az úton és erre más nem is lehet képes, mint a tulajdonos, a vállalat vezérigazgatója. A legutóbbi egy hónapban a BCG-mátrix nem mutatott túl jó eredményeket. A heroin eddig a"fejős tehén" vagyis a beérés/érettség kategóriában volt, a cég felszedte magát tőkével ám az utóbbi hónapban már szinte "döglött kutyának" számít ami a hanyatlás szakaszában van tehát lassan nem lesz rá kereslet, legalább is itt nem. Azonban, hogy újabb anyagot dobjanak a piacra ahhoz rengeteg minden kell és szinte kezdhetnék elölről hiszen már minden üzletfelük akik eddig náluk szerezték be az adagjukat kiló vagy akár tonna számra már átpártoltak a japánokhoz. Ami hatalmas kiesés ha maga a kokain vagy a heroin árát nézzük, itt milliókról beszélünk nem pedig fillérekről.
Fedrico a kezével a hajába túrt mérgében és miután lesöpörte idegességében a tollát a földre, kopogtak.
-Ne zavarjanak! - ordította a nem kívánatos zavarónak.
-Uram, megérkezett a 12 órás... - Hebegett-habogott az asszisztense.
-Küldje be Nada és ha lehet ne remegjem már ennyire, nem ettem meg! -Morgott mire a nő sietősen becsukta az ajtót és visszament a helyére. Federico idegesen ült vissza az asztala mögé, megigazította zakóját és a kezét összekulcsolta a mahagoni asztalon. A 12 órás ügyfélről nem tudott sokat, csak annyit, hogy időpontot kért és mivel Federico egyelőre nem volt betáblázva hát megkapta az ügyfél a kért időpontot. Legszívesebben hagyta volna az egészet a fenébe és hazament volna, hogy levezesse a feszültséget, de ezúttal muszáj volt az üzlettel foglalkozni. Néha olyat is kellett tenni ami nem volt az ember vagy a farkas ínyére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Pént. 30 Jan. - 20:15

Az ember sosem hinné el, mit hoz számára a sors. Egy ideje vágyom arra, hogy kipróbáljam magam valami izgalmasabb melóban, ami igazi kihívást jelent. Lopások, okirat hamisítások.. Ezek valahogy már nem jelentenek nagy falatot számomra. Ezért kértem időpontot egy férfihez, aki forrásaim szerint jóval kecsegtethet. Rögtön kagylót ragadtam, és privátszámról megcsörgettem. Hamarosan felvette, majd beleegyezett a „találkába”, legnagyobb meglepetésemre. Nem az lepett meg, hogy belement, hanem az, amilyen gyorsan tette.
Pár nap után nem is hittem volna abban, ami történt, ha nem ültem volna kedvenc motoromon, a vállamon egy bekötött szájú zsákkal, a férfihez tartva. Legújabb szerzeményemet cipeltem benne, akit nemrég szedtem el volt munkatársam után. Irritáló volt a stílusa, legalább annyira, mint legelső partneremnek. Viselkedésével ugyanazt a végkifejletet érte el: megöltem, mielőtt bármit léphetett volna.
Hosszú hajamba belekap a menetszél, alólam motorom dübörgése szól édes dallamként. Erre elmosolyodom, s gyorsítok. Imádom a száguldást! Imádom ezt az életet! … és imádok mindent, ami piszkos. No igen. Mióta belevittek a bűnözésbe, elmondhatom magamról: a megszállottja lettem. Jólesően adom át magam az érzésnek annyira, hogy a végén éles kacagást is hallatok. Végül fél óra múlva megérkezem az épülethez. Elismerő bólogatásokkal jutalmazom, mert ez aztán nem szerénykedik! Chh, a szerény pasik amúgy is a nyápicoknak valók. Ám én nem vagyok az, máskülönben a Fehér Ördög névre sem lennék méltó, amit elfuseráltnak mondható jellemem ötlete adott. Vagyis csak más tart annak, de magamat jóval többre tartom ennél! Aki meg nem tisztel, inkább forduljon fel.
Leparkolok valahol hátul, aztán leoldom magamról a zsákot. Belepillantva a benne lévő lény nem tűnik jó kedvűnek, de biztosra vagyok benne, hogy nem éhes, mert adtam neki egy patkányt, mielőtt végleg kiragadtam volna az otthonát jelentő terráriumból.
- Gyere édes, szórakozzunk! – kuncogom kivéve, és a nyakamba veszem. Válaszul sziszeg egyet, viszont nem mar. Ideiglenes börtönét hanyagul az ülésre dobom, majd belépek az épületbe. Később ráérek azzal foglalkozni, mi lesz vele.
Némán felmérem a terepet. Minden nyugodt, s belülről szintén remeknek tűnik annak ellenére, hogy nem sűrűn járok ilyen helyekre munkaügyben. Gondolataimból egy odalépő nő rángat ki, aki remegve üdvözöl, majd arra kér, kövessem. Komoran biccentek felé, végül sziszegő társammal utánamegyek, kíváncsian tűnődve azon, ki vár majd az ajtó túl végén. Fekete bőrruhám testhez simuló, ehhez jó kontrasztot nyújt a zöld színű, vörös szemű állat a nyakamban, akit talán hamarabb kiszúr majd, mint engem, magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Pént. 30 Jan. - 18:55

Federico az új központjának luxus iroda termében ült és várta a 12 órás ügyfelet. Igen, mostanában kerülte a közelharcot, lényegében a kölyök miatt akit ki kellett képezni, a másik pedig, hogy betört egy konkurens vállalkozás az illegális drogpiacra és fergeteges sebességgel ívelt a csúcs felé. Federicot aggasztotta a japán vállalat. Mr. Yo volt a fejese a cégnek, ám mindenki tudta, hogy csupán csak egy lábnyom az egész üzletben, valaki más irányította ám azt senki sem tudta ki. A karter bár próbált mindent megmozgatni semmire sem jutottak, valaki nagyon ügyelt arra, hogy a háttérben maradjon. Federico-t nap mint nap aggasztotta a piac fellendülése, minden profitot a Yamage zsebelt be, emellett Ricky és az üzlete háttértáncosoknak tűnhettek. Eddig akár csak a fekete piacon a drog ügyletekben is vezetői helyet foglalt el, mivel cége Kanada központjában volt ahonnan töménytelen árut tudott az erdőn keresztül leszállítani anélkül, hogy bárki is megneszelte volna, ha meg mégis akkor hamar el lett hallgattatva. Ez eddig a legjobb profitot hozó vállalkozása volt, most azonban, alig 3 hónap alatt visszacsúszott a kereslet és a japánok betörésével nagyon úgy festett, hogy apró elszámításokra lehet majd készülni, a cég egyre lejjebb süllyedt a mocsárban. Ha nem talál ki azonnal valamit akkor lehúzhatja a rolót azt pedig nem fogja megtenni, se a büszkesége se a hatalma nem engedhetett meg ekkora csorbát.
Az iratokat a dossziéba rendezte a kartonszám alapján és visszarakta a polcra a további 12 hónap mappái közé. Mind az üzlet hanyatlását jelezték, hónapról hónapra le volt vezetve a kereslet csökkenés, grafikon ábrák jól mutatták, hogy mikor kezdett minden a feje tetejére állni. A Yamage cég beindulása után csökkent a rendelés és a mennyiség és persze az ezzel befolyó összeg is. Ide sürgős beavatkozásra volt szükség. Ezért hát magának Federico-nak is ide kellett utaznia. Ha a cég nem megy magától hát rugdosni kell az úton és erre más nem is lehet képes, mint a tulajdonos, a vállalat vezérigazgatója. A legutóbbi egy hónapban a BCG-mátrix nem mutatott túl jó eredményeket. A heroin eddig a"fejős tehén" vagyis a beérés/érettség kategóriában volt, a cég felszedte magát tőkével ám az utóbbi hónapban már szinte "döglött kutyának" számít ami a hanyatlás szakaszában van tehát lassan nem lesz rá kereslet, legalább is itt nem. Azonban, hogy újabb anyagot dobjanak a piacra ahhoz rengeteg minden kell és szinte kezdhetnék elölről hiszen már minden üzletfelük akik eddig náluk szerezték be az adagjukat kiló vagy akár tonna számra már átpártoltak a japánokhoz. Ami hatalmas kiesés ha maga a kokain vagy a heroin árát nézzük, itt milliókról beszélünk nem pedig fillérekről.
Fedrico a kezével a hajába túrt mérgében és miután lesöpörte idegességében a tollát a földre, kopogtak.
-Ne zavarjanak! - ordította a nem kívánatos zavarónak.
-Uram, megérkezett a 12 órás... - Hebegett-habogott az asszisztense.
-Küldje be Nada és ha lehet ne remegjem már ennyire, nem ettem meg! -Morgott mire a nő sietősen becsukta az ajtót és visszament a helyére. Federico idegesen ült vissza az asztala mögé, megigazította zakóját és a kezét összekulcsolta a mahagoni asztalon. A 12 órás ügyfélről nem tudott sokat, csak annyit, hogy időpontot kért és mivel Federico egyelőre nem volt betáblázva hát megkapta az ügyfél a kért időpontot. Legszívesebben hagyta volna az egészet a fenébe és hazament volna, hogy levezesse a feszültséget, de ezúttal muszáj volt az üzlettel foglalkozni. Néha olyat is kellett tenni ami nem volt az ember vagy a farkas ínyére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   

Vissza az elejére Go down
 
Ricky & Sheela - Várt váratlan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: Közel s távol-