we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Folyosók
by Jean Grey
Yesterday at 17:51

Új fiú a láthatáron :)
by James Hurley
Vas. 18 Márc. - 17:41

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szer. 31 Jan. - 21:07

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Hope Town - Eredetkutatás
by Ruby Faro
Kedd 19 Dec. - 10:17

Utak, ösvények
by Dakota Lincoln
Pént. 8 Dec. - 17:16

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
Jean Grey
 
Faye Adler-Barlow
 
Wilmer Murtaugh
 
i'm here

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Ricky & Sheela - Várt váratlan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Szomb. 3 Szept. - 16:52

Megigazította a zakóját és bosszús arccal nézte végig ahogy egyenként mindenki a lapra körmölte a nevét majd sietősen távozott. Nem akarta felfedni magát az egyszerű emberek előtt, ám más megoldás nem kínálkozott, nem hagyhatta, hogy a férfi csak úgy a saját oldalára állítsa a nyomorultakat és emellett még a titkárnőjét is úgy rángassa, ahogy neki tetszik. Az adás-vétel papírokat dossziéba rakta és miután mindenki távozott egyedül maradt a nővel.
-Ez az állás efféle incidensekkel tarkított vegyes munkakört jelent. Ha azt kívánom, hogy egy tárgyaláson asszisztáljon nekem, akkor megteszi, ha azt mondom valakit el kellene tenni láb alól, akkor megteszi, érti? – Federico még mindig kicsit feszülten fordult a nőhöz. Próbált úgy tenni mintha az iménti eset egy rutin feladat lett volna pedig nem volt az, nem akarta, hogy Sheela megsérüljön, mindent elkövetett, hogy ez ne történjen meg.
Kezdett megbizonyosodni róla, hogy az új munkaerő megfelelő, sőt, kiváló lesz a céljaira. Sheela most bizonyított, hogyha szükséges hát képes át avanzsálódni valami más szerepkörbe is és ezáltal bármilyen helyzetben lehet számítani rá.
Federico úgy érezte menni kellene, ki kellene lépnie a tárgyalóterem ajtaján és vissza kellene térnie a munkájához, hiszen nem csupán egy tárgyalása volt mára és a papírmunka nagy részét sem bízta volna az ügyetlen recepciósra és a titkárnőre sem. Azonban képtelen volt megmozdulni, úgy érezte, ha innen kilép, akkor valami megszakad. Beszélnie kellene a nővel, esetleg megdicsérnie, amiért olyan ól átlátott a pasason, bármit, mondania kellene bármit, mégsem tette. Fogta a mappáját is minden szó nélkül távozott a teremből. Irodájának ajtaját a huzat csapta be mögötte, a dossziét az asztalra dobta mit sem törődve vele és az ablaküveghez sétált. Az egész város látható volt innen, mintha egy hatalmas város térkép tárulna hirtelen az ember szeme elé. Bűntudatot érzett, nem olyan erősen, de valahol mégis, hagyta, hogy a nő kelepcébe kerüljön, számított rá, hogy ellenfele aljas módszerhez folyamodik majd mégsem lépett elsőnek, hagyta, hogy Ő tegye meg. Ennek következtében sérült meg Sheela. Pár perc kilátásban gyönyörködés után a telefonon szólt a recepciósnak, hogy mára végzett és mondjon le mindent, ami napirendi pont volt. Ilyen zsúfolt napokon vágyott vissza Kanadába, a várba, a farkasok közé, ahol minden békés és nyugodt. Azonban az ügyek a városba kívánták Őt, egyes egyedül Ő tudott itt rendet teremteni és amíg a másik jól profitáló cég a piacon versenyt fut a Redway-jel, addig nem térhet haza semmiképpen sem. Maga volna a káosz, ha mindent itt hagyna.
Elindult és megkereste Sheela-t, szerencsére még az irodaépületben rátalált.
-Várjon még pár percet Sheela. Mára végeztem és szeretném Önt kárpótolni az iménti kellemetlenség miatt, meghívnám vacsorára az R&D holland étterembe itt a közelben, örülnék, ha elfogadná. – Még nem tett ilyet, üzleti vacsorán kívül alkalmazottal nem fogyasztott közösen semmit, most azonban úgy érezte a lelke megnyugszik, ha egy vacsorával kárpótolja csinos kis bérgyilkosát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Csüt. 17 Márc. - 14:27

Jól esik, hogy a férfi segítségére lehetek. Már ideje volt meglépnem ezt, úgy éreztem, ha már a személyi titkárnő szerepébe kell bújnom, nem elég, ha külsőre annak festek, és jó formán csak ülök a hátsómon. Ez alól az állás sem kivétel.
Könnyedén a fiókos irattárhoz libbenek, előhorgászom a nekem kellő köteget, majd visszasétálok az asztalhoz. Mikor ledobom, hangosan csattan, s kinyílik véletlenszerűen egy oldalon. Elmondom az itt lévőknek: lapozzák át nyugodtan, s  visszaragadja tőlem újdonsült munkáltatóm a szót. Csillogó szemekkel vizslatom, a szám szegletében bujkáló mosollyal. Határozottan bejön ez a "türelmes üzletember"... Már amennyire annak tudja mutatni magát.
Elég türelmes egyénnek látom, de azt hiszem mindannyiunkban eltörik valami, mikor a szőke hirtelen felegyenesedik, beszédébe kezd. Az idióták talán nem is gyanakodtak semmire, nekem azonban az elejétől kezdve nem tetszik valami a férfiben. Bizalomgerjesztőnek próbál tűnni azzal az erőltetett képével? Egek, ezek aztán vakok, ha ők maguk nem látják annak!
Hamarosan eldurvul a helyzet: magához ragad, a zsebébe nyúl. Pillanatokkal később kést szorít torkomhoz. Úgy simulok hozzá, mint a macska, miközben a fémes csillogású pengével szemezek. Ezután tekintetem Ő rá siklik, aki a szemeim előtt... furcsa alakot ölt. Fekete ordas képében feszélyezi a légkört. A háttérben máris "mutánsozzák", én pedig lélegzetvisszafojtva figyelem.
- Idióta! - ordítok fel, mikor a késes keze megremeg a meglepettségtől, s kis csíkban felkarcolja a bőröm. Felcsattanásommal együtt jobb lábammal a lábfejére lépek, mire érzem, hogy szorítása lazul. Remélem ezzel segíthetek neki valamit!
A fickó visszanyerné önbizalmát; erősebben fog ismét. Az ablakhoz fordulunk, ám Ő nyomban ott terem, utunkat állva. Nem sokkal ezután beleharap a szőke vállába, aki máris kevésbé tűnik magabiztosnak, mint amikor prédikációba kezdett a helyzet szükségtelenségéről. Vörösre átfestett koszos ruhákban távozott.
Percekig meredek a becsapódó ajtóra, majd felé fordulok, s csak óvatosan bólintok a kérdésére. Akárcsak reszkető ügyfelei a hozzájuk intézett szavakra. Aláíírják a "nyomorultnak" titulált szerződéseit.
Nyakamon a vérző csík habár felületi, nem tűnik túl elhanyagolhatónak. Mivel a lopott szoknya anyagát sajnálom a legkevésbé, letépek belőle egy jókora darabot, amit aztán a nyakam köré tekerve megkötök, ideiglenesen lefedve a sérülést.
Nos... ez elég váratlanul jött. De örülök, mert segített nekem. Ha csak azért tette is, hogy több tapasztalatot szerezzen rólam munkaügyben. Nem szabadna sokat remélnem. Mégis megteszem attól kezdve, hogy az irodájába toppantam... És amióta láttam a testéből egy kicsit úgy is, miképp emberi alakban öltözködik.. Ejjej, remélem nem szúrta ki a leskelődést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Hétf. 14 Márc. - 11:18

Pillantása minden egyes tárgyalófelen végig siklik, várja, hogy vajon ki mer felszólalni és nem egyetértését szóvá tenni. Csend van, mindenki a gondolataiba mélyedve ül. Federico szinte látja ahogy az agytekervények dolgoznak, minden egyes üres fejben járnak a fogaskerekek. Ő azonban tudja, biztosra tudja, hogy bele fognak menni az üzletbe, akkor is, ha nem ez a vágyuk és akkor is, ha végül erőszakkal, de ráveszi majd őket az üzlet megköttetésére. Innen nem távozhatnak addig míg a felvásárlás meg nem történik. Fél pillantással adózik a titkárnőjének mikor a fiókos szekrényhez lép és a dossziék között kezd el kutakodni. Ekkor még Federico-nak fogalma sincs mire készülhet az okos játékosa, de szinte minden idegvégződése várja, hogy mivel rukkol elő a nő.
Míg zajlik a keresgélés egy férfi kihúzott vállal felegyenesedik és egyenesen Federico szemébe néz, vakmerőség vetekszik benne félelemmel, akkor zűrzavar van a fejében, hogy maga sem tudja mit cselekszik. Fede összekulcsolt kézzel várj mit akar a férfi, de az csak nem szólal meg.
-Mr? Szeretne valamit mondani? - Szinte már-már gúnyoros Federico hanjga. Tudja, hogy ebből nem lesz semmi és igazát indokolva, a férfi visszaül a székére megadóan.
Ekkor azonban a vaskos dossziéval a titkárnő is az asztalhoz lebeg és a vaskor irathalmaz csattanása mindenkit felébreszt a kábulatból.
-A kimutatásnem hazudok, az elmúlt egy évben rengetegen csődbe mentek és ez a szám egyre több lesz, maguk is a listára kerültek csupán egyelőre még nem lettek a tőzsde piacról likvidálva, de ami késik az nem múlik. Ám az Önök helyzete merően más azokéhoz képest, akik ebben a dossziéban szerepelnek, Önöknek meg van a lehetősége arra, hogy pénzzel távozzanak innen és ne megsemmisült, kisemmizett, hajdani tulajdonosként. - A szavak erejében mindig is bízott Federico, sokszor a jól megválogatott szavak többet érnek, mint a puszta akarat ráerőltetése másokra. Persze, ha úgy nézzük, akkor ezzel is ugyanazt idézzük elő, mégsem teljesen, a választási lehetőség adott.
A szőke hajú férfi felől Federicot megcsapja az olcsó pacsuli szaga és az elhatározottságé is. Nem érződik félelem vagy bizonytalanság a hangjáéban és a megjelenésében sem. Alfahímnek képzeli magát, ami Federico számára azonnal a kihívást jelképezi. A szőke férfi kihívja egy harcra.
A szavai felbőszítik a Farkast, szinte úgy kell féken tartani, hogy elő ne rukkoljon hatalmas agyaraival és karmaival és tépje darabokra a férfit.
-Úgy látja Mr, hogy az Én cégem volna a ludas a maguk csődhelyzete miatt? Jól átgondolta a szavait? Biztos a dolgában? Mert nem lesz több lehetősége arra, hogy válasszon. - Az utolsó szavait szinte morgással vegyítve ejti ki. Minden izma kész arra, hogy rávesse magát a szőke ellenzékre, de nem teszi, egyelőre ez nem elég ok arra, hogy végezzen vele, bár a bizonytalanság magját elültette a jelenlévőkben, ez még nem csirázott ki, és ez a lényeg.
Azonban amikor Sheela a férfi kése és karjai közül szorul eltörik valami Fedrico önmegtartóztatásában és nem sokára egy méretes fekete farkas áll a nagy asztal mellett, pofája torz vicsorra húzódik, fogai kivillannak és szemei csak úgy szikráznak a dühtől. A tárgyaló felek mind egy emberként szisszenek fel és húzódnak arrébb, innen-onnan hallani a mutáns szót és a hihetetlen...de Federico-t ez nem érdekli, csak arra tud fókuszálni, hogy a nőt kiszabadítsa és maga mellett tudhassa, minden más másodlagos. Lassan közelít a férfihez, fel-fel morran. A férfi kést tartó keze megremeg és a nőt megkarcolja a tárgy éles fele, vér buggyan ki a csíkból és erre Federico dühösen felmorran és kész rá vetni magát a férfira. Egy ugrással a férfi mögé kerül és így elzárja a lehetőségét annak, hogy az ablakon keresztül kivethesse a mélybe a nőt. A hatalmas mancsával a férfi vállába mar, amit az elejti a kést és fájdalmában összeroskad. Közelebb lép hozzá, vicsorgó pofája egy centire csattan a férfi arca előtt. Federico érzi a vizelet bűzét és ez elégtétellel tölti el. A férfi karjából patakokban folyik a vér, Federico visszasétál ahhoz a helyhez ahol átalakult majd visszaváltozik és a ruháit magára véve ismét a férfihoz lép.
-Meg kellett volna ölnöm magát, gyáva féreg. Nőt bántalmazni maga szerint bátorságra vall? - Nyakkendőjénél fogva magához rántja a férfit és ököllel beveri az orrát. - Takarodjon innen míg meg nem gondolom magam. -Ezzel eleresztette a nyakkendőt a férfi pedig gyors léptekkel az ajtó felé rohant és eltűnt az irodán kívül.
-Összevérezte a drága szőnyegem. - Morran fel majd megigazítva magán a zakóját Sheela-hoz fordul. - Remélem jól van. - Ezzel ismét a jelenlévők felé fordítja figyelmét. Minden férfi rémült tekintettel néz rá.
-Uraim, Én próbáltam üzletet kötni, de nem volt lehetséges, most pedig, ha nem akarják, hogy a maguk vére is keveredjen a szőnyegen találhatóval akkor aláírják az adás-vétel papírját. - Nyújtotta feléjük és az asztalra tette a papírt. Egyenként szépen mindenki tollat ragadott. Olykor a szavak megbotlanak, de az erőszak mindig nyer.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Szomb. 5 Márc. - 18:35

A gyanús alak mögötti fiókokhoz sietek. Kiválasztok egyet, határozottan kihúzom, és végigmérem a kötegbe rendezett papírokat. Nem csak azért teszem, hogy elkerüljem a feltűnést, hanem mert szeretnék egyúttal segíteni is. A "J" betűnél találok egy vaskos listát, amiről úgy sejtem, hogy jó lesz. Pedig magyarázatot se kaptam ezekről! Csak a megérzéseimre hagyatkozom.
Belelapozok a kezembe tartottba, majd  visszasétálok a konferencia asztalhoz, s hangos puffanással ráejtem.
- Ez itt azoknak a cégeknek a listája, akik csődbe mentek az elmúlt egy év folyamán - mutattam a legalább 500 oldalas könyv vastagságú kötegre - Javaslom, mielőtt döntenének, lapozzák át nyugodtak - vetem oda kedves mosollyal a férfiaknak. Az, akit nagyon méregettem nemrég, épp a bal oldalamon van. Fürkészi ugyan amit elé raktam, ám nem szól semmit. Helyette enyhén előredől a konferencián résztvevőknek szánt fekete bőrszékben.
- Kérem, egy szóra figyeljenek rám! - egyenesedik fel teljesen - Mielőtt bárki más szólna, engedjék meg uraim, hogy én magam legyek az első - Pár pillanatig tartó csöndbe burkolózik ezután. Hagyja, had szóljon közbe valaki, akinek ez nem tetszik. Mindenki csendben marad, végül ha mégis lenne valami, már oda se figyel. Folytatja tovább.
- Szerintem nem jó ötlet a japánokat követnünk. Tény, a lista is mutatja mennyien mentek csődbe. Sőt, bizonyítékul hozzájuk van rendelve, hogy mennyire állnak pontosan mínuszban, és minden tizedik lap végéhez egy tömérdek számla másolat van tűzve, mely az előbbiek alátámasztásául szolgálhat - Bőszen magyaráz, az ügyfelek a lapkupacra merednek. Aztán egy bátrabb közelebb húzza magához alaposabb tanulmányozás céljából. Két másik között ül, akik odahajolnak hozzá. Ahogy a középső úr lapozgat, hirtelen mindhármuk arca egyre megszeppentebbé fordul. Már-már nevetségesnek tartom az üzletembereknek magukat nevező majmok ábrázatát, s lassan az agyam zsibbad attól, amiért nekem komolyan itt kell lennem.
- Ez elképesztő! - szólalnak fel kórusban. A szőke elvigyorodik.
- Ugye? Örülök az egyetértésnek! Remélem ez a most következőre is kiterjed! ... Én nagyon nem szeretném, hogy a Redway felvásárolja a magam vállalatát. De mivel tudom, hogy ön, Mr. Frederico... annyira, de annyira makacs... - emelte tekintetét az igazgatóra - Képtelen leszek mást bevetni, hogy ezt megértessem magával! Mert úgy érzem, másképp nem fogja fel!
Mire észbe kaphatnék, az alak magához húz, előhúz nadrágzsebéből egy kést, ezután hátrálni kezdünk a terem hatalmas ablakai felé.
- Előre szólok igazgató úr, én a helyébe nem jönnék közelebb! Ha megpróbálja, átszúrom a lány torkát, és nem leszek rest 20 emelet mélybe vetni sem, amennyiben nem találjuk meg a közös hangot sürgősen...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Vas. 24 Jan. - 13:04

Miután Federico kicsit helyre tette a köpcös alakot igazít a zakóján és újra visszavedlik a jó modorú üzletember öltönyébe. Már nem foglal helyet, mint az imént, ezúttal egy kisebb tisztelet kört ró le a tárgyalófelek körül közben pedig mindegyiküket szemügyre veszi, ellenfelet, netalán tán megbúvó ellenséget keresve.
-Elnézést kérek az iménti zavargásért Mr. Rembrand nevében, tudjuk mind, hogy nagy a feszültség most a tőzsde piacon, de ha állatok módjára viselkedünk azzal ugyan mit oldunk meg? - Tárja szét a karját és elmosolyodik, de egy cseppet sem jókedélyüen vagy épp barátságosan. Itt mindenki tisztában van vele, hogy azért van itt, mert a cége már most a süllyesztőben hever és csak idő kérdése mikor zárhatnak be végérvényesen, ez a sorsa minden kis vállalkozásnak a nagy piacon. Felesleges megjátszani a baráti jobbot, itt csupán nagy összegű felvásárlásról van szó nem pedig kisegítésről, egyedül csupán annyi a különbség a japánok és a Redway között, hogy itt ér még valamennyit a vállalkozásuk míg ott csupán fillérekért nyúlnák le.
-Mr Redway, már megbocsásson, honnan tudjuk azt, hogy Ön az, aki megvásárolná a vállalatunkat? Mi van, ha ez átverés és éppen a japánokkal járnánk jobban? Nem azért mondom, de az ilyesfajta üzleti világban a bizalom nagyon kevés, hiszen Ön is tudja nemdebár? - Kulcsolta össze maga előtt a kezét egy őszeshajó szemüveges férfi. Arcáról le rítt, hogy sántikál valamiben, ha másban nem is, hát akkor abban, hogy a tárgyalófelekben bizalmatlanságot keltsen és fontolóra vegyék a vállalatuk eladását. Márpedig Fede ezt nem engedhette, ha kicsúsznak a markából a cégek, akkor nagyon esélyes, hogy hónapok vagy akár hetek múlva mind a japánok oldalán kötnek ki és akkor húzósabbá válik a helyzet, visszaesik a piac a kereslet hiányában, az pedig olyan eséseket eredményezne, hogy a Redway magában omladozni kezdene.
-Mr....Clark, ugye? Nos igaza van, a bizalom egy ilyen pályán nem igazán játszik szerepet. De gondoljon bele, gondoljanak mind bele, Én felkínálom Önöknek a lehetőséget, hogy bő összeggel távozzanak és csak fele vesztes érzéssel, a japánok nem így játszanak, Ők nem fognak magukkal leülni tárgyalni, fogják magukat és megvárják míg az összes alvállalkozás becsődöl Ők pedig mint valami messiások fogják és potom pénzért felvásárolják a maguk hajdani gyöngyszemeit. Én is megtehetném ezt, vagy bárki más, aki rendelkezik ekkora hatalommal, de nem teszem, persze a maguk alanyi joga a bizalom, de az önök helyében átgondolnám kivel járnak jobban. - Fejezte be a nem csekély magyarázatát és jó pár arcon látta a megfontolás jelét, ez már tetszett neki. Ekkor tűnt fel számára Sheela mozdulatai. Mintha kiszúrt volna valamit, Federico is a nő figyelmének központja felé fordult és összeszűkült szemmel vizslatta a gyanús férfit. Hogy pontosan a szőke alak okozta-e a problémát azt nem tudhatta, de a nőre bízta, látta benne az elszántságot, akkor íme az első megbízatása, fülelje le az akadályt, ha sikerült akkor legalább bizonyított, hogy itt van a helye és akkor Federico is biztos lehet benne, hogy a megfelelő emberre tett szert. Hogy a Nő ne váljon gyanússá ójra szóra nyitott a száját.
-Nos uraim, mit mondanak? beleegyeznek vagy várják az elkerülhetetlent? - Természetesen már tudta, hogy a válaszuk mint kecsegtető lesz a Redway-nek, ez csak természetes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Kedd 12 Jan. - 21:00

Kényelmesen hátradőlök a bőrszékben, és a konferencia résztvevőit szemrevételezem. Éppenséggel egyik sem tűnik mai csirkének, csupán egy nyúlánk szőke hajú úr foglal helyet épp velem szemben, aki nem sokkal látszik idősebbnek nálam. Fekete akta táska van nála, amit lazán kinyit, és papírokat vesz elő belőle. Kártyákként teríti szét az asztalon, ezután felnéz rám. Most látom jég kék szemeit, amelyek rögtön tovább vándorolnak a jövendőbeli partneremre.
Frederico épp szövetséget ajánl a többi cég jelenlévő képviselőiknek, akik egy embert kivéve némán fintorognak. Na jó, kettő kivétel van, az egyik az előbbi szőke, aki higgadt ábrázattal, laza tartásban könyököl a hosszú fekete asztalra, a második a köpcös, akivel mindjárt belépéskor éreztem, hogy nem stimmel valami. De fogalmam sem volt arról, mennyire igazam lesz.
Felháborodva puffog. Olyan szánalmas, mint egy vergődő rozmár.
Közömbösen nézem végig a műsorát, a bámulása folytatásának ellenére. Kellemetlen, én viszont nem szólok, elvégre az lehet a többi félnek sem tetszene.
Frederico mintha csak láthatatlanul átvenné az érzést, türelme fogytán van. Egyre inkább érzem a hangján. Telnek a percek, s egyre jobban úrrá lesz velük valami a mellkasomban. Furcsán érzem magam, mintha rossz közeledne. A jobbomon ülő, aki nemrég kiszívta belőlem egy mérges kígyó mérgét, elveszteti maga felett a kontrollt.
Pillanatok alatt a hájpacnin terem, odavet neki egy-két ízlésesen megfogalmazott mondatot, mire a prédácska engedelmes kutya módjára bólogat.
Meglepetten, kerekre nyílt szemekkel figyelem mindkettejüket, tátva maradt szájjal. No, bujkál ott káröröm is, ám van bennem annyi gerinc, hogy ezt ki nem mutatom. Inkább gondolataimban engedek utat neki, s képzelem el magamban az önelégült vigyort. Végre gatyába rázták! Épp ideje volt már!! Ezzel sikerül elbambulnom, amiből a férfi hangja hív vissza.
Zavartan bólintok, s kérésére gombolok egyet az ingen. A melleim természetesen kerekdedek, ez így is - úgy is látszódni fog. Viszont amennyire tudtam, eleget tettem számára.
Most újra a többieket vizslatom. Mind férfi. A kezeik messziről igen erősnek tűnnek. Van amelyik ráncosnak. Ezekből tippelek 30-45 közöttiekre, ha nincs idősebb.
A nyúlánk fickó velem szemben, fekete zakóban. Mégis kivételnek tűnik a bőrét illetőn.. Hogy az arca rezzenéstelen most is, és borostás, meg feszes... Nagyon a velem szerződést kötő urat méregeti.
Ekkor állok fel, hogy halkra vett léptekkel kiderítsek valamit, ami nagyon zavar benne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Szomb. 27 Jún. - 18:28

Federico lehet, hogy a nő előtt képes tagadni az érdeklődését, ám maga előtt hiába is próbálkozik a tagadással, már a gondolata is ennek kudarc. A Lány nem csupán bizalmatlanságot kelt benne, de valamilyes féle kíváncsiságot is és egy igen férfias megnyílvánulást, vágyat. Federico ennek méga gondolatától is legszívesebben elmenekülne, egy férfi akit a farka vezet nem hogy nem lehet igazi uralkodó, de az üzleti életben is megvezethetővé válik. Tapasztalat, hogy a nőkkel csak baj van, az anyja is töbszörösen sikkasztott az apja cégénél és akárhányszor erre fény derült addig hízelgett az apjának míg az megenyhűlve fittyet hányt a dolgokra. Undorító! Federico akkor fogadta meg, hogy nem lesz egy nő sem az életében, sohasem. És eddig igen könnyen sikerült ezt megtartania is, most először érez valamiféle normális reakct egy nő láttán. Magában káromkodva elkergette a gondolatokat.
-Csak végezze jól a munkáját, nekem ennyi bőven elég. - Hazugság, hazugság, folyton csak az. Tekintetét még épp időben fordítja el a nőről, még azelőtt, hogy vágyánák testi reakciói is akadjanak. A francba is! Káromkodik magában. Hiszen merevedése is mikor volt utoljára? Már az idejét sem tudja. Most pedig azoktól a vöröslő ajkaktól lassan eljut erre a szintre, roppant dühítő.
-Én azonban nem szeretnék ehhez hozzászokni. Nem hiába engedek ilyen magas összeget fizetésnek. Mondhatni ezt küldöm biztosításnak arra, hogy teljesíti a feladatát, ha meghal az összeget tekinthetem kidobott pénznek. Tehát, ha nagyon kérhetem, halassza a halálát későbbre, köszönöm. - Tárgyilagos hangneme korán sem tükrözi belső viselkedését, ám a munka az munka, itt nem lehet cicózni, érthetően, világosan a tudtára kell adni az alkalmazottaknak, hogy mit vár tőlük. Federico ebben nem ismer tréfát. legyen bármennyire is szexi az új fejvadásza, ez itt egy munkahely, a kettőjük kapcsolata pedig főnök és alkalmazott viszony, semmi több.
Ezután érkezik a titkárnő akitől Fede lassan már a fára mászik. Mikor végre kicsit em durván de megszabadultak a titkárnőtől Federico már indult is a konferencia terembe a türelmetlen gazdag ficsúrokhoz. Újdonsült alkalmazottja pedig remélhetőleg kissé visszafogja magát majd bent a tárgyalás közben.
Ricky éppen csak, hogy belépett már előre látta, hogy nem lesz könnyű menet ami itt, a négy fal között zajlani fog. Kissebb késéssel, de megérkezik Ms. "loptam a titkárnődtől egyenruhát, de dögösebb vagyok, nem?" stílusú újdonsült titkárnője is. Federico álla egy pillanatra leesik a nő húzásától, de nem akarja mutatni tárgyaló felei előtt, hogy neki is kéeps valaki meglepetést okozni.
-Nos, mint mondtam, a tények alapján itt nem én bukhatok nagyot a tőzsdén, hanem maguk, az Önök üzletei és vállalkozásaik nem öltenek akkora méreteket, hogy akár versenybe szálljanak, esetleg ugyebár, ha szövetségre lépnek a Redway-jel, ám ha nem teszik, talán egy hónapot adok, hogy mindannyian lehúzzák a redőnyt és elkezdjenek alkalmi munkák után nézni. - Tárta szét ártatlanul kezeit Federico.
-Mégis mit képzel magáról? Ha jól értem azt várja, hogy adjuk át a cégeinket Önnek és akkor nagyobb jutattással bocsájtana el minket? Ez nevetséges! - Háborodott fel a kopasz, hájas fickó. Federico számított lázadozókra, de bármi legyen is, midnegyikük tisztában lesz ha nem is most, akkor később azzal, hogy esélyük sincs vágott szemőekkel szemben. Federico az egyedüli aki ebben akár bármilyen sikert is elérhet, de ehhez nagyobbá kell tennie a vállalatát.
Sheela helyet foglalása után Federico tekintetét nem kerülte el a nem rég szinte majd feldühödött kopasz árgus pillantásai.
-Nos Mr. Rembrand, vagy átadja a vállalatát jó áron a Redway-nek, vagy pár bagóért megkaparintja az ellenfél, ne tekintsen rám ellenségként Mr. Én nem semmizem ki, gondolkodjon el ezen. - Szinte már  a legkisebb jelét sem mutatja a nyugalomnak. Federico-nak egyáltalán nem tetszik, hogy a fejvadásza/titkárnője ekkora hatással van erre a mocsok disznóra. Az újabb pillantások és nyálcsorgató viselkedés után Fede észre sem veszi mikor ugrott a kopaszhoz és kezdte el szorongatni a nyakát.
-Vésse az eszébe Mr Rembrand, maga itt csupán meg van tűrve, az alkalmazottaim pedig nem kirakati tárgyak akikre lehet csorgatnia a nyálát! Szívja vissza az összes cseppet és modorizálja magát vagy helyből kirúgom innen és a szaros kis vállalata mehet a pöcegödörbe! Érthető voltam? - A kopasz vad bólogatásba kezd majd Federico elengedi a nyakát, hogy jusson is oxigénhez a nagy vörös, helyenként már lila feje.
-Sheela, gombolja be a kosztümjének gombjait vagy meg kell kérnem, hogy távozzon az ülésteremből! - Erélyesen szól rá a nőre. Még pár ilyen pillantás bárkitől és itt már csak a hullaszállító lesz a bejáratos vendég.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Szer. 17 Jún. - 1:13

Hmm, az meg lesz - suttogom vörös ajkaimmal, melyeket ezután széles mosolyra húzok. Vannak kétségei, tudom, hogy vannak. De mintegy előlegnek, be fogom biztosítani a jó fizetést, és meg is dolgozom érte...! Velem aztán nem lesz olyan gond, mint az előző alkalmazottal lehetett.
4000-ret sikerül elérnem elég hamar. Sikerként könyvelhetjük el, havonta keresni ennyit ugyanis számomra pont tökéletes. Ő aztán tényleg nem fukarkodik! Az pedig hab a napom tortáján, hogy megment az állattól, és mikor az arcát fürkészem, kicsit olyan, mintha megnyugodott volna. Talán aggódott? Áh! Lehet tényleg nem így van, csak nem akar rögtön elveszteni egy olyat, akinek jók a képességei. Igen, kicsit reálisabb, mint azonnal nyálban fetrengve azt gondolni, hogy aggódott volna értem, ő. Pillanatnyi szomorúság jelenik meg erre arcomon, mintha épp az ellenkezőjét vártam volna annak, mint amit bemeséltem magamnak, de próbálom jól leplezni, és úgy tűnik, sikerül. Chh, különben sem vagyok már az a 16 éves kis tündér, akiről azt hitték, majd mintadiák módjára viselkedik majd. Meg a francokat! Jó nekem a sötétség útját járni. Addig sem kell látnom a szüleim képét, és úgy játszhatom ki a törvényeket, ahogy akarom. Szabad vagyok ebben.
- Most hogy mondja, volt már pár olyan ügyem, ahol hajszál választott el a haláltól. Szóval én mondhatni megszoktam az ilyet - válaszolom könnyedén, figyelmen kívül hagyva cinizmusát. Ahányszor megöltem a partnereimet, majdnem annyiszor bukkantak fel a haverjaik, akiknél valami piszok nagy mázli folytán mindig akadt kézi pisztoly. Elég gyenge a nagyobb fegyverekhez képest, ahhoz viszont bőven elég, ha mozgás képtelenné akarsz tenni valakit. Csak jól kell céloznod vele.
Hosszabb szünet tör a beszélgetésünkbe, ugyanis az ünneprontó titkárnő ismét betolakszik. Kezdem megszokni, miként a férfi üvölt vele egy sort, ő maga pedig elszelel, nem is sejtve, mi fog várni rá.
- Meglesz, meglesz! - legyintek, s amint kilép, odamegyek a nemrég említett egyenruháshoz. Ott ül az asztalánál, ám mondandóimon igen csak felkapja a vizet. Én pedig nem tétovázok, időhiányban végképp. Inkább elfoglalom Federico irodáját annyi időre, míg kiütöm a nőt, és ellopom a ruháit. Nem készültem semmiféle asszisztens szerepre, szóval nem tudtam mibe másban beállítani, bőr szerkóban meg tuti feltűnőbb lettem volna. Jobb az, amit most viselek: abban is feltűnő vagyok, ám mégis valamivel visszafogottabb… Melyik titkárnő ne lenne csábos a fehér inggel, ami kissé ki van gombolva, a blézerrel, ami csak hangsúlyozza a kebleket, és a szoknyával, ami nem is olyan hosszú?
Ezt használom ki, miután a férfi észreveszi, hogy nem követtem, s nagy nehezen elvezet a helyre. Nem szólok semmit, minek tenném? Egyértelmű indokként ott hever egy alkalmazottja a padlón, leloptam a ruháit, a sajátom meg valahol az úr bőrszékénél lesz.
Dobogó szívvel lépek be, előre érezvén, hogy minden szem engem fog figyelni. Még jó, hiszen nem csak a képességem miatt vagyok olyan, mint a véla, ami amúgy kedvenc lényem J.K. Rowling világában is. Hanem mert szeretem kihasználni a szépséget, amivel rendelkezem, noha addig el se jutnék, hogy egy éjszakás kalandokért tegyem mindezt.
- Elnézést a késéért – vetem oda mindenkinek szélesen mosolyogva, és egyenként végigpásztázom őket. Egy köpcös, szemüveges nagyon bámul, aki amúgy eléggé… kopaszodik. Rögtön elkapom a tekintetem, végül helyet foglalok Federico bal oldalán. Kicsit megkönnyebbülve dőlök hátra, mert így pont takarja az illető fejét. De még így is érzem néha, ahogy figyel, mint valami kiéhezett vad. El se merném képzelni, hány mini pornót forgathat le a fejében, míg vele beszél a jobb oldalamon. Még csak el sem kezdődött, s már ez megy! Tudtam, hogy ez lesz, úúúgy tudtam! Nem baj… Csak fő a nyugalom, és ha még egyszer bámulni próbál, csak az aktatáskáját fogom szétverni a fején. Aztán a nyakába húzom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Vas. 31 Május - 18:58

-Ha keményen dolgozik talán megkaphatja azt az ötöst. - Federico ezek után visszatér a hivatalos hangnemhez, a munkához. Még mindig vannak kétségei a nővel kapcsolatban, már hogyne volnának, a bizalom egy olyan kártya amit csak egyszer lehet kijátszani, ha az a lap veszít onnantól vége a játszmának. Na persze Federico is a bizalmat leginkább saját magának osztogatta eddig is. Mindig csak addig létezik a hűség míg az illető nagyobb összeget vagy jobb lehetőségeket nyer.
Az összeg alkudozásában Federico csak félig vesz részt, neki lényegében a pénz nem számít, ha valaki jól végzi a munkáját hát megérdemli azt az összeget amiért kockára teszi az életét. A fejvadászok élete amúgy sem életbiztosítás, de ha csoda folytán megélnék a nyugdíjas kort a pénz amit felhalmoznak még az ük unokájuknak és megélhetést biztosít. Federico a munkabéreknél sosem fukar, ám, ha valakit henyélésen kap, attól nem csupán a munkát veszi vissza, de ha az összeget képtelen visszafizetni, hát az életével fizet, tiszta üzlet.
A kígyó mérgének nem volt ideje hatni, Federico gyorsan cselekedett amivel alighanem megmentette a nő életét. És még magát is meglepte azzal, hogy ez felettébb nyugalommal tölti el, mármint, hogy a nő nem az irodája kellős közepén végezte be.
-Valóban, minek is aggódni nemde bár? Hiszen csak egy hajszál választotta el a haláltól, mi az egy fejvadásznak, nem? - Cinikus hangot üt meg, nem szokása, de most valahogy ehhez a helyzethez nem illik a hivatalos stílus. Szinte már nevetséges a nő kijelentése, még, hogy nem kell miatta aggódni, Federico nem is aggódik, egyszerűen csak ki lenne odáig meg vissza azért, hogy a frissen munkába állt fejvadásza azonnal kipurcan valami ostobaság miatt.
-Nos azt hiszem ebben nem értünk egyet, ha továbbra is ennyire figyelmetlen lesz, aligha éri meg az első havi fizetését. - Ezzel csupán tényt közölt. Nem akarja a lány magabiztosságát megtörni, de ha így folytatja valóban nem sokáig húzza, márpedig Federico egy halottal nem sokra megy.
A titkárnő megjelenése Federicot roppant feldühítő, a nő nem csupán a munkáját végzi borzalmasan, de számtalanszor elmondta már neki Federico, hogy ne merje zavarni, hívja fel a vezetékes telefonon.
Miután kizavarta a nőt máris munkába állítja az új munkaerőt, de ezúttal nem gyilkolnia kell, hanem személyi asszisztenst játszania. Federico szeme megvillan mikor meglátja a vörös fehérneműt, egy pillanatra elakad a lélegzete, de hamar visszanyeri az önuralmát és még mielőtt kilépne az irodából még a nőhöz fordul.
-Siessen, ezek az alakok nem szeretik a késedelmet. - Federico egytől egyik hányingerrel gondolt mindegyik pénzeszsákra, ám nem tagadhatta meg tőlük a tárgyalás lehetőségét, még meggyanúsítanák, hogy összejátszik a japánokkal.
Federico meg sem várja a nőt, egyenesen a konferencia terembe siet majd a bent zajló beszélgetés szinte azonnal elnémul.
-Elnézést a várakozásért uraim és Hölgyem. - Mosolyodik el, de az egész szinte már olyan mesterkélt, hogy grimasznak is alig megy el. Egy két perc múlva már idegesen elnézést kér és kilép a folyosóra, mit ad isten ott van a fejvadásza a titkárnőjének ruhájában, két meglepett pislogás után magához inti.
-Hol a francban volt? Már rég bent kellene lennie! - Ripakodik rá, majd kilép és maga előtt engedi be a konferencia terembe. Minden szem a nőre szegeződik, nem is csoda, a nő egy igazi bombázó. Meglepő módon Federico felmordul a sok férfi nyálcsorgató látványától. Az fogalmazódik meg a fejében, hogy ez az Ő nője, na nem mintha az övé lenne, kissé megrázza a fejét majd az összegyűltekhez fordul.
-Hölgyeim és uraim, mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy miért vagyunk itt. A Japán céget egyiküknek sem kell bemutatnom, valamennyiüknek már volt velük dolga és tudják, hogy roppant alaposan tesznek tönkre kisebb cégeket. Most szeretnénk valamit kidolgozni annak érdekében, hogy visszaálljon a rend. - hangja tárgyilagos, érzelemmentes, de határozott, ebben a helyzetben a határozottság, elszántság az, ami használ.
-És mégis mit gondol Federico, hogy megbízunk magában maradéktalanul? Itt mindannyian tudjuk, hogy maga sem jobb a Japánoknál. Miért kellene összefognunk magával, hogy után Ön legyen itt a legnagyobb kereskedő? - A kövér, eléggé kopaszodó férfi nem tetszett Federico-nak. De megőrizte hidegvérét.
-Nos maguknak csak ez az egyetlen esélye, vagy összejátszanak velem vagy már most bezárhatják a boltjaikat, a maguk döntése. - Federico azonban tudta, ahol nagy a száj ott gyáva szív lakozik. Nem fog kiszállni, sőt, együtt müködő lesz, ez csak a kezdeti kóstolgatás, de befognak mind hódolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Szomb. 16 Május - 20:55

- Egyelőre a hármassal is beérem, de az-az ötös nem hangzik rosszul – nevetek fel vidáman végül, s kivételesen nem zavar, hogy ismét felveszi a maszkját Federico. Bár egy kicsit kár, igazán élveztem volna, ha még több ideig hagyja szabadon azt a lazábbik énjét.
Mindegy. Nem bánkódom sokat a dolgot, helyette rátérnék arra, hogy jó –e az-az összeg, amit végül ő ajánl fel. Valóban nem változott sokat, de kellően kecsegtetőnek bizonyul. Ám sajnos nem tudom rögtön kifejteni ezt, mert közbeszól az állat, és minden perc picivel közelebb visz a halálomhoz, amit eddig annyira igyekeztem kerülni, s sikerült is. Mert az ügyfelek közt a távoli múltban akadt olyan is, akiket én magam béreltem fel, de nem fizettem túl őket, a kapzsiságuk pedig erősebbnek bizonyult, mint a hűségük. Végül mindig bevetettem a képességem, ami akkor fabatkát sem ért ellenük… az azonnali halál maradt hát az egyetlen mód, amiért pár barátjuk nem egyszer próbált már bosszút állni rajtam. Sikertelenül.
Szerencsére a férfi gyorsan kapcsol, így a mamba a földön köt ki, nekem pedig kiürül a méreg a szervezetemből. Undorodva állok odébb, hogy ne legyen több rálátásom az imént látott véres köpetre, amiben a kiszívott halálos anyag is van.
- Megmondtam, hogy nem kéne aggódnia miattam – rebegtetem meg pilláimat, aztán komolyabbra váltok én magam is.
- A halál.. nem a resortom. És ha komolyan hisz nekem, azt is elhiheti, hogy nem fog elveszteni. Ami meg a fizetést illeti, 4000 tökéletes lesz! Csak nem tudtam korábban megmondani az apró baki mi… - a mondat utolsó része lemarad, mert közbenyit a titkárnő, a férfi meg tényleg nem kedvelheti, hogy folyton ráüvölt. Már akkor is ezt csinálhatta, mielőtt én egyáltalán tudtam volna ennek a helynek a létezéséről. Bármi legyen az igazság, a nő gyorsan elviharzik, majd felszólal ismét Federico, ami őszintén meglep. Annyira, hogy ezt nem vagyok rest kimutatni.
- Maga aztán… nem tétovázik – bólogatok elismerőn mihelyt felemelkedik a székből, én pedig kapok az alkalmon, s miután előremered, tán észreveszi azt is, ahogy sérült kezem a bőr ruha cipzárára téved. Lehúzom annyira, hogy megvillanjon a fekete mögött a vörösen izzó fehérneműszettem felső része – Megyek, amint átöltöztem – kuncogok, s utána indulok, nem törődve a kígyóval. Ráér később. Csak az ajtón túlra követem kicsivel, addig, ahol a titkárnője is van. Az asztalára csapok, és a képébe sziszegem, hogyha nem adja oda a ruháit, átrántom most az inge gallérjánál fogva az asztalon, és bevágom a mérges kígyómhoz. A megilletődött nő zaklatottan feláll, az asztalon ökölbe szorítja kezeit, s felnéz rám. Szemei villámokat szórnak, de engem nem hat meg. Azzal a lendülettel felpofozom, aztán úgy teszek, ahogy mondtam. Mindezt könnyedén, miután a nő apróbb hozzám képest. A padlóra érkezve fel sem kel, lehet, hát annyira ki van ütve, mint az a szerencsétlen zöld hüllő. Pedig meg sem erőltettem magam… Megbizonyosodom arról, hogy valóban eszméletlen –e, s tényleg az, úgyhogy nemes egyszerűséggel levetkőzöm, leveszem róla a ruháit, és felveszem, a sajátjaimat pedig lerakom valahová, összehajtva. Ezután megigazgatom a hajam, majd mintha mi sem történt volna, kecses léptekkel kisietek, ezúttal egy szürke szoknyában, fehér ingben, a szoknyához tartozó blézerben, és fekete magas sarkúban, amihez a női körben jól ismert nejlonharisnya társul. Szerencsére a legutóbbi darab a sajátom, az övét eszem ágában se lett volna elvenni. Most csak azzal kell szembesülnöm, hogy fogalmam sincs, ebben a rohadt épületben merre lehet a konferencia terem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Kedd 28 Ápr. - 19:24

Federico sosem szokott kitérni a hivatalos tartásból, most sem igazán érti, hogy ez hogyan lehetséges, de a lány képes volt valamennyit lazítani rajta. Az üzleti viselkedése valahogy átcsapott egy lazább beszélgetésbe, mintha ez nem egy igen fontos állásinterjú volna. Pedig hát egy ilyen munka nem tréfát érdemelne.
-Remek, higgye el, ebből akár még ötös is lehet, csak végezze jól a munkáját. - Nem viszonozza a lány vigyorát, magára tuszkolja a maszkját ismét, hogy sikerüljön elintézni minden fontos papírt még az üzleti konferencia előtt. Néhány igen kényes és nagyon befolyásos ember jön a délutáni megbeszélésre, mindannyian féltik a pénzüket és a vállalatukat, a japánok olyanok, mint a baktériumok, percek lepergése alatt tucatjaikra bomlanak és mindent elfertőznek. Ezek az emberek is épp annyira tisztában vannak a veszéllyel és nekik is veszélyben van a mostani ranglétrájuk. Ahogy Federico sem úgy ők sem kívánják lehúzni a rolót. A király nem sok jóra számít, de talán ha összeülnek valamit kitudnak együtt hozni ebből a sz@rból.
A pénz kérdés nem is kérdés, a lány kérjen bármennyit megkapja. Federico tudja, hogy pénzzel bármit meg lehet venni, a hűség sem több, mint pénz kérdése. Addig tartasz ki valaki mellett míg a legnagyobb összeget ajánlja. Az évek alatt rengeteg emberét fizette meg bőségesen csak, hogy munkájuk gyümölcsét ne más rivális vállalat arassa le. A cég így maradt fent és maradt nyereséges vállalat. Ám most talán nem minden lesz a pénz és a kemény munka, igen komoly problémával állnak szemben.
-Látom maga is szeret a mély vízbe ugrani, legyen 4000$/hó és akkor megegyeztünk. - Nem sokkal emel az összegen, de mégsem zsugoriskodik. Ennél azonban nem szeretne feljebb menni, ennyit egy fejvadász sem ér. Igazából már túl is van fizetve, de Federico kíváncsi azokra az információkra amiket a lány tud a japánokról és az új drogról. Néhány nappal ezelőtt egy Crow nevű fickó is bekopogott a királyhoz és információkat akart szolgáltatni a vállalatnak munka fejében. Egy darabig tépelődött a király majd felvette a kisembert, és amint kiderült az infók helyesek voltak, egyelőre azonban azok a befolyásos emberek a túlsó teremben jobb ha jótékony homályban maradnak, ha tudomást szereznének a két informátorról akkor itt kitörne a viszálykodás, márpedig Fede mindent magának akar természetesen.
Ám még mielőtt mindent tisztázhatnának egymással a kis dög felfordít mindent és elakarja tenni láb alól az új titkos fegyvert. Federico egy percig sem habozik, hiszen minden pillanat egyre kevesebb esélyt jelent a túlélésre a lány szempontjából.
-Akárhová is tartoznak, meg kellene tanulnia kezelni őket és majd csak utána parádézni velük. - Förmed rá egy kicsit ingerlékenyen hiszen a lány az életével játszik. Márpedig Fede nem engedheti meg, hogy egy ilyen értékes ember csak úgy elvesszen egy ilyen malőr miatt. Na meg való igaz, hogy a lány nem csupán üzleti szempontól tűnik értékesnek.
Percek leforgása alatt tünteti el a mérget a lány szervezetéből, ami bent maradt az már nem elég ahhoz, hogy kioltsa az életét. Fede megkönnyebbülten iszik az ásványvízből és öblíti ki a szájából a méreg maradványait ami rohadtul csípi a száját.
-Elhiszem magának, komolyan, ám most már alám tartozik, mint alkalmazott és ekkorát nem akarok bukni. Az életét lehetőleg próbálja megőrizni. - Komoly hangsúllyal mondja ezt, nem tartja mókásnak egyáltalán a helyzetet, végződhetett volna ez ezerszer rosszabbul is.
-Uram, a délutáni megbeszélésre megérkeztek az Urak és Madame Noisier is.
-Hányszor mondtam már magának, hogy a kopogás nem maradhat el? Mégis mit gondol  magáról? Azt se tudom, hogy minek van még itt vagy minek vettem fel egyáltalán, tűnjön innen! - Ordít rá a szerencsétlen nőre majd a titkárnő halálra vált arccal és sűrű bocsánat kérések közepette eltűnik az irodából.
-Maga, maga most velem jön a konferenciára, beadja azoknak a sült bolondoknak, hogy a személyi titkárnőm, lehet vérfürdőbe torkollik a megbeszélés és szeretném ha nem a mi sorainkból folyna a vér, ugye érti? Ezennel meg is kezdődik a munkaideje, az orvoshoz ráér később is elmenni, ez fontosabb. - Csapja le a vizes flakont az asztalra majd kiviharzik az irodából és remélhetőleg a lány is követi majd, ha nem, akkor baj lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Hétf. 20 Ápr. - 18:14

Alakításommal egy jóízű kacagást csikarok ki a férfiből bármiféle erőfeszítés nélkül. Bevallom, kemény dió, mert még mindig meglehetősen büszkén tartja magát. Noha igaz, hogy az erőmet nem vetem be rajta. Ha így tennék, remek kérdés lenne, akkor változna –e bármit is a viselkedése.
Halkan elnevetem magam reakcióját figyelgetve, majd aprón felsóhajtok.
- Háát… Egy négyesnek jobban örültem volna, de kivételesen beérem a hármassal is – vigyorgok rá szélesen. De csak azért, mert jó a vizsgáztató! S egyúttal olyan, aki igyekszik megtartani a tekintélyét, vigyázva arra, nehogy egy kicsit is kibújjon a munkát ajánló, komoly üzletember szerepéből. Ez engem mulattat, és ad egy plusz okot arra, hogy ne hagyjam el egy hamar, amennyiben nem tetszene a lehetőség, amit felajánlott. Szerződés ide, vagy oda! Alattomosabb vagyok bármilyen féregnél; nem volt még olyan helyzet, amit ne tudtam volna a magam oldalára fordítani.
A következő mondatára csak bólogatok, ám továbbra sem szólok semmit. Kiül arcomra, mennyire töröm a fejem a pénz ügyön. Nem akarom olcsón adni magam, ugyanakkor sosem gondoltam arra, mennyit is érnék igazán. Az eddigi partnereknél az volt a helyzet, hogy a többség megajánlott egy bizonyos összeget, én pedig mindig elértem azok többszörösét. Tíz ezresekkel kaptam többet annál, mint amit kimondtak józanul. Aztán jött a képesség használat, amivel sikeresen manipulálhattam őket. Elvégre mindegyik egy patkány, akinek annyi akarata sincs, mint egy mókusnak a lepkehálóban. Meg se kottyant lehúzni őket a csődbe, ám akadtak komolyabb ellenfelek is, akiket inkább eltettem láb alól… De véletlenül sem a hasznot lestem, inkább a megélhetésemért tettem mindezt. Az előttem állót pedig eszem ágában sem volt ily’ módokon kifosztani… Legalábbis egyelőre.
- Hmm, ennél kicsit többre számítottam öntől – ismerem be, elhúzva számat, majd folytatom - Legyen 3500$/hó – ajánlom magam részéről az összeget, ezután tart karokkal várom további ajánlatait.
Ekkor azonban gondom akad a kígyóval. Nem olyas valami, ami kézhez szokott volna. Balszerencsémre, mikor a nyakamba próbálom visszarakni, hátha akkor abbahagyja a nyugtalan sziszegést, belekap a bal kezembe. Összeszorítom a fogaimat ugyan, de nem utánozom az állatot hangkiadásában, és próbálom tartani magam annyira, hogy az arcomon se látszódjon a fájdalom. Már pedig mondhatom, nem sokkal kedves tette után nem kis erősségű hullám megy végig rajtam! Nem is lehet igazán körbeírni… Égnek a fognyomok, s olyan, mintha láng lobbanna bennem. Lassan bizseregni kezd az a kezem, amelyiket kiszemelte magának a kígyó, és van egy olyan érzésem, hogy ez csak rosszabbodni fog.
Sikeresen ismét elbambulok. Akkor kapok csak észbe, mikor az a földön landol, majd megpillantom magam előtt a férfit. Meglepődve pislogok rá, de csak percek után jutok el oda, hogy szóljak is valamit.
- Ilyennel valóban nem volt még dolgom – válaszolom egy zavart mosoly kíséretében – Ha tudni akarja, ezek az állatok nem tartoznak a resortjaim közé – teszem hozzá, várva, mit tesz.
Eh, m-m-mit csinál?!! Mire készül?, nyílnak tágra szemeim, mikor ajkait a sérülésemre tapadva látom. Nem tudom eldönteni, miként kéne reagálnom erre, viszont elkezdi szívni a bőrömet, és valahol mélyen összekapcsolódik minden. Mintha csak egy puzzle felett ültem volna, aminek most lett meg az utolsó darabja.
- Ööhm, köszönöm! – pislogok rá még zavartabban. Hamarosan végez, aztán visszatér a helyére, mintha mi sem történt volna. Persze az érdekes köpetnyomok a földön nem épp erről árulkodnak, ahogy a kábult kígyó sem a padlón, vagy a fognyomok, amiket okozott. Egy zsebkendőt húzok elő fekete bőrnadrágom zsebéből, hogy letöröljem a rajta maradt nyál és várnyomokat. Csak el ne vörösödjek a végén! Istenem, ez ciki volt!! … De legalább megtudtam, milyen gyorsan tud kapcsolni a pasi.
- Ni csak, milyen jókedvű lett! – szólok be, ám valójában örülök. Jó végre ezzel az oldalával ismerkedni, nem csak mindig azt a komoly üzletembert látni, aki először volt a belépésemkor.
- Értem meg csak ne aggódjon! Keveredtem már ennél szarabb galibákba is! … Különben, sem a halál, sem a kórház nem tartozik a resortjaim közé, dee a fejvadászat annál inkább…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Vas. 19 Ápr. - 17:29

Jóízűen felkacag a lány kérdésére, nem tud mit tenni, mulattatja a lány viselkedése, lehet, hogy egy számító, kicsit sem megbízható és alattomos nőszemély, de érti a dolgát. Federico érzelemmentes maszkját néhol repedések tarkítják. Mulatságosnak tartja a lány viselkedését, talán másnál bejönne az elcsábítás ám Fede közel sem az ilyenek közé tartozik. Szeret munkaidőben a munkával foglalkozni, hiszen hogyan is virágozhatna az üzlet ennyire mocskosul jól, ha éppen nem ezzel foglalkozna? Federico élete nem terjed ki másfelé csak a munka irányába. ideje szinte minden részét elveszi a csempész áruk behozatalának lebonyolítása, elraktározása és továbbadása. Hiszen attól még nem lesz egy vállalat sem jól működő profittal gazdag, ha beszerzi az árut, de képtelen tovább adni rajta. A japánok hirtelen feltörekvése előtt minden ezernyiszer könnyebben alakult. 
-Nos ha kiegyezik egy közepesben azt megajánlanám. - Mondja komolyan, de a mosolya ott bujkál a szája sarkában. Nem szokása a jövendőbeli munkavállalókkal szemben szórakozni, mindig a kimért, hideg tárgyalás volt az ami ismertette. Épp ennek köszönheti hírnevét is.
A lány ígéretesnek tűnik Federico szemében és ugyebár az ellenségeket közel kell magunkhoz tartani, hogy szem előtt mozgolódjanak így a szerződést a lány elé tolja és felkínálja a munkát amiért jött. 
-Ezért a bizonyos összegért fog ölni ha úgy kell, jól gondolja meg az árat. - Mondja miközben egy újabb aktát süllyeszt a fiókja mélyére. Látja a lányon a gondolkodást, igen, egy kisebb összegért ölni maga egy öngyilkosság, nem éri meg, de ha maga az összeg elég kecsegtető, hogy életben tartsa az embert akkor megéri veszélyesebb helyzetbe is bonyolódni. 
-1000$/hó. Ehhez az ajánlathoz mit szól? - Persze ez csupán kezdő tőke.  Ha a lány ezen feljebb kíván emelni hát rendben van, Federico számára ennyi pénz nem nagy veszteség a jó munkaerőért cserébe. Márpedig ha a lány igazat mondott akkor nem csupán ahhoz ért, hogy egy veszélyes helyzetet túléljen, de a maga oldalára is tudja fordítani. Egy ilyen ember nem csak hasznos, de hosszú ideig is tartható, nem szükséges újra a megüresedett helyre találni valakit, rengeteg papírmunkával jár és Federico számára ennél nincs is kínzóbb elfoglaltság.
Mikor végre odáig jutnának, hogy minden el van rendezve, a kígyó kiszabadul a szorításból és karjába mar. Federico tisztában van a kígyó idegmérgével és azt is tudja, hogyha a lány nem kap azonnal ellenszert a méregre akkor lőttek a fejvadászának. Egy percet sem veszteget és odasiet a lányhoz majd a kígyó fejét megfelelő szögben megfogva addig szorítja míg kábulatba nem esik az oxigén vészes hiánya miatt, ezek után kiszedi a lány kezei közül és félre hajítsa a méretes állatot.
-Gondolom ehhez hasonló helyzetekbe nem keveredett még, remélhetőleg nem is fog. - Ezzel ahol a kezét érte  a marás, hideg ajkai közé kapja a területet majd elkezdi kiszívni a mérget. Hálátlan meló az szentigaz, de Federico sem veszíthet el olyan dolgozót akiből még nagy haszna lehet a vállalatnál. Percekig mást sem tesz, mint a mérget próbálja kijuttatni a lány szervezetéből, a végén mikor már csupán a vér az ami a szájában van elengedi a lány karját és oldalra köpi a szájában levő maró mérget és a lány vérét. Vizes flakont vesz el az íróasztaláról és kortyol belőle majd ezzel öblíti ki a száját.
-Azt hiszem ezek után megmarad. - Még egy vigyorra is telik tőle ebben a helyzetben. A nagy fehér bestia továbbra is békésen heverészik a padlón, kábult, de majd felébred, remélhetőleg már csak akkor ha az irodán kívül lesz.
-A biztonság kedvéért jobb ha ellátogat egy kórházba, de megnyugodhat, életben fog maradni, nem ússza meg a munkát. - Teszi hozzá kissé már túl jó kedvűen. Erre a napra ennyi izgalom bőven megtette a hatását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Szomb. 18 Ápr. - 12:40

- És, hanyast adna rá? - kérdezem, lassan ringatva csípőm. Ha ezután sem tudom egy picit eltekerni a fejét, akkor hajlandó leszek teljesen beismerni, hogy ez a fickó kemény dió, s bár kijelentettem az imént, nem biztos, hogy ezzel minden porcikám egyet ért...
- Ééértem - bólogatok, mikor azt mondja, csak bebiztosítja magát. Még mindig olyan komoly, de véleményem továbbra sem változik, miszerint jól áll neki ez a stílus.
Időközben a szerződés megköttetik. Valamiféle megkönnyebbülés jár át, hogy aláfirkantom a fehér lapot, ő meg maga elé húzza, és végül elteszi egy fiókba.
- Igen, valóban egy fontos téma - értek egyet, miközben azon agyalok, mit mondhatnék. Nem gondoltam pontos összegre, s fogalmam sincs, neki mi lenne a jó. Olcsón biztosan nem adom magam, ugyanakkor nem akarok a rohadt égig elmenni, hiszen azért még van bőven annyi pénzem, hogy megélhessek itt. Plusz én a plázaribancokkal ellentétben nem járok butikról-butikra a zöld hasúaktól való gyors megszabadulás reményében, úgyhogy egészen biztos, hogy nem jutok hamar a csőd szélére.
- Először mondja maga, hogy mit ajánl – egyenesedek fel, melleim alatt összefonva karjaimat. Amennyiben tud mondani olyat, ami nekem is megfelelne, fontolóra veszem.
Viszont úgy tűnik, nem árt hamar lerendeznünk a témát, mert a nyakamban csüngő mamba kicsit nyugtalannak látszik. Miközben a férfi válaszára várok, a karjaimba veszem az állatot, vigyázva arra, nehogy megmarjon. Ezeknek a dögöknek halálos mérge van, én pedig nem vagyok halhatatlan.
- Ha tud valami jót mondani… egyezkedhetünk – húzom széles mosolyra vörös ajkaimat, s az állat, mintha csak egyet értene velem, felsziszeg.
Ejha, milyen jó fogás vagy te!, emelem magam elé pár pillanatra. Biz’ Isten megtartalaaak! Van a szobámban egy terrárium, oda doblak majd be. Előzőleg gyíkokat tartottam benne, de viszonylag hamar meguntam őket, és eladtam valami állatkereskedőnek. A terrárium azonban felállítva maradt, annak reményében, hogy egyszer találok izgalmasabb, érdekesebb élőlényt a helyükre. Ez a kígyó meg is teszi a ritkasága és mérge miatt. Jól jön még néhány különleges fegyver létrehozásához. Feltéve, hogy megérem azt az alkalmat.
Miután elbambulok, nem is figyelek igazán a hüllőre, már pedig ő egyre idegesebb. Az rángat ki képzelődésemből, hogy egyrészt a férfi még mindig nem válaszol, másrészt ő erőteljesebben sziszeg, ami elég ahhoz, hogy jobban figyeljek rá. Olyan vagy, mintha még nem szoktál volna kézhez. Ehhez képest a nyakamban nyugodtabban viselkedtél. Nem tehetlek le, de az segít, ha visszateszlek oda? Problémás, hogy nem értek annyira a kígyók nyelvén. Pedig jól jött volna. Óvatosan megpróbálom visszarakni a nyakamba, ám valahogy a feje kiszabadul a fogásomból, s rögtön belém mar, kifejezve nem tetszését. Fogaimat összeszorítva tűröm az utána következő fájdalomlöketet, miközben határozottan megragadom a fejénél újra.
- Úgy érzem, nem maradt sok ideje válaszolni… - pillantok ezután a férfire - Jobb lesz, ha gyorsan lerendezzük a béremmel kapcsolatos dolgokat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Szomb. 7 Márc. - 17:59

Federico soha nem volt a hosszú tárgyalások híve. Mindig a pontosság és a lényegre törés volt az elsődleges a számára. Úgy vélte a túlontúl hosszú rizsázás a végén elveszíti a fő vonalat és felesleges fecsegéssé fajul. Most se igazán volt ínyére az elhúzott tárgyalás ám a lány eleinte nem mondott semmi érdekfeszítőt csak szép lassan haladt afelé, hogy a felkeltse Federico figyelmét.
-Mondhatom sikerült beletrafálnia, ez az ember nem is létezik, mondhatjuk úgy is, hogy vette az első akadályt, átment a vizsgán. - Mosolyodik el, de hamar ismét felveszi érzelemmentes ábrázatát. Nos a csapdája nem működött, vagy azért mert a lány valóban igazat mond vagy mert nagyon is jól képes belehibázni a dologba és ezzel kihazudnia magát egy szorult helyzetből, legyen bármelyik a kettő közül a lány vezet.
De állítson bármit, legyen igazság vagy hazugság, Federico látja benne azt a tiszta sötétséget ami nem teljesen hatalomvágyás, nem is elbizakodás hanem tényszerűség, nem csupán állítja, hogy képes gyilkosságra vagy, hogy bármit megtenne, egyszerűen látszik rajta, hogy valóban így is van, ez pedig bár Federico elővigyázatos, körültekintő, akkor is nagyon tetszetős jellem számára.
-Valóban. - Ért egyet. Számára mindig is nyilvánvaló volt, hogy az árulók vagy azok akik ellene vannak mindenképp megfizessenek, de ne úgy, hogy tanulhassanak a hibáikból, hiszen az ember erre képtelen, sosem tanul a hibáiból, újra és újra elköveti azt, épp ezért Federico sohasem kegyelmezett egyetlen egynek sem, kivégezte őket lelkiismeret furdalás nélkül. Ez ebben a világban így megy, ölsz vagy megölnek, egyszerű törvény.
A lány kiegyensúlyozottnak, magabiztosnak látszik és Federico nagyon jó emberismerő, látja, hogy ez nem csupán a felszín, egy jó munkaerőben ezeknek a tulajdonságnak meg kell lennie, csakis így működhet a fogaskerék ha minden egyes darabja olajozottan működik.
Federico gyermekkorában nem volt még tisztában a rossz oldallal, a sötét mélységgel, de már akkor is oda tartozott. Mindig is odavaló volt, de amint először gyilkolt már tudta, hogy kétség sem fér hozzá mi vár rá és mit kell tennie.
A történet hamarosan visszakanyarodik a munkavállaláshoz és Federico talán mert lát benne valami elhatározást és értéket vagy épp jó kedvében van, de felajánlja a próbaidős munkát. Felajánlja az előző fejvadász megüresedett helyét és ha a lány rábólint akkor elé is tolja a szerződést amit alá kell írnia. Az apró záradék miszerint ez az állás halálig szól, nos a lány maga is rájöhet, de azért mégis szól róla.
-Nem, csak bebiztosítom magam. - Szó sincs itt kemény dióról vagy bármi hatalom fitogtatásról, egyszerűen egy ilyen üzletben és világban nem veheti magát az ember körbe bizalmasokkal akik egyszer csak a megtudott információkkal lelépnek. Nem lehet kockáztatni, egyetlen egy ember is képes kártyavárat dönteni.
Miután aláírta maga felé fordítja a lapot, átnézi nem maradt-e ki bármi fontos majd elrakja a mappába amit aztán a fiókja mélyére süllyeszt.
-Rendben van, ezzel megvolnánk. Azonban magáról adatokra is szükségem lesz, nem kell ezzel fáradnia, már rajta vannak az embereim, hogy szolgálhassanak az információkkal. Térjünk át egy fontosabb témára. A bérére. - Néz a lány szemeibe, tekintete szintén érzelemmentes. Az előző fejvadásza is megkérte az árát a munkájának aztán kapott egy golyót is, nem nagy ügy, a pénzt nem költötte el és mind visszaszállt a cégnek. A lány talán eszesebb ennél és ha még nagy összeget is kíván megéri az árát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Vas. 1 Márc. - 22:22

Nagyon lassan látom a végét, aminek nagyon örülök. Már nincs sok türelmem, mert fogalmam sincs, meddig akarja húzni a beszélgetést a férfi. Ettől függetlenül különösképp élvezem a helyzetet, annyira, hogy a végén nem is törődöm az előbb még problémát jelentő érzéssel.
- Yoi Young? – kérdezek vissza értetlenül. Beszélgetésünk közben vetül fel a név. Próbálok visszagondolni a meneküléskor történtekre. Sok ember üldözött az tény, de nem ismertem mindegyikőjüket. Ő pedig közöttük volt.
Gondolataimból visszatérve óvatosan megingatom fejem, ugyanis minden hiába.
- Halványlila gőzöm sincs, hogy pontosan ki az, de ha ön ezt állítja… –  rántok vállat. De én nem viccből mondogatom ám, hogy velem aligha tudna kikezdeni egy férfi is! Ő még nem ismer, azonban ha lehetőséget ad arra, hogy próbaidőn bizonyítsak, már más lesz a helyzet. Fokozatosan mutatok majd magamból egyre többet, habár ki tudja! Lehet a jövő másképp alakul, és akkor egy lényem vagy mindig rejtve marad előtte, vagy egyáltalán nem fog megtudni rólam semmit azokon kívül, amit eddig hallott.
- Szép közös, nem gondolja? – ejtek meg egy újabb mosolyt. Úgy tűnik, nem csak én vagyok rejtélyes. Ő is az, férfiasan az. Hmm, tetszik ez a tulajdonság. Nem kímélni senkit, aki csalódást okozott. Kifejezetten illik egy vérbeli törvényen kívülihez, nemde bár?
Ami azt illeti, nem csak ebben az. Ahogy elnézem, kívül-belül kiegyensúlyozott, s még most is masszívan érzem a tekintélyt, ami árad belőle. S minden pillantásommal ugyanezt próbálom visszaadni. Én sem vagyok az a fajta, aki csakúgy megpuhul.
Az eltelt évek alatt nem láttam még ilyet egyébként, aki annyira hivatalosan tudna viselkedni, mint normálisan. A többség általában nem érte el a legutóbbit sem, ami nálam komoly határt jelent. Csak valami elmebetegek voltak, akiket sikerült bevonzanom…
Ismét türelemmel hallgatom, most hogy már fixen érzem kis interjúnk végét. A beszélgetés a közös pont ecsetelgetése után visszakanyarodik eredeti medrébe. Elhangzik a mondat, amit vártam, és egy állás, ami kifejezetten tetszik. Iigen, foglalkoztam már vele korábban. Ezért nem lesz új meló, de annál jobb! Mióta belevittek a bűnbe, a sötétség legmélyére, nem akartam kijönni onnan soha, s nem is tervezem. Megtanultam egy-két dolgot, ami szeretném, ha sokáig a részemet képezné, plusz az-az igazság, hogy megkedveltem az ölést. Jó móka!
Aprókat bólintok, lelkesedéssel telve, aztán halkan felkacagok.
- Maga aztán kemény dió – jegyzem meg. Haláláig marasztalni azt, aki eddig olyan gyakorisággal váltotta a munkahelyeit, mint az alsóneműit! Kicsit olyan érzésem van, nem gondolta át ezt komolyan, azonban ha mégis, hát.. Próba cseresznye! Kíváncsi vagyok, mennyire sikerül majd neki, amennyiben nekem mégsem tetszik majd az, amit rám akar tukmálni. Én küzdök a végsőkig, így ha egyszer ellene kéne kiállnom, képes lennék rá. Nem hagyom, hogy bármikor is csorbát üssön egy pasi az eddigi nevemen! Szóval, ez az egész izgalmasnak hangzik, ezért nyugodt szívvel megyek bele.
- Deee rendben, én erre kíváncsi leszek – hajolok a papír fölé, hogy átolvassam a szerződést – Ami meg a fejvadászkát illeti, nem keserít el, vagy idegesít fel a sztorija. Felőlem Leonardo Dicaprio is megdögölhetett volna itt – rántok vállat ismét, majd felállok, és ráhajolok az asztalára. Zöld Mambám vörös szemeivel őt fürkészi, miközben én magabiztosan aláfirkantom a szerződést a megfelelő helyen.
- Itt van, Édes – ezt erősen amerikai akcentussal suttogom még, közel hajolva az arcához, végül elhúzódom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Szomb. 28 Feb. - 22:11

Federico sosem hitt egyetlen ember szavában sem. Állíthatott az bármit, ha nem volt bizonyíték rá, hogy megtörtént a szóbeszéd akkor az illető szava nem ért semmit. Ha azonban tudta bizonyítani az állítását akkor Federico még képes volt elhinni azt is, hogy a Föld mégsem kerek hanem lapos. A lány amiket mond talán kapcsolódnak a valósághoz, de Fede nem esett a feje lágyára és sosem ment még bele olyan üzletbe vagy vett fel olyan munkaerőt akiknek kétesek voltak  a szavai.
-Nos akkor vagy hatalmas mázlista vagy valamiben valóban jó. De az esetleges harmadik opció is él ami szerint egy hatalmas nagy szélhámos és hazudozó. De persze lehet igaz amit mond. A japánok a legjobbak a nem kívánt személyek eltüntetésében. Yoi Young az egyik legjobb fejvadászuk, alighanem ha Őt kapja már nem lenne itt. - jegyzi meg szárazon, ez egy aduász, ha a lány rávágja, hogy márpedig ez a bérgyilkos is a nyomában volt akkor ezer százalék, hogy hazudott. Ez egy ilyen egyszerű manőver. Federico hosszú ideje van már benne a szakmában. Egész 17 éves korától kezdve és tud egyet s mást. A Japánok mindig is a legnagyobb ellenfelei voltak. Nem csupán a drogpiacon okoztak fejtörést és alakítottak versenyhelyzetet,d e a feketepiacon és a korrupt ügyekben is nagyon előre haladottak, nem beszélve a technológiáikról. Nagyon fejlett nép. Ennek ellenére azonban könnyen kijátszhatóak csak meg kell legyen a sütnivalója annak aki kimeri hívni őket egy ördögi táncra.
-Nos akkor egy közös van bennünk, nem szeretek csalódni és aki csalódást okoz nekem az a hullaházban végzi. - Mondja ki hűvösen, nem fenyegetés ez, dehogyis, ez tény. Rengetegen jutottak már erre a sorsra, akik megpróbálták átverni a királyt vagy megpróbálták hűvösre tenni. Kevés eszük van ezeknek a férgeknek, de mindig akad egy újabb aki többre tartja magát és megpróbálja a lehetetlent.
-Tudja, ha valaki állást kap nálam az a haláláig itt dolgozik, szóval ha az a szándéka, hogy nálam dolgozzon akkor ezt jobb ha tudja. - Még nem mondott ugyan igent, de hajaz rá. A lányban valóban ott a lehetőség. Lehet, hogy egy tüzes teremtés, de a lángot nem szabad kioltani, mert az hajtja az embert.
-Nos, azt hiszem elég meggyőző volt a mondanivalója, szeretem a több rétegű dolgozókat. Próbaidőre felvéve. - Csap az asztalra egy vaskos mappát szavainak nyomatékosítására.
-Nem kell aggódnia, a kémkedés nem az én asztalom, szeretek mindent gyorsan és brutálisan elintézni. A vállalat fejvadász állása megüresedett miután a legutolsó fejvadászunk a fejét vesztette pont ott ahol most Ön ül. - Mondja majd kinyitja a mappát és elővesz egy szerződést amiben sok megkötés van, szerepel benne az is, hogy árulásért halál jár. Ez egy záradék a végén.
-Itt kell aláírnia. - Nyújtja oda a tollat, nos ha a lánynak nem tetszik az állás akkor még most elmehet hiszen nem tud semmi olyat amit tovább adhatna bárki másnak, ah azonban elfogadja akkor innentől ide tartozik és Federico lesz a főnöke.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Kedd 24 Feb. - 20:01

A közbekérdezés nem állít meg. Látom, hogy szemöldöke felszalad homlokán, ezért magabiztosabban folytatom tovább. Olyan ez az egész, mint valami átkozott harc, amiben én vagyok a küzdő fél, ő meg a hallgatóság, és a döntő bíró. Türelmessége elismerő, ahogy az is, miként megpróbál hivatalos maradni. Nem tűnik úgy, hogy szívesen kibújna ebből a szerepből, s ahogy a szemein elnézem, lehet már fontolóra vette: véget vet ennek az egésznek. Nem tudja, milyen nagy hibát követne el vele!
- Pont azzal, hogy élek – válaszolom, miután elmondja, mi sántít számára a kis mesémben – Velem nem lett volna könnyű végezniük. Mikor odébb álltam, fogalmuk sem volt róla, ki lehet a tettes, miután álruhát viseltem, és gondosan eltüntettem minden nyomot, ami felém vezetne. A problémát egy volt kollégám okozta, akivel voltak összetűzéseim a múlt során. Mint kiderült, egész végig követett, figyelemmel kísért, aztán leleplezett. Miután kitudódott a nevem, nem esett a cég nehezére néhány bérgyilkost toborozni. Tudták mit tervezek: el akartam hagyni a szigetet. A határnál bekerítettek, ám még így sem tudtak elkapni – rántok vállat finoman, felállva az asztalról. Hátrakulcsolt kézzel a hatalmas ablaküveghez lépdelek, és kinézek rajta. Hmm, jobban belegondolhattam volna abba, hogy ez nem lesz könnyű játszma! Kezd fogyatkozni a türelmem, nem szeretem az olyanokat, amik túlontúl elhúzódnak. Lassan látni akarom a végét!
- Az lehet, de én olyan vagyok, hogyha valamiben csalódnom kell, nem állok meg addig, míg teljesen tönkre nem teszem! – vágom rá határozottan, hogy hangom visszhangzik a hatalmas irodában. Fél oldalasan fordulok felé, s a kijelentés stílusával megegyező tekintettel nézek szemébe.
- Régóta vezérel már a vágy, hogy a sötétségben éljek – visszafordulok, a semmibe meredve - Éppen ezért majdnem mindenbe belekóstoltam, amire lehetőségem volt, mindezt úgy, hogy a drogok, a fű, vagy az alkohol közelébe kerülnék. Nem arról vagyok híres, hogy valakinek sokáig dolgoznék, ezért sűrűn változtatom a munkahelyeimet, és egy ideig az otthonommal is így voltam. A legtöbb munkáltató, aki csalódást okozott nekem, vagy felfordult általam, vagy a börtönben rohad. Részben azért is, mert én… nem nevezném magam átlagos embernek – inkább valakinek, aki jelenleg isten áldásának tartja az erejét.
- Az egyszerű lopásoktól kezdve hacker munkákban, gyilkosságokban, beépülésben volt részem, de itt rittig nem az utóbbi a szándék. Hmm, többre tartom magam holmi kémnél… - miután megunom a hatalmas épületekre nyíló csodás kilátást, leülök a férfi asztalával szemben álló fotel karfájára. Ugyanúgy, mint előzőleg az íróasztalra. Erre mit lép? Még több részletre szomjazna? Esetleg bizonyítsam néhány áldozat részével? Neeem, a legutóbbi csak nem fordult meg a fejében! Csak az én beteg elmémben történhet meg ilyen.  A beteg elmémben, ami örömmel fürdőzik a sötétségben, és mindenben, ami vele kapcsolatos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Hétf. 23 Feb. - 23:23

Federico sosem bizonyult egy nőcsábász férfinak, szó sincs róla, érdeklik a nők, de az üzlete, a vállalkozása és minden egyéb más előrébb való a fizikai szükségleténél. A munkával kapcsolatban sosem ismert tréfát és legyen szó bárkiről, akárkiről, az irodában csak a munkával kapcsolatos ügyeket lehetett intézni és ez a nő, rendelkezzen bármekkora csáberővel is, itt vajmi kevés sikert érhet el. Próbálkoztak már Ő előtte is jó páran azzal, hogy magas pozíciót, magasabb bért kapjanak és cserébe bárminemű szolgálatot felajánlottak a királynak. Az ilyen esetek azután egyre kevesebbek lettek miután sorra rúgta ki az embereket a vállalattól a próbálkozásaik nyomán. Persze mindig akadnak olyanok akik megkockáztatják a lehetetlent, prostik, drogosok, szerencsétlen balf@szok és még lehetne tovább sorolni. A lány legyen bármennyire is ígéretes -a benne rejlő sötétségtől - Federico már fontolóra is vette, hogy azonnal elbocsájtja és ezzel véget is ért a megbeszélés. Ám a magát Fehér Ördögnek nevezett nőszemély az utolsó pillanatban áll elő azzal, hogy információi vannak ami a cég javára szolgálhat. Federico elgondolkodik, de végül eldönti, hogy rendben egy esélyt kap, ha valami sületlenséget hord össze akkor ezennel elváltak útjaik.
-Hallgatom. - Kulcsolja össze a kezét és vár, a délutáni ülés csak fél kettőkor kezdődik addig is van ideje, ha a lány tényleg tud valamit vétek volna elküldeni meghallgatás nélkül.
-A Japánoktól? - Felszökik a szemöldöke, de nem mond többet, mert a lány azonnal folytatja is. Figyelmesen hallgatja, az érdeklődését felkeltette a mondanivaló. Ám résen van, a Japánok is felérnek annyi ésszel, hogy kémet küldjenek aki beakarna olvadni a vállalathoz. Bármennyire is nem nyereséges most a cég attól még mindig a legnagyobb riválisa a Japánoknak a Redway, tehát okuk lehetne arra, hogy embert olvasszanak a vállalatba, hogy belülről fúrják ki és egy hatalmas rothadó, kukacos alma legyen a Redway vállalatból.
-Ha jól sejtem, Ön végzett a Japánok cégével, és bizonyos fokig néhány emberükkel is. Tudja ez mind szép és jó, de honnan tudjam, hogy ez nem csupán átverés, egy jól kidolgozott haditerv. Mert az egészben sántít nekem, hogy maga él és virul, márpedig a Japán bérgyilkosok a szakma egyik legjobbjai, hogy úgy mondjam és azért egy olyan vállalat emberinek meggyilkolása eléggé felhívja a figyelmet, főleg úgy, hogy maga hirtelen eltűnt ha jól vettem ki a szavaiból, tehát tudják, vagy még csak sejtik, hogy maga tehette. Nos, ezt, hogy magyarázza?  - Teszi fel a kérdést ami eldönthet mindent. A lány őszintének tűnik de a mai világban mit nem lehet megjátszani? Na ugye! Így tehát Federico jogosan bizalmatlan egy vadidegen nővel szemben aki ráadásul a drogkereskedelem egyik nagyágyúitól jött elmondása szerint. Egy alaposabb magyarázat helyénvaló lenne.
-Nos a Japánok igen szerteágazó népség, az, hogy megölt pár dealert és kitudja hány magasabb rangú üzletembert még nem azt jelenti, hogy a cégük süllyedni kezdene, még mindig a legnagyobb profitot termelik és nyereségesek, a mutatók alapján, márpedig azok nem tévednek, a Japánokon nem esett csorba. - Egy pár ember likvidálása egy ilyen hatalmas, összetett vállalkozásnál szinte semmi, számít, mert minden számít, de ez még nem döngöli földbe őket. Ennyi ahhoz nem elég.
-Meséljen még, ez még édes kevés ahhoz, hogy felvegyem, ez nem egy bolti üzlet vagy szórakozóhely, jól megválogatom kit és mire veszek fel, ezt tartsa észben. - Kezd kissé fogyni a türelme és tudni akarja mit tud még a lány. Mert ha felveszi ennyivel akkor nagyon megütheti a bokáját a későbbiekben, ah azonban elküldi lehet hatalmas hibát követ el, így hát marad az információ gyűjtés és aztán a döntés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Szomb. 21 Feb. - 20:56

A közelebb húzódásom, és a külsőm nincs hatással rá, de előzőleg úgy tűnt, mintha sikerült volna meglepnem. Gondolom tényleg nem egy fiatal nőre számított, nincs igazam? Dehogy is nem! Csak épp a női bájra nem vevő. De mindegy, amúgy sem flörtölni jöttem ide, vagy hogy rámásszak.
Rezzenéstelen arccal hallgatom őt, majd hirtelen elkomorodok. Redway.. Valamiért ismerős ennek a neve. Mintha régebben már hallottam volna másoktól is, akik nem tartoztak megbízható forrásaim körébe. Egy pillanatra elgondolkodom, félre pillantok, aztán felszegve fejem ismét a férfira nézek. Nem tudom miért nem jutott eszembe hamarabb az, ami talán érdekes lesz számára. Kissé elhúzódom tőle, szemeimet pedig az övéibe fúrom.
- Ez már csak természetes – bólintok végül, egy huncut mosoly közben – Ám talán hajlandó lesz jobban fontolóra venni a dolgot, ha meg tud olyat, ami a cégének előnyére válhat – teszem hozzá.
- Én a japánoktól jövök – a pojácáktól, akik hamarosan a béka segge alá juthatnak anyagilag, amennyiben hajlandó munkába állítani a fickó. Ha nem, fogalma sincs, mit veszít! Csak mert a poén, hogy…
- A Redway rivális cégének egyik embere volt az eddigi munkáltatóm. Azonban mivel nem tetszett az, amit legutoljára rám akart tuszkolni, inkább megöltem, tőle van az állat is – bökök a nyakamban sziszegő zöld mambára – Édes, ugye…? No mindegy. Aztán rákaptam az öldöklésre, és csakúgyból több kollégájának az életét is kioltottam. Köztük volt azt hiszem néhány dealer… - erre már nem emlékszem pontosan. Nem tudom, hogy személy szerint kinek mi volt a hivatása. Csak azon járt az eszem, hogy adjak az élvezetnek, a vágynak, s így tettem. Utána számított a kár, minél többet akartam fizetni azért, amiért csalódnom kellett benne. S egyúttal bennük is.
- Elvégre az a cég drogkereskedéssel kereste a kenyerét. De a legtöbb alkalmazottal végeztem, így aligha hiszem, hogy most olyan jók lennének – a huncut mosoly ártatlanná válik, miközben mesélek. Megmutatkozóban lenne kettős személyiségem? Nem hiszem, talán csak rövidke bepillantást nyerhet oda. Elvégre még nem biztos ez a hely. Pedig örülnék neki, mert maga a környezet bejövős. Talán a sötét színekből hiányzik itt-ott.
- Ez már elég indok arra, hogy alkalmasabb legyek rá? Vagy meséljek bővebben? – kérdezem karba tett kézzel, kissé oldalra billentve fejem. Ez még csak a legutóbbi, ennél sokkal több és érdekesebb dolgot tudhatok a hátam mögött. Amennyiben felkeltem az érdeklődését, hajlandó vagyok többet is mesélni. Megosztani ezt-azt arról, amiről az előbb szó volt, vagy másról, ami épp eszébe jutott. Nyitott vagyok a kérdéseire, és már nem idegeskedem annyira. Mert kezd egyre inkább vezérelni a cél, hogy felvegyen. Nem akarok innen továbbmenni. Ahogy csalódni sem... Milyen kár lenne egy ilyen fickó vérével beteríteni ezeket a csodás, sötét bútorokat! Vagy a padlót.
- Oh, ami meg a nevem illeti, még szép, hogy illik rám! - hiszen teljes mértékben jellemez, amire szerintem ő is hamar rájön.
Fehér Ördög - egy nő, aki képes az ártatlant adni, és így mások bizalmába férkőzni. Egy nő, aki nem szimplán kihasznál másokat, de ha úgy tartja kedve, nem rest a földbe döngölni őket, megvillantva legmocskosabb oldalát. Ez vagyok én, s akinek nem tetszik, az jobb is ha fél! Mert tönkreteszem. Teljesen, határozottan, örömmel...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Pént. 13 Feb. - 12:16

Nem különösebben ideges, izgatott talán, de ideges nem. Rengetegen jöttek már ilyen olyan kéréssel és persze mindegyik a maga nemében úgy gondolta remek ajánlattal tér be a céghez. De ez korán sem így volt és valószínűleg nem is lesz. Federico megválogatja az embereit, mindegyiket körültekintően, hiszen a csőcselék nem hoz profitot egy cégnél, csak hátráltat, nem több. A vállalat éppen egy hullámvölgyet él meg és egy újabb élősködő csak rontana a helyzeten. A japán kartel mindent bevet és napról napra több vevőt csábítanak el a Redway vállalattól. Már nem sokat számít a jó minőségű árú, valamilyük van a japánoknak ami Federico-nak nincs. És ez több, mint dühíti a királyt.
És ha ez így folytatódik akkor nagyon lekerülnek a listáról, és ez akár milliárdok elcsúszását is jelentheti ami hatalmas nagy veszteség lenne. A japánok minden téren, autógyártás, olajkitermelés, szinte mindenben magas rangon állnak, sőt, a drogkereskedelemben is jeleskednek, a módszerek valahol lenyűgözőek valahol pedig rém undorítóak és hátborzongatóak. Federico épp ezért van tisztában azzal, hogy bármi is csábítsa el a vevőit az bizonyára valami új dolog, talán egy újonnan kifejlesztett drog. Nem lehet tudni. Márpedig ha az árú jó minőségű, de a megszokott, mint a heroin, amfetamin vagy a kokain akkor a kereslete hamar visszaesik a minimálisra vagy éppen az alá, egy új anyag bejövetel minden függőt azonnal megmozgat és hiába magas az ára kezdetben akkor is megveszik. Ez a tipikus lefölöző árstratégia. Új termék kerül a piacra és annak kezdetben maga az ára majd a versenytársak megjelenésével fog csökkenni. A japánok azonban ennél okosabbak, mire lecsengene az új árú, kifejlesztenek egy másikat, hogy mindenképp nyereségesek maradjanak, okosak, nagyon okosak.
A deles ügyfél belép a tágas irodába, Federico meglepődik ugyan, de nem mutatja. Tény, hogy nem erre számított. A lány, vagyis nő, tekintélyt parancsoló, megjelenése határozott és kemény. Federico ugyan semmi jelét nem mutatja, de érdeklődése nyilvánvaló, nem is tagadja, hogy ezúttal talán ad esélyt az ügyfélnek és végig hallgatja.
Szinte csak pár centi válassza el egymástól az Ordast és a lányt. Érzéki ajkai vannak az ügyfélnek, ezt Federico is belátja, de, mint nő nem érdekli az ügyfele, egyedül csakis a hasznot akarja látni az emberekben, másra egyik sem jó.
Fede végig nézi ahogy asztala egy részét a lány foglalja el azzal, hogy ráült. Kissé felhúzza a szemöldökét, de nem zavartatja magát, ha jó ajánlatot tesz akkor részéről meg van engedve a neveletlen viselkedés, ha azonban nem ér semmit amivel jött akkor majd repül innen akár a szó valódi értelmében.
-Redway. - Ez nyilvánvaló, a cég neve is ez, ám Federico szeret hivatalos maradni. Ez az a hely ahol az üzleteket kötik nem pedig egy teaparti vagy beszélgetős show. Itt komolyabb dolgok folynak.
-Fehér Ördög, igen, ez illik Önre. - Nos a Fehér Ördög már valamivel jobban takarja a lány jellemét. Ez kétségtelen. A csábítónak szánt közelebb húzódás nem éri el hatását, Federicot nem lehet elcsábítani. De egyben legalább biztos, a nő se nem prosti se nem egy frissen rendbe szedett útszéli drogos. Kellemes csalódás.
-Nálunk nincs üresedés és ha volna is, ennyivel még nem áll közel ahhoz, hogy megkapja. - Állja a lány tekintetét, nem néz ajkaira sem, egyszerűen bizonyítja, hogy komolyan gondolja amit mondott. Itt Ő a parancsoló és nem az a fajta akit szex-szel, vagy pár csábosabb ajakkal ellehetne téríteni a megfelelő útról. Majd a lány is rájön egyszer vagy nem, ez nem Federico problémája.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Hétf. 9 Feb. - 20:51

Már izgatott vagyok. Egyszerre érzem a mellkasomban és torkomban dobogni szívem. Minden perc egy órának tűnik, ám igyekszek azon lenni, hogy ebből minél kevesebbet vegyen ki bárki is. A férfihez belépve ezért rögtön komoly ábrázatot veszek fel.
Szemeim sarkaiból tovább vizslatom, miután elérkezik a pillanat, és sikerül belépnem hozzá. Első benyomásra nem tűnik rossznak. Tényleg van benne valami különleges, tekintélyt parancsoló, amit a ruhájával is remekül hangsúlyoz. Ugyanakkor mulatságos a tekintete! Nem egy fiatal nő érkezésére számított? Enyje, vajon kit várhatott? Őszintén remélem, hogy nem hasonlítgat magában valami elmeroggyant drogoshoz. Tény, bűnben fürdőzöm szinte mindig, de sosem voltam annak a híve, hogy kábítószerekkel tegyem tönkre magam. Nem értem az olyan barmokat sem, akik képesek erre. Mi értelme van teljes elmeroggyantságig felszívnod, vagy beinjekcióznod, ha utána azt sem tudod, mi történik körülötted? Az ilyenek tényleg nem tudják, mit hagynak ki, hiszen épp azok a dolgok a legérdekesebbek, amik körülölelnek, és valósággal áznak a sötétségben. A sötétségben, ahová én is tartozom.
Huncut mosollyal viszonozom, hogy a férfi feláll, és elém sétál. Centik választanak el csupán. Ekkor gondolkodom el azon, közelebb hajolva a nyakába tegyem –e kígyócskámat, hogy érezze pikkelyeinek érdességét, vagy inkább… Használjam másra a remek pillanatot? Nem, nem, az úgy túl egyszerű lenne. Unalmas az, ahol nincs elég kihívás, habár az is igaz, hogy itt akad belőle bőven. Ugyanis még nem biztos, hogy megkapom a munkát, ami miatt felhívtam őt. De mindenképp teszek érte!
- Igen, valóban – búgom kígyóm fejéhez tartva ajkaimat, miközben tovább méregetem a pasast, aki ismét helyet foglal fekete bőrszékében. Ugyanilyen anyagú fotel áll asztala előtt, mely elválaszt minket egymástól. Ahogy ott ül, még jobban megmutatja tekintélyt parancsoló jellemvonását. Szóval nem rest megmutatni a foga fehérjét. Hát én sem! Lágy csókot nyomok az állatkára, majd...
- Sheela vagyok – kezdem a bemutatkozót, s az ülőalkalmatosságot megkerülve helyet foglalok a férfi asztalának szélén. Neki háttal lendülök fel, majd felé fordulok. Egyik lábam félig a levegőben lóg, a másik tartja részben a súlyomat. Illetve a jobb kezem, amin támaszkodom is. A ballal épp az egyre gyakrabban sziszegő kígyót cirógatom.
- De Fehér Ördögként ismernek – pimaszul közelebb hajolok hozzá. Azt akarom, érezze: elég keményfából faragtak ahhoz, hogy kiálljam a tekintetét, és a tekintélyt parancsoló tulajdonság nem nagyon tud hatni rám. Akarom, hogy érezze vörös ajkaim közelségét, s lopva lecsússzon rá tekintete, ahányszor beszélni lát. Akarom, hogy érezze a tüzet, s maga is tűzben égjen.
- Biztos forrásokból tudom, hogy valaki egy állást hirdetett, és ezek a források segítettek az ön megtalálásában. Nemrég végeztem a legutóbbi melóval, ezért jöttem ide. Egy jó munkát akarok – és egy olyan munkáltatót, akiben nem kell csalódnom. Mert a többség, akiben mégis kellett, már a föld alatt van. Vagy ahol épp hagytam őket.
Nem tudom mi lesz ezután a benyomása rólam, de mindenre felkészültem. Így aligha hiszem, hogy meg tudna lepni bármivel is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Hétf. 9 Feb. - 19:47


Federico általában maga a türelem, a pontosság és a terv egyben, most azonban kissé feszengve ül a bőrfotelben. Eléggé nyugtalanítja a déli ügyfél. Már maga a hívás sem volt éppen kiszámítható, azt se igazán tudja Fede, hogy a nő honnan tudta az irodai számát, lényegében csak a korábbi ügyfelek, beszerzők és szállítók tudhatnak ezen telefonszámról. Nyugtalanító az egész nő, azonban ha Federico nemet mond a találkozóra akkor azzal csak saját magát és hatalmát ássa alá. Nem mellesleg az irodaépületet mesterlövészek vigyázzák kívülről, belülről pedig a kor legmodernebb biztonsági rendszere védi és persze Federico sem a sebezhető fajtából való. Az irodából hallotta ahogy a lift ajtaja kinyílik majd zárul. A déli megérkezett. Kihúzta magát ültében, hogy láthatóvá váljon nem csak mentális hatalma, de fizikai erőnléte is. Itt Ő volt a főnök. Ebben senki nem mert kételkedni.
Az titkárnőt egyszeriben kiparancsolja az irodából ahogy bejelenti az ügyfelet. A nő megszeppenve távozik. Federico párpercig még dühösen mered az ajtóra ahol a hasznavehetetlen és hamarosan likvidált nő távozott. Tekintete végül az ajtóról az ügyfélre vándorol onnan pedig az állatra. Felhúzza szemöldökét, de nem szól semmit. Határozottan nem erre számított. Inkább egy túladagolt k*rvára aki állás reményében kereste volna fel vagy éppen újabb adag előleget kért volna a beszerzett kábítószerekből. De nem gondolta, hogy végül ekkorát fordul a kocka. A nő vagyis inkább lány, mert elég fiatalnak néz ki, komótosan simogatta az állat fejét. Federico felállt a székéből és a lány elé sétált majd pár centire állt meg előtte, magasságával szinte fölé tornyosult.
-Üdvözlöm! - Méri végig a nőt a fekete csizmától az utolsó hajszáláig. Állati ösztönei bekapcsolódtak és nem csak a szemével vizsgálta meg a lányt hanem érzékeivel is, látott benne magabiztosságot, nem kevés bátorságot, bár ezt már akkor is tudta mikor beszélt vele telefonon, csak úgy sugárzott belőle az elhatározottság és a bátorság.
-Nos amennyiben fogadtam Önt ez nyilvánvaló. - Fogalmaz nyersen majd megfordul és visszasétál a foteljéhez és helyet foglal.
-Foglaljon helyet és térjünk a tárgyra! - Sose szerette a kertelést és a lényegtelen vonalakat. Kezdett komolyan érdeklődni a nő iránt. Érdekelte miért kereste fel és, hogy mit rejteget, mert nyilvánvaló volt, hogy több rejlik benne mint amit megmutat. Tekintete ismét a kígyóra vándorolt és elmosolyodott. A nőnek volt egyféle stílusos belépője ami határozottan tetszett Federico-nak.
Kezét összekulcsolta az asztala tetején és szemével a lány szemébe nézett. Tekintete hatalomtól sugárzott, mérhetetlen erőtől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Magdalena Zalejska
Hozzászólások száma : 24
Kor : 26TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Pént. 30 Jan. - 22:32

Határozott csizmakopogásokkal követem a nőt. Kiderül, hogy a férfi a 19. emeleten van, ami nem lenne kis tortúra, de szerencsére a modern kor gondoskodott liftről, abból pedig itt több is van egymás mellett. Miközben beszállunk egybe, kissé feszengve karba fonom kezem mellkasom előtt. Miért érzem magam így? Vajon Chris emléke kavart fel, vagy az új munkaadó miatt lennék ideges? Ahogy közeledünk, az utóbbi tűnik logikusabbnak. Egy szőke elmebeteg régóta nem hat már meg. Különben ami történt, 16 éves koromban volt, most viszont 23 vagyok. Nem egy év a különbség. Megérkezünk. Alig észrevehetőn megingatom a fejem, afféle kirázó a zavaró gondolatokat, amik elterelik a figyelmem célomról.
Kilépünk a liftből, és végigmegyünk egy hosszú folyosón. Útközben a hajamat igazgatom, és izgatottan simítok végig újdonsült társam fején. Úgy érzem most nyugodt, szóval könnyen megeshet, hogy jövendőbeli kedvencemet hurcolászom épp. Eredetileg csak azért kaptam el, hogy aztán eladjam valami kereskedőnek a Fekete piacon. Egy afrikai mérges kígyó biztosan sokat ér, ám belegondolva lehetne valami más haszna is. Például megmarathatom vele az új munkaadót, ha nem tetszik az ajánlata… Esetleg egy hű alkalmazottját veszem el. Olyan sok a lehetőség!
Máris jobban érzem magam, azonban ismét rám tör némi idegesség, mikor az érkezésemet jelentik be. Bentről egy erős férfihang válaszol, mire megdobban a szívem. Remélem, nem csalódom! Mikor utam halálbiztos, némán megkerülöm a nőt, pókerarcot véve fel. Igyekszek felvenni azt a tekintélyt parancsoló kisugárzást, amiről mindig magyaráztak az.. előző partnerek. Még egyszer végigsimítok az állat fején, hogy jól lássa az illető, nem egyedül érkeztem.
A férfi meglepően fest hivatali ruhájában. Valamiféle különleges tekintélyt kölcsönöz neki, ami erősen megfog, ám erről nem beszélek.
- Üdvözlet – köszönök mosolyogva, lassan közeledve felé. Lépteim hegykések, csípőm gyengéden ringatom ide-oda. Fekete csizmáim sarka pedig erőteljesebben koppannak a padlón, mint eddig.
- Remélem.. jó helyre jöttem – enyhén elfordítom fejem a kígyó irányába, de stílusosan kihúzott szemeim sarkából tovább figyelem az illetőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Törvényen kívüli
our time is coming
Play By : Alexander Skarsgard
Hozzászólások száma : 116
Kor : 33TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   Pént. 30 Jan. - 21:51

Az asztala immár szinte teljesen üresen állt, fogalma se volt mire, kire számítson, a telefonhívás maga volt a rejtély, de ezért nem lehetett hibáztatni a másik személyt hisz Federico se szokta megadni sem adatait sem semmi fontos dolgot amin nyomon tudnák követni, ez egy íratlan szabály volt. Nyugtalanul fészkelődött a székében, mivel az épület irodai részlege a 19. emeleten volt, így mire ideér a 12 órás addig nyugodtan megihat egy kávét. Szinte feszült már az idegtől, az üzlet nem ment fényesen, a gyerekkel történt egy komplikált helyzet ami miatt el kellene záratnia, de azzal nem segítene egy darabnyit sem. És emellett még ott van a múltkori betolakodó aki majdnem kivégzett mindenkit a kastélyában. Ezek mellett most maga lesz a szenvedés az, hogy végig kell hallgatni egy nyomasztó monológot, mert hát mi miatt jöhetne az ügyfél? Vagy egy narkós senki aki próbál anyaghoz jutni vagy éppen egy lecsúszott vállalkozó aki próbál majd mindent felhozni, hogy a céghez kerüljön és ezzel megint vagyonhoz jusson a piszkos módszerrel. Ezek majdnem napjában megtörténtek, mostanában gyakrabban, ezt már federico megfigyelte és azt is tudta miért. Mivel a vállalat süllyedőben van, most éri meg betársulni, megszedni magukat, hogy amint leáldozik a drogüzlet annyi kp-val távozzanak amennyivel évekig bőséggel kihúzzák. Nem lehetett az ilyen fickókra azt mondani, hogy nem dörzsöltek, ám Federico meg nem hülye, hogy bármennyit is hagyjon az összegből más kezébe folyni. Amit Ő saját maga hozott létre, saját tőkéből ahhoz nem enged pár guberálót hozzá férni. Így hát most se igazán számított többre, mint egy hasonló elbeszélgetés és egy újabb betársulni vágyó.
Miután lefőzetett a személyi titkárjával egy főzet kávét és behozatta az irodába kissé enyhült a feszültsége ám az öltönye idegesítette, mert izmai nem tudtak rendesen mozogni és ráadásul hozzá szokott már ahhoz, hogy szabadon mozog és alakul át farkassá, ám ebben az irodában nem lett volna ajánlatos frászt hozni arra a kényszer remegő nőre aki asszisztensnek tűnik, de inkább egy remegő kocsonya egy névjegykártyával. Lassan ismét kopogtatás hangzott fel, ám ezúttal már nem annyira remegős hanem kissé erőteljesebb, na végre, remélhetőleg a nő összeszedi magát egyszer a jelenlétében. Az iroda ajtaja kinyílt majd a szemüveges Nada lépett be.
-Uram, a 12 órás ügyfél bebocsátást kér. - Hajolt meg lehelet finoman.
-Engedje be Nada és utána azonnal menjen le a recepcióra és nézzen utána a mai programoknak és ha ez meg van midet tetesse át vagy fújja le. - Nada döbbent arckifejezése láttán dühösen az asztalra csapott egy tömör mappát.
-Elmehet! - csattant fel mire a nő kinyitotta a száját majd egyből vissza is csukta és sietős léptekkel hátrált meg. Federico agyában megfordult, hogy kirúgatja, de aztán úgy döntött mégse, aki ennyire fél az nem szimatol.
Karját összefonva dőlt hátra a bőrfotelben és várta, hogy belépjen a 12 órás ügyfél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Ricky & Sheela - Várt váratlan   

Vissza az elejére Go down
 
Ricky & Sheela - Várt váratlan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: Közel s távol-