we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Új fiú a láthatáron :)
by Emma Frost
Vas. 15 Ápr. - 13:03

Konyha
by Wilmer Murtaugh
Pént. 30 Márc. - 10:33

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Nikola Tesla
Szer. 28 Márc. - 14:50

Folyosók
by Jean Grey
Szer. 21 Márc. - 17:51

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
i'm here

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Diák canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

mutant and proud

avatar
Tanár
let me to help you
Play By : James McAvoy
Hozzászólások száma : 1244
Kor : 33TémanyitásTárgy: Diák canon karakterek   Kedd 20 Aug. - 20:33

Választható diák canon karakterek a filmek világából


Név: Sean Cassidy (Vészmadár)
PlayBy: Caleb Landry Jones
Kor: 21 év
Rövid leírás: Az előéletéről viszonylag kevés fix információ áll a rendelkezésünkre, tehát őt főként azoknak ajánljuk, akik szeretik a nagy önállóságot. Az előtörténetét és a Charlesékkal való találkozását is kitalálhatod nyugodtan, és beleviheted a fantáziádat. Jellemét tekintve is lehetsz viszonylag rugalmas, főleg mert a film óta eltelt három éve, tehát akár komolyodhatott is, vagy a nyugis körülmények között lehet lazább és viccesebb. Ennyi idő alatt azért sokan változnak. :)Természetesen az előélete is meghatározza a jellemét, ezt is vedd figyelembe, a film alapján valamivel komolyabb és visszafogottabb karakter volt.
Képesség: Erős ultrahang kibocsátására képes kiáltás formájában, amivel egyrészt akár üveget repeszthet meg, másrészt speciális ruházat segítségével repülni is képes. Ezen kívül, a fizikai ismeretek fényében még bőven vehetőek hozzá plusz lehetőségek, mint pl. az ultrahangos víz alatti feltérképezés.


Név: Alex Summers (Plazma)
PlayBy: Lucas Till
Kor: 20 év
Rövid leírás: Alex és Scott Summers szüleik (Katherine-Anne és Christopher Summers) állítólagos halála után teljesen különváltan élték életüket. A szüleik fogságba estek, amiről nem igazán tudni semmit, ők halottnak hiszik őket. A zuhanó repülőgépükből az anyjuk lökte ki őket ejtőernyővel a hátukon, a zuhanás és a sokk következtében viszont mindketten elveszítették az emlékezetüket. Alex a Nebraskai Omahában került be egy árvaházba és nem igazán sikerült jó úton maradnia. Eléggé vadóc és bajkereső fiú lett belőle, főleg miután a képességét is felismerte és nem igazán tudta irányítani még. Nem véletlenül, hogy Ericék is konkrétan a hadsereg börtönéből hozták ki, hogy csatlakozzon a csapathoz. Az ő előélete viszonylag fixebb, de az árvaházi és az az utáni időszakok teljes mértékben rád vannak bízva, bátran machinálj velük. Az emlékei valószínűleg mostanság kezdtek el visszatérni és az ő segítségével találtak rá Scottra, aki jelen történet vonalban az öccse.
Képesség: Képes magába szívni a környező kozmikus energiát és ezt a sejtjeiben átalakítva, ha akarja olyan energiahullámok formájában bocsátja ki, melyek eléggé felhevítik az útjukba kerülő levegőt ahhoz, hogy az plazmává alakuljon, azaz szuperforró anyaggá, amit elektromosan töltött részecskék alkotnak. Az energiahullámok minden irányban sugároznak Alex testéből, hacsak nem próbálja őket irányítani - rendszerint a karja segítségével. Immúnis az általa keltett forróságra.


Név: Armando Munoz (Darwin)
PlayBy: Edi Gathegi
Kor: 23 év
Rövid leírás: Az ő esetében is eléggé szabad kezet kaphat a megalkotó. Annyi bizonyos, hogy taxisofőrként dolgozott, amikor Ericék megtalálták, szóval mondhatni törvénytisztelő polgárként élte életét, ennek fényében nem egy nagyszájú, nagyhangú alkat. Ez valamilyen szinten a képességét is tükrözi, hiszen a jelleme is eléggé alkalmazkodó képes, nem száll szembe a logikus dolgokkal és határozottan kiáll a jóért. Jelen történetben ez nem okozta a vesztét, sőt még idővel tanári pozíciót is szerezhetett volna, de végül visszafogottsága miatt utasította el a lehetőséget. Nyugodt, inkább elmélkedő jellem, jó eséllyel közkedvelt figura a diák körében, hiszen meghallgat és figyel, ha megértő füleket keres valaki.
Képesség: Tökéletesen képes alkalmazkodni bármihez, ami rendkívül nagy rugalmasságot ad és egyben kreativitást is vár el az őt kijátszótól. Ha vízbe kerül kopoltyút növeszt, ha ütik, akkor megerősödik a bőre, szóval a lehetőségek szinte végtelenek, csak rajtad múlik, hogyan használod ki!


Név: Scott Summers (Küklopsz)
PlayBy: fiatal James Mardsen vagy Tim Pocock
Kor: 16 év
Rövid leírás: Alex Summers öccse. A szüleikről úgy tudják mindketten, hogy meghaltak és amikor az anyjuk kilökte őket ejtőernyővel a zuhanó gépből, szintén elveszítette az emlékezetét. Egy évig feküdt kómában egy elég erős fejsérülés miatt, amiben az agya károsult, e miatt nem képes irányítani és kontrollálni a szeméből érkező sugarat. Ő is a Nebraskai Omahában került árvaházba, de az agysérülése miatt nem fogadta senki örökbe, aztán pedig eltűnt, azaz elrabolták. Történetünk szerint Farkas szabadította ki több fiatal mutánssal együtt egy kísérleti intézményből, amiben akár Alex is segíthetett, mert teszem azt eleve Scottot kereste, amikor már visszatértek az emlékei, így került nem olyan régen az iskolába és találta meg egymást a két testvér. Az árvaházban töltött évek, vagy ami a fogság alatt történt vele, akiket ott ismert meg, szabadon kidolgozható.
Képesség: A szeméből pusztító erejű optisugarakat képes kibocsátani, amit az agysérülése miatt nem tud kontrollálni. A sugarakat a teste valamilyen módon a napenergiából gerjeszti, tehát ha hosszú ideig nem tartózkodik napon, akkor a sugarak ereje is csökken, vagy akár meg is szűnhet időlegesen, ám ezzel együtt a fizikai állapota is romlik, tehát nem túl hasznos. Lecsukott szemmel időlegesen - max. 8 óra - meg tudja szüntetni a sugarak kiáramlását, hosszú távon pedig a speciális rubintkvarc szemüveg van ebben segítségére.Név: Ororo Munroe (Ciklon vagy Vihar)
PlayBy: fiatal Halle Berry fehér hajjal vagy Jessica Jarrell fehér hajjal
Kor: 16 év
Rövid leírás: Annyi infonk van róla, hogy Afrikában született, a család háza leégett, ahol mindkét szülője életét vesztette és pedig bent ragadt a romok között, ezért alakult ki a máig is tartó erős klausztrofóbiája. A pontos körülményeket és a kiszabadulásának körülményeit nyugodtan kiszínezheted kedved szerint. A történek után tolvaj lett belőle, hiszen valahogy mégis csak fenn kellett tartani magát, és nem olyan régen talált rá Eric és Charles, hogy a tévúton járó leányzót a szárnyaik alá vegyék. Jellemét tekintve valószínűleg kezdetben bizalmatlan, kissé tart másoktól és nem valami nyitott, de természetesen ez az élete miatt érthető és bőven alakítható. Van hova fejlődnie a karinak. Smile
Képesség: Képes manipulálni az időjárást, amit sok esetben az érzelmei is erősen befolyásolnak, főként még így fiatalon. Tehát ha mérges, akkor vihar alakul, ha szomorú, akkor szemerkél az eső stb. A gerjesztett szél segítségével repülni is képes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Diák canon karakterek
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Canon karakterek
» Canon karakterek
» Canon karakterek
» Asgard > Mitológiai karakterek
» Batman karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Archivum :: A múlt árnyai-