we fight for the change to change the world
heroes of xmen: reunionwelcome

Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. Amikor a még a legegyszerűbb kérdésekre se tudjuk a választ. Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk. Nem kutatnánk. Nem sóvárognánk, de az ember természete nem ilyen, sem a szíve. Nem ezért vagyunk itt... Ez hát a késztetés. A vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait. De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni. Itt vannak. Közöttünk, az árnyékban a fényben. Mindenütt. Vajon ők tudják már?

Az oldal alapítása:
2013. szeptember

(A játéktéren 1988-ban járunk.)
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox

promónk


Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

last posts

Folyosók
by Jean Grey
Yesterday at 17:51

Új fiú a láthatáron :)
by James Hurley
Vas. 18 Márc. - 17:41

Faye & Jamie - Végre együtt!
by Faye Adler-Barlow
Csüt. 1 Márc. - 11:05

Sürgősségi ügy
by Mesélő
Szomb. 17 Feb. - 15:27

Kerti lugas (fürdő előtér)
by Adrienne Meyer
Szer. 31 Jan. - 21:07

Alysa & Rashid - Kötözések
by Alysa Tate
Szer. 27 Dec. - 14:06

Hope Town - Eredetkutatás
by Ruby Faro
Kedd 19 Dec. - 10:17

Utak, ösvények
by Dakota Lincoln
Pént. 8 Dec. - 17:16

Top posting users this month
James Hurley
 
Emma Frost
 
Jean Grey
 
Faye Adler-Barlow
 
Wilmer Murtaugh
 
i'm here

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (56 fő) Vas. 6 Szept. - 22:27-kor volt itt.

Share | 
 

 Beyaert Farm

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

mutant and proud

avatar
Mesélő
Hozzászólások száma : 520TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Hétf. 22 Dec. - 18:24

Szabad játéktér, új játék kezdhető.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bud Spencer született Carlo Pedersoli
Hozzászólások száma : 73
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Kedd 11 Nov. - 22:30

Ezek után ha kiszimatol egy undok lányt, azonnal otthagyja. A kutya nevezetes hűségéről, türelméről ilyen szólamok nincsenek elterjedve, és ez igaz egy ilyen emberi aggyal bíró négylábúra is. Inkább túlélési ösztönéről lenne nevezetes, ami lehetővé tette életben maradását az elmúlt évtizedben. Mindig a jó dolgot szagolta ki és választotta. Néha tévedett, éhen maradt, de nem sokáig. Talán Wanda kapcsán is téved szimatja? Lassan így érzi, ám makacs ragaszkodással tart ki a lány mellett. Mintha a kutya idomítaná az embert és nem fordítva. S ebben van is igazság, még ha abszurdnak is hat a történet.
Aztán valami történt, mit eddig nem tapasztalt. Wanda végre feléje nyújtott egy olajágat egy őszintének mondható barátságos mosoly és tekintete kapcsán. Atlasz örömmel csóválja hátsó farkát, viszonozva a szimpátiát. Ráadásul az ajánlata is tetszik. Szívesen megnézné hol lakik Wanda. Gazdija pedig nincs idehaza, nem is tudhatja kedvenc ebe merre kószálhat most. Pár lépést közelebb megy Wandához, de aztán lába megáll léptében. Eszébe jut, hogy a lány nem szereti ha hozzá ér. Lábát leteszi, és megáll Wanda előtt. Barna szemeit rá emeli, azt sugallván, várja, hogy hogyan tovább. Ő az ember, akkor neki kell mutatnia az utat. Nem lehet a kutya a gazdi, az több mint fura lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 32
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szomb. 25 Okt. - 13:47To: AliEzek után, ha még egyszer meglátok egy kutyát, sikítva elfutok a másik irányba. Szerintem tök ijesztő, hogy elvileg egy mutáns, egy emberi lény, aztán itt ugat nekem, mint egy holdkóros idióta. Ráadásul hülye képeket mutogat nekem, nem hajlandó békén hagyni és hála neki, még a pajtát is felrobbantottam.
Aztán ez a furcsa szerzet megint csak a fejét rázta itt nekem, hogy ő nem fog békén hagyni. Ennyire nem vagyok jó társaság, már bocs. Ráadásul bárhol máshol szívesebben lennék, mint itt. Még egy híd alatt is szívesebben ücsörögnék magamban. Oké, e nem teljesen igaz, de nekem már olyan mindegy. meg akartam találni a testvéremet és anyámat, de már egyre inkább kezdek elbizonytalanodni.
Viszont valami hirtelen megváltozott, így már nem tudtam tovább azon agyalni, hogy milyen szar nekem és én vagyok a világ selejtje meg ilyeneket, mert hirtelen egy mosoly ült ki az arcomra és fogadni mertem volna rá, hogy ez a kutya áll a hátterében a dolgoknak. Megsimogattam a fejét és még mindig a mosollyal az arcomon közöltem vele, hogy jobb, ha befejezi, mielőtt kinyírom, de őt nem zavarta. Nem akarom megölni őt is, mint ahogy sok élőlényt eddig, így csak remélni mertem, hogy a képességem nem az ellenséget fogja benne látni emiatt.
Fel is keltem gyorsan, de meg kellett támasztanom magamat a karámban, mert még mindig nagyon fájt a fejem, forgott velem a világ és minden bajom volt, ami arra utal, hogy agyrázkódást kaptam. Miután behunytam a szemem és vettem néhány mély levegőt, sokkal jobban lettem, a z agyamban a lüktetés alábbhagyott és egészen jól éreztem magamat. Volt egy olyan érzésem, hogy ez is az újdonsült ismerősömnek köszönhető, így egyenesen belenéztem a barna szemeibe a magam világos árnyalatú, kékeszöld szemeimmel és küldtem felé egy tényleg őszinte mosolyt.
-Na… hazaviszlek… azt hiszem, a gazdád keres már. –milyen furcsa kimondani, ogy a gazdája. Nekem se szüleim nem voltak és igazából szerintem én még annak is örültem volna, ha valaki legalább befogadott volna, hogy nála lakjak.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bud Spencer született Carlo Pedersoli
Hozzászólások száma : 73
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szer. 22 Okt. - 21:53

Talán Wanda még nem jött rá, butus kislány ezek szerint, hogy ha Atlasznak valaki megtetszik, arról nem száll le. Így talált rá Gazdira és tartott vele az Újvilágba. Nála nem kellett sokat ugráltatnia magát. Persze akkor még fogalma sem volt arról, hogy vannak mások is Allahtól megáldott és megátkozott emberek.
Fejrázás kitartón. Nem akarja békén hagyni Wandát. Túlságosan finom az illata.
És újabb kívánsága is teljesül. Talán ő egy dzsinn, akinek varázshatalma van? Akkor miért nem tud emberré változni? Meg kellene találnia a csodalámpáját…
A mosolygós arcra vidámat vakkant, sőt még farkát is hevesen csóválja. Ráadásul Wanda még simogatni is kezdi buksiját, ahogy Gazdi is szokta. Azt pedig nagyon szereti. És egyáltalán nem zavartatja magát Wanda ellenszenves szavain. Élvezi, hogy végre valami pozitív megnyilvánulása is van a lánynak.
Érdeklődő barna tekintettel figyeli a felkelő Wandát. Valahogy nagyon ráhangolódott érzéseire, így most az ő feje is fájni kezd. Az érzelemátvitel a jelek szerint oda-vissza működik. Ez pedig nem tetszik neki. Meg kell szüntetnie a hatást. Összehúzott szemöldökkel néz a lányra. Hamarosan minden fizikai fájdalomérzet megszűnik Wandában és vérkeringése is felgyorsul a meginduló adrenalin termelés folytán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 32
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Vas. 19 Okt. - 14:52To: AliOké, a mai napomat nagyon nem így terveztem. Alapból nem megyek senki és semmi közelébe, mert annak mindig katasztrófa a vége és ez most sincs másképpen. A pajtát is felrobbantottam és csak a szerencsén múlt, hogy most nem egy élőlény esett nekem áldozatul. Nem csak tüzet tudok gyújtani, hanem fel tudok robbantani akárkit vagy akármit, meg tudom görbíteni a valóságot, ezáltal a dolgok egyszerűen lebegnek körülöttem és tönkremennek. Sok embert és állatot öltem meg már így, pedig nem vagyok egy gyilkos alkat. Mármint.. alapjáraton nem lennék az, de már annyira elcseszettnek látom magamat, hogy már nem érdekel, ki mit gondol rólam. A testvérem és anyám még csak tudomást sem akar rólam szerezni, ez a nagy igazság.
A tekintetemet aztán ismét erre a furcsa mutánsra emeltem és csak figyeltem, ahogy megrázza a fejét. Nem igazán rajongok érte és ezt egy grimasz kíséretében neki is kifejtem.
-Nem hagynál békén végre? –néztem rá összevont szemöldökkel, majd a lovak irányába terelte a figyelmemet, de aztán valami megváltozott.
Ha csak halványan is, de egy mosoly kúszott az arcomra és kezdtem egy kicsit jobban érezni magamat. Annyira valóságosnak tűnik ez a boldogság, de az eszem valamiért nem akarja elhinni ezt a dolgot. De hát ezt az arcomnak is megmondhatná, mert azon továbbra is ott ült  halvány mosoly, majd kicsit elfordítottam oldalra a fejemet és egyik kezemmel az ismeretlen ismerős felé nyúltam.
-Nem szabad mások érzéseivel játszani. és jobban jársz, ha befejezed, mielőtt pirítóst csinálok belőled. –simítottam végig a fején még mindig a mosollyal az arcomon. Így annyira nem lett fenyegető a dolog, de mégis ijesztőbben hatott, mintha halál komoly fejjel mondtam volna. A belső nem változik, a viselkedés állandó.
Gyorsan felkeltem a földről és megtámaszkodtam a karámban, mert még mindig zúgott a fejem és alig bírtam nyitva tartani a szememet.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bud Spencer született Carlo Pedersoli
Hozzászólások száma : 73
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szer. 15 Okt. - 13:25

Csak úgy süt a lányból a gyűlölet, a harag és az utálat minden élőlény irányába, még önmaga iránt is. Atlasz mindezt eddig is érezte, de egyre inkább zavarja. Valami baja van a lánynak, ráadásul elég nagy. Nem tudja hogyan tudhatná meg azt, de nagyon meg akarná gyógyítani. Ha megtehetné…
A lány kérdésére felemeli fejét. Már egész jól van, csak gondolkozik. Megrázza fejét, jelezve semmit sem kell csinálnia vele. Majd inkább ő teszi. Azt már Gazditól is hallotta, hogy ő is egy mutáns, akinek fura képességei vannak. Ezért is kutya, nem ember. Azt pedig már ő is észrevette, hogy néha teljesülnek kívánságai. Ha elég erősen koncentrál rájuk.
Barna szemeit Wandára emeli. Elképzelni, hogy a lány jó kedvű, mosolyog és vidám, maga a pozitív kisugárzás. Az ő kívánsága parancs. Empatikusan kelti ezeket az érzéseket Wandában. Aztán csak vár csöndben, azt lesve, vajon teljesült-e kívánsága.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 32
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Kedd 14 Okt. - 18:41To: Aliz ugatást egyáltalán nem értettem és nem is baj. Gyűlölöm a kutyákat, az embereket, a mutánsokat és tulajdonképpen mindent és mindenkit, ami, és aki mozog és él. Gyűlölöm az anyámat, a családomat még a soha nem ismert apámat is. Nem értem, miért kellet kidobni engem, mint valami selejtet. De már egyre inkább kezdem érteni, amiért még inkább utálom magamat. Én persze nem tudok elfutni vagy megszabadulni a saját valómtól, de igyekszem. Én próbáltam jó lenni, de mióta kint vagyok, több baromság történt velem, mint az intézetben. Egyik percről a másikra változott meg körülöttem a világ és ez nem volt rám jó hatással.
A tűz, amit okoztam, csak addig tartott, míg ez a kutya el nem oltotta azt, aztán meg a földre rogyott és úgy nézett ki, mint aki legalább egy egész sereg vadat kergetett. Hát én egy szóval nem mondtam neki, hogy legyen jófej és oltsa el azt a vacak tüzet. Örültem volna, ha elégek, aztán kész. Sokszor neveztek már boszorkánynak, így a mágia általi halál igazán stílusos lenne a számomra.
Letérdeltem mellé és úgy néztem rá, majd mikor megláttam, hogy elkezdte csóválni a farkát, ismét visszaültem az előbbi helyzetembe és a ruhám ujjával kezdtem el vacakolni.
-Mit csináljak veled? –kérdeztem meg halkan, miközben szétnéztem, de a környéken egy ember sem volt, aki segíthetne nekem, illetve neki, hisz én akkor eltűntem volna.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bud Spencer született Carlo Pedersoli
Hozzászólások száma : 73
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Hétf. 6 Okt. - 20:15

Ahogy gondolta. A lány nem érti meg a kutyabeszédet. Akkor meg miért pisszegi le mindig? Nem érti, nem érti. Pedig ő úgy szeretne társalogni vele. Kár, hogy még nem megy az átváltozás. Talán ezért is vetemedik arra, hogy eloltsa a tüzet. Mert az veszélyes, undok barátjelöltje még a végén megég.
Pihegve tárja fel pilláit a földön heverve. Tekintete a melléje térdelő Wandára téved. Halk nyöszörgés hagyja el száját. Fájdalom járja át testét a megpróbáltatástól. Hiába, ezek a kívánságok nem tesznek jót a kívánónak sem. Legszívesebben megnyalná a lány térdét, de tudja, hogy azt nem szabad. Halkan szuszogva piheni ki fáradalmait, mit az előbbiek kivettek belőle. Farka, ha lassan is, mozgásba lendült, jelezve örömét, mit a gyatra együttérzés láttán tapasztal. Még nincs ereje felállni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 32
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szomb. 4 Okt. - 12:52To: AliMost még jobban kezdtem utálni a világot, mint alapból. Mármint… nem a világot utálom, hanem magamat. Mindenkinek jobb lenne, ha én nem is léteznék. Eltűnnék, elrabolnának, valaki megölne, akármi. De ez így nem élet. Mindig mindenki elkerül, vagy megsérül, illetve meghal a közelemben. Oké, nem szándékosan ugyan, de öltem már embert és ezzel nem lehet együtt élni. Legalábbis nekem nem megy. Akármennyire is keménynek tűnök kívülről, aki sosem mosolyog, nem sír, nem mutat ki semmit, legalább annyira sebezhető vagyok, aki mindig, mindent magára vesz. Utálom, hogy igazából közel sem vagyok olyan erős, mint tűnik. Elég annyi, ha valaki felemlegeti a családomat, meg azt, hogy még a saját anyámnak sem kellettem. Rossz érzés selejtesnek lenni, pedig én mindent megtettem, de egyszerűen képtelen vagyok parancsolni ezeknek az érzelmeknek és cselekedeteknek.
Aztán csak hülye fejjel bámultam rá, amikor elkezdett ugatni itt nekem. Én nem vagyok kutya, fogalmam sincs, hogy mit akar meg mit nem. Én ehhez nem értek, sajnálom. Én csak elpusztítani tudok másokat, nem tudom őket megérteni és végképp nem tudok irántuk sajnálatot érezni.
Az erőm aztán megint önállósította magát, ahogy egyre inkább dühös lettem magamra, erre a fura szerzetre és a világra. Hatalmas tűzcsóvák lobbantak fel körülöttem, én pedig összehúztam magamat és úgy ültem ott, mint aki azt várja, hogy elégjen, de egyszer csak a tűz kialudt, én pedig az előttem fekvő kutyára néztem kissé talán kétségbeesve, de még mindig nem igazán érdekelt a sorsa. Oké, szemét vagyok, de nem igazán hat meg mások nyűgje és igazán nem mondta neki senki sem, hogy csináljon valamit a tűzzel.
-Öhm… -nyögtem ki csak ennyit, ami igazán nem is mondható beszédnek, majd letérdeltem mellé és úgy kezdtem el vizsgálgatni. Csak kimerült, nincs komolyabb baja.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bud Spencer született Carlo Pedersoli
Hozzászólások száma : 73
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Pént. 3 Okt. - 18:11

Nem megy ez sehogy se. Hiába igyekszik barátságos kutyaként viselkedni, nem hat semmivel sem a lányra. Ez módfelett elszomorítja Atlaszt. Pedig ő csak barátkozni szeretett volna. Még egy ilyen undok lánnyal is. De nem megy. Ráadásul még az sem tetszik neki, ahogy beszél hozzá. Hogy még nagyobb baj lesz belőle. Talán az ugatást megérti? Tesz egy próbát:
- Vau, vau, vau, vau, vaúúúúúú? – pislog hozzá kettőt-hármat, várva válaszát.
Lángba borul a világ. Atlasz ijedten ugrik hátra. Nem szereti a tüzet, mert éget. De unszimpatikus ismerőse bajban van. S ő nem az a fajta eb, aki elfutna segítés nélkül. Talán újabb kívánsága is teljesül. Arra koncentrál, hogy szűnjön meg a tűz. Telekinetikus ereje lép működésbe a lángokat tápláló oxigénmolekulák mozgatása révén. E nélkül pedig nincs égés, azaz oxidáció, a tűz kialszik. Atlaszon erős fáradtság vesz erőt. Összeesik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 32
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szer. 1 Okt. - 15:42To: AliGyűlölöm a kutyákat, és szerintem ezek után már az embereket is és a mutánsokat is. Mondjuk, alapból nem vagyok oda igazából egyik élőlényért sem, néha még magamat is utálom. és amikor ilyen történik, még inkább kedvem támad meghalni és elvonulni a világ elől. Bár, ha egyszer meglátom anyámat, vagy Pietro-t, akkor tutira kinyírok valakit, de remélem, nem őket. Hiába gyűlölöm őket, nem kívánom a halálukat. Viszont azt akarom, hogy szenvedjenek, legalább annyira, mint én tettem. Eldobtak, nem kellettem nekik és még csak arra sem vették a fáradságot, hogy megtaláljanak. Pedig magamból kiindulva, biztosra veszem, hogy a drága fivéremnek is vannak trükkjei, csak ő nyilván nem zavarta annyira drága anyukánkat, mint én. Hát ez van, már megszoktam, hogy sosem kellettem senkinek sem.
Mikor a pajta kigyulladt, akkor én a földre zuhantam, de szerencsére nem lett komolyabb bajom, csak kicsit szédülök, de ezen könnyen segítettem, amikor letelepedtem a kerítés tövében. Állni sem bírok, nem hogy elmenni innen.
Csak figyeltem a reakcióit a szavaimra, de nem igazán hatott meg. Én szarabbul érzem magamat, szerintem. De aztán ismét elfogott az a különös érzés, mint az előbb. oké, nem azt mondom, hogy alapjáraton vidám vagyok, de most valahogy még csalódottabb és szomorúbb voltam, de amikor meghallottam ismét azt a hangot a fejemben, már tudtam, hogy ismét ez a kutya szórakozik velem.
-Fejezd be! Azt akarod, hogy megint felgyújtsak valamit!? –néztem rá összevont szemöldökkel és totál idegbeteg fejjel, mire körülöttem ismét minden tűzbe borult, én meg csak felhúztam a térdeimet és az arcomat a kezeimbe temettem, amiket meg a lábamra helyeztem. És igazából pont nem érdekelt, hogy ki lát és ki nem, én már nem tudok úgy tenni, mintha hidegen hagyna az egész helyzet.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bud Spencer született Carlo Pedersoli
Hozzászólások száma : 73
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Hétf. 29 Szept. - 12:53

Atlasznak jó a szimatja. Megérzi, ha van valakinek valami baja. Erre minden kutya képes. De ő több mint egy kutya, ő ember is, pontosabban mutáns, ráadásul olyan mutáns, aki mások gondolatait és érzéseit képes megérezni. Különösen közelről, és ha elég erősek, mint most Wandáé. Érti már mitől gyulladt fel a pajta. Miatta. Ha nem akarta volna mindenáron megértetni a lánnyal kicsoda is ő, akkor nem történt volna meg ez az esett. Gazdi biztosan nem fog örülni, ha megtudja.
Wanda mocorgására felkapja fejét. A lány nem sérült meg az esés során. Óvatosan figyeli mit csinál, még vakkantani se mer. Mikor leül a karám tövében, Atlasz eléje húzódik, vele szembe ül le. Szavai bántják, mert igaza van. Lefekszik a földre, elülső mancsait fejére téve, próbál elbújni, ahogy minden kutya teszi, mikor tudják, hogy rosszat csináltak. De Atlasz nem tudja magában tartani érzéseit. Bánata átsugárzik Wandára. És gondolatai is:
”Ne haragugyá! Rossz vóltám!”
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 32
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szer. 24 Szept. - 18:49To: AliNem is értettem ezt az egészet. Nem vagyok normális, hogy egy kutyával akartam dumálni. Oké, igazából nem kutya, legalábbis nagyban rázogatta itt nekem a fejét, hogy ő nem igazi kutya, csak nem tud ember lenni, vagy mi. Nekem ez már magas. Szerintem tuti becsavarodtam a sok éves magánytól és kirekesztettségtől. Hát ez beteg.
Furcsa, hogy ennyire ragaszkodik a társaságomhoz annak ellenére, hogy nagyon sokszor megpróbáltam a tudtára adni, hogy nem igazán tartok igényt rá és a hülye társaságára. Viszont ez lett a vesztünk, vagy ha az övé nem is, az enyém biztosan.
Olyan képeket mutatott nekem, amelyek teljesen hatásuk alá vontak, így elvesztettem az egyensúlyomat és lezuhantam a karámon kívülre, majd csak nagyon lassan és óvatosan nyitottam ki a szememet, miután meghallottam a robbanást. Biztos voltam benne, hogy én követtem el ezt a dolgot, s mikor megláttam a lángoló pajtát, azonnal biztos lettem a dologban.
Mikor kinyitottam a szememet és megláttam a mellettem fekvő kutyát, nagy nehezen felkeltem, de meg kellett kapaszkodnom a karámban, mert nagyon szédültem. Nyilván becsaptam a fejemet, amikor leestem. Csak nehogy agyrázkódásom legyen még a végén, mert akkor rosszul is leszek. Oké, akkor alapból rosszul van az ember, de én meg még inkább. Sok nekem ez az egész. Leültem a kerítés tövébe és a szemeimet kezdtem el törölgetni. Utálok gyenge lenni és ezt kimutatni, de most csak ez a „nem kutya” kutya van itt, szóval annyira nem vészes.
-Most nézd meg, mit csináltál! Mondtam, hogy hagyj békén! –néztem rá összevont szemöldökkel.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bud Spencer született Carlo Pedersoli
Hozzászólások száma : 73
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szer. 24 Szept. - 15:06

Atlasz mindig kiszimatolja a legkülönlegesebb lányokat. Persze, ki mit tart különlegesnek? Amit ő ért ezalatt sokkalta másabb, mint amit a köztudat. Talán ez állati énjéből fakad. Lent, az emberi lábszárak között bóklászva más a meglátás, másmilyennek látszódik a világ, mint a fennhordott orrocskáknak. Emberi intellektussal felvértezve másképpen tudja megítélni az embereket, kiket állati érzékeivel érez. Ilyen volt Gazdi, ilyen most Wanda. S jó kopóhoz híven, ha kiszimatolta a vörös rókát, nem hagyja elveszni nyomát. Ezért marad makacsul Wanda mellett, annak undok kijelentései ellenére. Mások ezt kutyahűségnek tartják. Van hogy ez előnyös tulajdonság, s van mikor nem az. Hogy erre a helyzetre melyik variáció felelne meg, kérdéses.
Nagyon is jól megtudja különböztetni a jót és a rosszat. Talán még jobban is, mint az egyszerű emberek. Mert ő másképp érez, sokkalta kifinomultabban. Nem beszélve arról, hogy telepata is, bár ezen képességének használatához nem ért. De kellően empatikus eb. Talán túlságosan is.
Nem számít arra, hogy milyen hatást vált ki Wandából őszinte megnyilvánulása. Az egyensúlyvesztést, a zuhanást… Atlasz a lány után kapna, de a hirtelen robbanástól ijedten rezzen össze. Tekintete a lángoló pajtára téved, ijedt négylábú barátaira. Nem akarja ezt. S az ő akarata kívánság. Empatikus nyugalmat sugároz a lovakba, akik már nem akarnak kitörni a karámból.
Ezek után fordul csak Wanda felé. Láthatólag nem sérült meg. Átbújva a karám lécei között lép a lány mellé. Szívesen elkezdené nyalogatni, no nem azért mert édes, hanem bátorítólag. De ezért már az előbb kapott az orrára. Így inkább csak odabújik Wandához, együtt érzőn. Valami bántja. Talán, hogy kigyulladt a pajta? Fura volt az is. Atlasz nem is érti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 32
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szomb. 13 Szept. - 15:21To: AliEz már nevetséges. Egy kutya, aki nem is kutya, itt parádézik nekem, ahelyett, hogy békén hagyna. Hát ez nagyon… öhm… gáz. Ez már szánalmas. nem tudok és nem is akarok barátkozni senkivel sem, pláne nem olyannal, aki valószínűleg nem komplett. Ez nagyon durva!
Ezzel az… állattal is közöltem, hogy nem normális, vagy talán én nem vagyok az, mire csak a fejét tekergette. Örülök neki, hogy szerinte nem vagyok teljesen lökött, de ha bárki mást megkérdez, boszorkának fog nevezni, vagy hülye, hálátlan kis… szóval na. A lényeg az, hogy a kutyalét miatt már nem tudja megkülönböztetni a jó és a rossz dolgokat, szerintem.
Csak figyeltem, ahogy lekuporodik elém, majd furcsán, összehúzott szemekkel néztem rá.
-Te mo… -kezdtem el a mondandómba, de nem tudtam végigmondani, mert a képek, amiket láttam, a bombák, a sok sebesült és halott, a tankok és a lövések, amiknek a hangját is hallottam, teljesen eluralkodtak rajtam. Behunytam a szememet, majd a kezeimet a füleimre raktam, de így viszont kibillentem az egyensúlyomból és a földre zuhantam, de ezzel egy időben a pajta, ami nem messze állt, kigyulladt és durva hanghatás kíséretében felrobbant, amitől meg a lovak ijedtek meg és ki akartak törni a karámból.
Csak lassan mertem kinyitni a szemeimet és a pusztítás fogadott, amit én csináltam. Én tényleg nem vagyok jó semmire, már kezdem érteni, miért dobott el a családom.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bud Spencer született Carlo Pedersoli
Hozzászólások száma : 73
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szer. 10 Szept. - 23:03

Mi a normalitás? Főleg ha olyan képességei vannak az embernek, ami másnak nincs. Vagy ha éppen kutyaként él. Nehéz épeszűnek megmaradni.
Fejét rázza. Kétszer is. Egyáltalán nem flúgos ő. Ahogy a lány sem. Csak… nehéz ezt kutyaként elmagyarázni. Atlasz nagyon igyekszik kitalálni hogyan is kommunikálhatna a lánnyal. Hogy megmondhassa mit akar. Hogy nem piszkálni akarja. Hanem barátkozni. Csak már tíz éve kutyaként él, és másképp nem tud viselkedni. Szomorú ábrázattal kuporog le a földre Wanda elé. Azt akarja, hogy megértse a lány. S ahogy azaz arab mesékben lenni szokott, a kívánság parancs.
”Segíts!” – visszhangzik egy hang Wanda fejében. Atlasz telepatikusan közvetíti gondolatait.
”Nem tudok ember lenni. Akar barát lenni. Ne lenni mérges!” – rossz angolsága sem marad rejtve. Ahogy érzései sem, amit szintén közvetít a lánynak: bánatot, szomorúságot. Sőt, akaratlanul néhány rossz emléket is átküld: a becsapódó bombák képét, a támadó tankokat, a gépfegyver hangját…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 32
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szomb. 6 Szept. - 16:42To: AliHát ez kész, tuti nem vagyok normális. Egy kutyával dumálok. De azt legalább már tudom, hogy nem igazi kutya. Most már csak az idegesít, hogy nem tudok vele rendesen kommunikálni, ő meg íagy elég nehezen fejezi ki magát.
-Na jó, nekem erre nincs időm. Egy flúgos mutáns, aki kutyának képzeli magát. De lehet, én vagyok a flúgos, hogy azt hiszem, hogy nem igazi kutya vagy. –fogtam meg a fejemet és inkább a lovakat bámultam.
Megnyalta a kezemet, mire elhúzódtam tőle, mert nem szeretem a kutyákat, ez meg pláne undorító, hogy egy ember nyalogat, pedig ez nem szokás. Inkább közöltem vele, hogy menjen a haverjaihoz, akikkel az előbb hülyült, ha már ő is állatnak hiszi magát, de nem akart ennek eleget tenni, inkáb közelebb jött, de én gyorsan a földet kezdtem el bámulni, mire elmászott mellőlem és rögtön elém került.
-Na jó, ez már tényleg röhejes. Mit akarsz te tőlem? Én nem fogom megtanítani neked, hogy legyél ember. Először is, ne nyalogass másokat, pláne nem olyanokat, akik erre nem vevők! –húztam össze a szemeimet idegesen.
-Nem vagyok vidám természet, így bocs, de szerintem rossz helyen kopogtatsz egy kis szeretethiány esetén! –jegyeztem meg nem törődőm, és talán kissé gonosz stílusban ezt a dolgot.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bud Spencer született Carlo Pedersoli
Hozzászólások száma : 73
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Pént. 29 Aug. - 14:39

Nem igazi kutya, ez igaz, ezt már ő is tudja. Csak azt nem tudja hogyan is lehetne igazi ember. Gazdija azt szeretné nagyon, ő nem igazán vágyik rá. Vagyis általában nem. De mégis mit is válaszolhatna Wanda kérdésére? Ugasson egyet, azt megérti? Nehéz ez a kommunikáció. Hát valami vállvonogatásfélét próbál imitálni első lábaival, jelezve hogy nem tudja miért nem tud emberi módon beszélni vele.
A kézmegnyalás nem jött ki jól. Ez a fagyi nem szereti ha nyelvvel érintik. Atlasz nagyokat pislog a tőle elhúzódó lányon. Hát vannak olyanok kik nem szeretik a kutyákat? Aztán meg amit mond neki, attól elszomorodik. Még ha lennének haverjai… De csak Gazdija van, ő is most valami bálon mulat. Így nem tud mással barátkozni csak ezzel a lánnyal. Nem is rest újfent közelebb húzódni hozzá. Persze most betartja a nyalástávolságot. Eleinte. De a lány a földet nézi. Hát Atlasz nem bírja ki, lemászik a fakerítés alacsonyabb fokára és nemes egyszerűséggel Wanda látómezejébe sétál. S mindezt rezzenés nélkül. Különös és ismeretlen erők tartják meg egyensúlyát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 32
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Csüt. 28 Aug. - 14:58To: AliOké, nem vagyok a világ legédesebb kiscsaja, de minden vagyok, csak kiscsaj nem. Ja, meg utálom az állatokat, de ezt már annyiszor kigondoltam magamban, hogy kezdem tőle valami elcseszett, goromba vénlánynak érezni magamat. Hát, pedig közel sem vagyok az. Tudok én nagyon kedves is lenni, de az csak akkor megy, ha valaki vagy valami meg is érdemli és főleg a harag az, ami mozgat, így nem tudom, hogy jó ötlet-e egyáltalán megkeresnem a testvéremet, mert lehet, hogy alaposan megpirítanám a nagy találkozás hevében, vagy ilyesmi.
-Szóval tényleg nem vagy igazi kutya… akkor miért nem úgy beszélsz velem, mint egy normális ember? –néztem rá kérdőn, bár hülyén érzem magam, hogy egy kutyával társalgom.
Megnéztem a nyakörvét, de ő kihasználta az alkalmat és megnyalta a kezemet, mire elhúztam onnan és kicsit arrébb csúsztam, majd összevont szemöldökkel néztem rá. Na, soha nem leszek jófej senkivel se többet.
-Nem megyek sehová, hagyj békén! Foglalkozz a haverjaiddal, ha annyira akarsz. –vontam meg a vállamat, majd inkább a földet kezdtem el bámulni.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bud Spencer született Carlo Pedersoli
Hozzászólások száma : 73
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Kedd 26 Aug. - 17:51

Ritka egy goromba nagylánnyal hozta össze a sors Atlaszt. Ő mégsem bánkódik. Kutyaként nem talál különbséget az emberek között. Vannak a barátok és vannak az ellenségek. Utóbbiak azok akik bántják őt. Nincs túl sok belőlük. Az előbbiek pedig az összes többi ember. Egy kis gúnyolódás mit se számít az ebnek.
S lám, megvan ez első mosoly. Még ha halovány is. Hát igen, igazi bűvészmutatványt hajtott végre. Akár még a cirkuszban is felléphetne: Atlasz, a csodakutya. Parancsszóra ugrik, pacsit add, vissza hozza a botot, nyelvet ölt, sőt még repül is. Csak nehogy a végén padlót fogjon.
Nagy barna szemeit Wandára emelve figyel, mintha csak értené amit a lány mond neki. Persze anatómiailag képtelen az emberi hangok képzésére és így a beszédre. Az emberek meg általában nem értik az ugatást. Így maradnak a gesztusok, a testbeszéd. Jelen esetben egy határozott fejrázás.
Engedi, hogy Wanda megnézze nyakörvét. Ravasz módon még egy gyors nyalással is megjutalmazza a lány kezét, mintha az valamiféle fagyi lenne.
Újból megrázza fejét. Az ebnek nem csak a szaglása, a hallása is kiváló. Nem mintha fél méterről ne lehetne megérteni a suttogást.
Közelebb húzódik Wandához, orrával megbökdösi, majd a fejével a ménes felé int többször is. Valamire próbálja hívni a lányt, de nincs könnyű helyzetbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 32
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Kedd 26 Aug. - 16:22To: AliEz a kutya komolyan kiakasztó. Oké, nem hiszem, hogy egy kutya tudatosan tudná pofán ásítani az embereket, de neki valahogy sikerült kifejeznie a nemtetszését. Azért jöttem ide, mert itt tuti, hogy nem zavar senki és bocs, ha megbántottam egy kutya érzéseit, de az enyémek is eléggé a padlón vannak. Nem akarok én egy döggel vitázni, de az a nagy helyzet, hogy ez a kutya kezd elég fura lenni.
Figyeltem, ahogy feltornássza magát mellém, mire én csak szorosan megkapaszkodtam a kerítésen, hogy ne essek le a nagy mutatványa miatt. Egy halvány mosoly kíséretében néztem a mellettem lévő ebre, majd ismét a lovakra. Nem idevaló ez a kutya, az már tuti.
-Mit bámulsz?! Nem én kértem, hogy ugorj ide. Igazi kutya vagy te egyáltalán? Mert nem úgy tűnik, mintha valóban egy vad, kóbor kutya lennél… -néztem rá, de igazából nem is értem, mit várok egy állattól, még csak megszólalni sem tud vagy ilyesmi.
A kezemet óvatosan a nyakörvéhez vezettem, amin egy „x” volt. Ez meg mi a franc?
-Akkor van gazdád. De… csak úgy hagyott meglógni. Micsoda alak… -jegyeztem meg halkan. Egész aranyos egy állat, de még mindig nem annyira, hogy hajlandó legyek megsimogatni vagy ilyesmi. Nem szeretem az állatokat és ez nem egy ilyen gúnyolódó eb miatt fog megváltozni, aki még nyelvet is öltött rám, még akkor is, ha tuti, hogy nem tudatos mozdulat volt.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bud Spencer született Carlo Pedersoli
Hozzászólások száma : 73
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szomb. 23 Aug. - 17:04

Mai napja igen faramuci módon alakul. Elindult a városba, hogy emberek között legyen. Aztán észre vette a lovakat és inkább velük játszott. Most pedig megint az emberi társaságot keresi, mely akaratlanul tűnt fel. Néha Atlasz sem tudja mit akar. Pontosabban szólva ösztönösen reagál. Hiába, aki tíz éve él már kutyaként, az nehezen változik meg. Pedig ha emberré akar válni és változni szükség lesz az odafigyelésre. Csak még a módját nem tudja hogyan is csinálja.
Kettőt pislog hallva a nőstényember kifakadását. Nagy ásítás rá a válasz. Mintha csak azt fejezné ki, hogy őt sem izgatja a másik, hogy érdektelen a számára. Ő volt itt előbb, tehát a másik a betolakodó. Még akkor is, ha Atlasz is idegen eb ezen a környéken. De szinte provokálják az embernőstény szavai. S az a zavaróan ellenséges érzés, ami belőle árad. Felállva négy lábára úgy helyből könnyedén felugrik. Mozdulatai ösztönösek, nem is sejti milyen erőket használ közben. Pontosan Wanda mellé érkezik a kerítésre. Még csak meg se rezzen, biztosan áll mind a négy lábával, mindenféle tériszonytól mentesen. Egy nagyot vakkant, mintha csak azt mondaná: itt vagyok. Majd mintha nyelvet öltene a lányra, kigúnyolva őt előbbi durva beszólásáért. Atlasz nem macska, hogy kikunyerálná a simogatást vagy bármiféle gyengédséget. Az utcán élt, tudja jól, milyen kemény az élet. Még ha az elmúlt hetek igen kellemesen is teltek el nem feledte el szomorú múltját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 32
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szomb. 23 Aug. - 15:01To: AliGyűlölöm a lovakat, a kutyákat, a térdig érő, undorító füvet, amiben a szúnyogok halálra csipkednek és minden ilyesmit. Inkább elvagyok egy ablakban ücsörögve, bámulva a várost és magamban gondolkodva. Most viszont a jó kis nyugalom helyett megkaptam a füvet, a lovakat, de még a kutyát is, ami tuti, hogy nem a farm része, mert akkor nem a semmiből került volna elő. Figyeltem, ahogy lehasal a fűbe, majd felkel és közelebb jön. Hát, ez annyira nyálasan undorító jelent, hogy mindjárt színeset ásítok. Nem kedvelem az ilyen izéket, ráadásul olyan fura érzésem van, mintha ez a kutya nem is igazán állat lenne. Bár mondják, hogy megérzik az ember nyugtalanságát és hasonlók, de azt nem hiszem, hogy egy vad idegenhez ennyire nyugodtan odamenne akármelyik is.
-Mit bámulsz? Ha arra vársz, hogy lemászok és megsimogatlak, akkor máshová menj, szőrgombóc. –néztem rá összevont szemöldökkel. Én meg egy kutyának beszélek. Tényleg reménytelen eset vagyok. És hülye is. Király. Lehet, tényleg nem szabad emberek közé menne. És bakker, akkora és olyan barna szemei vannak, mint Pietro-nak. Oké, ez megint gáz hasonlat, mert a tesóm nem egy kutya, de az tény, hogy szürreálisan nagyok a szemei és ilyen tök sötétbarnák. Én miért nem olyan vagyok? Talán apámra hasonlítok inkább, nem tudom.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
Diák
power to the future
Play By : Bud Spencer született Carlo Pedersoli
Hozzászólások száma : 73
Kor : 20TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Szomb. 23 Aug. - 9:45

Szabadnak lenni nagyon jó érzés. Atlasz vidáman ugrálgat a lovak lábai közt a frissen feltámadó szélbe. Új illatot fúj orrába a levegő, mi megtorpanásra készteti. Ember szag, nőstény. Elsőre megijed. Azt hiszi a lovak gazdája közeleg. Reflexszerűen lebukik a fűben, de az nem elég magas ahhoz, hogy bármit is eltakarjon világos bundázatából. Hiába, rejtő színe csak természetes élőhelyén a sivatagos, hegyes vidékeken van javára, itt az Újvilágban kárára van. Nincs mit tennie, színt kell vallania. Ahogy tovább szimatolja a feltűnt embert, aki nem a Gazdi, megérez valami mást is, amit nem a levegő közvetít felé. Mérhetetlen szomorúságot és rosszkedvet. Atlasz meg is zavarodik, elkezdi vakargatni magát, mert a boldogtalanságnak ez az érzete úgy hat rá mintha bolhák kínoznák. Pedig nyakörv meg kellene, hogy óvja ezektől a férgektől. Jól is látja el ezt a funkciót, de a nagyon erős érzéseket nem tartják távol Atlasztól. Kicsit már jobban érezve magát, együtt érző nagy barna szemekkel megy a karám faszerkezetén pihenő embernőstényhez. Elébe ül, hosszú nyelvét kilógatva liheg egy kicsit, mintha csak az előbbi testedzést kívánná kipihenni. Nem erről van szó, pusztán még nem tudja mit is csináljon. Valami idevonzotta a lányhoz, pedig elsőre legszívesebb elfutott volna. Csak nem tudja, hogy mi. Ez valami ahhoz hasonló érzés, mint amit annak idején Egyiptomban érzett, mikor Gazdijával először találkozott. És éppen ezért van megzavarodva. Van Gazdija, nem keres másikat, annak ellenére sem, hogy Gazdi most elutazott valami bálba. Remélhetőleg hoz egy-két finom marhalábszárcsontot Atlasznak. Azt nagyon szereti nyalogatni, rágcsálni. Igen pikáns az íze. De ha más maradékot hoz is, azt is megeszi. Atlasz nem válogatós eb. No jó, disznótartozékot nem eszik. Meg amiben megérzi az alkoholt. De ez nem finnyásság kérdése. Vallási neveltetés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

mutant and proud

avatar
független
loneliness is a gun
Play By : Susan Coffey
Hozzászólások száma : 32
Kor : 24TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   Csüt. 21 Aug. - 14:56To: AliNem vagyok egy végtelenül boldog típus és soha nem is leszek. minek örüljek? Annak, hogy kék az ég és süt a nap?! Kösz, nem. Ezt a fajta ábrándozást meghagyom a kedves, gyermeteg lelkű kislányoknak. Én minden vagyok, csak gyermeteg lelkű és kislány nem. Nem vagyok oda a világos, napfényes helyekért, ahogy azért sem, hogy a,lovak bűzét és nyihogását hallgassam, de a lényeg nem is ez, hanem az, hogy végre szabad vagyok, egy kis szabadság már kellett. Csak Damon és Samantha hiányzik egy kicsit, velük el tudtam dumálni. Bár, az a csaj tiszta zakkant, Damon meg… róla inkább nem nyilatkoznék, még csak magamban sem. Jó volt vele lógni, megértett engem, azt hiszem.
Inkább élveztem azt, hogy most nem vagyok falak között, hanem nyugodtan mászkálhatok a csendes természetben. Ja, marha csendes. Igazából fogalmam sincs, honnan tűnt fel hirtelen, de valami kutya kezdett el futkározni a lovak között. A karámra támaszkodva figyeltem ezeket az idióta állatokat. Nem tehetek róla, nem rajongok sem a lovakért, sem a kutyákért, de nézni jó őket. Nekik legalább semmi bajuk nincs.
Nagy nehezen felmásztam a fakerítésre és helyet is foglaltam a tetején, hogy onnan szemlélhessem tovább a dolgokat.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
mutant and proud

TémanyitásTárgy: Re: Beyaert Farm   

Vissza az elejére Go down
 
Beyaert Farm
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes of X-Men: Reunion :: Városok, egyéb helyek :: North Salem-